Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Please log in to reply
3191 replies to this topic

Zoltikov

Zoltikov

vendég

• fórumtag
  • 100 posts
Eredmények: http://www.tempospor...top1maraton.pdf

Steve66

Steve66

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
Nem vák ez csak vákmerõ :)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Jujj! EZ fájt!
Bátor vagy, de inkább gyakorolj elõbb, aztán amortizáld a technikát. ;)

ps.: Anna meg Vuduzta a Te bicódat is!? Ej-ej Annácska...! :P

Sztem csak a sár tett be neki...Idegesítõ volt, hogy nem tudtam úgy menni, ahogy én akartam volna, mindig rántott a váltó a lábamon egyet. Nem volt kellemes

psico

psico

vendég

• fórumtag
  • 20 posts

Jujj! EZ fájt!

A féket tavaly is benéztem, az az egy esésem volt szinte egész szezonban, pedig akkor sokat montiztunk. De majd átcserélem a fékeket, akkor többet nem fordul elõ. Jobb kéz elsõ fék, bal hátsó, mint a motoron és ou-in.

A bátorság képletes, inkább csak annyi, h nem adtam fel esés után:) Idén csak a Budán mentem terepen, ott nem volt sár... a többi maraton már jobb lesz, bár a következõig sem fogok terepezni sajnos :(

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Mögötted álltam a rajtszám osztásnál, és nekem is váltóproblémám lett:( Az egy dolog, hogy fordítva van a fék a montin, mint az ou-in és a robogón, ezért az elsõ lejtõn csak a harmadik esés után jöttem rá, h miért megy el az eleje, ha lassítok :))

Jujj! EZ fájt!

Aztán sikerült egész jól haladni magamhoz képest, de Bánkút után megúsztam, és dobtam egy hátast 30-40km/h között. Még ezt is túléltem, meg utána egy gödör miatt bringaátlépés is nagy tempónál, de ómassánál az emelkedõ elõtt feltekerte a váltót a bringa, váltó, váltópapucs, és lehet, h lánc is kapott. A nyergem csúszássérült, és valami elõl is kapott, remélem csak a markolat:) A legjobban az bosszantott, h mivel nem hajtottunk az elején teli gázzal, ezért végig lehetett elõzni, nagyjából tudom, h kiket értem utol Ómassánál, kiváncsi leszek az eredményükre, az biztosan ment volna. Jó dolog az országúti edzés, de a technikát a bátorság sem pótolja :)))

psico

psico

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
Mögötted álltam a rajtszám osztásnál, és nekem is váltóproblémám lett:( Az egy dolog, hogy fordítva van a fék a montin, mint az ou-in és a robogón, ezért az elsõ lejtõn csak a harmadik esés után jöttem rá, h miért megy el az eleje, ha lassítok :)) Aztán sikerült egész jól haladni magamhoz képest, de Bánkút után megúsztam, és dobtam egy hátast 30-40km/h között. Még ezt is túléltem, meg utána egy gödör miatt bringaátlépés is nagy tempónál, de ómassánál az emelkedõ elõtt feltekerte a váltót a bringa, váltó, váltópapucs, és lehet, h lánc is kapott. A nyergem csúszássérült, és valami elõl is kapott, remélem csak a markolat:) A legjobban az bosszantott, h mivel nem hajtottunk az elején teli gázzal, ezért végig lehetett elõzni, nagyjából tudom, h kiket értem utol Ómassánál, kiváncsi leszek az eredményükre, az biztosan ment volna. Jó dolog az országúti edzés, de a technikát a bátorság sem pótolja :)))

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Nem is volt sár, mit akartok? :P

Persze persze, a tuti ott kezdõdött ahol a rövid a közép/hosszútól elvált. ott ki** nagy sár volt. el is szálltam ott fejben, közben a váltom adtam meg magát(25. km- nél)- ezt hallgattam egész végig kitt -katt... úgyhogy én nem mertem hõsködni sehol sem, csak behozni egyben a bringát s magam. Utolsó 14 km -en erõt vettem magamon, kicsit próbáltam tempósat menni,bármennyire a köves lefelék ezt engedték. Végül 7,lettem. Nem vagyok magammal elégedett sem az idõmmel,de ez van ... De nem estem aminek nagyon örültem(pedig nem egyszer akarta bringa alám fordulni)Tömören ennyi az én mondókám.
ui: átlag pulzus 165, max:193

Mindenkinek gratula aki végig csinálta:)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

Crosskovácsira valószínûleg már Joe bácsi tubelessesítõ kitjével megyek. ;)

De én nem belsõvel akarom használni a Joe's tejet. ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Miért? Mit ütsz fel belsõ nélkül?

semmit
és épp ez a lényeg. nem lesz defekted.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Miért? Mit ütsz fel belsõ nélkül?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
felütés ellen a joe's sem segit csak az UST

