Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3191 hozzászólás a témában

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Egyedül a 24h-ra vittem láncolajat. Mindig felkészítem a bringát rendesen a versenyek elõtt, sose volt még semmilyen technikai problémám, leszámítva egy felütéses defektet. Én az a véglet vagyok, aki kínosan ügyel erre :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Sucofine

Sucofine

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás

Régen is ennyi nyavajgós kirakatbiciglis volt? Nincs mese a meleg szobában kell maradni nyáron is akkor tuti nem lessz saras semmi és várni hátha lessz egy verseny amikor ideális páratartalom hömérséklet és csillagok együttállása,de aki erre vár az hamar a hintaszékbe fog ébredni nyugdíjas korában :)

BH, fákk, véged! :) Szólok Nuninak és kinyír holnap. :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Tavaly akkor nem járhattál a szokásos, kerós boltunk környékén :) Én megúsztam egy alapos forgáspont és középcsapágy tisztítással (hajtómûnél ropogott a középcsapágy...), de Barna gyakorlatilag kilóra rendelte a csapágyakat és az ismerõsök zömének bent volt a bringája csapágy cserén :) Örülj, hogy megúsztad, volt akinek egy komplett nevezési díj ment rá a csapágycserékre.

Nekem még soha semmim nem ment el a sártól. Igaz, többnyire XT-XTR cuccokkal szerelt bringával megyek már jó pár éve. A saras versenyeknek is megvan a saját szabálykönyve, pl visztek láncolajat? Mert alap lenne.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Nekem még a fékpofán/fékbetéten kívül soha semmit sem kellett cserélni egy sáros verseny miatt. Teljesen érhetetlen ez a több tízezer forintos amortizáció szöveg.

Tavaly akkor nem járhattál a szokásos, kerós boltunk környékén :) Én megúsztam egy alapos forgáspont és középcsapágy tisztítással (hajtómûnél ropogott a középcsapágy...), de Barna gyakorlatilag kilóra rendelte a csapágyakat és az ismerõsök zömének bent volt a bringája csapágy cserén :) Örülj, hogy megúsztad, volt akinek egy komplett nevezési díj ment rá a csapágycserékre.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
enté, lehet de ne mond hogy a vizes homok, sár jó tesz 100km-en keresztül örlõdve a fogaskoszorún, nekem volt már maratonom ahol a lánc nem látszott ki az agyagból, biztos jót tett neki...na mindegy legyen igazad és senkinek ne legyen ebbõl mûszaki problémája, elég csak az idõjárással megharcolni!

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Ott a pont.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Nekem még a fékpofán/fékbetéten kívül soha semmit sem kellett cserélni egy sáros verseny miatt. Teljesen érhetetlen ez a több tízezer forintos amortizáció szöveg.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Bánkúton a sípálya környékén fényképezõvel feltûnhetek,bízván benne,hogy a közép és hosszú távosok orcáján átsuhanó mosolyokat talán sikerül lencsevégre kapnom.
Kitartást minden indulónak!
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
nézd én értem mit mondasz, mondjuk engem idén nem érint a maratonos dolog ill. aki ismer tudja hogy engem pl. nem izgat a sár túlzottan, de azért be kell látni, hogy ez egy tömegsport a többségnek szórakozás és csak a kisebbségnek(nem félre érteni) komoly verseny! Aki maratonra jár eljön egy jót tekerni nem orbitálisat akar szívni, mondom a többségrõl van szó. És valóban egy több százezres technikát hobbiból leamortizálni nem jó, már pedig fog, fõleg a hajtáslánc kapni, és nem olcsó cserélni ,akár egy láncot fogaskoszorúval vagy inkább azt mondom, hogy aránytalanul kopik egy ilyen versenyen, hobbi célra van a kerékpárnak egy kifizetõdõbb felhasználása is. Én is mentem már 2 szívás maratonon(és több sima szilvás maratonon) hát nem piskóta sem a technikának sem az embernek, eljön az idõ amikor már nem kívánja az ember :) De aki fiatal és keresi a kihívásokat(idõsek ne bántsatok tudom, hogy van köztetek terminátor) az most is fog menni, nem kell félni! Aki lemondja érthetõ okokból teszi, nem azért, mert hû de vitrin bringás...szerintem ;)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Még szerencse, hogy legalább a nyelvtanod erõs, ha már itt oltod a népet elsõ hozzászólással :)

3lackhawk

3lackhawk

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Régen is ennyi nyavajgós kirakatbiciglis volt? Nincs mese a meleg szobában kell maradni nyáron is akkor tuti nem lessz saras semmi és várni hátha lessz egy verseny amikor ideális páratartalom hömérséklet és csillagok együttállása,de aki erre vár az hamar a hintaszékbe fog ébredni nyugdíjas korában :)

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
Mindenkinek nagyon jó és balesetmentes versenyt kívánok, énmeg mehetek dolgozni holnapis, valakinek aztis kell:) na azér biztos többet lesz az eszem a versenyen mint ott...

Sucofine

Sucofine

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Ne is mond.. már elõre bejelentkezett hétfõre szerviz-be a bringával :( Tavaly is atomjaira kellett szétszedni a járgányt Szívásmaraton után, idén sem ússza meg.
Vitrinbringásként :) idén sem indulok. Tekerek aszfalton egy nagyot holnap, evvan. :(

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Krisztián (blueshark),

Erzsivel már megbeszéltem, szállítjuk a rajtcsomikat. Attiláék mennek!

Andi

Köszi, nem gondoltam, hogy bevállalják sok sikert majd szurkolunk és gondolunk rájuk
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Sucofine

Sucofine

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Krisztián (blueshark),

Erzsivel már megbeszéltem, szállítjuk a rajtcsomikat. Attiláék mennek!

Andi

salyiferi

salyiferi

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
Szerintem izgalmas nap elé nézünk,már alig várom hogy vége legyen.Mindenkinek erõt és kitartást a versenyhez.Egy élménnyel gazdagabbak leszünk.Mostanában csak sárban toltam a Mátrában nem olyan rossz az higgyétek el.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
Szegedrõl megy valaki, mert megkérném hogy hozza már el a rajtcsomagokat
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

cAPS lOCK

cAPS lOCK

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Jól döntöttem, hogy nem neveztem a versenyre.Idén egy ötlet egyre jobban érik bennem: az MTB-t eladni,és venni egy országúti kerékpárt....ott legalább 3 óra alatt felszárad,nem 3 hét alatt.....

u.i.: idén legalább a rendezõk megdolgoznak a magas nevezési díjért : )

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Én elmentem ma Szilvásváradra, és ami ott fogadott az alapján inkább raftingversenyt kellene rendezni, és haza is jöttem, iszonyat vízátfolyások már az oda vezetõ betonúton Eger felõl, kb 3 órát voltunk ott, de nem tisztult, hanem folyamatosan esett, és már piszok nagy vizek voltak mikor odaértünk is, aki bevállalja a holnapi napot elismerésem. Szerintem néhol olyan lesz a pálya, mintha a fátyolvízesésen kellene feltekerni. Én így legalább a szállást nem buktam a kempingben, meg a verseny utáni biciklifelújítást is megúszom. Jó dagonyázást minden mazohistának.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Még mindig nem értem, hogy miért nem lehet külön indítani a távokat, minimum úgy, mint a Crosskovácsin, de mindegy...

Hát igen az jó lenne...