Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad
Írta 2009. június 03. - 13:07
Írta 2009. június 03. - 12:43
Elégséges számú és normális mosó volt; amit árammal/vízzel lehetett bírni azt szolgáltatták. Jó a pálya, rugalmasak a szervezõk, úgy érzem ami tõlük telt megtették.
Ez a minden egyre szarabb kijelentés valami egyéni szoc problem lehet, hisz lassan de javulnak a maratonok amennyire látom 2006tól.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2009. június 03. - 12:36
Gratulálok minden célba érkezõnek és elismerésem minden indulónak!
Én ezért nem indultam el:ennyit nem ér meg nekem a maraton hogy a verseny után a gépre költsek több tízezer forintokat mert az idõjárás miatt szétment minden....
A csomagba a szórólapokon (amiket nem kértem...és nem is érdekelnek....)meg a silány minõségû és tervezésû pólón semmi nem volt megint...
Jövõre kihagyom valszeg a topmaraton sorozatot.Évrõl évre rosszabb a helyzet minden téren a maratonokon.
Mint Topmaraton újonc szeretnék erre reagálni.
Két negatív élményrõl tudok beszámolni a szervezéssel kapcsolatban:
1. Elõzõ nap este lementem sátrazni, de az ingyenes kemping helyérõl semmiféle tájékoztató tábla nem volt kitéve. Viszont sikerült elsõre olyan embert megkérdezni, aki tudta, hol van ez a rész :-)
2. Miután repültem egy nagyot a verseny alatt, és elbotorkáltam a közeli frissítõig (ezúton is köszönöm az ott segédkezõ fotósoknak!), senki meg nem kérdezte, mi a helyzet, holott az államból ömlött a vér (szépen nézett ki a kabátom utána). Végül is legurultam a starthoz valahogy, a kockára fagyás egyéni szoc. probléma :-)
Ezek mellett viszont nagyon sok kellemes meglepetéssel szolgáltak a szervezõk, kezdve azzal, hogy volt melegvíz és vécépapír (!) a zuhanyzóban/vécében, a szombat esti koncerten át (egész jó hangulat kerekedett a végére, a kis számú nézõközönség ellenére) egészen odáig, hogy egy ekkora rendezvény megszervezése elég nagy projekt, és mégis csak 2500 forintomba került.
Lehet, hogy azért ilyen pozitív az összbenyomás, mert még nem voltam külföldi rendezvényen, de nekem a rajtcsomaggal sem volt problémám, kaptam pólót és kulacsot, sõt még egy joghurtos szeletet is. Igaz, a sör pénzbe került, ejnye-bejnye. A mosónál sorba kellett (volna) állni, ez felháborító! A zuhanyt összesározták a versenyzõk, és nem takarították ötpercenként, visszataszító! A pálya is sáros volt, ez már túlmegy minden határon!
Ja, és nagy tömeg volt a rajtnál (tényleg lehetne táv-, vagy inkább licensz/hobbi alapon szétválasztott indítás). Több probléma nem jut eszembe :-)
Mi lehetett a helyzet pár éve, ingyen sört adtak, és leaszfaltozták a pályát? :-) Egyébként tényleg érdekel a válasz erre a kérdésre.
Írta 2009. június 03. - 12:17
?
Bizony ez volt!!!! Mekkora már!!!!
Ma bevittem kedvenc kerékpárboltomba a bicót a verseny után.
Így elsõ ránézésre lánc, racsni csere XT agyak teljesen beálltak, valószínûleg a középrész is, természetesen teljes újrabovdenezés. Kb 15 ezerbe kerül a hétvége, de lehet hogy még több lesz. :-(
Én is betoltam a bringát, de nekem hála az égnek az ötödébõl kijött!!!
Írta 2009. június 03. - 11:32
Írta 2009. június 03. - 11:02
Évrõl évre egyre nagyobb a sár minden maratonon.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
vendég_freeride69x_*
Írta 2009. június 03. - 10:53
Ma bevittem kedvenc kerékpárboltomba a bicót a verseny után.
