Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2009. április 16. - 21:55

Kerékpársávot akarok! De az autók között is nagyon jól elvagyok.
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. április 16. - 21:51

Na, ez a másik. A biciklisek termonukleáris hisztigörcsöt bírnak kapni, ha bárki megszegi a Szent KRESZ-t − gyalogosok a bicikliúton andalognak, autósok összevissza parkolnak −, és maximálisan igazuk is van, hiszen a biciklis sérülékeny, de vigyázni kellene rá, hiszen csökkenti a dugót és a szmogot. Meg korszerû.
hirdetés
Mikor ellenben a biciklis útra kél, fülében üvölt az iPod, hogy ha már autóra nem telt, legalább a hifi meglegyen, a keresztezõdés elõtt felhajt a járdára, hogy aztán a zebrán tekerjen át, mert így pont egy zöldhullám az egész város, aztán fordítva be az egyirányú utcába, mert azt szabad, egyébként pirosakon át lehet neki csorogni, ha nem jön senki, mert… mert igazából fogalmam sincs, tán biciklibõl jobban kilátni. És persze telefonál is, mert biznisz az biznisz, Steve Jobsot mégse nyomhatja ki, csak mert kicsit sûrû a forgalom. Zúz a zebrán, két centivel húz el gyanútlanul szaglászó kutyák és totyogó kisgyerekek mellett, mert õ környezetbarát, neki szabad, különben is, érzi a távolságot.
Legalábbis itt, a fórumon én ezt látom a hozzászólások jó részében. (ugye ugye, átgurunk a kutyán, üvöltünk a gyalognak, ráfarolunk... )
Írta 2009. április 16. - 21:48

Írta 2009. április 16. - 21:32

(csak van ismerõsöm, aki jogsi nélkül pesten bringázva csapkodta az autós tükrét) és hirtelen ez villant be és arra nem gondoltam, hogy sok bringás elég jól él és nem akar kocsiba ülni, csak ha kell. köszi Trifo

Írta 2009. április 16. - 21:29

--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2009. április 16. - 21:23

van benne igazság.

Írta 2009. április 16. - 21:18

Írta 2009. április 16. - 20:50

ez kicsit kevés egy szezonra nem? vagy csak versenyekre?nem is vettem komolyan
megjött a szezonra az eneriga:
egy kis szénhidrát, néhány zselé, energiaszeletek, regeneráló...
a dobozcsúcs teteje valami calgon szerû

Írta 2009. április 16. - 20:37

AGA: az én 150Ft-os Auchan-os pumpámban nem. Az említett srác ugyanolyan, csak B+ emblémával ellátott berendezést lobogtatott
Ha az amire gondolok, akkor abból van itthon kettõ, (B+ feliratos és anélküli is, ugyanonnan illetve töccsóból is) Most nem csinálok képet róla, de megpróbálom leírni mire gondolok:
Van a fej, az egyik felén szorító kallantyú, a másikon szelep helye lyukkal. No ezt le lehet tekerni, az alatta lévõ gumibigyót kiszeded, majd a mûanyagtüskét is, elõször ezt rakod be fordítva, majd gumibigyót. Visszatekered a fejet, és kész a presta pumpi..

Más:
Ma volt életem elsõ olyan biciklis témájú állásinterjúja, ahol végre nem ilyen hülyeségeket kérdeztek, hogy milyen színû xy alkatrész meg mi a szériahibája az idei prünty-prünty alkatrésznek (amit még kapni sem lehet :I )
Fel is vettek

Ride everywhere.
.
Írta 2009. április 16. - 19:06

nem is vettem komolyanEz csak vicc vót

megjött a szezonra az eneriga:

egy kis szénhidrát, néhány zselé, energiaszeletek, regeneráló...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. április 16. - 18:32

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2009. április 16. - 15:09

Matt: nagyon sok éve használok olyan lakatot, olyan bringához.
--Trifo
Írta 2009. április 16. - 14:32

üzenem a gazdinak, hogy vegyen normális lakatot!
Írta 2009. április 16. - 14:18

Ez csak vicc vótakkor csak kérd kölcsön

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. április 16. - 14:09

akkor csak kérd kölcsönKöszi, ma elküldtem egy srácot Starjánba , de minden adományt ( Sala-style ) szívesen veszek

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. április 16. - 12:12

Ride everywhere.
.
Írta 2009. április 16. - 11:52

Minek könnyítsek az életemen ?Minek neked prestás belsõ?
--Trifo

Köszi, ma elküldtem egy srácot Starjánba , de minden adományt ( Sala-style ) szívesen veszeklegközelebb megyek arra viszek neked...

-=B.B.B.=-
Írta 2009. április 16. - 11:01

legközelebb megyek arra viszek neked...Hétfõn 36 km alatt 3 defekt... Életemben 2 volt ezelõtt :/ Nem kapok helyben prestás belsõt.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. április 16. - 10:59

Tegnap hazafelé láttam az út szélén tanácstalankodni egy srácot. Megállok, kérdem mivan. Aszondja leeresztett a kereke, de felfújni meg nem tudja, mert csak autós pumpája van a presztás kerekeihez. Adtam neki átalakítót, de sztem nem jutott messzire így se.
--Trifo
Írta 2009. április 16. - 05:05

Hétfõn 36 km alatt 3 defekt... Életemben 2 volt ezelõtt :/ Nem kapok helyben prestás belsõt.Dave: Köszi! Csekkolom majd a "kedvenc" boltomat...
Holnap reggel megint defektszerelés. Ma este nem bírtam rávenni magamat.
--Trifo
-=B.B.B.=-