Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37912 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

off, bebõröndöltem a fél életem.

Mész nyaralni? :)

A sebesség mindent megold.

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts
off, bebõröndöltem a fél életem.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Hali!

Van egy õsöreg MTB-m, amit megpróbáltam eladni 10.000 Ft-ért. Mivel csak alkudozó kupecek érdeklõdtek utána, arra jutottam, hogy inkább eladományoznám. Aztán mondtam szüleimnek is, erre õk is találtak egy gépet ami nem kell nekik.

Utánanéztem hova lehetne adományozni, és rátaláltam erre az oldalra: 1000 bringa Afrikának

Hallottatok már róla? Érdemes nekik adni? Valóban jótékony célokra lesz fordítva?
Megköszönném ha véleményeznétek.

mintha a megboldogult radiocaféban beszéltek volna a témáról. onnan úgy rémlik, tényleg a megfelelõ kezekbe jutnak a bringák.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
hat te valoban kocka vagy.

milyen bringa lenne az?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nem is tudtam hogy benzines autorol nem lehet dizelt bebikazni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Hali!

Van egy õsöreg MTB-m, amit megpróbáltam eladni 10.000 Ft-ért. Mivel csak alkudozó kupecek érdeklõdtek utána, arra jutottam, hogy inkább eladományoznám. Aztán mondtam szüleimnek is, erre õk is találtak egy gépet ami nem kell nekik.

Utánanéztem hova lehetne adományozni, és rátaláltam erre az oldalra: 1000 bringa Afrikának

Hallottatok már róla? Érdemes nekik adni? Valóban jótékony célokra lesz fordítva?
Megköszönném ha véleményeznétek.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Én csak egyet nem értek 36 m2 két különállószoba tágas elõszoba valahol sántít szerintem, mivel ami 16m2 alatt van az nem szoba max 1\2szoba.

nem álltunk neki méregetni. Pont leszarom ha véletlen inkább 40m2 :D tényleg tágas az elõszoba, ott a hûtõ+3 bicó elfér, egyedül az a baja hogy belenyílik a két szoba ajtaja, azt még ki kell valahogy találni hogy pl a hûtõ menjen oda abba a sarokba, majd összesakkozzuk :D Egyébként 10nm-en tökéletesen el lehet élni :) Nyilván nem itt fogom leélni az életemet :) remélem. :D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Szõrmók: én nap, mint nap használom, ugyanis a CPU-k microarchitektúrájának alapvetõ attribútuma, hogy milyen csíkszélességû gyártástechnológiával készültek, és ott ugye nm-ben mérnek. Tusé! :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
kakabelu:perszehogy hosszmertek
de mennyit hasznalja atlag juzer?
csak nem mondja, hogy: 12700000 nm a bringa lancom osztasa

en is csak azota tudom kiirni a felso indexet miota uj officem van
addig ha tudtam elfejtettem mire megint kellet vhova.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Én csak egyet nem értek 36 m2 két különállószoba tágas elõszoba valahol sántít szerintem, mivel ami 16m2 alatt van az nem szoba max 1\2szoba.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Kizárt, hogy veled szemeznék, vagymi, egyébként autóval voltunk, ti meg a beugróban álltatok, vagymiaz, amikor elfogy a ház fala, és beljebb folytatódik, ezáltal apró térséget képezve. :) És igen, piros pólóban volt a gádzsi (a top az nem az, amibõl kivan a gyomra?), te meg asszem kékbe talán, csak a hajadra figyeltem fel, meg emlékeztem, hogy mostanában az utcán álldogálsz valami turisztikai szórólapokat osztogatva. Esetleg nem. :)

Mert mi volt a hajammal? :D 2napja sisak nélkül kerékpározok, ez ilyen... :D Szép hasa van, nem lett volna baj hogy látszik :D

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Elég hülye szabályaitok voltak. :)
Miért nem volt ennivalótok?

keddig, talán szerdáig dõzs, aztán elfogyott az otthoni. ha meg találtunk egy-egy rántotthúsos szenyát a szennyesek közt a szekrény aljában, kecsapot bele és szendvicssütõben 10 perc alatt steril: ) a pénzt meg rendszerint elsöröztük a Narancsban, meg a Gyöngyben(Békéscsaba) : ) takarékosságra nem tanított a kolesz..

Egy haverom ott van (vagy volt???), írj privit hogy mi érdekel.

Kolesz+tisztelet témához: Ismerek olyan koleszigazgatót, aki évek óta nem mer fegyelmi eljárásokat indítani a diákok ellen, mert a HÖK vagy diákbizottság kezében akkora hatalom van hogy pofára ejtik könnyen.

Én annyit látok, hogy 1-2 buli után hányás-sörtengerben úsznak a folyosók, leszakadt WC-k, ajtók, betört ablakok, kifújt poroltók. Volt olyan, hogy a biztonsági õrök nem akartak beengedni több embert, mert iszonyat tömeg volt, erre betörték a bejárati ajtót (a vagyonõrök pedig magukra zárták a portát :) ).
Ezeknek a károknak soha nincs semmi következménye, egyéni vagy kollektív felelõsség nulla, szépen eltakarítják a romokat a kollégium pénzén és ennyi.

Én nem mondom hogy nem csináltam hülyeségeket diákként, de nálunk legalább volt büntetés, aminek -utólag belátva- volt értelme.

én elsõsorban a középiskolás kolira gondoltam. ott azért még volt tekintélyük a nevelõknek.. kimenõ megvonás, ilyesmi. bár én szinte sosem jártam szilenciumra és a heti egy kimenõt is 4re bõvítettem. a csütörtöki éjszakással szerencsénk volt, mert tudott és szeretett is inni: ) így ha nem ettünk a héten, akkor csütörtökön lehetett bulizni. ah.. mikor még egy ezresbõl vidámra ittam magam..

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
dobj egy hungarisztáni vezetékses. Tel. számot. lebeszéljük az átadást meg a melót is.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
ubazzzzzzzzz, elnézést

szóval villa OK!
Tag részben OK, nincs nitrogén palackom még mindig, igy az olaj részét nemtom bontani....

mi legyen?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
CRC, Audi mongyon le.
CRC´s Manitou Buches 26. óta Processing (pont az én méretem nem rendelhetö többe) a tag meg itt virit.
Audi meg meggondolta magát, hogy balra fog indexelni csak ugy. Kiszereltem a fényszórót (baz meló), kábelokat átnéztem, mozgatás stb. semmit nem találtam.
Akormány alatti részt csak speci. szerszámmal tudom felnyitni, amit nemtum hol találok.

Az FSA K-Force kapott 3 új tányért, ez jó meló volt.

Ja, meg Sala is mongyon le, vagy gondolja meg, hogy vállal egy RP23at meg Marzo AM-et szervizelni, vagy csináljam én?! A privit már pár hete várom...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
úgy legyen! ;)

fuck me, i'm famous!

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

jóvan tesa de itt senki nem gépész rajtunk kivül :D

még :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
2011 lába van? számold meg fiam!
1,2,3,4... ennyi lába van :D

fuck me, i'm famous!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Akkor ne: új X79-es lapok LGA-2011 alá. :) Azért kemény. 2011 db ici-pici lábikó egy picit szétkent mackósajtnyi területen. :)

Ior: a "nm" az csak az ingatlanügynököknél jelent négyzetmétert, akik nem tudnak szövegszerkesztõben felsõ indexet használni, mert egyébként hosszmérték. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
jóvan tesa de itt senki nem gépész rajtunk kivül :D

fuck me, i'm famous!