Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Please log in to reply
3191 replies to this topic

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Marci is abban volt egy darabig...
Team Heavy Pedál Szeged

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Ilyen rejtett világbajnok jelöltek az én haveri körömben is vannak, csak .....

Õk is 10 percre vannak Blazsótól? Csak mert Kati 10 percre volt Dósa Esztitõl...:P

Hát ja.
(Azt azért tegyük hozzá, hogy mi pulzuskontrollon voltunk (aerob zónában), õ meg nem).

Meg is kaptuk Bibitõl, hogy mi ez a teadélután a Bükk-fensíkon. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 posts

Ha tudnád, amit én...

Neki csak a puffin ad erõt és mindent lebíró akaratot. :)

Janibácsi vétel!

Addig riogattad az országútisokat, hogy a Fejes Gabesz revansot akar venni a montisokon? :D :D :D
Ez a félõrült ha jobban rákattan a montira, akkor remek móka lesz ott az elejében. :)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
"A foci az nem sport, hanem játék"
Ez zsír! :)
Team Heavy Pedál Szeged

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Ilyen rejtett világbajnok jelöltek az én haveri körömben is vannak, csak ......ha többet edzene....ha ráérne a sok meló mellett ...ha járna versenyekre.... ha jobb gépe lenne... de ha én mondom, el kell hinni, hogy tutti lenyomná az egész magyar mezõnyt !!
Ezt kb. már végigbeszélte a 70es-80as évek óta az egész ország pl. a magyar futballról. Ha ....., akkor .... de ..... csak hát ....

Azt lehet nem tudjátok, de tavaly mindkét számban Magyar Bajnok lett master1-ben másfél év bringázgatás után. Ki tudja, a jelenlegi edzéseivel lehet maraton szakágban a legjobb, mivel bringán 3 vagy több éves ciklusok vannak.
A foci az nem sport, hanem játék, szóval azt ne vegyük ide.

De õ se a bundás-kenyértõl megy...

Ha tudnád, amit én...

A sebesség mindent megold.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
De õ se a bundás-kenyértõl megy...
Team Heavy Pedál Szeged

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts

Tudom, hogy akkor lazán megverné az egész magyar nõi mezõnyt (Barbinál is erõsebb lenne), de szerintem nem fér bele az életébe ez. A technika már megvan neki.

Ilyen rejtett világbajnok jelöltek az én haveri körömben is vannak, csak ......ha többet edzene....ha ráérne a sok meló mellett ...ha járna versenyekre.... ha jobb gépe lenne... de ha én mondom, el kell hinni, hogy tutti lenyomná az egész magyar mezõnyt !!
Ezt kb. már végigbeszélte a 70es-80as évek óta az egész ország pl. a magyar futballról. Ha ....., akkor .... de ..... csak hát ....
Marci

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Fotoalbummal amugy mi baj van miért kéne a picassa?
ezeni nagy méretben meg tudod nézni kicsiben is!
nem értem mi a bajod vele!

Lassú a feltöltés. :)

Csak a kérdésre nem válaszoltál, de rendben.

Szerintem nem. Én látom benne a lehetõséget.

ALBERT Katalin VKE-NELSON
Õ volna?

Igen.

Nem érted - simán lerakott minket, pedig nem megyünk "annyira" szarul (na jó, de).

Hát ja.
(Azt azért tegyük hozzá, hogy mi pulzuskontrollon voltunk (aerob zónában), õ meg nem).

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
ALBERT Katalin VKE-NELSON
Õ volna?
Team Heavy Pedál Szeged

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nem érted - simán lerakott minket, pedig nem megyünk "annyira" szarul (na jó, de).
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Szerintem nem sértõ. Aki a legjobbak közt van és nincs elszállva magától, az tudja, hogy mi a helyzet.

Csak a kérdésre nem válaszoltál, de rendben.

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 posts
Fotoalbummal amugy mi baj van miért kéne a picassa?
ezeni nagy méretben meg tudod nézni kicsiben is!
nem értem mi a bajod vele!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Jani, azért ez elég erõs megjegyzés. Kicsit sértõnek is lehet érezni, látva Barbi eredményeit és akarását. Nem lenne célszerûbb akkor tenni ilyen kijelentéseket, amikor Barbit már megverte, legalábbis nagyon megszorította az illetõ hölgy?

Szerintem nem sértõ. Aki a legjobbak közt van és nincs elszállva magától, az tudja, hogy mi a helyzet.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Tudom, hogy akkor lazán megverné az egész magyar nõi mezõnyt (Barbinál is erõsebb lenne), de szerintem nem fér bele az életébe ez. A technika már megvan neki.

Jani, azért ez elég erõs megjegyzés. Kicsit sértõnek is lehet érezni, látva Barbi eredményeit és akarását. Nem lenne célszerûbb akkor tenni ilyen kijelentéseket, amikor Barbit már megverte, legalábbis nagyon megszorította az illetõ hölgy?

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Ha,többet tudnék pihenni a km-ekre, egy fokkal jobb lenne!Edzés után/elõtt meló...áhhhh horror
Team Heavy Pedál Szeged

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Tudod Janó ez olyan,mint a F1... nincs "ha".... "Ha nekem nem kellene dolgozni..." stb ;)
Amúgy? Hogy esett?

Lehet akkor sem lennél jobb. :)
De van "ha" a jövõre nézve. Esélye mindennek van.

Röviden sz@rul, bõvebben nagyon sz@rul. De nem is számíthattam most másra, csak reménykedtem, hogy hátha mégis jobb lesz, igazából kész csoda, hogy egyáltalán végig tudtam menni. Holnap majd megírom a beszámolómat is.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Tudod Janó ez olyan,mint a F1... nincs "ha".... "Ha nekem nem kellene dolgozni..." stb ;)
Amúgy? Hogy esett?
Team Heavy Pedál Szeged

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Derûs optimizmus...

Nem az. Ez a valóság. ;)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Derûs optimizmus...
Team Heavy Pedál Szeged

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Jani ti tegyetek egy edzõt a csaj-versenyzõtök mögé, meg egy profi technikát, nagyon durva lesz. ;)