Jelentkezz be Regisztrálj
Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi
Írta 2011. június 14. - 20:23
Írta 2011. június 14. - 19:59
Pénteken lehet már nevezni (a honlapon fenn van) és a pálya is teljesen ki lesz jelölve.
Egyébként holnapra tervezek egy pálya bejárást 16:00-kor ha az idõjárás engedi.(pár piros nyilat még fel kell fújnom )
köszike... (kómás, voltam még du. fürkészni a netet) Közép távot tervezel? Milyen tempó lenne?
Írta 2011. június 14. - 18:51
Pénteken lehet már nevezni (a honlapon fenn van) és a pálya is teljesen ki lesz jelölve.A rajtcsomagot átlehet venni pénteken?, mert tavaly nem lehetett mikor oda értem...Esetleg belesni s pályára?!
Egyébként holnapra tervezek egy pálya bejárást 16:00-kor ha az idõjárás engedi.(pár piros nyilat még fel kell fújnom )
Írta 2011. június 14. - 17:19
Tegnap (vasárnap) bejártuk a tavalyi középtávot. Tényleg szép gyors pálya lesz , sajnálom hogy csak rövidre nevezek mert a középtáv végén van egy nagyon fincsi száguldós rész amit állat módon ki lehet élvezni .
Sár nincs, csak a szokásos helyeken maradt ahol amúgy is bejáratva vannak a kikerülõk. A tavalyi sártengerhez képest elvileg porzana a hétvégére, mert addig sok napsütés lesz, de ha bejön a hidegfront, akkor lesz egy kis friss csuszikálás a köveken .
Az a kis lehülés jól jönne mert most 24 fokban volt gyilkos, milyen lenne 30-nál..
Jó lenne, ha 20-25 fok lenne, de esõ most nem hiányzik..Én a köveken mindig megszívom:)( tudom nem tudok bringázni). Bár már a szilvási lila folt tenger már elmúlt, jöhet a következõ Tavalyi pálya nekem nagyon tetszett:)Idén szerintem sajnos a gyengeség lesz az úr sajnos,szilvás óta érdemlegeset nem tudtam edzeni betegség miatt:(De pozitiv vagyok, ez az év jóóóó lesz
A rajtcsomagot átlehet venni pénteken?, mert tavaly nem lehetett mikor oda értem...Esetleg belesni s pályára?!
Írta 2011. június 14. - 16:25
Sár vagy száraz a röviden mindegy, az elejének +-5perc max. a különbség.
Ha 10:34-kor rajtolnak (2 percenként a távok között), akkor szerintem 11:40-11:45-kor érnek fel.
Anna-lak felõl, a bánya mellett mennek, a rózsaszín után dél felé követve a piros vonalat.
http://www.crosskova...u/cross2010.jpg
Írta 2011. június 14. - 15:59
A rajt után kb. mennyi idõ alatt ér fel a mezõny eleje a Nagy-Kopaszra? Lehet kitekerek oda fényképezni, ám mert nem tudom honnan mennek oda fel és merre jönnek le, nem szeretnék az odaúton a versenyzõk közé keveredni.
Hmm ez jó kérdés
A rövid cirka 45-50p a közép és hosszú olyan 1:30p-1:50p között saccolva
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2011. június 14. - 09:49
Ha látványos helyet keresel, akkor a Tisza kastély mellett ösvényre menj, ott nagyon sokszor elmennek a versenyzõk. Lejtõzõ és mászó módban is láthatod õket
Vagy esetleg a Nagy-kopaszra, ott is elmegy mindegyik táv, igaz ott csak másznak
A rajt után kb. mennyi idõ alatt ér fel a mezõny eleje a Nagy-Kopaszra? Lehet kitekerek oda fényképezni, ám mert nem tudom honnan mennek oda fel és merre jönnek le, nem szeretnék az odaúton a versenyzõk közé keveredni.
Írta 2011. június 13. - 22:53
Sár nincs, csak a szokásos helyeken maradt ahol amúgy is bejáratva vannak a kikerülõk. A tavalyi sártengerhez képest elvileg porzana a hétvégére, mert addig sok napsütés lesz, de ha bejön a hidegfront, akkor lesz egy kis friss csuszikálás a köveken .
Az a kis lehülés jól jönne mert most 24 fokban volt gyilkos, milyen lenne 30-nál..
Írta 2011. június 13. - 21:44
Írta 2011. június 13. - 21:25
Vagy esetleg a Nagy-kopaszra, ott is elmegy mindegyik táv, igaz ott csak másznak
Írta 2011. június 13. - 21:09
Írta 2011. június 13. - 21:08
Ezt mind tudom (és ezt te is tudod), okostojás.
