Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37912 hozzászólás a témában

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
Boldog Szülinapot tamaska! :)

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Boldogot Tam.

Itt a nyár, szabi van, van túrista az ösvényeken.
Ma egy lefelés elött összefutottam egy tengerparti házaspárral: (teljes vándor szerelés, +20kg a bordákon)
"Ne, ne, forduljon vissza. Itt lehetetlen lemenni, mi is allig jöttünk fel. Egy bringás csapat is toja a bringákat"
Beértem öket. A vezetö egy valami ösztelós masinával (Stevens, teló fülig), a kormányon a GPS, vádlin egy fogaskerék meg valami tetoválva. Ö tolta elöl lefelé, a többi követte :D
Modom isten hozta nálunk, felfelé is tolták?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Még 100 évet és 100 szüzet Tamáskának:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
BUÉK a kisebbik betyárnak! :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Isten éltessen, Tam!

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

buek tamaska.

This.
Ott virágozz, ahova elültettek!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
csak tudnám miért a lökhárítón van a pohártartó...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
http://www.stanceise.../fpc_subaru.jpg
dicsa

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Ja, akkor nem szorakozok. :D koszi a tippet! ;)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Ki segítene nekem táskát dizájnolni? (Bagaboo vektoros alap, Photoshopban)
Az elgondolás már megvan, csak "papírra" kellene vetni. (szerintem nem egy bonyolult dolog, de én nem értek hozzá)

Elõre is köszi!

Elég ám Tamásnak ha megrajzolod papírra :) Nyomtasd ki a vektoros alapot, és rajzold meg rá/jól rajzoló ismerõssel rajzoltasd meg rá.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
buek tamaska.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Ki segítene nekem táskát dizájnolni? (Bagaboo vektoros alap, Photoshopban)
Az elgondolás már megvan, csak "papírra" kellene vetni. (szerintem nem egy bonyolult dolog, de én nem értek hozzá)

Elõre is köszi!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Nem is vagyok, én még életemben nem kötöttem bele senkibe, de egy-két birka minden évben megtalál. Remélem az idei dózis letudva.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Minket meg Ráckevén talált meg ma egy félrészeg f@szkalap. Leültünk a parton egy padra frissíteni és a jóval utánunk érkezõ mókust udvariasan megkértem, hogy menjen arrébb káromkodni, nem kíváncsi rá senki (valakinek nagyon szidta az anyját ). Még neki állt feljebb, és egyre agresszívabban, fenyegetõbben magyarázta, hogy menjünk mi, ha nem tetszik valami, õ ott káromkodik ahol akar. Kezdett felcsillanni a szemem és elkezdtem gondolkozni, hogy a következõ pár mondata után fej vagy gyomor, de a Zasszony is észrevette és megkért, hogy menjünk el, hagyjam. Tehát a mai testgyakorlás csak kerékpározásból állt. Lehet jobb is így.

Zoli, belõled nem nézném ki, hogy ilyen verekedõs vagy.

A sebesség mindent megold.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Minket meg Ráckevén talált meg ma egy félrészeg f@szkalap. Leültünk a parton egy padra frissíteni és a jóval utánunk érkezõ mókust udvariasan megkértem, hogy menjen arrébb káromkodni, nem kíváncsi rá senki (valakinek nagyon szidta az anyját ). Még neki állt feljebb, és egyre agresszívabban, fenyegetõbben magyarázta, hogy menjünk mi, ha nem tetszik valami, õ ott káromkodik ahol akar. Kezdett felcsillanni a szemem és elkezdtem gondolkozni, hogy a következõ pár mondata után fej vagy gyomor, de a Zasszony is észrevette és megkért, hogy menjünk el, hagyjam. Tehát a mai testgyakorlás csak kerékpározásból állt. Lehet jobb is így.

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

Ezen milyen jót nevettem volna. :D
Egyébként szerintem megbüntették a rendõrök a prizma miatt, azért volt ennyire kiborulva vagy szimplán csak egy hülye p.csa. Mondjuk szerintem én felraktam volna neki a prizmát, mint vásárló.

Nem mertem röhögni, féltem a kulacsinváziótól. Na jó, utána szakadtunk, mikor hallótávolságon kívülre ért :D
Biztos nem büntették meg, hátul 4 db volt, elöl 3, 1 letörött, azt akarta pótolni.
Szívesen segítettem volna én is, de ezekhez én hülye vagyok. Életemben nem volt küllõprizmám : D Meg mintha kellene valami csavarhúzó eltekerni valami pöcköt. Egyebet nem tudok mondani, kéremkapcsójjaki.
Egész péntek délután azon gondolkoztam mit akart mondani a cellux-szal :D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Remélem veled is ez alapján fognak viselkedni az autósok, akár autóval, akár bicajjal vagy! :)
Bármiféle rosszindulat nélkül.

