Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3191 hozzászólás a témában

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
És mekkora nyomáson? :scratchhe :chin: :wtf:

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Szétszedtétek és kiforgattátok amit mondtam.

Szóval: Külön kategória indítás és nem egybe az egész. A kategóriákban pedig a jók elöl (akár behívásos alapon), a többi tudás szerint mögötte. És miért? Ha egybe van az összes kategória senki nem tudja biztosítani, hogy középtávos ne keveredjen a hosszútávosok közé és két ugyanazért a dobogós helyért küzdõ között ne legyen már a rajtnál percekben mért különbség.

Azzal egyezt értek, hogy a távonkénti rajttal, a nõi elit esélyei nem lennének rosszabbak. Legalább 15 perccel késõbb indulna a közép, így elég sok idõ kéne ahhoz, hogy a hosszú végét beérjék, mivel a hosszún eleve nem tekernek kezdõ hobbirakéták. Akkor is egyesével szálingózó emberekrõl lenne szó, amit könnyû elõzni. Szóval valóban felesleges, hogy Házi mellett ott álljon Emese az elsõ sorban, mindenki a saját kategóriájának/távjának az elsõ sorába állna be, ahogy ez a gyakorlatban már sok más versenyen így is mûködik.

Speed King 2.1 Supersonic (Black Chilli) szerintem...

;)

Ugyanmá, Holy Roller 2,3" !!! :D
Ausztria, Kenguruk földje!

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás
Speed King 2.1 Supersonic (Black Chilli) szerintem...

;)

mb33

mb33

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás
Szétszedtétek és kiforgattátok amit mondtam.

Szóval: Külön kategória indítás és nem egybe az egész. A kategóriákban pedig a jók elöl (akár behívásos alapon), a többi tudás szerint mögötte. És miért? Ha egybe van az összes kategória senki nem tudja biztosítani, hogy középtávos ne keveredjen a hosszútávosok közé és két ugyanazért a dobogós helyért küzdõ között ne legyen már a rajtnál percekben mért különbség.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Ez a 2006os volt, igaz? Életem talán egyik legmeghatározóbb bringás élménye, nagyon élveztem.

Én nagyon nem... :)

közben utánanéztem, igen 2006 volt

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Na, akkor asszem én is elõveszem a körömvágót, és elkezdem levágni a szõröket az 1,7278597496339"-os sárgumimról, persze, csak a szõrök felsõ két mm-ét, hogy ne veszítsek sok tapadást. És közben letöltök egy videót anetrõl, ahol Röfike pörgeti és kiveri :D Ne haragudj, de ezt nem lehetett kihagyni...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Én ennyire nem vidulok fel a sár témától, voltam olyan szilváson, melyen a felsõtákányni frissítõnél, olyan 80km-nél ki kellett állnom, mert elfogyott a fékbetét (v-fék), teljesen, fémig... Utána váltottam tárcsára... :) Ez volt az az év, mikor -aki eljutott odáig- combig érõ patak is folyt szembe a pályán...

(és elébe megyek a dolognak:
tudom, tudom, túl sokat fékeztem, azért fogyott el a fék... :D)

Ez a 2006os volt, igaz? Életem talán egyik legmeghatározóbb bringás élménye, nagyon élveztem.

A sebesség mindent megold.

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás

1,5-el végig lehet ugyan menni, de nem fog jólesni.

Akkora kövek vannak mint a fejem, az nem változik sárrá ha ráesik az esõ!!!

Bükkön kell sárgumi. Zalaszentgróton is. Dunán is. Gyõrre se árt. De szilvásra nee :)

Akkor hanyagolom a sárgumikat!
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás

Bükkön kell sárgumi. Zalaszentgróton is. Dunán is. Gyõrre se árt. De szilvásra nee :)

Hörcsögfejnyi köveken még tûrhetõ... :)

1.9 Skinny Jimmy pedig nekem bõven jó volt eddig is, most is jó lesz.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

de majd pörgetem és kiveri a cuccot.

hm ez érdekesen hangzik :)

Bükkön kell sárgumi. Zalaszentgróton is. Dunán is. Gyõrre se árt. De szilvásra nee

Höri most teljesen elbízonytalanítottál----ha mégsem kell sárgumi akkor inkább nem is megyek.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Én ennyire nem vidulok fel a sár témától, voltam olyan szilváson, melyen a felsõtákányni frissítõnél, olyan 80km-nél ki kellett állnom, mert elfogyott a fékbetét (v-fék), teljesen, fémig... Utána váltottam tárcsára... :) Ez volt az az év, mikor -aki eljutott odáig- combig érõ patak is folyt szembe a pályán...

(és elébe megyek a dolognak:
tudom, tudom, túl sokat fékeztem, azért fogyott el a fék... :D)

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
nálam 1,5-ös sárgumik lesznek, vagy az már túlzás?
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

csabilc4

csabilc4

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 119 hozzászólás
most akkor sárba szõrös gumival mennyek vagy vágjam le körömcsipesszel a szõröket szombat este? :P de mekkorára vágjam?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
eddig 2x mentem saras szilvást, nem kell rövidre sárgumi. folyós sár van, ami a végén a lejtõn pl külön jó néha, amikor az ideális íven nem kell az amúgy csupa sár meg víz fékrendszert strapálni, hanem belerongyolsz egy szimpatikus saras-folyós-iszapos tócsába egy hangos "jíháááá"-val, és az pont belassít annyira, hogy be tudod venni az ívet lendületbõl.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Nem mondod hogy 5 századon gondolkozol. Ez azért nem olyan nagy kihívás, szerintem tök mindegy milyen gumival megy az ember, vagy bírja vagy nem, ennyi. Én Fast Track 2,0-val megyek, nem egy kifejezett sárgumi, de majd pörgetem és kiveri a cuccot.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Hûûûûûûûûûûûûûûûûûlyék vagytok :D
Maj' jön Dante és mindenkit lekaszál a shotgunnal! :rocketman

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

azért engem rendkívûl aggaszt hogy milyen lesz a pálya állapotja ? pláne ha leszm még holnap fél óra esõ

most akkor elég az 1,75-ös sárgumi vagy kell az 1,8-as ? estleg elõre hátra más fajta....ehh, nehéz döntés..

:lol1:

Ne feledd a nyomást sem :usmiech_o

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
azért engem rendkívûl aggaszt hogy milyen lesz a pálya állapotja ? pláne ha leszm még holnap fél óra esõ

most akkor elég az 1,75-ös sárgumi vagy kell az 1,8-as ? estleg elõre hátra más fajta....ehh, nehéz döntés..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
jaj
nem akartam :-)
nem is indulok, dógozó lesz
mondjuk, nagyrészt nem a pályán mentem, csak annak egy kisebb szakaszán.
ott volt dágvány rendesen, pontosan nemtom merre megy a móka
De továbbgondolva-mivel maraton, így tuti hogy 80% ratyi murvás dózerút.. ott meg tökmindegy esett-e 3 napja..
Nem is értem, miért nem mutatják meg a Bükk "másik arcát" is népnek..
:-))
Szarvaskõ felett jöttem-mentem technikás egynyomtávon, ott elég ciki volt-gagyi conti gumikkal
Cimbivel épp tárgyaltuk, hogy bükkmaratonra majd felrakok egy 1,75ös semi slick gumit oszt' csá.. legalább haladós lesz a móka