Jelentkezz be Regisztrálj
Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi
Írta 2011. június 17. - 15:47
Írta 2011. június 17. - 15:31
Ennyire vészes lenne a helyzet?Az 1,55-ös medusa és az 1,5-ös slick (ha már a medusa is beragad) között gondolkozom.
Írta 2011. június 17. - 15:29
Általában utolsók között engednek ki (tavaly 30. voltam), szóval aki biztos akar lenni a teljesítésben, elõttem haladjon :-)
Szóval a taktika, hogy az elsõ két körben meg kell pusztulni, defekt pedig ne legyen, mert nincs rá idõ.
(Magamat is figyelmeztetnem kell, hogy ne álljak 1-2 percet egy frissítõponton, mert minden másodperc számítani fog).
Írta 2011. június 17. - 15:26
Te leszel a felvezetõ motoros?Milyen a pálya állapota? Kell készülni nagy bütykös sárgumival?
Még gyorsba át bírom szerelni a 2,4-s gummákat
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2011. június 17. - 14:46
A mai pályabejárást kicsit megszívtuk.Amikor elindultunk akkor kicsit nedvesek voltak az utak,kicsit csúszott néha.Amikor a hosszú 3 km-es dózerutas mászáson elkezdett kicsit esni akkor még jól is esett a melegben.Viszont amikor lementünk a Telki szõlõs felé ott már eléggé csúszós sárral találkoztunk. Anna-lak felé induló aszfalt út vége után az elsõ 300 m cipelõs volt,úgy ragadt a sár.Érdekes hogy Cser G. nagytányéron jött fel egy ott kopott gumival...
Ezek szerint az esõ ami elkapott minket az elején, csak a széle érintett minket a többit Telki, Vöröspocsolyás és a Nagykopasz kapta.Nagykovácsi felett több kidõlt fát láttunk amit holnap szét kell vágni.
Egyébként akik ma V fékkel jöttek azoknak elég gyakran meg kellett állni takarítani.
Szemüveg vagy alsó csõre szerelhetõ sárvédõ a felcsapódó sár miatt ajánlott.
Az elején én is szívtam egy kicsit kb 50métert aztán már nem volt gond a lényeg az, hogy gyorsan kell átmenni rajta, és magasabb fordulattal, úgy nincsen gond.
Írta 2011. június 17. - 14:46
Milyen a pálya állapota? Kell készülni nagy bütykös sárgumival?
Az 1,55-ös medusa és az 1,5-ös slick (ha már a medusa is beragad) között gondolkozom.
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. június 17. - 14:42
Írta 2011. június 17. - 14:02
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2011. június 17. - 08:53
OFF Hû, akkor felrakom a kulacstartót, pont befér. Csillát szeretném csak végigkísérni, nekem most ez nem verseny, de a pálya remek, szóval menjetek csak. Nem ömlene az orromból a takony, s nem rázna a köhögés, én is veretném. Ma amúgy fordítva mentem, mert úgy izgalmasabb.
Szegény Csilla még nem tudja, hogy el fog tévedni...
Írta 2011. június 17. - 05:46
Csillát szeretném csak végigkísérni, nekem most ez nem verseny,
Rajtszám nélkül tilos a pályán kóborolni és feltartani a versenyzõket.
Azért ilyen színû hogy Te is észrevedd.Azért a ciklámenre fújt kövek és gyökerek kicsit "buzisak". Láttam, ne is próbálj kamuzni.
Írta 2011. június 16. - 22:25
Sanda gyanúm hogyha olyan gyenge lennék mint te most akkor azért magamhoz képest repülnék a pályán.
Réka hívott, hozz teszt sört, szombaton viszem:)
OFF Hû, akkor felrakom a kulacstartót, pont befér. Csillát szeretném csak végigkísérni, nekem most ez nem verseny, de a pálya remek, szóval menjetek csak. Nem ömlene az orromból a takony, s nem rázna a köhögés, én is veretném. Ma amúgy fordítva mentem, mert úgy izgalmasabb.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2011. június 16. - 22:18
Réka hívott, hozz teszt sört, szombaton viszem:)
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. június 16. - 22:12
Csabi csak eljössz ?
El, de csak segítõnek - 2 hétig gyalázatosan beteg voltam, most nem szabad még versenyeznem. (meg gyenge is vagyok, mint a harmat)
Írta 2011. június 16. - 21:41
Azért a ciklámenre fújt kövek és gyökerek kicsit "buzisak". .
végig kijelöltük Dante biztos módon.
Szerintem jól írta
Csabi csak eljössz ?
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. június 16. - 21:23
kb. az elsõ 15 km-et végig kijelöltük Dante biztos módon.
Azért a ciklámenre fújt kövek és gyökerek kicsit "buzisak". Láttam, ne is próbálj kamuzni.
A pálya nagyon gyors, ma semi slick gumival kényelmesen mentem 20 fölötti átlagot. Kis sár van, de majd locsoljuk még, hogy nagy legyen.
Írta 2011. június 16. - 20:42
2db középtávos nevezésre vevö lennék!
helyszínen lehet nevezni, top maratonhoz képest baráti áron, én is ott akarok majd.
Írta 2011. június 16. - 20:35
Írta 2011. június 16. - 20:32
Egyedül a kastély parkban volt egy kis fennakadás mert filmesek forgattak benn (Barátok közt vagy hogyishívják..) és többször lebontatták a kész kordonokat illetve leszedették a felrakott molinókat.
Ma is sokan járták a pályát,remélem hogy írnak a teljes pálya állapotáról.
Írta 2011. június 16. - 20:17
Szerintem azt most az erdõ irtás miatt vettük ki.Elõzõ évben volt egy lefele(elég meredek, nyomvájós) azt az esõ miatt kivettétek,utána egy nekem kistányéros hosszabb mászókás rész, az most benne lesz?(sajnos nem tudom pontosan hol van,de vhol közép táv 2/3 tájt)