Köszi Paul!
Jelentkezz be Regisztrálj
Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi
Írta 2014. június 10. - 22:24
Írta 2014. június 10. - 21:09
Sziasztok!
Valaki egy rövid táv tracket feltudna dobni?
Köszi!
Puffy!
Az aláírásomban van minden.
Írta 2014. június 09. - 20:50
Írta 2014. június 05. - 14:41
Ugyan nem nekem szólt , de veszem a bátorságot.
Olyan budai-hegy féle köves - vizmosásos - gyorsmintazállat pálya. A középen/hosszún van egy sodrós , zúzott köves , sokak által túlfékezgetett ereszdelahajam lefelé , aminek "megisszuk a levét" fölfelé , meg egy hasonló , csak kevésbé sodrós inkább eső által szétmosott , odafigyelős , de egyébként szerintem az egyik legélvezetesebb pálya az évben. Nem véletlenül mondják XCO jellegűnek , sok a hullám is. Tetszeni fog , főleg a rajt/cél területre visszatérés végén a kis single track. Azt a rövid , meg a közép kétszer , a hosszú háromszor is beadja.
Köszi, jól hangzik, unatkozni nem fogunk az biztos.
Írta 2014. június 05. - 13:52
mondanál valamit a pályáról? Még soha nem tekertem itt, mennyire technikás? Azt látom, hogy a hosszúban benne van a szint rendesen. Köszi
Ugyan nem nekem szólt , de veszem a bátorságot.
Olyan budai-hegy féle köves - vizmosásos - gyorsmintazállat pálya. A középen/hosszún van egy sodrós , zúzott köves , sokak által túlfékezgetett ereszdelahajam lefelé , aminek "megisszuk a levét" fölfelé , meg egy hasonló , csak kevésbé sodrós inkább eső által szétmosott , odafigyelős , de egyébként szerintem az egyik legélvezetesebb pálya az évben. Nem véletlenül mondják XCO jellegűnek , sok a hullám is. Tetszeni fog , főleg a rajt/cél területre visszatérés végén a kis single track. Azt a rövid , meg a közép kétszer , a hosszú háromszor is beadja.
Írta 2014. június 05. - 08:19
Sziasztok!
Szombatra tervezek egy pálya bejárást.(Ha valakinek jobb a vasárnap illetve a hétfő jelezze mert lehet akkor is bevállalom). Szokás szerint 10 órakor találkozunk a kis kápolnánál.Egy nagy kört tekerünk le ami kb.44 km.
A kis körön már a köveket is lefújtuk festékkel illetve már piros nyilakat is felfestettük.A térdig érő füvet is lekaszáltuk az egész pályán.
hello paul,
mondanál valamit a pályáról? Még soha nem tekertem itt, mennyire technikás? Azt látom, hogy a hosszúban benne van a szint rendesen. Köszi
Írta 2014. június 05. - 00:43
Átszerveztem, megyek én is szombaton!
Kösz előre!
Nekem vasárnap lenne jó, ha esetleg akkor csatlakozik valaki.
Írta 2014. június 04. - 08:59
Szia Paul!
ahogy már írtam az előzőekben, mi 2-en mennénk szombaton!
Köszi előre is a szervezést!
Sziasztok!
Szombatra tervezek egy pálya bejárást.(Ha valakinek jobb a vasárnap illetve a hétfő jelezze mert lehet akkor is bevállalom). Szokás szerint 10 órakor találkozunk a kis kápolnánál.Egy nagy kört tekerünk le ami kb.44 km.
A kis körön már a köveket is lefújtuk festékkel illetve már piros nyilakat is felfestettük.A térdig érő füvet is lekaszáltuk az egész pályán.
Írta 2014. június 03. - 21:08
Írta 2014. június 03. - 21:05
Sziasztok!
Írta 2013. június 19. - 11:56
Ugyan csak tizenpár gps-es feltöltés van erre a versenyre, de aki használta, automatikusan lemérõdött az ideje, ez a strava egyik lényege. Bejelentkezve nagyságrendekkel kulturáltabb képet meg összehasonlításokat kapsz a szakaszokról, már csak a nézegetés miatt érdemes regisztrálni. Ha van garminod vagy androidos telefonod, akkor kezdheted is a track feltöltéseket, rögtön be fog rangsorolni.És hogy tudtad megnézni hogy ki ment pont azon a szakaszon?..
Nem tudom, hol volt.Esetleg arról az erdõs részrõl is van mérésed ahol valamelyik erdész pont az esõ után szántotta a mély nyomokat? Kiváncsi vagyok hogy más is vállalta e a kamikázét azon, majdnem eltanyáltam a végén, a váltókarom csavarja meg kirázódott .
Írta 2013. június 18. - 23:03
Kiváncsi vagyok hogy más is vállalta e a kamikázét azon, majdnem eltanyáltam a végén, a váltókarom csavarja meg kirázódott .
Ilyet nem tudok , mint a "kütyisták" , csak hogy kb. 5 perc volt nekem az adott szakasz , meg a max. sebességemet is itt szedtem össze , ami 70,9 km/h.A nálam erõsebbeket legalább visszaelõztem ,hogy a fölfelén engem megelõzvén csak kicsit legyek lemaradva.De egy olyan idõmérés engem is érdekelne legalább, mint amilyen a Bükkön van.
Írta 2013. június 18. - 21:57
jé, ez éppen ez, nekem is kedvencem, azért csináltam rá méricskét:
Strava Segment | Sodrós majd mélyutas dh!
A videó alapján 5:20 alatt ment neked a szakasz
És hogy tudtad megnézni hogy ki ment pont azon a szakaszon?..
Esetleg arról az erdõs részrõl is van mérésed ahol valamelyik erdész pont az esõ után szántotta a mély nyomokat? Kiváncsi vagyok hogy más is vállalta e a kamikázét azon, majdnem eltanyáltam a végén, a váltókarom csavarja meg kirázódott .
Írta 2013. június 18. - 21:47
A tolós rész a 6km-es kör eleje.A végérõl indultam,itt már bedugult.
Írta 2013. június 18. - 21:13
Én is készítettem egy videót a közép távról..Sajnos a táv feléig a kamera az új mellkaspántra volt szerelve,ami rosszúl volt beállítva és végig a kormányt vette. (ahol se a GPS,se a km órám nem mûködött rendesen )
Kicsit öszedobtam a videót,zene sincs alatta.De legalább Full HD.
http://www.youtube.com/edit?ns=1&video_id=Obg-ItzHVgg
szerintem rajtad kívül nem látja senki a videót, az editálós linket szúrtad be.
Így a helyes: 001 Crosskovácsi maraton 2013 - YouTube
0:50 körül hol toltátok a bicajt? Ez még az elején volt, a kis körben lévõ mászás? :confused:
Írta 2013. június 18. - 19:02
Kicsit öszedobtam a videót,zene sincs alatta.De legalább Full HD.
http://www.youtube.c..._id=Obg-ItzHVgg
Írta 2013. június 18. - 13:53
jé, ez éppen ez, nekem is kedvencem, azért csináltam rá méricskét:Egy filmecske a kedvenc szakaszomról
Crosskovácsi gyors szakasz - YouTube
Strava Segment | Sodrós majd mélyutas dh!
A videó alapján 5:20 alatt ment neked a szakasz