Ugye? Komolyan, van ennek értelme? Ekkora problémák az életben. És az ember nem teszi túl magát rajta, inkább a fejébe veszi ezt a hülyeséget.

Ezt okozza az autóban ülés? Engem még nem kapott el ez szerencsére. (És nem is fog)

Akkor nem értettél meg. Ha én, aki felismerve és bevallottan ilyen korlátoltan és általánosítva állok hozzá, akkor képzeld el az átlagmelós, magyar szuzukist, hogy fog õ hozzáálni egy CM után a bringásokhoz.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ha már problémák... Szerintem valami nyári õrület van a napokban. Pénteken beugrottam az egyik helyi bringásboltba stucnit és adaptert venni. Eléggé kígyózó sor volt, 2 bringát adtak át, mindenki türelmesen várt, kivéve egy asszonyt, aki miután vett egy küllõprizmát, kérte, hogy szereljék fel.
Az eladó mondta, hogy elnézést, de nem tud segíteni, mert egyrészt baromi hosszú sor van, ki kellene minket szolgálni, másrészt ki van írva, hogy szerelést nem vállalnak. Erre a nõ elkezdett szentségelni, minden férfit a pokolba kívánt, majd mondta, hogy mekkora egy udvariatlan f*sz vagyok, hogy ahelyett, hogy itt vásárolnék, takarodjak inkább a francba, hogy fel tudják rakni a prizmáját (teljesen logikus). Igazándiból már ezt sem igazán tudtam feldolgozni pár másodperc alatt, de amikor visszajött 5 perc múlva, lerántott egy polcot teli kulaccsal, majd azokkal meghajigált minket, az eladót leköpte, és közben valami celluxról magyarázott... Ott már teljesen elvesztettem a fonalat.
Biztosan front van.

Ezen milyen jót nevettem volna. :D
Egyébként szerintem megbüntették a rendõrök a prizma miatt, azért volt ennyire kiborulva vagy szimplán csak egy hülye p.csa. Mondjuk szerintem én felraktam volna neki a prizmát, mint vásárló.

A sebesség mindent megold.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

Ja, erõfölénybõl ezt könnyû kijelenteni.. :)

múltkor keresztbe álltam egy gyökér elõtt és kiparancsoltam, kocsi nélkül már csak pantomimes izmozáshoz volt elég bátor. :D

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

Remélem veled is ez alapján fognak viselkedni az autósok, akár autóval, akár bicajjal vagy! :)
Bármiféle rosszindulat nélkül.

Ugye? Komolyan, van ennek értelme? Ekkora problémák az életben. És az ember nem teszi túl magát rajta, inkább a fejébe veszi ezt a hülyeséget.

Ezt okozza az autóban ülés? Engem még nem kapott el ez szerencsére. (És nem is fog)

Ha már problémák... Szerintem valami nyári õrület van a napokban. Pénteken beugrottam az egyik helyi bringásboltba stucnit és adaptert venni. Eléggé kígyózó sor volt, 2 bringát adtak át, mindenki türelmesen várt, kivéve egy asszonyt, aki miután vett egy küllõprizmát, kérte, hogy szereljék fel.
Az eladó mondta, hogy elnézést, de nem tud segíteni, mert egyrészt baromi hosszú sor van, ki kellene minket szolgálni, másrészt ki van írva, hogy szerelést nem vállalnak. Erre a nõ elkezdett szentségelni, minden férfit a pokolba kívánt, majd mondta, hogy mekkora egy udvariatlan f*sz vagyok, hogy ahelyett, hogy itt vásárolnék, takarodjak inkább a francba, hogy fel tudják rakni a prizmáját (teljesen logikus). Igazándiból már ezt sem igazán tudtam feldolgozni pár másodperc alatt, de amikor visszajött 5 perc múlva, lerántott egy polcot teli kulaccsal, majd azokkal meghajigált minket, az eladót leköpte, és közben valami celluxról magyarázott... Ott már teljesen elvesztettem a fonalat.
Biztosan front van.

Szerk.: Thez: Szerdán edzésen gondoltam jófej leszek, segítek annyival a mögöttem haladó kamionnak, hogy lejjebb húzódok kicsit a sáv szélsõ harmadának közepétõl. Úgy kicentizett, hogy fogalom. Nem, nem fogok többet lehúzódni, inkább leszek bunkóparaszt.