Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3191 hozzászólás a témában

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
http://www.merkaptse...dex.php?m=10114 Nem érhet meglepetés? XD

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
Elöl NN hátul RR gumi és nem érhet meglepetés:)

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."

www.szksc.hu

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
inkább a tintázásra koncentrálj, vaze.
sárgumi max a kezemre /térdemre kell szombaton, hogy haza tudjak mászni :-P

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Hali!
Kellene egy rövidtávú nevezés havernak!
Akinek van hivja a 70/94136nulla-ötön!(Sanyi)
S.O.S!!!
Köszi

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás

azért nem csak az aszfalton van tömeg, azután elsõ komoly emelkedõn is nagyhalál lesz sokaknak.

lásd: 2.40-tõl
http://velo.hu/index...l=videok&kezd=0

én sárga menben pörgetem 2perc 45-nél

akkor én meg mögötted bikemag-es mezben :D

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

eddig 2x mentem saras szilvást, nem kell rövidre sárgumi. folyós sár van, ami a végén a lejtõn pl külön jó néha, amikor az ideális íven nem kell az amúgy csupa sár meg víz fékrendszert strapálni, hanem belerongyolsz egy szimpatikus saras-folyós-iszapos tócsába egy hangos "jíháááá"-val, és az pont belassít annyira, hogy be tudod venni az ívet lendületbõl.

Használtál valaha sárgumit?

[Höhö, vicces ahogy páran nem vágják le a poént :D]

Rémhöri, a tavalyi Bükkön melyik részre lett voln a jó a sárgumi? 2006még ok, de tavalyira sztem nem kellett volna.
Dunára meg ha sár van _kötelezõ_ gyakorlatilag sárgumi vagy kiba***l jól tisztuló gumma.

penczbike: Jó csúszkálást! :D

burce Már ellõttem :P

ppeter: Gyere azzal és meglátod ;) Vagy írd le papírra, tedd borítékba és vedd elõ a marci végén: Nem/Alig forgó kerék és majd írd meg hogy bejött-e :)

izomhood: Szerintem elég kényelmetlen... a sok q**a erõs gyerek tojja neki mint állat, mintha 10km lenne a táv. Ha ezeket nem erdõben akarod leelõzni akkor neked mégjobban kell tolnod; mert biza vérszemet kapnak attól ha elõzöd õket felfele... (Ezt részét rühellem :( )
Sztem nem olyan széles azért az aszfalt, és sajna rossz a széle, így ott inkább kiakasztva szeretek menni...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
a fém ennyire kopna? fura...megglátjuk, de akkor azt mondod, hogy ezzel a 12 darabbal nyugdíjaskoromig elleszek?;)

nade most akkor lesz sár?:D

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

én felkészültem, tegnap jó kis saras edzés volt, illetve ma vettem decathlonban 800 forintért 12 darab 16 milis fém focistoplit - és láss csodát, tökéletesen passzol a northwave cipõbe.

Bizony! Kb 1 év alatt lekopnak a harmadukra, szóval kb 3 évig elég a stopli :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
aszfalt nem vészes, széles, jól széthúzza a sort, de utána ami van az erdõben emelkedõ, az tényleg szórja a népet. tekerni meg nem lehet, mert elõtted tolják.

én felkészültem, tegnap jó kis saras edzés volt, illetve ma vettem decathlonban 800 forintért 12 darab 16 milis fém focistoplit - és láss csodát, tökéletesen passzol a northwave cipõbe.

csabilc4

csabilc4

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 119 hozzászólás
azért nem csak az aszfalton van tömeg, azután elsõ komoly emelkedõn is nagyhalál lesz sokaknak.

lásd: 2.40-tõl
http://velo.hu/index...l=videok&kezd=0

én sárga menben pörgetem 2perc 45-nél

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

milyena szilvás középtáv elsõ 10 km-e, az emelkedõ? lehet elõzgetni? nem akarok tolakodni a rajtnál, emelkedõn le lehet szedni a gyengébbeket? onnan már tiszta az út.

