Jelentkezz be Regisztrálj
Bringaexpo
Írta 2011. március 09. - 22:19
Írta 2011. március 09. - 22:08
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2011. március 09. - 21:52
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. március 09. - 21:43
már büntethetõ.
hát büntessétek a mocskos tolvajt...
akkor lehet elbeszélgetni az anyjával is...
Írta 2011. március 09. - 21:38
Hmm.... Asszem meg fogom találni?
Ügyes vagy fiam!
Remélem ez a kerékpársportod végét jelenti itt, Budapesten.
Írta 2011. március 09. - 21:35
Írta 2011. március 09. - 21:06
amit bevettünk a harmadik napon, mert egy kissrác megforgatta a kereket, majd bedugta a tárcsafék küllõi közé az ujjait. mindezt az apja felügyelete mellett.Plussz pont jár amúgy Shimano-nak, a kiállított XTR fék demo miatt.
legközelebb viszünk ki táblát, hogy ne pisálj a konnektorba....
tavaly a 2009-eset kaptad, most meg a 2010-esetFelületesen szemlélõdsz megint csak, valóban 2010 van az elején, de csak nyomdahiba, igaz annak szép baki. Elõtúrtam a tavalyit, összehasonlítottam, és ez a tavalyi aktualizált változata az újdonságokkal.
2011-es majd a boltokban lesz. de ahogy többen felvetették, nagyrésze pénzkidobás, fõleg az ilyen expón elosztogatott példányok nem találják meg a célközönségüket, csak a notórius katalógusgyûjtõket.
amugy szerintem a kerékpáros szakma idén kitett magáért, és remélem ez csak jobb lesz! az átlagos látogatószám is megfelelõnek tûnik, bár az összetétellel vannak gondok, szivesen elbeszélgetnék azzal, aki ellopta az XTR hátsóagyat, a Saint hátsóagyat és a pár Saint fékkart a falról! :mad: fõleg úgy, hogy ehhez el kellett tépnie a kábelkötegelõket... tényleg acélsodronynal kell mindent lekötni, hogy ne lopjanak? elég bosszantó.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2011. március 09. - 02:05
Sajna úgy tûnik, a márka parkolópályán lesz nálunk egy ideig. :/
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2011. március 08. - 17:03
Írta 2011. március 07. - 20:37
Minden cég színvonalas standdal jött ki. Végre volt mindenhol minõségi bringa, 29-es legalább 8 standon.
Sok ismerõs arc.
Kiscsango Te elég "érdekes" vagy...
Szerintem inkább tekerjél, ne fertõzd írásaiddal a fórumot -(
/fogalmad nincs a dolgokról, ostobaság a köbön/
Igaz, már késõ volt este. Szóval Scultura vázat szerettem volna, csak épp a Schwalbe katalógust lapoztam és megakadt a szemem az új szingón.
A többség a helyigényes kerékpárokat hozta ki, alkatrészt nemigen. Látszik, hogy más a célközönség, mint régen.
Érdekes, hogy két helyen volt kint pl. Mavic zászló, de csak a Megabike-nál volt kirakva kerék, a másik hely nem is tudom mi volt. A Megabike-nál pl tudtak mondani hasznosat a karbon kerékrõl. Viszont a Thomson állványon a Syncros katalógus volt kint, a Thomsont nem találtam.
Volt kint Kona? Korábban mindig megtaláltam, most nem. Sebaj, legfeljebb márkát váltok.
Az utazáson egy standon kétszer annyi hasznos katalógust tudtam összeszedni, mint a komplett Bringaexpon.
Írta 2011. március 07. - 16:35
Írta 2011. március 07. - 12:16
Tavaly volt xfaktor katalógus, benne a konákkal.
.
konáról beszéltem nem faktorról
s kona, 2009-es volt eddig az uccsó
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. március 07. - 11:06
Írta 2011. március 07. - 11:05
Xfaktor-t most nem láttam komolyabb kiállítással, konák is utólag itthon fotón tûntek fel, nem tudom elkerülte a figyelmem, vagy tényleg nem volt.
valóban nem voltak kint konák. megkérdeztem az egyik srácot a standon és azt mondta, hogy csak elõrendelni lehet a bringákra, és csak május környékén kerülnek az országba:( árlista is csak hozzávetõleges, ami egy sima A4-es lapra volt nyomtatva.
Írta 2011. március 07. - 08:39
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. március 07. - 06:35
A Lánc katalógus 2010-es
Felületesen szemlélõdsz megint csak, valóban 2010 van az elején, de csak nyomdahiba, igaz annak szép baki. Elõtúrtam a tavalyit, összehasonlítottam, és ez a tavalyi aktualizált változata az újdonságokkal.
konának pl 2 éve nincs is papiros katalogusa
Tavaly volt xfaktor katalógus, benne a konákkal.
Én ha kell valami át szoktam túrni õket, hisz egy helyen benne van minden, és ahogy írták archív dolgokat is megtalálok a régiben könnyedén, amit neten nehézkesebb esetleg.
Írta 2011. március 06. - 22:47
ám 2 hasznát mégiscsak látnám
1, anno én pl jó sok meridát adtam el katalóg alapján. mert a bikefunnak jó katalógusa volt (azért kellett a viszonylag jó ár/érték is )
2, a gyártók nagy része szarik az archiv cuccokat fent tartani a weblapján (tán a speci az egyetlen a nagyok közül)
és azért néha jó az.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. március 06. - 22:07
Itt ülök a gép elõtt, a google sokkal hamarabb kidob sokkal több mindent, mint a feleslegesen kinyomtatott papír, mellyel csak a környezetnek ártunk.
A WC-t leszámítva tényleg elõvesztek akár egyet is azokból, akár a kiállítás után egy héttel, amit összegyûjtöttetek, miközben ott a gép elõttetek?
Miért számít, hogy ki állít ki? Neked a boltban kell megvenned, teljesen mindegy, és szem elõtt sem kell lennie annak, hogy honnan jut el a bicajboltba.
Az ultremo pedig nem is a bikefunhoz tartozik, bár gondolom szintén autós vonalon maradva a Renaultok felépítését is a VW standján próbálod majd megtudakolni.
A félmeztelen testfestett modellekhez is odamész az autós kiállításokon, hogy elnézést, milyen a vezérlése az autónak? Hát hajrá!
Valóban, k.rva messze van Európa, nem örülnénk, hogy dejó, néztük, nyomogattuk...
Hanem jó magyarhoz híven, úgy igazából leszóljuk az egészet.
Írta 2011. március 06. - 22:00
jók voltak ezek a "minifórumtalik"
sorry, hogy nem voltam jó társalgási partner, de a "másik oldal" ilyenkor nem annyira felhõtlen
a 21. században az internet világában mindent megtalálsz a neten, már sokkal kevesebb embert folglalkoztat a papír alapú katalógus...A Lánc katalógus 2010-es, a Syncros egy lapos valami. Én azt hívom katalógusnak, ami adatot tartalmaz a termékrõl.
Biker kint volt? Láttam valami FSA hajtókart egy sarokban, de Sramot nem tudok felidézni.
nem a Biker hozza az FSA-t, amúgy volt kinn SRAM szett - hajtókar is.
túl szigorú a hangnemed, azt vettem észre.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu