Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3191 hozzászólás a témában

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Nem néztem sehonnai bitangoknak, de elég "érdekes" zenéjük van, ezt milyen stílusnak nevezik egyébként? Nagyon sokféle zene tetszik (Metallica, Scooter, Nox, Andrea Bocelli, Guns n Roses, Prodigy stb stb) de ez nagyon betyár. Így elsõ hallásra egy zagyva egyveleg, sok stílusból egy kicsi.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás

Neten megnéztem a rajtot, egész sokan elindultak, kíváncsi leszek az élménybeszámolókra. Úgy tûnik napsütésben indultak. Ez a kerekes band viszont elég gáz, nem hiszem hogy ez a verseny színvonalát emeli. :D

nem láttam a rajtot, de
érdekelne mi a gáz benne, nem illett oda vagy csak neked nem tetszett? Vagy csak nem ismered a zenéjüket és valami sehonnai bitangoknak nézted õket? Azért akik nem egyszer full házra megtöltik a Müpát meg az a38-at stb. nem tartoznak az ismeretlenek kategóriába, de mondom õszintén érdekelne a véleményed miért volt gáz?

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Egyedül a 24h-ra vittem láncolajat. Mindig felkészítem a bringát rendesen a versenyek elõtt, sose volt még semmilyen technikai problémám, leszámítva egy felütéses defektet. Én az a véglet vagyok, aki kínosan ügyel erre :)

Hát ciki is lenne azokkal az alkatrészekkel ami neked van. :-) Nekem sem volt még ilyen gondom. De kifizettük az árát az összes csapágycserének elõre:-(

(Azé' nem mindegy az sem, hogy milyen távon indul az emberfia... )

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Neten megnéztem a rajtot, egész sokan elindultak, kíváncsi leszek az élménybeszámolókra. Úgy tûnik napsütésben indultak. Ez a kerekes band viszont elég gáz, nem hiszem hogy ez a verseny színvonalát emeli. :D

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás

Nekem még a fékpofán/fékbetéten kívül soha semmit sem kellett cserélni egy sáros verseny miatt. Teljesen érhetetlen ez a több tízezer forintos amortizáció szöveg.

Hát ciki is lenne azokkal az alkatrészekkel ami neked van. :-) Nekem sem volt még ilyen gondom. De kifizettük az árát az összes csapágycserének elõre:-(

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
sok sikert minden indulónak
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Az iszappakolás nyugtatja, feszesíti és fiatalítja a bõrt. Egyes helyeken akár 10 ezret is elkérhetnek egy kezelésért. És ez csak a pakolás. A zsírégetõ és keringésjavító szolgáltatások pedig további súlyos összegekkel növelik a kezelés végösszegét. Még a hülyének is megéri. :)

Balesetmentes versenyzést mára minden indulónak!

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Ha 15 fok felett lesz a hõmérséklet, akkor öröm, bodottá'! ;)
A sárhoz meg annyit, hogy laktat, szóval zseléket sem kell vinni.

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Akad pár óvintézkedés.
Nagy retekre készülvén én pl a forgásponti csapágyakat is bekenem kívülrõl egy eléggé tapadós zsírral, ebbõl kapnak az agyak csapágyai is.Simán kibír egy merüléses patakban bicajozást, nem hiszem hogy gond lenne egy kis szilvás.A gps-re feltettem az útvonalat, konfiguráltam a kezelõszerveket, szisztematikusan újrakentem a láncot egy ipari latyakkal, ami sûrû mint a takony, hátha marad belõle valami.ehhez még installáltam a táskámba egy rohloffos tubust, és viszek némi páleszt.Nem félek a holnaptól....:D
Ha meg feladja, hát ez van.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

Nekem még a fékpofán/fékbetéten kívül soha semmit sem kellett cserélni egy sáros verseny miatt. Teljesen érhetetlen ez a több tízezer forintos amortizáció szöveg.

hát tavaly Szilárdnak pl a hátsó agyban a kilincseknél is volt kosz, pedig dupla tömítésû az agy. A telóban is olajcsere, mert telement mocsokkal, bowdenek, fékbetétek ha ezt átlagkerékpáros beviszi a szervizbe h csinálják meg nem áll meg 10ezernél...
http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Koszi!

A forgaspontokkal a vazban nem szokott gondod lenni? Arra sokan panaszkodnak mindig, hogy cserelniuk kell.

Face, koszi neked is. Most olvastam vissza.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Ez termeszetes. De azt is irta, hogy pl. Gondoltam van tobb is. :)

Ha tudom, hogy nagy sarazás lesz, akkor a következõ óvintézkedéseket még megcsinálom:
- Szilikont kenek a váz alsócsövére, a támvillára, a középcsapágyházra, s szinte az egész biciklire, a kormány és a nyereg, nomeg a fékezõfelületek kivételével. Így nagyon gyorsan ledobja a sarat.
- Rugóstagot beburkolom, mert extra nagy sárgyûjtõhely.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
kis tégelyben olaj (ha lehet esõbe való ) és a tekerõsebb szakszok elõtt olajozol (pl Bánkúton, jávorkúti betonra kiérve),
és akkor a tekerés is könyebb :) meg kulacs víz is legyen, hogy beton elõtt a láncból moss ki kis sarat. Ez kb 3 perces mûvelet pakolással együtt.
Én legalább is így csináltam régen, most meg vizsgázok :(
Holnapra jó szórakozást mindenkinek! :P

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Hú apám, milyen para van itt! Tiszta tudományos...

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

szerel, olajoz, hajt :)

Ez termeszetes. De azt is irta, hogy pl. Gondoltam van tobb is. :)

Valamit mashogy csinal, ha masnak meghalnak az alkatreszek, neki meg nem. :)

3lackhawk

3lackhawk

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás

Még szerencse, hogy legalább a nyelvtanod erõs, ha már itt oltod a népet elsõ hozzászólással :)

Meg is buktam 1x éretségi elõtt :) Nade ezt nem oltásnak szántam csak amikor benézek a versenyek elõtt információt szerezni, mindig ez a rinya van hogy koszos leszek meg a biciglinek baja lessz.....

Én megértem mindenkinek szive joga eldönteni hogy hol húzza meg a vonalat ahol elindul vagy nem, csak kicsit mókás amikor valaki azért száll le a patak elõtt nehogy viz fröccsenjen a telóra vagy a csapágygolyókra me drága a szerviz :)

BH, fákk, véged! Szólok Nuninak és kinyír holnap.

Végem lessz szerintem anélkül is 70km útán, már ha el nem koptatja félúton a láncom a sár ;)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
szerel, olajoz, hajt :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

A saras versenyeknek is megvan a saját szabálykönyve, pl visztek láncolajat? Mert alap lenne.

Ez erdekelne. Kifejtened bovebben? Mit viszel, mit csinalsz a geppel verseny kozben?

KandÚr

KandÚr

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás

Bár az elitrészerek nem használják, erõsen ajánlott a sárvédõ. :D

Nekem biztosan nem lesz váltógondom...

Sziszkó tavaly használt sárvédõt! Jó dolog az legalább elõre.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Bár az elitrészerek nem használják, erõsen ajánlott a sárvédõ. :D

Nekem biztosan nem lesz váltógondom...