Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

nem egyszerû a dolog, én meg nem tudom (pontosabban nem merem) eldönteni, mit is akarok tulajdonképpen. túlságosan fontosak vagyunk egymásnak, és nem akarom tönkretenni a barátságunkat, de mégis itt van bennem a kisördög, hogy õ pont az a stílusú lány, aki úgy tényleg bejön, szép ...

figyu, szedd fel, aztán ha nem megy, akkor úgyis mindegy, mert ez a barátság már el van bazva', mert Te többet akarsz a másiktól.

vagy szedd fel mindkettõt egyszerre... a többit a fantáziátokra bízom :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás

ja, és ilyen csajból egybõl kettõ van...ebbõl jöjjek ki jól.:D

Ez csak logisztikai kérdés. :D
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

ott is a sok kis 14 éves p_csa, akik egymás mellett karöltve riszálják magukat?
itt az van. ráadásul a járda(gyalogút. építmény, ami teret ad a gyalogszerrel közlekedõknek kibontakozni) 2-3 méterre van kerékpár úttól(amin csakis kizárólag a magunkfajta bunkó kétkerekûek mehetnének)
van egy jó módszer a járdára terelésükre...
és az alegidegesítõbb, amikor utánad szól "nincs mit". és akkor ne fordulj vissza, és ne mond meg a magadét...
de biztos tudod te is mi a helyzet.:)

nem riszálják ezek magukat. jönnek szembe a fél arcot eltakaró bogárszemüvegükbe, aztán amikor odaértem 2-3 méterre akkor csodálkoznak, hogy mivan aztán ugranak, amerre látnak... de akkor nagyon nem vannak képben, hogy merre is meneküljenek
nem szoktam nagy dilemmát csinálni belõlük. ha kiscsákóval vannak, akkor vigyázok, amúgy meg csendbe odalopakodok, hogy ne is vegyenek észre - ne tudjanak elém ugrani és a bringaúton a fûben elhúzok mellettük. 30< elég jól tudnak ropogni az ágak a kerék alatt. :)
vagy már 50 méterrõl fütyülök egy nagyot, aztán nagyjából mire odaérek, már képesek a helyükre vonulni. haver csak kiabálni szokott, hogy 'EEEELNÉÉÉZÉÉÉSST' - de úgy frankón üvöltve :)

bazz Savanyú, blogot kellene írnod :D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
elõre!!!
barátok lehettek "utána" is

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
maradjunk annyiban hogy egyiknek sem akarsz igazan csak baratja lenni

kulonben nem gondolnad ugy hogy ez dilemma

en azt mondom hogy szedd fel oket tetszoleges sorrendben. a tobbi majd jon magatol
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
tam: látod, ez itt a gond.

nem egyszerû a dolog, én meg nem tudom (pontosabban nem merem) eldönteni, mit is akarok tulajdonképpen. túlságosan fontosak vagyunk egymásnak, és nem akarom tönkretenni a barátságunkat, de mégis itt van bennem a kisördög, hogy õ pont az a stílusú lány, aki úgy tényleg bejön, szép és nem tudja, mi lenne vele akkor, ha nem lennék neki, mint legjobb barát...

ja, és ilyen csajból egybõl kettõ van...ebbõl jöjjek ki jól.:D

edit: ja, végülis dióhéjban errõl van szó. a sorrendet majd hozza a sors...remélem.

kösz a lelkisegélyt, tam.:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Dave: szex utan. addig ugyis csak az jar mindket fel vagy legalabbis az egyik fejeben hogy "mi lenne ha?" szal minden kerdest/megjegyzest/poent felreertesz stb. "ezt most azert mondta mert akar valamit?"

van egy par ex-baratnom akivel tok jo baratsagban vagyok, nemelyiknek mar csaladja, ferje stb van, es mar egyikunket sem erdekli a masik. parkapcsolatilag. viszont meg mindig kedveljuk egymast igy baratok vagyunk.

en pedig utalom hogy 4 napos hetvege van es szakad az eso ket napja. csutortok delutan meg ezer agra sutott a nap. a mondom nem megyek el bringazni, mert kezdett esteledni, lesz majd meg eleg idom ra. lof@szt

Charon bzmg haragszol ram? :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
szerintetek létezik fiú-lány barátság?:chin::(

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
én egyszer lejtõn szaggattam lefele, kivilágítva mint a karácsonyfa, de:
a nõ kutyát sétáltat, és úgy, hogy nõ az út bal szélén, kutya jobb szélén. ami érdekes volt, hogy az állat meg a kutya között az a kihúzható póráz ("2mm pöcsöm madzag csévélõs dobbal") volt. a nõ látja, hogy jövök, és "jajj" megszólalással felemelte, hátha átférek alatta. hát lóf_szt. a karomon két hétig ott volt a nyoma, ahogy eltéptem azt a pórázt. utána meg le lettem tolva, hogy mi rákot csinálok...
szerintem egyszerû lett volna: gyorsan lehajol, a pórázt minél alacsonyabbra tartva. és ennyi...

