DaveRider said
megszokásból írtad be egy maraton topikjába, hogy milyen gumi kell, mikor nem is kérdezték?
A gumi miatt kérdeztem a talajt.

DaveRider said
megszokásból írtad be egy maraton topikjába, hogy milyen gumi kell, mikor nem is kérdezték?
A sebesség mindent megold.
balu75 said
Igen technikás, a mászás meredekebb és rövidebb mint Szilvás. A talaj földes, köves és gyökeres váltakozik, kb mint a HHH. Amit szoktál használni az jó lesz.
MJani01 said
Igen technikás, a mászás meredekebb és rövidebb mint Szilvás. A talaj földes, köves és gyökeres váltakozik, kb mint a HHH. Amit szoktál használni az jó lesz.Technikás a pálya? Sok gyökeres/köves rész van? Milyen a pálya talaja?
Úgy néz ki én is megyek a pályabejárásra.
meteorológiai elõrejezés said
A derült idõ mellett fõként a délutáni és esti órákban elszórtan alakulhatnak ki záporok, zivatarok.
Zip said
Most mondták okos emberek itt mellettem hogy szombatra esõt mondanak. Rossz idõ esetén is megyünk?
Zip said
Hol akarsz feltekerni a Normafához? Útközben találkozhatnánk és mehetnénk együtt akár a Hárs felé is. OK?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
_Alex_ said
Afene, az nem igazán esik útba.
Valaki délfelõl esetleg tervezi a megközelítést?
Dante said
Afene, az nem igazán esik útba.Alex;
Nagytarcsáról.Én is nyomok egy Trans-Budapest menetet.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Dante said
Alex;
Nagytarcsáról.Én is nyomok egy Trans-Budapest menetet.
lensver said
Sziasztok, bocsesz, de nem nagyon nézegettem a topikokat. A tempó biztos, hogy lassú lesz, mert lassabban haladó csajok is lesznek a csapatban. Egymást bevárjuk, megnézzük a gyümölcsöst is. Jozz, szerintem hozd el a nejedet is, maximum majd leváltok rólunk, ha nagyon nem megy valami.
Egyébként nem tudom, voltál-e már ezen a részen tekerni? Itt a kistávban is vannak szivatós emelkedõk (tehát csak a párod miatt, hátha nem erre készül) és egy-két technikás szakasz.
Gyülekezés tehát 10-kor a kápolna elõtt.
Picasa _Alex_
A sebesség mindent megold.