Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

Itt a szezon, de mit képzel el magának ez a bringa szerelö ipar ?!
Tegnap a garanciás szerlés mellet füleltem, ( 30 perc volt) milyen argumentáciokat kellet hallanom:
"most nincs idönk, de kérjen termint 2 hét után lehet.."
" kis 8 as, az relativ... Mi, hogy 1 éves a bringa?! Nem játszik szerepet. Nálunk vette? Ternint kellene kérni.....
" gyakran leereszt a belsö?! .. utánna kell nézni, lehet még centrirozni is kell.." Termin..? Kolleganö a kasszán...
" ja hogy Shimano....(akármi baj) megkell nézni, kompatibilis e a dolog." Meg kell rendelni... nemtudom mennyibe fog kerülni, fönök pont házon kivül"
Leszarom a bizniszt, meg a AUTOMOTIV otis.:)

Hát figyu, három példa ami a napokban történt a boltban.

Srác 10 méterre a bolttól a padkán felüti a kerekét, és visszahozza, hogy biztos szarul csináltam meg..

Faszi idézem "tegnap cseréltek gumit ezen a kereken (kezébe) alig mentem vele de leeresztett. Kicserélik ingyen garanciába?" A hozott tüskére is adjak garanciát? ;)

Apuka visz egy 16-os külsõt, de visszahozza, mert szerinte más a mérete, még az autógumiszerelõ se tudta rárakni... Kértük hozza be a kereket, egy perc alatt felrakva...

Csajnak kotyog a menetes kormánycsapi, meghúztam.. kiugrott.. Szétszedtem, láttam nincs menet, Huh mondom villacsere.
Miért minek stb.. Mondom valszeg vagy másfél éve kotyog és ezalatt a csapágy lekoptatta a villanyakat.
"Jaaa hát igen már nagyonrég kotyogott csak most jutott eszembe.."

Csávónak szar az agy a százéves kerekében, és nem fogja fel, hogy nem nyolcas van a felnibe, és nem tudom egy perc alatt magcsinálni.. no ezt ráhagytam..

Másik hasonló elmagyarázta, hogy a konkurens boltban ötszáz (azaz 500) forintért kb hogyan csinálták meg a kattogó középrészét és milyen gyorsan végeztek vele.. Mondtam, hagy az jó, ha annyiért szerelnek én is oda megyek, majd elmondom neki mi is a baja (csapágyas, kb csere, esetleg egy zsírzás..) elõjön újra az 500Ft-os bolttal... Erre kijött a fõnök és elhajtotta :D

Hirtelen ennyi jutott eszembe no..
ez is van a szerelõbizniszben..

Ride everywhere.

.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Dave: Köszi! Csekkolom majd a "kedvenc" boltomat...

Holnap reggel megint defektszerelés. Ma este nem bírtam rávenni magamat.

--Trifo

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
énénén tudtam, hogy azért kérdezted.:)
csak nem mertem tippelgetni.

ám sok sikert hozzá.
én is nevezek, de rád szavazok.:P

van még 16 percem...
asszem majd csak szavazok inkább.:)

Izomtéridõninja-geológus!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.277 hozzászólás

en az agile/nimble/swift harmast hallom beszelt nyelvben. esetleg meg lively. de az inkabb elenk mint furge

a tobbi az mar szerintem irodalmi nyelvezet.

kellene egy szovegkornyezet es akkor tudnek adni tippeket.

nimble lett a befutó . remélem +értik. (de nem farkas )

aztán ha megnyerem a biciglit mehettek vele egy kört :) :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en az agile/nimble/swift harmast hallom beszelt nyelvben. esetleg meg lively. de az inkabb elenk mint furge

a tobbi az mar szerintem irodalmi nyelvezet.

kellene egy szovegkornyezet es akkor tudnek adni tippeket.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Boldog szulinapot Lezli....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.277 hozzászólás

nimble coyote

vedd szamitasba, hogy ha raklikkelsz az angol szora, akkor milyen egyeb magyar jelentes tarsul hozza egyebkent.. es akkor nehezebb tevedni

köszi
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

kösz Charon idáig eljutottam én is. pontosítanék, ha egy állatot akarsz ..pl fürge farkas...akkor a 30 ból melyiket használod

ismét kösz..

nimble coyote

vedd szamitasba, hogy ha raklikkelsz az angol szora, akkor milyen egyeb magyar jelentes tarsul hozza egyebkent.. es akkor nehezebb tevedni

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Itt a szezon, de mit képzel el magának ez a bringa szerelö ipar ?!

