megszokásból írtad be egy maraton topikjába, hogy milyen gumi kell, mikor nem is kérdezték?
A gumi miatt kérdeztem a talajt.
megszokásból írtad be egy maraton topikjába, hogy milyen gumi kell, mikor nem is kérdezték?
A sebesség mindent megold.
Igen technikás, a mászás meredekebb és rövidebb mint Szilvás. A talaj földes, köves és gyökeres váltakozik, kb mint a HHH. Amit szoktál használni az jó lesz.
Igen technikás, a mászás meredekebb és rövidebb mint Szilvás. A talaj földes, köves és gyökeres váltakozik, kb mint a HHH. Amit szoktál használni az jó lesz.Technikás a pálya? Sok gyökeres/köves rész van? Milyen a pálya talaja?
Úgy néz ki én is megyek a pályabejárásra.
A derült idõ mellett fõként a délutáni és esti órákban elszórtan alakulhatnak ki záporok, zivatarok.
Most mondták okos emberek itt mellettem hogy szombatra esõt mondanak. Rossz idõ esetén is megyünk?
Hol akarsz feltekerni a Normafához? Útközben találkozhatnánk és mehetnénk együtt akár a Hárs felé is. OK?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Afene, az nem igazán esik útba.
Valaki délfelõl esetleg tervezi a megközelítést?
Afene, az nem igazán esik útba.Alex;
Nagytarcsáról. Én is nyomok egy Trans-Budapest menetet.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Alex;
Nagytarcsáról. Én is nyomok egy Trans-Budapest menetet.
Sziasztok, bocsesz, de nem nagyon nézegettem a topikokat. A tempó biztos, hogy lassú lesz, mert lassabban haladó csajok is lesznek a csapatban. Egymást bevárjuk, megnézzük a gyümölcsöst is. Jozz, szerintem hozd el a nejedet is, maximum majd leváltok rólunk, ha nagyon nem megy valami.
Egyébként nem tudom, voltál-e már ezen a részen tekerni? Itt a kistávban is vannak szivatós emelkedõk (tehát csak a párod miatt, hátha nem erre készül) és egy-két technikás szakasz.
Gyülekezés tehát 10-kor a kápolna elõtt.
Picasa _Alex_
A sebesség mindent megold.