Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1710 hozzászólás a témában

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 hozzászólás
csr: melyik speedmax-ot használod? Milyen méretben?

Tuki:)

Tuki:)

vendég

• fórumtag
  • 125 hozzászólás

Az 1,55-ös medusa és az 1,5-ös slick (ha már a medusa is beragad) között gondolkozom.

Ennyire vészes lenne a helyzet? :P
:P

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Csak szólok, hogy a hosszún idén is van limitidõ, a honlap szerint 13:45 (tavaly 14:00 volt).
Általában utolsók között engednek ki (tavaly 30. voltam), szóval aki biztos akar lenni a teljesítésben, elõttem haladjon :-)

Szóval a taktika, hogy az elsõ két körben meg kell pusztulni, defekt pedig ne legyen, mert nincs rá idõ.
(Magamat is figyelmeztetnem kell, hogy ne álljak 1-2 percet egy frissítõponton, mert minden másodperc számítani fog).

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Milyen a pálya állapota? Kell készülni nagy bütykös sárgumival?
Még gyorsba át bírom szerelni a 2,4-s gummákat

Te leszel a felvezetõ motoros? :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

csr

csr

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás

A mai pályabejárást kicsit megszívtuk.Amikor elindultunk akkor kicsit nedvesek voltak az utak,kicsit csúszott néha.Amikor a hosszú 3 km-es dózerutas mászáson elkezdett kicsit esni akkor még jól is esett a melegben.Viszont amikor lementünk a Telki szõlõs felé ott már eléggé csúszós sárral találkoztunk. Anna-lak felé induló aszfalt út vége után az elsõ 300 m cipelõs volt,úgy ragadt a sár.Érdekes hogy Cser G. nagytányéron jött fel egy ott kopott gumival...
Ezek szerint az esõ ami elkapott minket az elején, csak a széle érintett minket a többit Telki, Vöröspocsolyás és a Nagykopasz kapta.Nagykovácsi felett több kidõlt fát láttunk amit holnap szét kell vágni.
Egyébként akik ma V fékkel jöttek azoknak elég gyakran meg kellett állni takarítani.
Szemüveg vagy alsó csõre szerelhetõ sárvédõ a felcsapódó sár miatt ajánlott.

Az elején én is szívtam egy kicsit kb 50métert aztán már nem volt gond a lényeg az, hogy gyorsan kell átmenni rajta, és magasabb fordulattal, úgy nincsen gond.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Az 1,55-ös medusa és az 1,5-ös slick (ha már a medusa is beragad) között gondolkozom.

A sebesség mindent megold.

csr

csr

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Viccelsz, tegnapelõtt esõ után voltam, és simán járható volt, én már a speedmaxot fel is hegesztettem!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

OFF Hû, akkor felrakom a kulacstartót, pont befér. :D Csillát szeretném csak végigkísérni, nekem most ez nem verseny, de a pálya remek, szóval menjetek csak. Nem ömlene az orromból a takony, s nem rázna a köhögés, én is veretném. Ma amúgy fordítva mentem, mert úgy izgalmasabb.

Szegény Csilla még nem tudja, hogy el fog tévedni...:D

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Csillát szeretném csak végigkísérni, nekem most ez nem verseny,

Rajtszám nélkül tilos a pályán kóborolni és feltartani a versenyzõket.

Azért a ciklámenre fújt kövek és gyökerek kicsit "buzisak". ;) Láttam, ne is próbálj kamuzni.

Azért ilyen színû hogy Te is észrevedd.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Sanda gyanúm hogyha olyan gyenge lennék mint te most akkor azért magamhoz képest repülnék a pályán.

Réka hívott, hozz teszt sört, szombaton viszem:)

OFF Hû, akkor felrakom a kulacstartót, pont befér. :D Csillát szeretném csak végigkísérni, nekem most ez nem verseny, de a pálya remek, szóval menjetek csak. Nem ömlene az orromból a takony, s nem rázna a köhögés, én is veretném. Ma amúgy fordítva mentem, mert úgy izgalmasabb.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Sanda gyanúm hogyha olyan gyenge lennék mint te most akkor azért magamhoz képest repülnék a pályán.

Réka hívott, hozz teszt sört, szombaton viszem:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Csabi csak eljössz ?

El, de csak segítõnek - 2 hétig gyalázatosan beteg voltam, most nem szabad még versenyeznem. (meg gyenge is vagyok, mint a harmat)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Azért a ciklámenre fújt kövek és gyökerek kicsit "buzisak". ;) .

végig kijelöltük Dante biztos módon.

Szerintem jól írta :)
Csabi csak eljössz ?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

kb. az elsõ 15 km-et végig kijelöltük Dante biztos módon.

Azért a ciklámenre fújt kövek és gyökerek kicsit "buzisak". ;) Láttam, ne is próbálj kamuzni.

A pálya nagyon gyors, ma semi slick gumival kényelmesen mentem 20 fölötti átlagot. Kis sár van, de majd locsoljuk még, hogy nagy legyen.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

2db középtávos nevezésre vevö lennék!

helyszínen lehet nevezni, top maratonhoz képest baráti áron, én is ott akarok majd.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Szerintem azt most az erdõ irtás miatt vettük ki.

okés, köszi

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
Ma reggel elkezdõdött a pálya építése, a veszélyes árkokat tömtük be illetve a pocsolyákat próbáltuk kivezetni ahol lehetett.Annyira jól haladtunk hogy kb. az elsõ 15 km-et végig kijelöltük Dante biztos módon.(felvezetõ kör+végig az Anna-laki útig).A köveket piros festékkel befújtam,illetve plusz nyilakat is fújtam fel.Veszélyes részeket felkiáltó jelet tettem ki-ez köves rész jelent. A felvezetõ kört kicsit más felé vittük a tetõn (piros jelzésen végig).A Vöröspocsolyás-hát Nagykovácsi felé esõ része nagyon jól tekerhetõ volt.
Egyedül a kastély parkban volt egy kis fennakadás mert filmesek forgattak benn (Barátok közt vagy hogyishívják..) és többször lebontatták a kész kordonokat illetve leszedették a felrakott molinókat.
Ma is sokan járták a pályát,remélem hogy írnak a teljes pálya állapotáról.

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Elõzõ évben volt egy lefele(elég meredek, nyomvájós) azt az esõ miatt kivettétek,utána egy nekem kistányéros hosszabb mászókás rész, az most benne lesz?(sajnos nem tudom pontosan hol van,de vhol közép táv 2/3 tájt)

Szerintem azt most az erdõ irtás miatt vettük ki.

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
2db középtávos nevezésre vevö lennék!