Nagyjából olyan mint a Bükk maraton aszfaltos elsõ része, csak szélesebb 1-2 méterrel és valamivel meredekebb.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

milyena szilvás középtáv elsõ 10 km-e, az emelkedõ? lehet elõzgetni?
nem akarok tolakodni a rajtnál, emelkedõn le lehet szedni a gyengébbeket? onnan már tiszta az út.

üdv

ha nem vagy olyan széles mint egy erdészeti kamaz, akkor simán tudsz elõzgetni :D olyan 2 km-ig sûrû a mezõny, de ott is lehet elõre surranni, onnantól meg már simán lehet cikázni az emberek között...

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
milyena szilvás középtáv elsõ 10 km-e, az emelkedõ? lehet elõzgetni?
nem akarok tolakodni a rajtnál, emelkedõn le lehet szedni a gyengébbeket? onnan már tiszta az út.

üdv

veressz

veressz

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok,

Ha valakinek van egy eladó rövid táv nevezése, kérem szóljon...megvenném.

30-9998174

Kösz:
veressz

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

szia Bálna

Én vagyok az a srác akivel találkoztatok a 2007-es szilvásvárad maraton pályabejárásakor. Piros bringám volt , én pedig enyhén dagi kivitelû:) és az ördögoldalas kört csináltam meg veletek .
Aztán pedig utolértelek a versenyen olyan 53-55km környékén és akkor kicsit dumáltunk és mondtad hogy beteg vagy 1 kicsit és azért nem megy olyan jól a tekerés (valami ilyesmire emlékszem) .
Na nekem fogyni nem sikerült , viszont feljavult a bringám és sikerült többet is tekernem , szóval figyelni foglak:)
Én most piros mezben leszek és 2007-es pyxis-t fogok hajtani , szóval ne csodálkozz , ha megint rádköszönök:)

tééééééééééééééééényleg... :)
az volt ám a bejárás... annyiszor eltévedni... pedig nem volt olyan köztünk, aki nem indult volna elõtte legalább egyszer. :D
emlékszem. idén remélem nem adok rá esélyt hogy utolérj! ;) :D

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
szia Bálna

Én vagyok az a srác akivel találkoztatok a 2007-es szilvásvárad maraton pályabejárásakor. Piros bringám volt , én pedig enyhén dagi kivitelû:) és az ördögoldalas kört csináltam meg veletek .
Aztán pedig utolértelek a versenyen olyan 53-55km környékén és akkor kicsit dumáltunk és mondtad hogy beteg vagy 1 kicsit és azért nem megy olyan jól a tekerés (valami ilyesmire emlékszem) .
Na nekem fogyni nem sikerült , viszont feljavult a bringám és sikerült többet is tekernem , szóval figyelni foglak:)
Én most piros mezben leszek és 2007-es pyxis-t fogok hajtani , szóval ne csodálkozz , ha megint rádköszönök:)

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás

Szia Bálna

Remélem moost nem fogsz betegeskedni mint tavaly , eléggé belassúltál a végére. sok sikert elõre is:)

Amúgy hogy lehet , hogy itt senki nem emlegeti a maxxis larsen tt gumit?
Szerintem nagy királyság az a gumi és jó mindenhova:)

nekem hátul az lesz ;)
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Én már át is alakítottam ilyenné:
Feltöltött kép

De ha hó lesz akkor pedig:
Feltöltött kép

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Szia Bálna

Remélem moost nem fogsz betegeskedni mint tavaly , eléggé belassúltál a végére. sok sikert elõre is:)...

Én azt a 12 kiló fölösleget, meg az azévi elõtte tekert össz 400km-t nem "betegeskedésnek" mondanám... :D:D De korrekt megfogalmazás... :) Amugy idén sem vagyok sokkal jobb, de te honnan tudod mindezeket??? :)

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Szia Bálna

Remélem moost nem fogsz betegeskedni mint tavaly , eléggé belassúltál a végére. sok sikert elõre is:)

Amúgy hogy lehet , hogy itt senki nem emlegeti a maxxis larsen tt gumit?
Szerintem nagy királyság az a gumi és jó mindenhova:)