Így elsõ ránézésre lánc, racsni csere XT agyak teljesen beálltak, valószínûleg a középrész is, természetesen teljes újrabovdenezés. Kb 15 ezerbe kerül a hétvége, de lehet hogy még több lesz. :-(
Gratulálok minden célba érkezõnek és elismerésem minden indulónak!
Én ezért nem indultam el:ennyit nem ér meg nekem a maraton hogy a verseny után a gépre költsek több tízezer forintokat mert az idõjárás miatt szétment minden....
A csomagba a szórólapokon (amiket nem kértem...és nem is érdekelnek....)meg a silány minõségû és tervezésû pólón semmi nem volt megint...
Jövõre kihagyom valszeg a topmaraton sorozatot.Évrõl évre rosszabb a helyzet minden téren a maratonokon.
Írta 2009. június 03. - 10:44
Írta 2009. június 03. - 10:23
Írta 2009. június 03. - 10:16
Írta 2009. június 03. - 10:15
Ténylég jó kis buli volt !!
Az elején hülyének éreztem magam , a felénél felmerült a kérdés bennem hogy mit is keresek itt ? és hogy még fizettem is érte , így utólag viszont büszke és elégedett vagyok magammal amiért végigcsináltam !!! Igaz csak a rövidet de nekem ez is csúcs .
Azért bízom benne hogy jövõre egy kicsit jobb idõ lesz , de ha nem akkor így jártam/-tunk/ mert újra nekimegyek !!
NEKIMEGYÜNK!!! Ugye így akartad írni, jövõre is simán :cheers:
Apropó! Segítesz kocsit takarítani? Nagyon komoly lett belül, így hogy megszáradt a sár mindenhol :cool2::cry:
Írta 2009. június 03. - 10:12
Írta 2009. június 03. - 10:03
Azért egy kicsit hihetetlen a dolog ... :banned: ha egy kicsit esik akkor mindenki mártírt csinál magából, hogy pár órát esõben kellet tekerni és eltúlozza a dolgokat!
Ha alapoztál rendesen akkor egy kis víz, vagy hideg nem akadály ... :no:
Itt most mindenki önsajnáló és közös sajnálatra váró mártír egyben, vagy csak egyszerû Spinninges? :chin:
Nem, itt mindenki vérprofi! Itt mindenki csak extrém körülmények közt teker, fõleg a pár kisgyerek aki szintén megcsinálta a rövidet. Sajnos nem mindenki kemény faszagyerek, a többiek nevében elnézést kérek tõletek, akik nem "rossz túristák", hogy ott voltunk. Embere válogatja, ki hogy bírja a szélsõségeket. Ezért írtam fentebb, hogy ez jár azzal, ha nem teremsportot ûzöl....
Írta 2009. június 03. - 09:25
Minden elismerésem az élõ zenéé.... De ez a FIRE akkor sem az a FIRE....
Lehet hogy le fogtok hurrogni érte. De ez az én szubjektív véleményem.
Totál igazad van, a hangosítás tényleg jó mindig, de jövõre lehetne valamilyen másik szám, ezt inkább nyomja a Scooter
Írta 2009. június 02. - 23:54
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2009. június 02. - 22:26
Azért egy kicsit hihetetlen a dolog ... :banned: ha egy kicsit esik akkor mindenki mártírt csinál magából, hogy pár órát esõben kellet tekerni és eltúlozza a dolgokat!
Itt most mindenki önsajnáló és közös sajnálatra váró mártír egyben, vagy csak egyszerû Spinninges? :chin:
hehe:D ott a pont:) nincs rossz idõ, csak rossz turista...
Írta 2009. június 02. - 22:15
Kedves Lumiere,
el tudnád nekem küldeni a ssa50494 sz. képet eredeti méretben?
Elõre is nagyon köszönöm!
besson@rally.hu
Ment a kép! A priviseknek is!
Írta 2009. június 02. - 22:08
Írta 2009. június 02. - 22:04
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X