Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3191 hozzászólás a témában

KTM BringaPark

KTM BringaPark

shop

• felfüggesztett
  • 7 hozzászólás
2 db rövidtávos nevezés átadó.
T: 06-harminc 836-6349

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Úgy érted szikkad. :D

Ne reménykedj. :) Délután esni fog. :D Meg holnap is majd verseny közben jön a zivatar. :D

A sebesség mindent megold.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Kár, hogy a szél nem fúj, együtt a nappal sokat számítana, én egész héten örültem a szeles idõnek, úgy ahogy egy bicajos nem szokott.:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

jólvan, szépen alakul az idõ :cool2:

Úgy érted szikkad. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
jólvan, szépen alakul az idõ :cool2:

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

cAPS lOCK

cAPS lOCK

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Rövid távos nõi nevezés eladó: 3000 HUF
Érdeklõdni privátban.

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás

Sajnos eladó a nevezésem :(
Felnõtt férfi rövid táv - 3500 Magyar pénz
Ezen elérsz bármikor 06309610760

Eladva!
Mindenkinek jó idõt és tekerést kívánok!

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Mi lesz, elveszíted a szüzességedet? ;)

Nem, csak megy Salz-ba 200 x km re:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Remek szintfelmérés 7héttel az évem fõ eseménye elõtt.

Mi lesz, elveszíted a szüzességedet? ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

És persze ott van sajnos az is, hogy nem tudni, mi ebbõl az egészbõl a "rinya". Mert ha mondjuk egy élversenyzõ Szarvaskõnél berak egy 1.5-ös sárgumis kerékszettet a technikai zónában, s végigtolja középtányéron, akkor csak ti/mi vagytok/vagyunk felkészületlenek technikailag.

Tavaly Dunán nagyon sokan így mentek.

A gyõztes Meridások is megemlítették emlékeim szerint, a Pilismarótról Dobogókõre való tolást, hogy kár volt beletenni.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

ne ijesztgess, a tavaly el sem indultam a szilváson, idén meg elöször megyek a Crosskovácsira

Én nem rémisztgetni akarok.2008 ban nagykovácsiban kb, 4szer estem hol balra hol jobbra, meg kb. 30 kg lett a bringám a sok sártól. dühömben a sárvédõmet is elhajítottam:) Szilváson nem gáz annyira ha sár van, mert folyik. Tavaly kibírható volt, az utolsó ereszkedést kivéve, amikor elfogyott a fékpofám és elfagyott a kéz fejem:) De jó érzés volt mikor beértem a célba, hogy hideg-esõ ellenére is végig nyomtam. Idén középtávon kíváncsi vagyok, hogy mit produkálok.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Nagykovácsihoz képest a tavalyi szilvás felüdülés volt, szó szerint. A kézlefagyás ellenére...

ne ijesztgess, a tavaly el sem indultam a szilváson, idén meg elöször megyek a Crosskovácsira
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

macgyver_z

macgyver_z

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 11 hozzászólás
  • LocationFelsőörs
Tisztelt maratonozók!

Sajnos nem készült el a versenybiciklim.
Van egy eladó Top Maraton nevezésem.
Rövid táv, FELNõTT 1981– 1991 születési év között.
20000 Ft csak 2010. 05.30-ig!

Minden kérdésre válaszolok.

TOP Maraton sorozat

hírdetés

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Jó móka lesz, érzem. :D
Remek szintfelmérés 7héttel az évem fõ eseménye elõtt.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

hosszút nem vágom annyira de középen monszun alatt is lehet menni, a legnagyobb része csak vizes saras, nem ragad szóval no para, de van 1.5ös maxxis medúzám eladó zsír új és mondhatni helyben van ha kell, de szerintem fölösleges a vizes köveken csak a szívás van vele :)

Nagykovácsihoz képest a tavalyi szilvás felüdülés volt, szó szerint. A kézlefagyás ellenére...

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Középtávos Master 2-es férfi nevezés eladó 3.500 Ft Tel: 20 468- 54-36 Szigeti Zoltán

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 hozzászólás
Szerintem teljesen mindegy milyen sárgumis kerékszetett fog berakni valaki Szarvaskõnél akkor is tolni fogja ott ahol a talaj megköveteli,ez igy volt a Dunán is.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Ezek már nem elsõ bálozós útvonalak, közismert, hogy melyik szakasz tud/szokott járhatatlan lenni a sártól rossz idõ esetén. Az alternatív útvonalra az engedélyeket éppenséggel nem a verseny elõtti héten kell(ene) beszerezni.

Valahogy így gondoltam. Együtt a rendes engedéllyel.

cAPS lOCK

cAPS lOCK

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
H.Zolinak: (csak nálam nem müxik a "Válasz" gomb)

Igazad van, nincs lehetõség és ezek nem a szervezõk hibája, de kényetelen vagyok elõnevezni,és lutrizni, mert a helyszínen 8000HUF-ért nem kifizetõdõ.
Tehát azt akarom mondani, hogy eleve arra a 3-ra tavaly be sem neveztem volna,ha nem lennék rákényszerítve,mert a helyi nagyon magas.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

fõleg ha a BNP-rõl van szó ;)

De azért vágjátok, hogy ez bizonyos tekintetben a szervezõi igénytelenségbõl fakad? Ezek már nem elsõ bálozós útvonalak, közismert, hogy melyik szakasz tud/szokott járhatatlan lenni a sártól rossz idõ esetén. Az alternatív útvonalra az engedélyeket éppenséggel nem a verseny elõtti héten kell(ene) beszerezni.

És persze ott van sajnos az is, hogy nem tudni, mi ebbõl az egészbõl a "rinya". Mert ha mondjuk egy élversenyzõ Szarvaskõnél berak egy 1.5-ös sárgumis kerékszettet a technikai zónában, s végigtolja középtányéron, akkor csak ti/mi vagytok/vagyunk felkészületlenek technikailag.

Tavaly Dunán nagyon sokan így mentek.