Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringaexpo

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
693 hozzászólás a témában

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
erre gondolsz?

http://bikeoftheyear...9_SS/SS01/1.jpg

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

tibibá

tibibá

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
végignéztem a galériákat de nem találtam azt a bicajt ami a legjobban tetszett. a bikemag stand és a bts cuccok között volt egy méregzöld bicaj kiállítva, (talán?) specialized volt. arról nincs valakinek képe?
mindenkit......

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Ez nagyonnagy :) Zenéstül :) !

Fura, ekkora túlvállalásokra nem emlékeztem :)

Ride everywhere.

.

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
nagyon kiraly video!

----

FÁJVÓ

----

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

hát nem fotógaléria, hanem videó, ráadásul kicsit más megközelítésben... :)

nagyon jó lett, fõleg mert imádom ezt a számot :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
tetszik, jó vid ;)

sincojim

sincojim

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
hát nem fotógaléria, hanem videó, ráadásul kicsit más megközelítésben... :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
aki fenykepezett az ne tartsa vissza mar vissza a picasas flickres stb linkjet mert szivesen megsasolnam en is hogy mizu. egy albumot mar lattam, de johet tobb attol
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Köszönjük mindenkinek, aki meglátogatott minket! (AMBringa) Akit nem ismertem meg, attól elnézést, de az arcmemóriám, mint egy tevének:D
A kedvencem: ez gurulós napozóágy? Zanyád:D De sok hasonlót tudnék még mesélni.
Rob: képeken dolgozok kicsit aztán küldöm. Van egy jó kis szunyókálós képem Szabiról.
Theznek üzenem, hogy legközelebb ne legyen nyúl, és küldöm a Malis csajfotókat:)
Ami felháborított: a hajtható.hu-sok lemásolták a logónkat, és a színünket is. Undorító..
Akik meg lenyúlták a cuccokat, azoknak kitaposnám a belét.
De amúgy király volt!
Üdv:Thy

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

borzasztó fáradt vagyok, de megérte.
a hétvége gyõztese az a kollega, aki a 24-es össztelós capriolo ctx-et szétflexeli, majd összehajtós dahont csinál belõle. innen is sok kitartást kivánok neki! :)
igyekeztem mindenkinek segíteni, de sajnos nem sikerült mindenkinek. jövõre még jobban felkészülünk, már most elkezdtem a listát mi az, amit ne hagyjunk otthon :)
és egyik napot sem usztam meg jaeger nélkül, sikerült a bikefunnál és a bringapontnál is belefutnom "kávészünet"-be :D
thommey: a spyfotóidat majd küldjed azért. rob kukac bikemag gondolom tudod.

Hát ha rám hallgatsz Rob a listába mindenképpen írd be az az Epic bicajokat is, én naiv azt hittem meg tapizhatom legalább az új csúcs karbont, ezért mentem fel, nem sikerült.Feltöltött kép Vesztemre felpróbáltam a Propero sisakot és most rág az agyrágó bogár, a Cratoni Tremor Tribál meg mehet a polcra porosodni.Feltöltött kép

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

...gakos....állatok a képek!!!! gratu!

nem az en kepeim, csak linkeltem, en a macsit pesztraltam vegig, meg neztem, ahogy esoben akksit bikazunk :)

----

FÁJVÓ

----

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Szombaton voltam én is. Bár nem tudtam túl sok idõt tölteni kint. De úgy nagyjából átfutottam mindenen. :)
A ferrari és a Hummer baromi durva volt. :)
Láttam VV és Sala gépét,de õket sajna nem.
Láttam a TESTBIKE matricás gépeket is,de amit ki akartam volna próbálni azt sajna nem lehetett.
De legalább átvettem az új napszemcsim Rudy Project- éktól. :D
Tényleg mindenki rendes és segítõkész volt és olyan csini lányok voltak,hogy már már zavarban voltam néha.:P

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
HÁtt az úgy volt hogy ;) NO:
Haver szól, némmá homokszín manitu dejó!!
Émmeg (gondoltam a pulthoz van kikötve ami egyébként logikusabb lett volna ;) ) Ok nézzük meg, majd az összes mint a dominó, merthogy egymáshoz volt kötve :) Haversrác röhög "máár megint..csak te lehetsz..." émmeg szintén, de alig bírtam felkelni, de kinyögtem, hogy bocsi..stb, te meg, akkor számlázom is õket... :D mondom ok 2-szer mindbõl...
NO most meg repkedek, mert madár vagyok :D

Ride everywhere.

.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Thy-nak meg a telefonját lopták el. Ilyen szemét embereket...

Rob, fel kellett volna venned a tag szövegét :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A Ritchey cuccok is veszélyesen szabadon voltak.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Szóval Rob bocsi a ledõlt villákért ;)

ugyan már szóra sem érdemes, minden nap volt pár madár, akinek sikerült összeborítani õket :D de ha nincs kikötve, valamelyiknek lába kélt volna.
a bikeart standon pár meznek kélt lába, és ahogy hallottam a merida standon is voltak szarkák. mi még csekkoljuk a hiányt, remélem nincs.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Szóval Rob bocsi a ledõlt villákért ;)

Ride everywhere.

.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

...egyet elszúrtam...egy Vueltás csaj száma sincs meg, mert nem volt idõm elkérni...pedigháááát....ha már Bóbita nincs :)))))

Pedig könnyen adták.. Kerékért cserébe... :P

Hogy mennyi türelmetlen kerékpáros van... :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
borzasztó fáradt vagyok, de megérte.
a hétvége gyõztese az a kollega, aki a 24-es össztelós capriolo ctx-et szétflexeli, majd összehajtós dahont csinál belõle. innen is sok kitartást kivánok neki! :)
igyekeztem mindenkinek segíteni, de sajnos nem sikerült mindenkinek. jövõre még jobban felkészülünk, már most elkezdtem a listát mi az, amit ne hagyjunk otthon :)
és egyik napot sem usztam meg jaeger nélkül, sikerült a bikefunnál és a bringapontnál is belefutnom "kávészünet"-be :D
thommey: a spyfotóidat majd küldjed azért. rob kukac bikemag gondolom tudod.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Nem:).