Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1710 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

de a Csaba által említett 50%ossal még sehol nem találkoztam.

Ez, szerintem, csak kényelmi dolog, mehet a bíró haza, letudta a feladatát. Itt, a körös rendszer miatt, érvényesíteni tudja, ennyi. A bíró monnyonle. :P
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Hosinak igaza van, mert a 14:00 lezárás volt meghirdetve (mindenféle feltétel nélkül), az ottani falragaszra is ezt írták fel, és a rajtnál is ezt mondták be.

Ez nem kb. idõpont, mert a crosskov honlapján elõzetesen 13:45 szerepelt, nyilván a végén döntöttek e mellett, a száraz gyors pálya ellenére.

Tanulság: a bírónak a meghirdetett limitidõt felülíró kisbetûs feltételeit is kommunikálni kellene a versenyzõk felé.

Uluwatu

Uluwatu

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
  • LocationBudapest

Sziasztok,
Gabesz képei már fent vannak a HegyiBringa.hu/foto oldalon!
Rajtszámok leírva, regisztráció után letölthetõek a képek.
(a Firefox-os probléma sajnos még mindig megvan, chrome és IE alatt viszont simán megy a letöltés)
Én is nemsokára kész leszek az én fotóimmal.
Üdv!

Köszi Péter, remek igy a sok fénykép egy helyen! :)

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
szeretem a hangulatát a versenyeknek, elõtte is, közben is. 10 évig versenyeztem (másban, máskor). Már több éve hosszúzom, nem én vagyok aki sötétedéskor szokta befejezni. Ha visszaolvastok, akkor nem az a gondom, hogy leállítják, hanem az, hogy mást mondanak a rajtnál. Persze legyen limit, de ha ezt szûkre szabják, akkor -mivel tisztában vagyok magammal- esetleg nem indulok el. Nekem ez a limit befért, de a Csaba által említett 50%ossal még sehol nem találkoztam. Nem voltam erõsebb máskor sem ezen a maratonon, mégis végig tudtam menni.

danóPéter

danóPéter

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Sziasztok,
Gabesz képei már fent vannak a HegyiBringa.hu/foto oldalon!
Rajtszámok leírva, regisztráció után letölthetõek a képek.
(a Firefox-os probléma sajnos még mindig megvan, chrome és IE alatt viszont simán megy a letöltés)
Én is nemsokára kész leszek az én fotóimmal.
Üdv!

LustaTömzsi

LustaTömzsi

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás
bocs Hosi!
te miér jársz versenyre?

LustaTömzsi

LustaTömzsi

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás
aki hétvégén elmegy, és teker 130 km esetleg többed makkával, jót dumál közben a társaival, Dobogókõ frissítõn bedobja az ebédet majd hazaérvén kellemesen megfáradva ráébred: mehetett volna keményebben is hisz nem is nagyon purcant ki hát igen, mert Õ hosszútávos!!!
ja túrázó!
a hosszú táv versenyen nem gyerekjáték, nem a szintfelmérõ ott már menni kell(ene)
a limit pedig aznyersen.
tavaly háromszor teljesítettem a hosszútávot és rájöttem, hogy heti 12h edzéssel nekem ez nem megy töbre nincs erõm, idõm, pénzem. én versenyezni megyek a maratonokra és szeretnék minél elõrébb végezni úgy, hogy közben is élvezzem a küzdést ne csak a végét(n)
magam is szembesülök néha azokkal az elõitéletekkel miszerint csak a hosszútávos legény a gáton a középtávosok csak ficsúrok.
szerintem mind a három távon az absz. elsõ 15 versenyzõ a többi pedig aznap versenyzett , vagyis szinte mind távtól függetlenül hobbitok vagyunk!
ért van mert sokan maguktól nem ismerik fel azt a bizonyos szintet ezért igy mások közlik velük
de csak röviden,

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 hozzászólás
Tényleg érdekes ez az idõlimit dolog,de ha ez van ezt kell elfogadni,viszont azért szerintem mindenki feltudja mérni a képességeit,hogy milyen távon kell neki indulni ha nem megy a hosszu nem kell eröltetni a dolgot,szerintem ebben semmi szégyelni való nincs,inkább élvezni kell a bringázást mint szenvedni.

Syl

Syl

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás

Hat az lehet, hogy mar nem lesz meg Szilvikem :D

Akkor veszel nekem egyet helyette? :D

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás

Igen tömegsport, de mindenkinek tisztában kell lenni a saját képességeivel! És majd egy Bükkön vagy szilváson meg 12-13 óra alatt akarja valaki körbetekerni a hosszút ... hát ez érdekes!

Azért némi respect és odafigyelés megilletné a versenyszerevezõket is emiatt, hogy ne sötétben és éjszaka kelljen nekik visszaállítani a természet rendjét ... nem?

Én sem mindig hosszún versenyeztem, szépen lépésrõl-lépésre ....

Ja bocs, nem tudtam, hogy profik is hozzá szólnak. Én nem versenyezni járok el, legalább is nem másokkal. Kicsit csúsztatsz a 12-13 óra és az itteni lezárás között. Ugyan már...

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Nekem nem stimmelt a kilométer, de persze rájöttem, hogy nekem volt borzasztóan elkalibrálva a Polar, szelíd 8 centivel. Mostaztán már lemértem, 216 centi az elsõkerék...:D

Lehet hogy amikor azt mondtad hogy tekertél 100km-et az csak 60km volt valójában?
Te kis hazug.:)

Amúgy én is köszönöm a szervezést, bár csak kísértem, s nem versenyeztem, így megállhattam minden frissítõponton zabálni és végigenni az étlapot. Hát Paul, velem aztán nem jártatok jól, idén lezabáltam a nevezési díjat. ;) :D

Lehet de most fogyókúrázhatsz.:)

lastoneleft

lastoneleft

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás

Én kerestem a középtávos fiút akinek kölcsönadtam a pumpám, kb a táv felénél :-)

Hat az lehet, hogy mar nem lesz meg Szilvikem :D
Tornagatyás ÉS tornacipõs nem érhet be elõttem!

boti

boti

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Értem. Köszi. Hát jobbulást a sérülteknek.

