srác valószínû bekapott egy két centrum tablettát .)
Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Írta 2009. április 12. - 13:59
srác valószínû bekapott egy két centrum tablettát .)
Írta 2009. április 12. - 13:55
Izomtéridõninja-geológus!
Írta 2009. április 12. - 13:47
Nincsen e meg ez a szám?
2323,
Látta valaki a 23-as szám ú filmet?
Írta 2009. április 12. - 13:46
nem mintha szégyelném, életem egyik legszebb reggele volt, pécsen fenn a vidámparkban ébredni napsütésre meg ilyen zenére .) nem tudtam beilleszkedni a hétköznapokba vagy egy hétig
Írta 2009. április 12. - 13:41
Még annó mondta nekem, meg ne mutassam fórumnak. Bocs.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2009. április 12. - 13:37
Amúgy ami késik, hamarabb jön, mint gondolnád.
Matt meg nagy arc : )
Írta 2009. április 12. - 13:33
CJ: Matt a végefelé még jobban nyomja.
judit: hát, szerintem (még?) nem olvassák.
Írta 2009. április 12. - 13:13
0:11-nél Matt kolléga látható aki a kezeit rázza.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
Írta 2009. április 12. - 12:45
nem egyszerû a dolog, én meg nem tudom (pontosabban nem merem) eldönteni, mit is akarok tulajdonképpen. túlságosan fontosak vagyunk egymásnak, és nem akarom tönkretenni a barátságunkat, de mégis itt van bennem a kisördög, hogy õ pont az a stílusú lány, aki úgy tényleg bejön, szép és nem tudja, mi lenne vele akkor, ha nem lennék neki, mint legjobb barát...
Akkor mondok rosszabbat. Én tudtam, h mit akarok, tudtára adtam, azt mondta nem, mert fél h ha rosszul sül el a dolog, barátok sem leszunk... blablabla
Utána, máshogy kezdtem vele foglakozni, nem dicsértem halálra, meg nem mentem oda minde szünetben, hanem csak, mint egy normális barátságban, erre bazmeg, jon nekem azzal, h megváltoztam meg már, h biztos nem szeretem ( egy barát kérdez ilyet ? bazmeg) meg féltékenykedett a többi barátomra. Nah ebbol gyere ki jol.
Másnál, elöször megvolt aminek meg kellet lennie, azota meg tökre kiegyensúlyozott a barátságunk :DD Szoval én is csak azt tudom mondani, ha alkalom van rá használd az "eszed"
És ha esetleg ittas állapotban közel kerültök egymáshoz, ne h azt merd mondani, h nem akarom kihasználni, h részeg vagy... én buktam már el sok ilyet. Azt mondta másnap, hogy nagyon jol esett, h ezt mondtam, csak kibebaszott jol esett volna, ha használom az "eszem", (nah mondom máskor tudod mit...)
"Mert a lányok is ugyanazt akarják mint mi,
csak megpróbálják az egészet nagyon jól álcázni,
de ha te azt megtudnád, hogy miket terveznek,
soha többet nem mondanád magad perverznek,
perverznek, perverznek."
Írta 2009. április 12. - 12:44
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. április 12. - 12:42
Boldog husvéti ünnepeket.
Írta 2009. április 12. - 11:38
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2009. április 12. - 11:37
Illetve akkor van, ha nem kelletek egymásnak valami ok miatt.
Ilyen kérdésekben meg Savanyut kell megzaklatni, én is azt szoktam.
Írta 2009. április 12. - 11:32
ennyit csak elvarhat tole az ember
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. április 12. - 11:28
Jó reggelt BTW. Öreg testemnek nem valók már éjszakai bulik úgy érzem... Miért nem lehet kulturáltan leittasodni szombat délután 1-kor, és akkor 8-ra mindenki ágyban van? Ez az éjszakázás teljesen lenulláz.
Palmi dumáját ne kajáljátok meg, nagy dzsigoló az öreg.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2009. április 12. - 11:21
hát, nem tudom. itt sajna elõbb volt a barátság, dugás majd csak ez után...franctudja, majd meglátjuk, mi lesz.
Írta 2009. április 12. - 11:14
Fiú/lány barátság: az elején el kell dönteni, hogy mi van. Ha hosszabb barátság után lép más szintre a dolog, akkor álltalában nagy csalódás van (többet várnál a dologtól) és a barátság sem lesz olyan mint elötte volt.
Persze, ha elöbb dugtok és utána lesztek barátok, az könnyebb dolog
Nekem ez a tapasztalatom, bár nem vagyok nagy nõcsábász
Írta 2009. április 12. - 10:54
Írta 2009. április 12. - 10:46
nekem eddig a két legbiztosabb: felgyorsít, bicaj keresztbe megcsúsztat. amikor már nagyon sikít vissza egyenesbe. nem a legszebb látvány, amikor majd 130 kg készül elsodorni.
másik: ugyancsak felgyorsít, és sz_rni rá, hogy ott vannak.
hátulról meg csak simán elzörgök mellettük.
utána persze én vagyok a baromarcú, merthát minek megyek bicikli útra bicajjal...õk meg menjenek autópályára gyalogolni.
(babakocsisokat, görkorisokat nem szoktam csesztetni. idõseket sem.)
Dave, kitartás (de lehet lesz még rosszabb is).
Izomtéridõninja-geológus!
Írta 2009. április 12. - 10:15
Egy ideje ha ilyen van megcélzom a kis dögöt és átugrom. Szegény összeszarja magát, de legalább nem viszi oda többet a kutyát
Ha bringaúton megy a gyaloggépes, (és a járda két méterre) te hátulról jössz, akkor közvetlen mellette mondd neki, hogy "A járd ott van!" és mutas arra!
Nekem 90%-ban bejön. Átkecmeregnek.
Ride everywhere.
.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére