Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Posted 2009. January 08. - 08:13

Posted 2009. January 08. - 06:58

És hideg.
Itthon akarok maradni...
Thez, légyszi ne felejtsd el megkérdezni a gumis-mûanyagozást!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. January 08. - 01:33

se kalyha, se kandallo se kemeny se semmise. betartalekolhatok egy masik [elektromos] futotestet szukseg esetere. ha elmenne az aram veletlenul.

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. January 08. - 01:29

Én sosem értettem azokat az embereket, akik kizárólag egy olyan tüzelõanyagra rendezkednek be, amibõl nem tudnak tartalékolni. Ennyire megbíznak másokban?
Léccci, mond má meg, lakótelepen mit tartalékoljak ?

Azt ne felejtsd el, hogy a 70es, 80as években mindenkit meggyõztek, hogy álljon át a gázfûtésre. Akkoriban fillérekért (almáért, búzáért. KGST) jött a gáz a Szovjetunióból.
Posted 2009. January 08. - 00:56

Az meg csak hab a tortán, hogy egy Suzukinak nincs alternatív energiaforrása, vagy saját tározója.
Na mindenesetre a családban nálunk senki sem bízik az oroszokban (sem) és mindenhol van kandalló, vagy kazán.
Posted 2009. January 07. - 23:57

tudom. hogy aztan kozgazdasz diplomaval ulhessek egy sosehallott 2es fel csillagos recepciojan ejszakai muszakban brutto kilencvenotert. persze pesten, szoval videki gyereknek marad belole ho vegere netto ezerhatszaz. anno akikkel kezdtem [es kozben lediplomaztak] ezt csinaljak. adjunk erteket a diplomanak. szanalom
Ja, kb ennyit ér.
A sebesség mindent megold.
Posted 2009. January 07. - 21:57

De mivel a fogyasztás is csökken, így ez nem teljesen igaz. (Ha nem fogyasztjuk el, nem kell utántölteni.)nemhiszem, mert amivel most kevesebbet használunk, azt késõbb úgyis vissza kell tölteni a tározókba, úgyhogy nem most, hanem pár hónap múlva "megvesszük" ezt a mennyiséget is
A Déli-Bakony tt-en praktikusan a Bakony déli része lesz rajta. Komolyan!pl. szeretnék a bakonyról valami turistatérképet, de nem tudom, hogy a Déli-Bakony felirattal ellátotton melyik terület van rajt. Feleslegesen megvenni meg nem akarom.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2009. January 07. - 21:38

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2009. January 07. - 21:12

...az nem pimpség, pusztán hobbi...olyan, mint amikor jorus a windows desktopját több órán keresztül konfigurálja...
Autósból...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. January 07. - 21:05

http://picasaweb.goo...629762920323682
amúgy azokat a szekennelt térképeket én is letölteném majd

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2009. January 07. - 20:56

Hehe, ezeket még én szkenneltem be egy A0-s szkennerrel210MB (Aggtelek, Bakony, Balaton, Balaton környéki városok, Börzsöny, Budai-hg, Bükk, Karancs, Kéktúra, Keszthelyi-hg, Mátra, Mecsek, Pilis, Somogy, Soproni-hg, Szekszárdi dombság, Tisza, Tisza-tó, Velencei-tó, Vértes, Zempléni-hg, Zselic)

Posted 2009. January 07. - 20:55

találok valahol valami jegyzéket, hogy milyen területekrõl vannak térképek?
pl. szeretnék a bakonyról valami turistatérképet, de nem tudom, hogy a Déli-Bakony felirattal ellátotton melyik terület van rajt. Feleslegesen megvenni meg nem akarom.
Ötlet? Azon kívül van megoldás, hogy végigbújom a könyvesboltok térkép kínálatát?
15 perc múlva írj rám MSN-en

Posted 2009. January 07. - 20:55

De akkor sem!

Posted 2009. January 07. - 20:51

az szuper lenne!
köszi
Iceshark
köszi a linket. elég jól lehet ez után tájékozódni. asszem majd bekukkantok egy könyvesboltba holnap...
210MB (Aggtelek, Bakony, Balaton, Balaton környéki városok, Börzsöny, Budai-hg, Bükk, Karancs, Kéktúra, Keszthelyi-hg, Mátra, Mecsek, Pilis, Somogy, Soproni-hg, Szekszárdi dombság, Tisza, Tisza-tó, Velencei-tó, Vértes, Zempléni-hg, Zselic)
...igyekszem

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Posted 2009. January 07. - 20:48

de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Posted 2009. January 07. - 20:48

közben meglett a bükk térképem, annak a hátán rajta van ami neked kell csak le van merülve a fotomasina, ha vársz 10-15 percet akor csinálok képet, vagy imi feltölti addig akkor meg nem

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2009. January 07. - 20:42

AGA: az ilyeneknek nem kéne jogsit adni, de nagyon nem.