Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1710 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Tavaly jó volt a slick gumi , legalábbis hátra, elõre meg vmi bütykösebb... és valóban furious freddel nyert tavaly.

és akkor most mindenki rohanjon ilyen gumit venni, mert ezzel meg lehet nyerni a crosskovácsi maratont! :D
ne hülyüljetek már. aki tud bringázni, az akármivel tud, aki meg nem...

Blazsó nyilatkozatát láttátok az idei Szilvásvárad után? apró bütykös ballonos gumival ment - azt mondta, hogy nagyon jó a gördülése, cserébe csúszik - ez van :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Remek:) Egy olyan kérdésem lenne, hogy idén mi alapján lesz a beszólítás?? Tavaly dobogós voltam(középtáv), az számít ilyen téren vagy nem ( Nem mintha sokat számítana sajnos,csak kíváncsi vagyok) Köszi elõre is..

Az idei ranglista alapján, mint mindig (kivéve tavaly, mert akkor anarchia volt, mert nem volt ranglista).

A sebesség mindent megold.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Péntek délelõtt esett az esõ és szombaton pályabejárásnál gyakorlatilag teljesen tiszta gépekkel jöttünk vissza.Az erdõben néha még nyirkos volt egy pár helyen a föld de inkább száraz a jellemzõ.Por még nincsen sehol.Néha volt egy-két helyen sár (jellemzõen ott ahol mindig is van-nehezen szárad ki a talaj) de az könnyen kikerülhetõ.Bármilyen száraz pályára való gumival végig lehet menni rajta most.Nagyon gyors most a pálya.

Remek:) Egy olyan kérdésem lenne, hogy idén mi alapján lesz a beszólítás?? Tavaly dobogós voltam(középtáv), az számít ilyen téren vagy nem ( Nem mintha sokat számítana sajnos,csak kíváncsi vagyok) Köszi elõre is..

KandÚr

KandÚr

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás

Ha jól emlékszem, tavaly a sáros pályán a Szalontay Bence furious freddel nyerte meg....... ha tévedek akkor elnézést, de így emlékszem

Tavaly jó volt a slick gumi , legalábbis hátra, elõre meg vmi bütykösebb... és valóban furious freddel nyert tavaly.

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
Péntek délelõtt esett az esõ és szombaton pályabejárásnál gyakorlatilag teljesen tiszta gépekkel jöttünk vissza.Az erdõben néha még nyirkos volt egy pár helyen a föld de inkább száraz a jellemzõ.Por még nincsen sehol.Néha volt egy-két helyen sár (jellemzõen ott ahol mindig is van-nehezen szárad ki a talaj) de az könnyen kikerülhetõ.Bármilyen száraz pályára való gumival végig lehet menni rajta most.Nagyon gyors most a pálya.

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
Ha jól emlékszem, tavaly a sáros pályán a Szalontay Bence furious freddel nyerte meg....... ha tévedek akkor elnézést, de így emlékszem

Ezt a száraz pályát hogy értitek hogy nincs rajta víz mert nem porzik azt olvastam egy furius freddel végig lehetne nyomi anyira száraz?

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

nyugi nem lesz zalaegerszegi sár, bár ki tudja:D

Hát jó akkor a sárgumit megkapod te :) remélem idén már nem kell használni :)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Ezt a száraz pályát hogy értitek hogy nincs rajta víz mert nem porzik azt olvastam egy furius freddel végig lehetne nyomi anyira száraz?

jó idõ lesz, reméljük:)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

nyugi nem lesz zalaegerszegi sár, bár ki tudja:D

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

Most néztem az elõrejelzést,szerdától erõteljes felmelegedés és hétvégére kánikula várható.
Ahogy Geoff írta a pálya nagyon jól tekerhetõ,pár helyen nyirkos az út.Nagyon gyors lesz a pálya mert sok utat az erdészet teljesen felújította.A múlt heti bejárásnál volt aki végig nagytányéron küldte (CS.R)
Ma is volt egyébként pálya takarítás,több helyen kellett nyírni a derékig érõ füvet.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Köszi!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Jót kérdeztél...
Nagy Ádámék jönnek.

Akkor igen.

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Paul, a temposport lesz az idõmérõ?

Jót kérdeztél...
Nagy Ádámék jönnek.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Paul, a temposport lesz az idõmérõ?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Én személy szerint a 16-18 fokot és felhõs idõt részesíteném elõnyben, tudom nem kívánság mûsor.

Most néztem az elõrejelzést,szerdától erõteljes felmelegedés és hétvégére kánikula várható.
Ahogy Geoff írta a pálya nagyon jól tekerhetõ,pár helyen nyirkos az út.Nagyon gyors lesz a pálya mert sok utat az erdészet teljesen felújította.A múlt heti bejárásnál volt aki végig nagytányéron küldte (CS.R)
Ma is volt egyébként pálya takarítás,több helyen kellett nyírni a derékig érõ füvet.

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás
Ma voltunk páran pályát járni, jelenleg ideális az állapota. Egy-két pocsolya (azok is kerülhetõek), de egyébként teljesen száraz, viszont nem porzik :) Szóval maradjon ilyen!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Én személy szerint a 16-18 fokot és felhõs idõt részesíteném elõnyben, tudom nem kívánság mûsor.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

Jó idõ lesz és kánikula. :)

Az nem baj inkább süsön a nap mint szakadjon az esõ

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Jó idõ lesz és kánikula. :)

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

2011 ben nemlesz sár, készítheted a csokit;) :)

Én már a slick gumit készitem tejezük fel :)