Honnan tudod, hogy ranglista alatt nem az uci ranglistát értettem? Egyébként az MK összetettet nevezem jelenleg ranglistának, mivel az is egy ranglista, ráadásul megegyezik a magyar ranglistával a dunáig.
...
János!
Azt tudom, hogy tudom, de te is tudod, hogy nem úgy mondtam! Pontosítottam, hogy ne legyen félreértés.
De azt is tudod, hogy nem tudhatom, hogy te mit szeretnél azon érteni, amin én mást értek
és csak halkan jegyzem meg, hogy a kupa összetett most sem ugyan az mint a ranglista.
Kupa összetettbõl van korcsoportos, ranglistából meg van egy összevont abszolút ... ahol a kupa pontok FFI 1x szorzóval a Master1 0,8x szorzóval stb számítanak ...
Ne légy szenzitív ...
Írta 2011. június 13. - 17:36
Jani és Buki elmondott mindent - köszi.Andris akkor te miért vittél 3 kerék szettet le a 10 órás versenyre? ha olyan jól tudsz bringázni ?
nekem már csak mosolyognom kell - Rajtad
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2011. június 13. - 10:09
Ezt mind tudom (és ezt te is tudod), okostojás.Ne beszélj hülyeséget! A beszólítás sorrendje a következõ: (FFI.: 20; Master1-2: 10-10)
- UCI ranglista
- Aktuális Magyar Bajnok
- Aktuális Magyar kupa összetett
(VSZ 3.5)
(A ranglistát teljes más elv alapján rakják össze, súlyozott pontok vannak ....) Tessék elolvasni a versenyszabályzatot
http://mmtbszsz.hu/w...ads/vsz2011.pdf
Honnan tudod, hogy ranglista alatt nem az uci ranglistát értettem? Egyébként az MK összetettet nevezem jelenleg ranglistának, mivel az is egy ranglista, ráadásul megegyezik a magyar ranglistával a dunáig.
Ne legyél ennyire agyhalott!Pedig azt emlegette hogy így jön úgy jön. Mind 1 engem nem érdekel hogy ki volt ott és ki nem nagykovácsin ugyan ez a helyzet.
Meg 3 kerékszettet hoz szal a gumi nyavajgásról ennyit.
Õ tudósított élõben a versenyrõl.
A barátnõjének, mivel õ indult.Andris akkor te miért vittél 3 kerék szettet le a 10 órás versenyre? ha olyan jól tudsz bringázni ?
Ismered a mondást? Ha nem akkor gondolkozz el rajta. A nem tudás tudása a tudás kezdete...Bocs hogy megkérdeztem. Biztos nem tudok bringázni ! az évek alatt elfelejtettem mi?
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. június 13. - 09:22
(Andris egy percet nem bringazott a palyan azon a versenyen... )
Pedig azt emlegette hogy így jön úgy jön. Mind 1 engem nem érdekel hogy ki volt ott és ki nem nagykovácsin ugyan ez a helyzet.
Meg 3 kerékszettet hoz szal a gumi nyavajgásról ennyit.
Írta 2011. június 13. - 09:22
Az idei ranglista alapján, mint mindig (kivéve tavaly, mert akkor anarchia volt, mert nem volt ranglista).
Ne beszélj hülyeséget! A beszólítás sorrendje a következõ: (FFI.: 20; Master1-2: 10-10)
- UCI ranglista
- Aktuális Magyar Bajnok
- Aktuális Magyar kupa összetett
(VSZ 3.5)
(A ranglistát teljes más elv alapján rakják össze, súlyozott pontok vannak ....) Tessék elolvasni a versenyszabályzatot
http://mmtbszsz.hu/w...ads/vsz2011.pdf
Írta 2011. június 13. - 08:51
Írta 2011. június 13. - 08:15
és akkor most mindenki rohanjon ilyen gumit venni, mert ezzel meg lehet nyerni a crosskovácsi maratont!
ne hülyüljetek már. aki tud bringázni, az akármivel tud, aki meg nem...
Blazsó nyilatkozatát láttátok az idei Szilvásvárad után? apró bütykös ballonos gumival ment - azt mondta, hogy nagyon jó a gördülése, cserébe csúszik - ez van
Andris akkor te miért vittél 3 kerék szettet le a 10 órás versenyre? ha olyan jól tudsz bringázni ?
Írta 2011. június 13. - 07:23
és akkor most mindenki rohanjon ilyen gumit venni, mert ezzel meg lehet nyerni a crosskovácsi maratont!
Blazsó nyilatkozatát láttátok az idei Szilvásvárad után? apró bütykös ballonos gumival ment - azt mondta, hogy nagyon jó a gördülése, cserébe csúszik - ez van
Bocs hogy megkérdeztem. Biztos nem tudok bringázni ! az évek alatt elfelejtettem mi?
Írta 2011. június 12. - 21:44