Jelentkezz be Regisztrálj
Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi
Írta 2011. június 18. - 13:48
Írta 2011. június 17. - 21:49
Holnap reggel kijavítjuk.A sárga jelzéstõl elmentünk az Anna lakig addig teljesen jó volt az út, volt tócsa de az kerülhetõ a szalagozás is tip-top de pár helyen az erõsebb emberek letépték.... Mindenkinek jó tekerést holnapra!
A versenyzõk elõtt negyed órával is megy egy motoros páros ha kell akkor újra kordonoznak.
Írta 2011. június 17. - 21:40
Írta 2011. június 17. - 21:38
Írta 2011. június 17. - 21:22
Miért baj ha gumit akarok szerelni vasárnapra ... attól még holnap lesz majd menésBalu!
A verseny holnap lesz! Vagy vasárnapra tervezel komolyabb menést?
Remélem igen Adri ott lesz, majd beszélhetünklesz holnap valaki a rajt/cél területen a közép és hosszútáv elejének érkezésekor?
egy kis szívességet kérnék
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2011. június 17. - 20:45
Köszönjük a helyzetjelentést, és a takarítást.A pályáról:gyakorlatilag porzik és remélem hogy ilyen is marad
Az idõjárásnak tudnia kell, hogy idén porkovácsi van.
Jellemzõ, bürokrácia magas fokon. Ott is egy-két farbarúgást ki kellene osztani. Azért örülök, hogy megoldódott.Ma 3 óra körül felhívott minket a Közép-Magyarországi Természetvédõ Hivatalból az x-dik senki (akinek semmi engedélyezési joga nincs) hogy nem engedélyezik a versenyt mert nem fizettük be az illetéket.Márciusban kértük az engedélyt és még õk kérték pár nap múlva hogy fizessük be (ez ápr. 5-én megtörtént).Két órás telefonálás után elértük nagyon magas helyen hogy engedélyezzék.
Holnapra mindenkinek jó csapatást kívánok!
Írta 2011. június 17. - 20:14
egy kis szívességet kérnék
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2011. június 17. - 19:52
Dante!Szegény Csilla még nem tudja, hogy el fog tévedni...
Hagyd már a Csillát végre versenytempóban tekerni...
Írta 2011. június 17. - 19:47
Gyakorlatilag együtt indulnak,így mehetnek egy kísérõvel.A gyerekversenyen az egyes korosztályokat külön-külön, vagy egyszerre engedik el? Más szóval: ha van egy U11-es lányom és egy U9-es fiam, akik kb. egyforma erõsek, akkor mehetnek egy kísérõvel, vagy kettõ kell nekik?
Írta 2011. június 17. - 19:44
Ma 3 óra körül felhívott minket a Közép-Magyarországi Természetvédõ Hivatalból az x-dik senki (akinek semmi engedélyezési joga nincs) hogy nem engedélyezik a versenyt mert nem fizettük be az illetéket.Márciusban kértük az engedélyt és még õk kérték pár nap múlva hogy fizessük be (ez ápr. 5-én megtörtént).Két órás telefonálás után elértük nagyon magas helyen hogy engedélyezzék.Más kérdés hogy a hivatalt számon kérik hogy két és fél hónap után veszik észre hogy nem intézkedtek az ügyben.
Ráadásul még vadásznak is éjjel,pár szalagot már letéptek az autóikkal.
A pályáról:gyakorlatilag porzik és remélem hogy ilyen is marad.Pár helyen van pocsolya de mind kerülhetõ.Holnap délutánra mondtak esõ de azt is inkább észak Mo.-ra.
Rengeteg ágat nyírtunk le ismét,a mozgó köveket kidobáltuk,a lehetõ legjobban kitakarítottuk az utakat.
Írta 2011. június 17. - 19:40
De most tényleg ... hát vasárnapra rossz idõt mond! Uh szerelek, NEM ÉRDEKEL SEMMI!
Balu!
A verseny holnap lesz! Vagy vasárnapra tervezel komolyabb menést?
Írta 2011. június 17. - 18:26
Ja,hogy itt pont forditva van?Minél keskenyebb annál durvább sárra lett tervezve?
Igen, mert a keskenyebb jobban vágja/jobban belesüllyed a sárba és a sárférõhelyed is nagyobb a váz és a kerék között, nehezebben áll be a kereked.
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. június 17. - 18:05
Nincs itthon olyan maraton ahova az 1,5-ös sárgumi jó lenne.
Ja,hogy itt pont forditva van?Minél keskenyebb annál durvább sárra lett tervezve?
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."
Írta 2011. június 17. - 17:59
Sárgumi-szélességét illetõen:melyik az ideálisabb választás maraton versenyre 1.5 vagy 2.0? (egy dirty danrõl lenne szó...)
A holnapi versenytõl függetlenül kérdezem ezt,kopott racing ralphal fogok menni mert nincs más...
Nincs itthon olyan maraton ahova az 1,5-ös sárgumi jó lenne.
Írta 2011. június 17. - 17:31
Sárgumi-szélességét illetõen:melyik az ideálisabb választás maraton versenyre 1.5 vagy 2.0? (egy dirty danrõl lenne szó...)
A holnapi versenytõl függetlenül kérdezem ezt,kopott racing ralphal fogok menni mert nincs más...
nekem pont a kettõ közötti pararecer van ( 1.8) s nekem az nagyon bejött:)
Írta 2011. június 17. - 17:22
Nem tudom ... lehet egy kicsit bizonytalan vagyok ... vagy mégsem, már nem is tudom ...
Jólvan na ... elbizonytalanodtam ... esett az esõ is, meg Xkovacsi is lesz, és ott szokott sár is lenni .... de azért felteszek valami bütyköset, hogy tartson a biztonság kedvért
De most tényleg ... hát vasárnapra rossz idõt mond! Uh szerelek, NEM ÉRDEKEL SEMMI!
Reméljünk , nem lesz 2008- as feeling- ü az ide verseny. Kis sár boldogság:) Én már nem variálok a gumikkal, pihent legyek az a fontos. A többi majd úgy is eldõl....
Írta 2011. június 17. - 16:52
Írta 2011. június 17. - 16:52
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."
Írta 2011. június 17. - 16:44
Csak szólok, hogy a hosszún idén is van limitidõ, a honlap szerint 13:45 (tavaly 14:00 volt).
Általában utolsók között engednek ki (tavaly 30. voltam), szóval aki biztos akar lenni a teljesítésben, elõttem haladjon :-)
Szóval a taktika, hogy az elsõ két körben meg kell pusztulni, defekt pedig ne legyen, mert nincs rá idõ.
(Magamat is figyelmeztetnem kell, hogy ne álljak 1-2 percet egy frissítõponton, mert minden másodperc számítani fog).
Szerintem nem lesz annyira nehéz teljesíteni idén. Az elsõ legkésõbb 14órára a célban lesz és ez gyors pálya, idõben nem lesznek nagy különbségek.
Ennyire vészes lenne a helyzet?
Dante írta valahol, hogy locsolják a pályát, hogy sáros versenyünk legyen.
Írta 2011. június 17. - 16:40
Nem tudom ... lehet egy kicsit bizonytalan vagyok ... vagy mégsem, már nem is tudom ...Te leszel a felvezetõ motoros?
Jólvan na ... elbizonytalanodtam ... esett az esõ is, meg Xkovacsi is lesz, és ott szokott sár is lenni .... de azért felteszek valami bütyköset, hogy tartson a biztonság kedvértViccelsz, tegnapelõtt esõ után voltam, és simán járható volt, én már a speedmaxot fel is hegesztettem!
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X