off, bebõröndöltem a fél életem.
Mész nyaralni?
Hali!
Van egy õsöreg MTB-m, amit megpróbáltam eladni 10.000 Ft-ért. Mivel csak alkudozó kupecek érdeklõdtek utána, arra jutottam, hogy inkább eladományoznám. Aztán mondtam szüleimnek is, erre õk is találtak egy gépet ami nem kell nekik.
Utánanéztem hova lehetne adományozni, és rátaláltam erre az oldalra: 1000 bringa Afrikának
Hallottatok már róla? Érdemes nekik adni? Valóban jótékony célokra lesz fordítva?
Megköszönném ha véleményeznétek.
NE ÍGY! NE ÍGY!
RAUH-Welt
B E G R I F F
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Én csak egyet nem értek 36 m2 két különállószoba tágas elõszoba valahol sántít szerintem, mivel ami 16m2 alatt van az nem szoba max 1\2szoba.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
NE ÍGY! NE ÍGY!
Mert mi volt a hajammal? 2napja sisak nélkül kerékpározok, ez ilyen... Szép hasa van, nem lett volna baj hogy látszikKizárt, hogy veled szemeznék, vagymi, egyébként autóval voltunk, ti meg a beugróban álltatok, vagymiaz, amikor elfogy a ház fala, és beljebb folytatódik, ezáltal apró térséget képezve. És igen, piros pólóban volt a gádzsi (a top az nem az, amibõl kivan a gyomra?), te meg asszem kékbe talán, csak a hajadra figyeltem fel, meg emlékeztem, hogy mostanában az utcán álldogálsz valami turisztikai szórólapokat osztogatva. Esetleg nem.
keddig, talán szerdáig dõzs, aztán elfogyott az otthoni. ha meg találtunk egy-egy rántotthúsos szenyát a szennyesek közt a szekrény aljában, kecsapot bele és szendvicssütõben 10 perc alatt steril: ) a pénzt meg rendszerint elsöröztük a Narancsban, meg a Gyöngyben(Békéscsaba) : ) takarékosságra nem tanított a kolesz..Elég hülye szabályaitok voltak.
Miért nem volt ennivalótok?
én elsõsorban a középiskolás kolira gondoltam. ott azért még volt tekintélyük a nevelõknek.. kimenõ megvonás, ilyesmi. bár én szinte sosem jártam szilenciumra és a heti egy kimenõt is 4re bõvítettem. a csütörtöki éjszakással szerencsénk volt, mert tudott és szeretett is inni: ) így ha nem ettünk a héten, akkor csütörtökön lehetett bulizni. ah.. mikor még egy ezresbõl vidámra ittam magam..Egy haverom ott van (vagy volt???), írj privit hogy mi érdekel.
Kolesz+tisztelet témához: Ismerek olyan koleszigazgatót, aki évek óta nem mer fegyelmi eljárásokat indítani a diákok ellen, mert a HÖK vagy diákbizottság kezében akkora hatalom van hogy pofára ejtik könnyen.
Én annyit látok, hogy 1-2 buli után hányás-sörtengerben úsznak a folyosók, leszakadt WC-k, ajtók, betört ablakok, kifújt poroltók. Volt olyan, hogy a biztonsági õrök nem akartak beengedni több embert, mert iszonyat tömeg volt, erre betörték a bejárati ajtót (a vagyonõrök pedig magukra zárták a portát ).
Ezeknek a károknak soha nincs semmi következménye, egyéni vagy kollektív felelõsség nulla, szépen eltakarítják a romokat a kollégium pénzén és ennyi.
Én nem mondom hogy nem csináltam hülyeségeket diákként, de nálunk legalább volt büntetés, aminek -utólag belátva- volt értelme.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
fuck me, i'm famous!
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
fuck me, i'm famous!