Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad
Írta 2008. május 22. - 20:38
Írta 2008. május 22. - 20:22
Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."
Írta 2008. május 22. - 19:18
sárgumi max a kezemre /térdemre kell szombaton, hogy haza tudjak mászni :-P
Írta 2008. május 22. - 19:14
Kellene egy rövidtávú nevezés havernak!
Akinek van hivja a 70/94136nulla-ötön!(Sanyi)
S.O.S!!!
Köszi
Írta 2008. május 22. - 17:46
azért nem csak az aszfalton van tömeg, azután elsõ komoly emelkedõn is nagyhalál lesz sokaknak.
lásd: 2.40-tõl
http://velo.hu/index...l=videok&kezd=0
én sárga menben pörgetem 2perc 45-nél
akkor én meg mögötted bikemag-es mezben
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2008. május 22. - 17:44
eddig 2x mentem saras szilvást, nem kell rövidre sárgumi. folyós sár van, ami a végén a lejtõn pl külön jó néha, amikor az ideális íven nem kell az amúgy csupa sár meg víz fékrendszert strapálni, hanem belerongyolsz egy szimpatikus saras-folyós-iszapos tócsába egy hangos "jíháááá"-val, és az pont belassít annyira, hogy be tudod venni az ívet lendületbõl.
Használtál valaha sárgumit?
[Höhö, vicces ahogy páran nem vágják le a poént ]
Rémhöri, a tavalyi Bükkön melyik részre lett voln a jó a sárgumi? 2006még ok, de tavalyira sztem nem kellett volna.
Dunára meg ha sár van _kötelezõ_ gyakorlatilag sárgumi vagy kiba***l jól tisztuló gumma.
penczbike: Jó csúszkálást!
burce Már ellõttem
ppeter: Gyere azzal és meglátod Vagy írd le papírra, tedd borítékba és vedd elõ a marci végén: Nem/Alig forgó kerék és majd írd meg hogy bejött-e
izomhood: Szerintem elég kényelmetlen... a sok q**a erõs gyerek tojja neki mint állat, mintha 10km lenne a táv. Ha ezeket nem erdõben akarod leelõzni akkor neked mégjobban kell tolnod; mert biza vérszemet kapnak attól ha elõzöd õket felfele... (Ezt részét rühellem )
Sztem nem olyan széles azért az aszfalt, és sajna rossz a széle, így ott inkább kiakasztva szeretek menni...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2008. május 22. - 17:39
nade most akkor lesz sár?
Írta 2008. május 22. - 17:10
én felkészültem, tegnap jó kis saras edzés volt, illetve ma vettem decathlonban 800 forintért 12 darab 16 milis fém focistoplit - és láss csodát, tökéletesen passzol a northwave cipõbe.
Bizony! Kb 1 év alatt lekopnak a harmadukra, szóval kb 3 évig elég a stopli
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2008. május 22. - 16:58
én felkészültem, tegnap jó kis saras edzés volt, illetve ma vettem decathlonban 800 forintért 12 darab 16 milis fém focistoplit - és láss csodát, tökéletesen passzol a northwave cipõbe.
Írta 2008. május 22. - 15:30
lásd: 2.40-tõl
http://velo.hu/index...l=videok&kezd=0
én sárga menben pörgetem 2perc 45-nél
Írta 2008. május 22. - 13:49
Nagyjából olyan mint a Bükk maraton aszfaltos elsõ része, csak szélesebb 1-2 méterrel és valamivel meredekebb.milyena szilvás középtáv elsõ 10 km-e, az emelkedõ? lehet elõzgetni? nem akarok tolakodni a rajtnál, emelkedõn le lehet szedni a gyengébbeket? onnan már tiszta az út.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2008. május 22. - 13:42
milyena szilvás középtáv elsõ 10 km-e, az emelkedõ? lehet elõzgetni?
nem akarok tolakodni a rajtnál, emelkedõn le lehet szedni a gyengébbeket? onnan már tiszta az út.
üdv
ha nem vagy olyan széles mint egy erdészeti kamaz, akkor simán tudsz elõzgetni olyan 2 km-ig sûrû a mezõny, de ott is lehet elõre surranni, onnantól meg már simán lehet cikázni az emberek között...
Írta 2008. május 22. - 13:15
nem akarok tolakodni a rajtnál, emelkedõn le lehet szedni a gyengébbeket? onnan már tiszta az út.
üdv
Írta 2008. május 22. - 13:14
Ha valakinek van egy eladó rövid táv nevezése, kérem szóljon...megvenném.
30-9998174
Kösz:
veressz
Írta 2008. május 22. - 13:06
szia Bálna
Én vagyok az a srác akivel találkoztatok a 2007-es szilvásvárad maraton pályabejárásakor. Piros bringám volt , én pedig enyhén dagi kivitelû és az ördögoldalas kört csináltam meg veletek .
Aztán pedig utolértelek a versenyen olyan 53-55km környékén és akkor kicsit dumáltunk és mondtad hogy beteg vagy 1 kicsit és azért nem megy olyan jól a tekerés (valami ilyesmire emlékszem) .
Na nekem fogyni nem sikerült , viszont feljavult a bringám és sikerült többet is tekernem , szóval figyelni foglak:)
Én most piros mezben leszek és 2007-es pyxis-t fogok hajtani , szóval ne csodálkozz , ha megint rádköszönök:)
tééééééééééééééééényleg...
az volt ám a bejárás... annyiszor eltévedni... pedig nem volt olyan köztünk, aki nem indult volna elõtte legalább egyszer.
emlékszem. idén remélem nem adok rá esélyt hogy utolérj!
Írta 2008. május 22. - 12:57
Én vagyok az a srác akivel találkoztatok a 2007-es szilvásvárad maraton pályabejárásakor. Piros bringám volt , én pedig enyhén dagi kivitelû és az ördögoldalas kört csináltam meg veletek .
Aztán pedig utolértelek a versenyen olyan 53-55km környékén és akkor kicsit dumáltunk és mondtad hogy beteg vagy 1 kicsit és azért nem megy olyan jól a tekerés (valami ilyesmire emlékszem) .
Na nekem fogyni nem sikerült , viszont feljavult a bringám és sikerült többet is tekernem , szóval figyelni foglak:)
Én most piros mezben leszek és 2007-es pyxis-t fogok hajtani , szóval ne csodálkozz , ha megint rádköszönök:)
Írta 2008. május 22. - 12:21
Szia Bálna
Remélem moost nem fogsz betegeskedni mint tavaly , eléggé belassúltál a végére. sok sikert elõre is:)
Amúgy hogy lehet , hogy itt senki nem emlegeti a maxxis larsen tt gumit?
Szerintem nagy királyság az a gumi és jó mindenhova:)
nekem hátul az lesz
Írta 2008. május 22. - 11:54
De ha hó lesz akkor pedig:
Írta 2008. május 22. - 11:51
Szia Bálna
Remélem moost nem fogsz betegeskedni mint tavaly , eléggé belassúltál a végére. sok sikert elõre is:)...
Én azt a 12 kiló fölösleget, meg az azévi elõtte tekert össz 400km-t nem "betegeskedésnek" mondanám... :D De korrekt megfogalmazás... Amugy idén sem vagyok sokkal jobb, de te honnan tudod mindezeket???
Írta 2008. május 22. - 11:40
Remélem moost nem fogsz betegeskedni mint tavaly , eléggé belassúltál a végére. sok sikert elõre is:)
Amúgy hogy lehet , hogy itt senki nem emlegeti a maxxis larsen tt gumit?
Szerintem nagy királyság az a gumi és jó mindenhova:)