Nem mert az egy kisfiú volt de szerencsére nem lett komolyabb baja.
Azért keresem a R120 versenyzõt mert nem tudjuk beírni az eredmény listába,elkeveredett a nevezési lapja.Tõle csak késõbb tudtuk meg a sérülését.
Sajnos a Nagykopaszról lefelé valaki eltörte a karját,illetve volt még egy ujj ficamodás is.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nekem nem stimmelt a kilométer, de persze rájöttem, hogy nekem volt borzasztóan elkalibrálva a Polar, szelíd 8 centivel. Mostaztán már lemértem, 216 centi az elsõkerék...

Amúgy én is köszönöm a szervezést, bár csak kísértem, s nem versenyeztem, így megállhattam minden frissítõponton zabálni és végigenni az étlapot. Hát Paul, velem aztán nem jártatok jól, idén lezabáltam a nevezési díjat. ;) :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

worldismine

worldismine

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás

Megnéztem az eredmény listát és azt láttam hogy az összes hosszútávos indulóból (75-en indultak) 15 embert nem engedtek ki a már a harmadik körre .Ez azután történt pár perccel hogy a Szilárd beérkezett.

Köztük vagyok én is, de pl. jómagam nem voltam elég kipihent, rosszul mértem fel képességeimet erre a hétvégére, (pontosabban idén most sikerült egyáltalán maraton közelbe kerülnöm) - de ezek az én hülyeségeim stb., és ezek másokra is igazak lehetnek. Számomra simán elfogadható a limitidõ (mindegy, hogy dinamikus vagy statikus) kiszabása, tök normális dolog ez, aki nem bírja ne induljon, akinek meg közbe jön valami az próbálja elfogadni.

Köszönjük a versenyt, szervezést! Baleseteseknek meg jobbulást.
.:.::.:...:.::..:::..
r!de forever for live

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Õ volt az aki a rajt után bukott az Amerikai Iskolánál? Lehet róla tudni vmit bõvebben, hogy milyen állapotban van?

Nem mert az egy kisfiú volt de szerencsére nem lett komolyabb baja.
Azért keresem a R120 versenyzõt mert nem tudjuk beírni az eredmény listába,elkeveredett a nevezési lapja.Tõle csak késõbb tudtuk meg a sérülését.
Sajnos a Nagykopaszról lefelé valaki eltörte a karját,illetve volt még egy ujj ficamodás is.

boti

boti

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Õ volt az aki a rajt után bukott az Amerikai Iskolánál? Lehet róla tudni vmit bõvebben, hogy milyen állapotban van?

Sajnos az idõ limittel a versenybíró szava dönti el.A rajttal kapcsolatos dolgokat már többször kitárgyaltuk,nem tudunk változtatni,bárhogy is szeretnénk.

Más: Aki tud bármilyen kapcsolatot (név,telefonszám,email) szolgálni a R120-as rajtszámú versenyzõrõl (akinek eltört a kulcscsontja,mint késõbb kiderült) nagyon megköszönném!

Találtam a zuhanyzóban egy mellkas jeladót és egy hozzá tartozó mezt. Valamint reggel leadtak egy szemüveget amit Nagykovácsiba menet találtak az úton.

porch

porch

vendég

• fórumtag
  • 54 hozzászólás

Más: Aki tud bármilyen kapcsolatot (név,telefonszám,email) szolgálni a R120-as rajtszámú versenyzõrõl (akinek eltört a kulcscsontja,mint késõbb kiderült) nagyon megköszönném!
.

írtam privát üzenetet, remélem megkapod, bár elég szar ez a bikemagos levelezõrendszer;)

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Hát én csalódott vagyok! Lehet, hogy én vagyok tudatlan (és persze gyenge), de ha a rajt elõtt bemondják, hogy 14.00-re aki beér, az kimehet a köv. körre, akkor ehhez kellene tartani magukat. 13.50kor már kivettek (ahogy nézem az eredményeket már korábban is). Vagy akkor mondják azt, ahogy van (mondom lehet, hogy az én tudatlanságom). Sz.tem inkább kéne tömegrendezvénynek tartani... ezt is.

Megnéztem az eredmény listát és azt láttam hogy az összes hosszútávos indulóból (75-en indultak) 15 embert nem engedtek ki a már a harmadik körre .Ez azután történt pár perccel hogy a Szilárd beérkezett.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Igen tömegsport, de mindenkinek tisztában kell lenni a saját képességeivel!

Mondjuk annyiban nincs igazad, hogy ezt a szabályt csak itt érvényesíti az MMTBSZSZ, mivel itt könnyû - látja a bíró, hogy az elsõ elmegy, stopper indít, csókolom. Szilváson például elég nagyot nézne a mezõny, ha a bíró venné a fáradságot, s Bánkúton kiintené a mezõny felét. Voltam már olyan versenyen, ahol minden frissítõnél volt limitpont, kellett is veretni rendesen, mert Sauserék nagyon tolták.

Ha a bíró konzekvensen vette volna a szabályt, a nõi mezõny felét ki is inthette volna, mivel ott az elit a középtáv, szóval ahol Dósa Eszter elmegy 1 óránál, 1:30-nál le is lehet zárni a rolót, s csókolom, lehet menni gofrizni. Ilyen megközelítésbõl tényleg kissé igazságtalan.