Nem tudom mirõl beszélsz?A csajokat én is hiányoltam, bár vasárnap kitettek magukért
Azért az a Cube Hanzz nem egy pite bringa. Itthonra Dh-ra is jó lehet. Mentem vele kint.
Nem tudom mirõl beszélsz?A csajokat én is hiányoltam, bár vasárnap kitettek magukért
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Szegény kissrác, azért sajnálom. Veszélyes minden forgó alkatrész, a kedves szülõ megtaníthatta volna rá idõben
A cucc gyakorlatilag visszakerült hozzánk, mindössze fél óra alatt.
Köszi a segítséget srácok!
Ennyi elég
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
off
Le is vágta az ujját ezek szerint?
A sebesség mindent megold.
offA levágott ujjú kissrácot tanítja az öcsém. Az iskolában sem õ az osztályelsõ.:-)
Nagykerbõl, fél év garanciával?És tényleg ott a hirdetés! Besz@rás!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_