Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3191 hozzászólás a témában

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás
Na megérkeztek a letölthetõ pályafotók. Szép gesztus, bár a képeim nem túl jók, és azt sem értem, miért kell a caprine és egyéb feliratokat tartalmazó sávnak jelentõs részt kitakarnia a kép aljából...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Igen, ez jó pótnak, asszonynak, akárminek. Amin nincs kupak az max az országutisoknak jó vagy tökömsetuggya kinek. Szal kulacs wanted :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Használható? Na ezzel kapcsolatban vannak kétségeim. Kicsi, csúnya, kopik, lötyög a standard tartóban, s fog a halál szívózni a kupakkal versenyen. :D Az enyémet például otthagytam.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
A jó q*** életbe!
Egyszer kapunk használható kulacsot én meg ottfelejtettem az asztalon gulyásevés közben:mybad:

//Ha valaki marékolt többet az otthagyottakból megköszönnék egyet,a köv maratonon vendégem lenne egy bambira.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Nem kéne sírni a fekbetét elkopása miatt, hanem ésszel kéne vásárolni (ergo vizes, saras versenyre nem megyünk organikus/mûgyantás betéttel).

Nekem pl. az a mindig szidott kék BBB nem kopott el a hosszún, kb a fele még megvan, másnak a gyári istenített Avid gyári is elkopott vasig a középtávon és nem hobbit volt (mindegyik új betét volt) És én sokat fékezek lefelé .... az Avidos ember állítólag keveset!
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem versenyzek, de sarban mentem mar eleget... tapasztalat: tekeres utan lemosod a nagyjat slaggal vagy ami keznel van, aztan amikor hazaersz es van lehetoseg akkor rendes erre kitalalt tisztitoszerekkel letakaritod. aztan ujrakened amit kell
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Új váltóbowdenjeim ahogy elnézem csont koszosak, hátsó váltó sztrájkol, elsõ atom darabos. Xt váltógörgõk kicsit nyikorognak, hátsó féket még nem is volt alkalmam használni már elkopott, monoblokk szokott ilyenkor kapni, még nincs meg az új szerszám hogy szétkapjam. Az agyak/rugózó elemek elsõ blikkre bírták, majd meglesem.
Hátha olajcsere óta elvette ez a marci már a swinger3 meg a reva kedvét az olajgyûrûktõl :D.

Kaját kevesen méltattátok, nekem nagyon jól esett; akárcsak a tûz szereléskor :D.

off: Élesen látom a jövõt... 29es kerék, fullmerev, agyváltó, juicy3, 1,8-1,9es apróbütykös gumi... ('Edzõ' és aszfaltgépnek ami sárban versenygéppé avanzsálódna.)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Nekem a SID úgy beázott, lucskosodott, hogy alig mozgott. Szétszedtük, újraolajozás, újra-/súlyrafújás... jobb, mint újkorában! Az elsõ fékpofa nullára kopott. Kb. ennyi volt. Ja... és én csak rövidtávon indultam:D.

Ezért mentem merevvillával. ;)
Sehol sem hiányzott a teló.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

persze, értelek, de Janit úgy értettem, hogy az egész hosszú távos mezõnyre gondolt. erre írtam, hogy vannak akik lassabban, de messzebbre jutnak.

Ja ez így van, õk zsírból mennek, nem gerincvelõbõl ... :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

grat
gondolom, a dugi vizlelõhelyekre nagyon nem volt szükséged...

kösz
hát nem, a kulacsaimat sem kellett újratölteni :)

persze, értelek, de Janit úgy értettem, hogy az egész hosszú távos mezõnyre gondolt. erre írtam, hogy vannak akik lassabban, de messzebbre jutnak.

nem, én a 32.-re gondoltam :)

Nem kéne sírni a fekbetét elkopása miatt, hanem ésszel kéne vásárolni (ergo vizes, saras versenyre nem megyünk organikus/mûgyantás betéttel).

Inkább az a gond, hogy túl sokat fékeznek.

A sebesség mindent megold.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Andris, nem azért, de Jávorkúton még mögöttem volt a Master 1 középtáv 3. helyezettje, és nem mentem nyélen mert pár kili még volt nekem vissza

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

entének igaza van ám! van aki rááll egy tempóra és azzal végignyom akár egy 24 órást, de rövidebb távon se tud jelentõsen gyorsabb lenni.
vinyén "hosszú" távon mentem, ami a szilvás középtávjának felel meg kb., ha van kedved hasonlítgathatod az eredményeket

hibalista:
monoblokk ipari csapágya - kipucolva, bezsírozva; fékpofák - erõsen kopottakká váltak, a dt hátsó agyba még nem néztem bele, de muszáj lesz úgy hiszem...

Andris, nem azért, de Jávorkúton még mögöttem volt a Master 1 középtáv 3. helyezettje, és nem mentem nyélen mert pár kili még volt nekem vissza

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
grat
gondolom, a dugi vizlelõhelyekre nagyon nem volt szükséged...
kóricáltunk reggel az asszonnyal a rajtban, hát, nagyon nem lettem volna jókedvû, ha idõben nevezek, s elindulok, pedig szeretem a hideget, retyót..de lehet, öregszem, mert csak külön-külön
:-)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

mennyit mentél most, Jani?

7:27:31
De lehetett volna 5-10perccel gyorsabb is, azt hittem Dantéék már nagyon elmentek, aztán megálltam szerelni, mögöttem meg a közelben nem volt senki.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Nekem a SID úgy beázott, lucskosodott, hogy alig mozgott. Szétszedtük, újraolajozás, újra-/súlyrafújás... jobb, mint újkorában!
Az elsõ fékpofa nullára kopott.
Kb. ennyi volt. Ja... és én csak rövidtávon indultam:D.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
mennyit mentél most, Jani?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Akkor úgy mondom, hogy abszolút 20ba, kategória 10be. :) Legalábbis én biztos ott lennék. :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Bocs, de k.rvára nem mindegy. Õ még versenyezni jött és nem túrázni. Az a 32. hosszútávos középtávon simán a legjobb 10ben lenne. ;)
A szemetelést én sem támogatom.

entének igaza van ám! van aki rááll egy tempóra és azzal végignyom akár egy 24 órást, de rövidebb távon se tud jelentõsen gyorsabb lenni.
vinyén "hosszú" távon mentem, ami a szilvás középtávjának felel meg kb., ha van kedved hasonlítgathatod az eredményeket

hibalista:
monoblokk ipari csapágya - kipucolva, bezsírozva; fékpofák - erõsen kopottakká váltak, a dt hátsó agyba még nem néztem bele, de muszáj lesz úgy hiszem...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

az elsõ 10. kicsit túlzás nem? 20 reálisabbnak tûnik, amúgy a mondandóddal egyetértek.

Azért nem olyan gyors ott mindenki, csak kitartó.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]