Jelentkezz be Regisztrálj
Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi
Írta 2011. június 16. - 17:20
Keresek 2 db nevezést rövidtávra. Két rövidet mennék. ;-)
Esetleg egy közép + egy rövid.
Email: "a nick nevem" kukac freemail pont hu
Írta 2011. június 16. - 15:56
Technikás pálya szerintem, sok hullámvasutazás,kanyar..Olyan mint egy xc pálya csak kicsit hosszabb.A köves utak is néhány méter hosszúak és felkiáltó jel lesz elõtte.A leghosszabb köves út az Anna-lakra vezet fel kb.200 m hosszú de elég meredek felfelé.Jellemzõen kövek mindenhol vannak az utakon néha dobálja a kerekeket.Szerintem a Buda maraton könnyû ehhez képest,itt végig figyelni kell.
Nekem pont ezért tetszik a pálya, mert izgalmas:)
Írta 2011. június 16. - 15:55
Technikás pálya szerintem, sok hullámvasutazás,kanyar..Olyan mint egy xc pálya csak kicsit hosszabb.A köves utak is néhány méter hosszúak és felkiáltó jel lesz elõtte.A leghosszabb köves út az Anna-lakra vezet fel kb.200 m hosszú de elég meredek felfelé.Jellemzõen kövek mindenhol vannak az utakon néha dobálja a kerekeket.Szerintem a Buda maraton könnyû ehhez képest,itt végig figyelni kell.
Elõzõ évben volt egy lefele(elég meredek, nyomvájós) azt az esõ miatt kivettétek,utána egy nekem kistányéros hosszabb mászókás rész, az most benne lesz?(sajnos nem tudom pontosan hol van,de vhol közép táv 2/3 tájt)
Írta 2011. június 16. - 12:38
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. június 16. - 10:54
Írta 2011. június 16. - 06:32
Írta 2011. június 15. - 23:42
(Bocs, ha volt már, átlapoztam az elsõ és utolsó pár oldalt, de mind az 53-at túl sok lenne.) Mennyire technikás-nehéz ez a pálya, mondjuk a Buda Maratonéhoz képest? Fõleg a meredek sziklás lejtõk érdekelnek - merthogy azok nem nekem valók, mert soxor bukfenccel abszolválom az ilyeneket. Ha rövid, esetleg lesétálok, de ha sok hosszú ilyen van, akkor inkább nem égetem magam.
Írta 2011. június 15. - 22:39
Mit mondjak, ha szombaton is ez lesz hogy elõtte esik, akkor nem lesz veszélytelen a köveken szambázni . Viszont teljesen tekerhetõ még puhább gumival is, nem dagonyázott be csak tócsákban ácsorog egy pár helyen. Gyors pálya lesz igy is.
Írta 2011. június 15. - 22:35
Írta 2011. június 15. - 22:32
nem kárörvendünk:)... jó idõ lesz , max kis iszappakolást kapunkTavalyelõtt indultam,helyszíni nevezéssel kb 5 perc alatt megvolt..és akkor jó idõ volt...most lesz 1 perc...
Írta 2011. június 15. - 22:17
A mai pályabejárást kicsit megszívtuk.Amikor elindultunk akkor kicsit nedvesek voltak az utak,kicsit csúszott néha.Amikor a hosszú 3 km-es dózerutas mászáson elkezdett kicsit esni akkor még jól is esett a melegben.Viszont amikor lementünk a Telki szõlõs felé ott már eléggé csúszós sárral találkoztunk. Anna-lak felé induló aszfalt út vége után az elsõ 300 m cipelõs volt,úgy ragadt a sár.Érdekes hogy Cser G. nagytányéron jött fel egy ott kopott gumival...
Ezek szerint az esõ ami elkapott minket az elején, csak a széle érintett minket a többit Telki, Vöröspocsolyás és a Nagykopasz kapta.Nagykovácsi felett több kidõlt fát láttunk amit holnap szét kell vágni.
Egyébként akik ma V fékkel jöttek azoknak elég gyakran meg kellett állni takarítani.
Szemüveg vagy alsó csõre szerelhetõ sárvédõ a felcsapódó sár miatt ajánlott.
Gondoltam rátok, hogy eláztok. Mikor vissza értem edzésrõl keszire kb fél 5 kor kezdett el nagyon esni.
Szerinted, mennyit fog száradni a talaj? Száraz pályára alkalmas gumikkal lehet menni, v esetleg sárgumi?
Írta 2011. június 15. - 22:05
Ezek szerint az esõ ami elkapott minket az elején, csak a széle érintett minket a többit Telki, Vöröspocsolyás és a Nagykopasz kapta.Nagykovácsi felett több kidõlt fát láttunk amit holnap szét kell vágni.
Egyébként akik ma V fékkel jöttek azoknak elég gyakran meg kellett állni takarítani.
Szemüveg vagy alsó csõre szerelhetõ sárvédõ a felcsapódó sár miatt ajánlott.
Írta 2011. június 15. - 21:41
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2011. június 15. - 20:22
Jártam ma arra. Pocsolyák ugyan akadnak és a bringa sem úszta meg takarítás nélkül, de a sarazás inkább az eltévedés rovására írható. Az erdõben árnyas részeken nedves a talaj, de alapjában véve nincs sár, jól tekerhetõ volt a pálya. Ha jól tudom a nevét, az Anna-lak és a bánya irányából mentem fel a Nagykopaszra.
Tudja-e valaki, hogy a helyszíni nevezés vajon mennyi idõt vesz igénybe? Pár perc az egész vagy komoly sorban állás van érte?
Tavalyelõtt indultam,helyszíni nevezéssel kb 5 perc alatt megvolt..és akkor jó idõ volt...most lesz 1 perc...
Írta 2011. június 15. - 18:44
Jártam ma arra. Pocsolyák ugyan akadnak és a bringa sem úszta meg takarítás nélkül, de a sarazás inkább az eltévedés rovására írható. Az erdõben árnyas részeken nedves a talaj, de alapjában véve nincs sár, jól tekerhetõ volt a pálya. Ha jól tudom a nevét, az Anna-lak és a bánya irányából mentem fel a Nagykopaszra.
Tudja-e valaki, hogy a helyszíni nevezés vajon mennyi idõt vesz igénybe? Pár perc az egész vagy komoly sorban állás van érte?
Valszeg Anna lak felõl mentél fel..
Tudtommal nem sok idõ a nevezés, de ha pénteken feltekersz akkor is tudsz már:)
Remélem az idõjárás ilyen is marad, nem szeretnék gumikat cserélni utolsó nap...Bár jön egy hidegfront hétvégére, nem tudom ez mennyire pontos infó:)Szóval még bármi meglehet:)
Írta 2011. június 15. - 18:23
Írta 2011. június 15. - 13:27
A középtáv 54 km-es részét.Telkibe kell mennem festeni tehát oda el kell menni.Közepes tempó lenne,sötétedésre azért vissza kéne jönni...
Nem megyek ma bejárni,sorry. Legyen meglepetés szombaton a pálya..:)Ha van friss pálya infó a tegnapi esõ után azt szívesen hallgatom..
Írta 2011. június 14. - 21:09
Írta 2011. június 14. - 21:03
A középtáv 54 km-es részét.Telkibe kell mennem festeni tehát oda el kell menni.Közepes tempó lenne,sötétedésre azért vissza kéne jönni...
Telkin belül, hol? Budakeszi felõl jönnék.
Írta 2011. június 14. - 20:52
Töröld a postafiókodat mert tele van!