bicajúton mi haverral majdnem egy zõd béemvét daráltunk el. vagyis az minket...:D

Izomtéridõninja-geológus!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ja
tõgáz
nekem a kutyás vén ringyók a kedvenceim
tavaly két ilyen baszom kis kutyát tekertem fel munkába menet
egyik oldalon a vén lotyó, másik oldalon az eb
közte meg egy sötétszürke!! 2mm pöcsöm madzag csévélõs dobbal
lazán tudnak 2m-t gyorsulgatni utánam :-)) a kis bolhafészkek
látja, hogy jövök b+, de nem birná fifikét betekercselni, csak akkor vernyog, ha a kutyát már kihuzam a bokorból....

kb. olyan, amikor nagyarc srác kajak belógatja elém a honda accordját,vagy hasonló presztizsgépet a fél sávba,nehogymá' elvesszen a lendület... "hogy rendesen lássam, jön-e vmi..." aztán meg rázza az öklét, ha el se veszem a gázt, haddd törjön, aminek törnie kell
Már várom, hogy egy ilyen kretént lezuzzak vagy 50el, ha nem veszem észre idõben, legalább kilakatoltatom az egész ótót a baszom hiteles autója költségére :-))

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

itt a tavasz gyerekek, használhatatlanok a bringautak :/

ott is a sok kis 14 éves p_csa, akik egymás mellett karöltve riszálják magukat?
itt az van. ráadásul a járda(gyalogút. építmény, ami teret ad a gyalogszerrel közlekedõknek kibontakozni) 2-3 méterre van kerékpár úttól(amin csakis kizárólag a magunkfajta bunkó kétkerekûek mehetnének)

van egy jó módszer a járdára terelésükre...

és az alegidegesítõbb, amikor utánad szól "nincs mit". és akkor ne fordulj vissza, és ne mond meg a magadét...

de biztos tudod te is mi a helyzet.:)

Izomtéridõninja-geológus!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
kela: lehet ahogy terhelted, a lánc bedobta magát két lánctányér közé, megszorult, és te meg a követekzõ pedálcsapás lendületével repültél elõre. én is pont így estem el jópár éve, 8 öltés Y alakban a szemöldökömnél...:D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Kela, a lényeg, hogy megúsztad. Tavaly én is ott estem versenyen, a sárban volt egy kõ és megakadt az elsõ kerekem.

Bringaúton bringázni? :) Amatõr. :D

A sebesség mindent megold.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Mesélj!

Sikerült egy baromi nagyot bukfencezni a Cuha mellett, Vinye elõtt nem sokkal... Kerültünk ki túrázókat köszöntem is nekik, aztán látom , hogy az elõttem menõ csapattárs gyorsít én is terhelni kezdem és a köv. pillanatban már repülök félig a kormány felett, csak annyi villant át bennem, hogy ne fejjel tompítsam az esést. Végülis sikerült a bal vállam hátsó részével érkezni ,majd némi csúszás után koppant a bukó is egy picit. Lenyúztam a karom, a combom, a vállam meg elég nehezen mozog. Aztán legurultam Szentlászlóra, ahonnan Gyõrbe vonatoztam,majd be már szülõkkel az ügyeletre, hogy minden rendben van-e. Szerencsésen estem, így megúsztam a törést, az SPD is kioldott, és a bukó miatt megúsztam agyrázkódás nélkül. És hogy mitõl estem el? Tippem sincs, mintha az rémlene, hogy a hajtómû megakadt és akkor estem át, de ez kissé valószerûtlen. ( egyáltalán egy hajtómû megakadhat???:chin: ) Szal összefoglalva szerencsés vagyok, mert 35-40 körüli tempónál járhattam volna rosszabbul is.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

3 nap bringa király volt, Gyõr baleseti már annyira nem...

Mesélj!

A sebesség mindent megold.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
3 nap bringa király volt, Gyõr baleseti már annyira nem...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Charon, tegnap óta folyamatosan a Yoshida Brothers penget :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Az nem összeragadással/sárga szerkéttel jár?

Ma a turázás közben fel és le is extra megkellet állni, mert anyira könyedzet.
Ha igy folyik tovább, nem marad semmi a fejemben :cry:

Keddig ugysincs doki.

Nem feltétlenül. Év elején én is így jártam; csak erõsen könnyezett a szemem, de a második nap végén már éreztem, hogy a szemem alatt meg is van dagadva egy kicsit. Nem volt váladékozás, összeragadás. Kaptam rá szemcseppet és egy hét alatt el is múlt.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

Kötõhártya gyulladás?

Az nem összeragadással/sárga szerkéttel jár?

Ma a turázás közben fel és le is extra megkellet állni, mert anyira könyedzet.
Ha igy folyik tovább, nem marad semmi a fejemben :cry:

Keddig ugysincs doki.