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
hát gratula! durva látvány voltál, nem kicsit imbolygott a kereked:)))
http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Egy kis beszámoló: Királyul ment, régen éreztem ilyen jól magam verseny közben. Még terepen is mentem együtt Lukács Bálinttal, aztán miután szétváltak a távok, befogtam egy ózdi felnõttet.
Mentünk-mentünk. Egyszer csak jön Szécsi Tomi. Nem mi értük utol Õt, hanem Õ minket. Mentem vele egy kilit talán, aztán szép lassan leszakadtam. Benyomtam egy High5 Energy Gelt az utolsó frissítõ után, jól esett. Már csak 12-13 km a célig. És akkor megtörtént: D.E.F.E.K.T. hátul. Felütöttem. Így hát sajnáltam, de nem volt mit tenni... felnin nyomtam az utolsó kb. 12 kilit. Ójee! Pattogott, rázott, és hihetetlen fájdalmas hallatott a WCS felni. Egyébként latex belsõt ütöttem fel 1.9-es WTB Wolwerine külsõvel.
Végül csak túléltem, így abszolút 18., Rövidtáv U17 Férfi 3. lettem. Meglett volna a 2. hely, ha nem kapok defektet. Abszolútban talán még az elsõ 10-ben is benne lettem volna.
Crosskovácsira valószínûleg már Joe bácsi tubelessesítõ kitjével megyek. ;)
Átlagpulzus: 181 BPM(a defekt után eléggé leesett a pulzusom)
Max pulzus: 195 BPM(még az aszfalton volt szerintem;))

Nem is volt sár, mit akartok? :P

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
hehe zsír
Imagerz
elöl piros felsõ lehajtott fej: jómagam, mögöttem Dante sporttárs :)
de hogy lehet h itt már hangyaf*nyira mögöttem voltál Dante, aztán meg mégiscsak Nagymezõn találkoztunk? :)

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
Másodmagammal én is kint voltam a pályán szurkolni Bánkút elõtt.
Én óbégattam (biztatás gyanánt) "babos" kendõvel a fejemen annak a fránya köves kaptatónak a tetején.
Néhányat kattintgattam.
A közép és a hosszú távosok versenytávjának 31.KM- énél
A minõségük gyenge lett,de talán a hangulat így is átjön.

Picasa Webalbumok - Ralph - Szilv

Gratulálok minden indulónak!
Kemények voltatok!
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

ricsárd

ricsárd

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Nem is tudom.... Szerintem aki kihagyta a mai versenyt bánhatja. Szuper idõ volt. Tényleg. Az elõttem szólónak azt üzenem , hogy legyen egy kicsit bátrabb mert lehetett lefelé szakítani csak sokan voltak akik "megfontoltabb" versenyzést adtak elõ. Ennek ellenére gratula mindenkinek!!:)

Cruxa

Cruxa

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
Sziasztok!

Jó kis versenyen vagyunk túl, a pálya sajnos elég rossz állapotban volt, a köves lefeléken nagyon lassan lehetett menni és még úgyis elgémberedtek a kezeim, néhol már a féket is alig tudtam húzni, de szerencsére én sem estem és az esõ sem, néhol még melegem is volt. Voltak izgalmas részek, sikerült belemenni egy pár nyomvályúba, az egyiknél majdnem taknyoltam is, de sikerül megfogni, a mögöttem haladó be is szól, hogy "Ez izgalmas volt!". Az idõmmel is elégedett vagyok , az eddigi legjobbhoz képest ~15 percet javítottam.

A családom csinált egy pár képet, csemegézzetek: Picasa Webalbumok - hacsi88 - Szilv
Van még több is csak azok egy másik fényképezõn vannak, hamarosan feltöltöm azokat is!
Aki szeretné a róla készült képet nagyobb felbontásban az dobjon egy e-mailt: hacsi88@gmail.com

Gratulálok minden résztvevõnek!

Üdv: Cruxa

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts

(Azé' nem mindegy az sem, hogy milyen távon indul az emberfia... )

Cöö, má megint bölcset szóltál. Enté hol indul? Milyen agyat használunk Entével? Hozzászólásomból levezetve a konklúzió? Megvan az eredmény? Köszönöm.

ZsoZ

ZsoZ

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Szerintem nagyon jók! Semmikép nem mondanám hogy zagyva egyveleg.
Csángó Boogie
Mindegy, ízlések és pofonok, szerintem jól nyomják.

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts

Nem néztem sehonnai bitangoknak, de elég "érdekes" zenéjük van, ezt milyen stílusnak nevezik egyébként? Nagyon sokféle zene tetszik (Metallica, Scooter, Nox, Andrea Bochelli, Guns n Rosis, Prodigy stb stb) de ez nagyon betyár. Így elsõ hallásra egy zagyva egyveleg, sok stílusból egy kicsi.

Lehet csak beázott a keverõpult.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/