Itt a szezon, de mit képzel el magának ez a bringa szerelö ipar ?!
Tegnap a garanciás szerlés mellet füleltem, ( 30 perc volt) milyen argumentáciokat kellet hallanom:
"most nincs idönk, de kérjen termint 2 hét után lehet.."
" kis 8 as, az relativ... Mi, hogy 1 éves a bringa?! Nem játszik szerepet. Nálunk vette? Ternint kellene kérni.....
" gyakran leereszt a belsö?! .. utánna kell nézni, lehet még centrirozni is kell.." Termin..? Kolleganö a kasszán...
" ja hogy Shimano....(akármi baj) megkell nézni, kompatibilis e a dolog." Meg kell rendelni... nemtudom mennyibe fog kerülni, fönök pont házon kivül"
Leszarom a bizniszt, meg a AUTOMOTIV otis.
Hát figyu, három példa ami a napokban történt a boltban.
Srác 10 méterre a bolttól a padkán felüti a kerekét, és visszahozza, hogy biztos szarul csináltam meg..
Faszi idézem "tegnap cseréltek gumit ezen a kereken (kezébe) alig mentem vele de leeresztett. Kicserélik ingyen garanciába?" A hozott tüskére is adjak garanciát?

Apuka visz egy 16-os külsõt, de visszahozza, mert szerinte más a mérete, még az autógumiszerelõ se tudta rárakni... Kértük hozza be a kereket, egy perc alatt felrakva...
Csajnak kotyog a menetes kormánycsapi, meghúztam.. kiugrott.. Szétszedtem, láttam nincs menet, Huh mondom villacsere.
Miért minek stb.. Mondom valszeg vagy másfél éve kotyog és ezalatt a csapágy lekoptatta a villanyakat.
"Jaaa hát igen már nagyonrég kotyogott csak most jutott eszembe.."
Csávónak szar az agy a százéves kerekében, és nem fogja fel, hogy nem nyolcas van a felnibe, és nem tudom egy perc alatt magcsinálni.. no ezt ráhagytam..
Másik hasonló elmagyarázta, hogy a konkurens boltban ötszáz (azaz 500) forintért kb hogyan csinálták meg a kattogó középrészét és milyen gyorsan végeztek vele.. Mondtam, hagy az jó, ha annyiért szerelnek én is oda megyek, majd elmondom neki mi is a baja (csapágyas, kb csere, esetleg egy zsírzás..) elõjön újra az 500Ft-os bolttal... Erre kijött a fõnök és elhajtotta

Hirtelen ennyi jutott eszembe no..
ez is van a szerelõbizniszben..