Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3191 hozzászólás a témában

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás
szerintem is szépen fejlõdnek a maratonok, valóban lenne még min csiszolni, de nekem így is jó, amúgy ha nincs sár és esõ, teljesen tutti minden :) 2002-ben fele ennyi dolog nem volt, ahhoz képest tényleg nagy a változás.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Nyugi, frissítés, kaja, jelölés is jó volt, pólót a kért méretben kaptuk, végre használható a kulacs (por/sár ellen védett itóka), elõzõ napi kajáltatás és koncert is korrekt volt.
Elégséges számú és normális mosó volt; amit árammal/vízzel lehetett bírni azt szolgáltatták. Jó a pálya, rugalmasak a szervezõk, úgy érzem ami tõlük telt megtették.

Ez a minden egyre szarabb kijelentés valami egyéni szoc problem lehet, hisz lassan de javulnak a maratonok amennyire látom 2006tól.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

(has)Pókember

(has)Pókember

törzsvendég

• fórumtag
  • 486 hozzászólás

Gratulálok minden célba érkezõnek és elismerésem minden indulónak!
Én ezért nem indultam el:ennyit nem ér meg nekem a maraton hogy a verseny után a gépre költsek több tízezer forintokat mert az idõjárás miatt szétment minden....
A csomagba a szórólapokon (amiket nem kértem...és nem is érdekelnek....)meg a silány minõségû és tervezésû pólón semmi nem volt megint...
Jövõre kihagyom valszeg a topmaraton sorozatot.Évrõl évre rosszabb a helyzet minden téren a maratonokon.

Mint Topmaraton újonc szeretnék erre reagálni.
Két negatív élményrõl tudok beszámolni a szervezéssel kapcsolatban:
1. Elõzõ nap este lementem sátrazni, de az ingyenes kemping helyérõl semmiféle tájékoztató tábla nem volt kitéve. Viszont sikerült elsõre olyan embert megkérdezni, aki tudta, hol van ez a rész :-)
2. Miután repültem egy nagyot a verseny alatt, és elbotorkáltam a közeli frissítõig (ezúton is köszönöm az ott segédkezõ fotósoknak!), senki meg nem kérdezte, mi a helyzet, holott az államból ömlött a vér (szépen nézett ki a kabátom utána). Végül is legurultam a starthoz valahogy, a kockára fagyás egyéni szoc. probléma :-)

Ezek mellett viszont nagyon sok kellemes meglepetéssel szolgáltak a szervezõk, kezdve azzal, hogy volt melegvíz és vécépapír (!) a zuhanyzóban/vécében, a szombat esti koncerten át (egész jó hangulat kerekedett a végére, a kis számú nézõközönség ellenére) egészen odáig, hogy egy ekkora rendezvény megszervezése elég nagy projekt, és mégis csak 2500 forintomba került.

Lehet, hogy azért ilyen pozitív az összbenyomás, mert még nem voltam külföldi rendezvényen, de nekem a rajtcsomaggal sem volt problémám, kaptam pólót és kulacsot, sõt még egy joghurtos szeletet is. Igaz, a sör pénzbe került, ejnye-bejnye. A mosónál sorba kellett (volna) állni, ez felháborító! A zuhanyt összesározták a versenyzõk, és nem takarították ötpercenként, visszataszító! A pálya is sáros volt, ez már túlmegy minden határon!
Ja, és nagy tömeg volt a rajtnál (tényleg lehetne táv-, vagy inkább licensz/hobbi alapon szétválasztott indítás). Több probléma nem jut eszembe :-)
Mi lehetett a helyzet pár éve, ingyen sört adtak, és leaszfaltozták a pályát? :-) Egyébként tényleg érdekel a válasz erre a kérdésre.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

?

Bizony ez volt!!!! Mekkora már!!!!

Ma bevittem kedvenc kerékpárboltomba a bicót a verseny után.
Így elsõ ránézésre lánc, racsni csere XT agyak teljesen beálltak, valószínûleg a középrész is, természetesen teljes újrabovdenezés. Kb 15 ezerbe kerül a hétvége, de lehet hogy még több lesz. :-(

Én is betoltam a bringát, de nekem hála az égnek az ötödébõl kijött!!!
" A Cube el van vetve! "

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás
én megfogtam a bringát, darabokra szedtem, beraktam a kádba, fogkefe ultra derm /ez itt a reklám helye/ és mûxik! rájöttem, nem érdemes drága Xt cuccokat venni horror pénzért, az olcsóbb kategória is bírja ám ugyanúgy!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Fékekkel semmi baj nem lett (az ominózus XTR csavar nem a maraton hibája), felni kerámia, bowden nem ázott be, lánc kellõen lucskos volt (vinni kell olajat ugye), pedált és kerékagyakat ki kellett pucolni, de ezért nem olyan vészes a mérleg.

