Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad
Írta 2009. június 04. - 10:00
Írta 2009. június 04. - 09:34
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2009. június 04. - 09:28
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2009. június 04. - 09:21
Egyszer kapunk használható kulacsot én meg ottfelejtettem az asztalon gulyásevés közben:mybad:
//Ha valaki marékolt többet az otthagyottakból megköszönnék egyet,a köv maratonon vendégem lenne egy bambira.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2009. június 03. - 23:25
Nem kéne sírni a fekbetét elkopása miatt, hanem ésszel kéne vásárolni (ergo vizes, saras versenyre nem megyünk organikus/mûgyantás betéttel).
Nekem pl. az a mindig szidott kék BBB nem kopott el a hosszún, kb a fele még megvan, másnak a gyári istenített Avid gyári is elkopott vasig a középtávon és nem hobbit volt (mindegyik új betét volt) És én sokat fékezek lefelé .... az Avidos ember állítólag keveset!
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2009. június 03. - 23:21
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. június 03. - 22:24
Hátha olajcsere óta elvette ez a marci már a swinger3 meg a reva kedvét az olajgyûrûktõl .
Kaját kevesen méltattátok, nekem nagyon jól esett; akárcsak a tûz szereléskor .
off: Élesen látom a jövõt... 29es kerék, fullmerev, agyváltó, juicy3, 1,8-1,9es apróbütykös gumi... ('Edzõ' és aszfaltgépnek ami sárban versenygéppé avanzsálódna.)
Írta 2009. június 03. - 21:46
Ezért mentem merevvillával.Nekem a SID úgy beázott, lucskosodott, hogy alig mozgott. Szétszedtük, újraolajozás, újra-/súlyrafújás... jobb, mint újkorában! Az elsõ fékpofa nullára kopott. Kb. ennyi volt. Ja... és én csak rövidtávon indultam:D.
Sehol sem hiányzott a teló.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2009. június 03. - 21:27
persze, értelek, de Janit úgy értettem, hogy az egész hosszú távos mezõnyre gondolt. erre írtam, hogy vannak akik lassabban, de messzebbre jutnak.
Ja ez így van, õk zsírból mennek, nem gerincvelõbõl ...
Írta 2009. június 03. - 21:27
köszgrat
gondolom, a dugi vizlelõhelyekre nagyon nem volt szükséged...
hát nem, a kulacsaimat sem kellett újratölteni
nem, én a 32.-re gondoltampersze, értelek, de Janit úgy értettem, hogy az egész hosszú távos mezõnyre gondolt. erre írtam, hogy vannak akik lassabban, de messzebbre jutnak.
Inkább az a gond, hogy túl sokat fékeznek.Nem kéne sírni a fekbetét elkopása miatt, hanem ésszel kéne vásárolni (ergo vizes, saras versenyre nem megyünk organikus/mûgyantás betéttel).
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. június 03. - 21:22
persze, értelek, de Janit úgy értettem, hogy az egész hosszú távos mezõnyre gondolt. erre írtam, hogy vannak akik lassabban, de messzebbre jutnak.Andris, nem azért, de Jávorkúton még mögöttem volt a Master 1 középtáv 3. helyezettje, és nem mentem nyélen mert pár kili még volt nekem vissza
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. június 03. - 21:17
entének igaza van ám! van aki rááll egy tempóra és azzal végignyom akár egy 24 órást, de rövidebb távon se tud jelentõsen gyorsabb lenni.
vinyén "hosszú" távon mentem, ami a szilvás középtávjának felel meg kb., ha van kedved hasonlítgathatod az eredményeket
hibalista:
monoblokk ipari csapágya - kipucolva, bezsírozva; fékpofák - erõsen kopottakká váltak, a dt hátsó agyba még nem néztem bele, de muszáj lesz úgy hiszem...
Andris, nem azért, de Jávorkúton még mögöttem volt a Master 1 középtáv 3. helyezettje, és nem mentem nyélen mert pár kili még volt nekem vissza
Írta 2009. június 03. - 21:09
Írta 2009. június 03. - 21:08
gondolom, a dugi vizlelõhelyekre nagyon nem volt szükséged...
kóricáltunk reggel az asszonnyal a rajtban, hát, nagyon nem lettem volna jókedvû, ha idõben nevezek, s elindulok, pedig szeretem a hideget, retyót..de lehet, öregszem, mert csak külön-külön
:-)
Írta 2009. június 03. - 21:00
7:27:31mennyit mentél most, Jani?
De lehetett volna 5-10perccel gyorsabb is, azt hittem Dantéék már nagyon elmentek, aztán megálltam szerelni, mögöttem meg a közelben nem volt senki.
Írta 2009. június 03. - 20:59
Az elsõ fékpofa nullára kopott.
Kb. ennyi volt. Ja... és én csak rövidtávon indultam:D.
Írta 2009. június 03. - 20:54
Írta 2009. június 03. - 20:52
Írta 2009. június 03. - 20:40
entének igaza van ám! van aki rááll egy tempóra és azzal végignyom akár egy 24 órást, de rövidebb távon se tud jelentõsen gyorsabb lenni.Bocs, de k.rvára nem mindegy. Õ még versenyezni jött és nem túrázni. Az a 32. hosszútávos középtávon simán a legjobb 10ben lenne.
A szemetelést én sem támogatom.
vinyén "hosszú" távon mentem, ami a szilvás középtávjának felel meg kb., ha van kedved hasonlítgathatod az eredményeket
hibalista:
monoblokk ipari csapágya - kipucolva, bezsírozva; fékpofák - erõsen kopottakká váltak, a dt hátsó agyba még nem néztem bele, de muszáj lesz úgy hiszem...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. június 03. - 20:27
Azért nem olyan gyors ott mindenki, csak kitartó.az elsõ 10. kicsit túlzás nem? 20 reálisabbnak tûnik, amúgy a mondandóddal egyetértek.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]