Tegnap a garanciás szerlés mellet füleltem, ( 30 perc volt) milyen argumentáciokat kellet hallanom:

"most nincs idönk, de kérjen termint 2 hét után lehet.."
" kis 8 as, az relativ... Mi, hogy 1 éves a bringa?! Nem játszik szerepet. Nálunk vette? Ternint kellene kérni.....
" gyakran leereszt a belsö?! .. utánna kell nézni, lehet még centrirozni is kell.." Termin..? Kolleganö a kasszán...
" ja hogy Shimano....(akármi baj) megkell nézni, kompatibilis e a dolog." Meg kell rendelni... nemtudom mennyibe fog kerülni, fönök pont házon kivül"

Leszarom a bizniszt, meg a AUTOMOTIV otis.:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.277 hozzászólás

http://szotar.sztaki...P=0&C=1&A=1&T=1

kösz Charon idáig eljutottam én is. pontosítanék, ha egy állatot akarsz ..pl fürge farkas...akkor a 30 ból melyiket használod

ismét kösz..

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
bme-s csapathoz aki csatlakozik az tuti kedvezményesen kapja ;)
nincs limit és nem bme-s is csatlakozhat

"Csapat adatai:
Csapatnév: BME Szigetelõk Csapatkód: KTF28C

Természetesen a csoporthoz NEM csak BME-s hallgatók csatlakozhatnak. A kedvezményhez betöltött 17. életév, és aktív hallgatói jogviszony kell."

április végéig lehet elvileg jelentkezni

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
szerintem "agile", ha hivatalosabb szövegrõl van szó.

viszont szolgálati közlemény azoknak, akiket érdekel a Sziget Fesztivál nevezetû banzáj a nyáron. van most olyan, hogy ha elmúltál 17 és érvényes diákkal rendelkezel, akkor kaphattok csapatkedvezményt - ez nagyjából azt jelenti, hogy ha május végéig összejön 26-30 fõ, akkor két napijegy áráért válthatsz hetijegyet (ottalvóst és hazamenõst is), de 45 fõ fölött már féláron vannak a dolgok.

elkezdtünk gyûjteni a suliban embereket, jó lenne olcsón megúszni a szigetet, és 30 fõt összeszedni nem egy nagy dolog, de a 45 még jobb lenne. akit esetleg érdekelne ez a dolog, az kérem keressen msn-en (adatlapomon van cím), vagy mailben: idavid freemail hu

van itt még egyéb kedvezmény is, de arról mailben..

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
http://szotar.sztaki...P=0&C=1&A=1&T=1

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.277 hozzászólás
angolosok

hogy mondják a nagy vízen túúl hogy "fürge"

köszi

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
trifo:

itt tesztelt, bontott, karcmentes van 3500ért.

de érdemes megkérdezni az ilyen mindenféle gsm boltokban, ami nem pannon vagy té vagy voda.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Hali!

Olyan okosat tudtok mondani, hogy hol lehet venni Nokia 5000-hez kijelzõt nagyon kedvezményesen? Újat találtam 6000 körül, csak hátha lehet valahonnan bontottat újítani... Asszonykám zsebében elrepedt.

--Trifo

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Hát ha tartalékba nem jó, akkor éppen viszzaküldheted :)
"Minden hülyeség" by Tomidny

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
KöszköszKöszkösz

Bazz azért, az hogy bringás fórumon autós jókívánságokkal "bombáznak" az 'izgi' :-)

buek ll
neki minden nap pina
/ott van autoja orran/

? Le vagy maradva lor

Boldogot LLnek, már annyian kivántatok benzint, hogy belefullad, tehát én egy szett uj gumit kivánok neki :):)

Nemá', most vettem :D

Mondtam már, hogy kösz? :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

csak azt nem értettem, miért Te nézted a monitort, mér nem a zsaruk :D

nézték õk is, csak ugye a kijelzõ oldaláról settenkedtem oda a rendõrautóhoz, így mindahányónknak volt lehetõsége megfigyelni a tartalmát :)

nekem egy balos tükörburkolat kellene a kocsira - már megfõztük a fácánt...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
én bármi normális dolgot elfogadok,nincs túl nagy igényem :)