Évrõl évre egyre nagyobb a sár minden maratonon. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég

Így elsõ ránézésre lánc, racsni csere XT agyak teljesen beálltak, valószínûleg a középrész is, természetesen teljes újrabovdenezés. Kb 15 ezerbe kerül a hétvége, de lehet hogy még több lesz. :-(

Gratulálok minden célba érkezõnek és elismerésem minden indulónak!
Én ezért nem indultam el:ennyit nem ér meg nekem a maraton hogy a verseny után a gépre költsek több tízezer forintokat mert az idõjárás miatt szétment minden....
A csomagba a szórólapokon (amiket nem kértem...és nem is érdekelnek....)meg a silány minõségû és tervezésû pólón semmi nem volt megint...
Jövõre kihagyom valszeg a topmaraton sorozatot.Évrõl évre rosszabb a helyzet minden téren a maratonokon.

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás

?

:impra:

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
?

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás

Ténylég jó kis buli volt !!
Az elején hülyének éreztem magam , a felénél felmerült a kérdés bennem hogy mit is keresek itt ? és hogy még fizettem is érte , így utólag viszont büszke és elégedett vagyok magammal amiért végigcsináltam !!! Igaz csak a rövidet de nekem ez is csúcs .
Azért bízom benne hogy jövõre egy kicsit jobb idõ lesz , de ha nem akkor így jártam/-tunk/ mert újra nekimegyek !!

NEKIMEGYÜNK!!! Ugye így akartad írni, jövõre is simán :D:cheers:
Apropó! Segítesz kocsit takarítani? Nagyon komoly lett belül, így hogy megszáradt a sár mindenhol :cool2::cry:

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Tavaly Kislõdön valamelyik Bud Spencer film zenéje ment! Jó volt nagyon! :)
" A Cube el van vetve! "

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Azért egy kicsit hihetetlen a dolog ... :banned: ha egy kicsit esik akkor mindenki mártírt csinál magából, hogy pár órát esõben kellet tekerni és eltúlozza a dolgokat!

Ha alapoztál rendesen akkor egy kis víz, vagy hideg nem akadály ... :no:

Itt most mindenki önsajnáló és közös sajnálatra váró mártír egyben, vagy csak egyszerû Spinninges? :chin:

Nem, itt mindenki vérprofi! Itt mindenki csak extrém körülmények közt teker, fõleg a pár kisgyerek aki szintén megcsinálta a rövidet. Sajnos nem mindenki kemény faszagyerek, a többiek nevében elnézést kérek tõletek, akik nem "rossz túristák", hogy ott voltunk. Embere válogatja, ki hogy bírja a szélsõségeket. Ezért írtam fentebb, hogy ez jár azzal, ha nem teremsportot ûzöl.... :)
" A Cube el van vetve! "

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás

Minden elismerésem az élõ zenéé.... De ez a FIRE akkor sem az a FIRE....
Lehet hogy le fogtok hurrogni érte. De ez az én szubjektív véleményem.

Totál igazad van, a hangosítás tényleg jó mindig, de jövõre lehetne valamilyen másik szám, ezt inkább nyomja a Scooter :D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Hehe, pékséges zsírpapírszerû zacsi a dupla zoknira; na az a király, nem fázott a lábam :).

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nekem például a hosszútávon sem ázott be és fagyott át a lábam, de hát Sealskinz zoknit mindenkinek, nálam nagyon jól vizsgázott. :D Na azt azért az nem állítom, hogy nem volt hideg. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás

Azért egy kicsit hihetetlen a dolog ... :banned: ha egy kicsit esik akkor mindenki mártírt csinál magából, hogy pár órát esõben kellet tekerni és eltúlozza a dolgokat!

Itt most mindenki önsajnáló és közös sajnálatra váró mártír egyben, vagy csak egyszerû Spinninges? :chin:

hehe:D ott a pont:) nincs rossz idõ, csak rossz turista...

Lumiere

Lumiere

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás

Kedves Lumiere,

el tudnád nekem küldeni a ssa50494 sz. képet eredeti méretben?

Elõre is nagyon köszönöm!

besson@rally.hu

Ment a kép! A priviseknek is!

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Vannak hivatalos célfotók valahol?
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X