Jelentkezz be Regisztrálj
Bringaexpo
Írta 2009. április 01. - 10:26
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2009. április 01. - 10:19
Írta 2009. április 01. - 00:46
Fura, ekkora túlvállalásokra nem emlékeztem
Ride everywhere.
.
Írta 2009. március 31. - 23:30
Írta 2009. március 31. - 23:30
nagyon jó lett, fõleg mert imádom ezt a számothát nem fotógaléria, hanem videó, ráadásul kicsit más megközelítésben...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2009. március 31. - 23:15
Írta 2009. március 31. - 22:58
Írta 2009. március 31. - 22:49
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. március 31. - 10:38
A kedvencem: ez gurulós napozóágy? Zanyád:D De sok hasonlót tudnék még mesélni.
Rob: képeken dolgozok kicsit aztán küldöm. Van egy jó kis szunyókálós képem Szabiról.
Theznek üzenem, hogy legközelebb ne legyen nyúl, és küldöm a Malis csajfotókat:)
Ami felháborított: a hajtható.hu-sok lemásolták a logónkat, és a színünket is. Undorító..
Akik meg lenyúlták a cuccokat, azoknak kitaposnám a belét.
De amúgy király volt!
Üdv:Thy
Írta 2009. március 31. - 10:11
Hát ha rám hallgatsz Rob a listába mindenképpen írd be az az Epic bicajokat is, én naiv azt hittem meg tapizhatom legalább az új csúcs karbont, ezért mentem fel, nem sikerült. Vesztemre felpróbáltam a Propero sisakot és most rág az agyrágó bogár, a Cratoni Tremor Tribál meg mehet a polcra porosodni.borzasztó fáradt vagyok, de megérte.
a hétvége gyõztese az a kollega, aki a 24-es össztelós capriolo ctx-et szétflexeli, majd összehajtós dahont csinál belõle. innen is sok kitartást kivánok neki!
igyekeztem mindenkinek segíteni, de sajnos nem sikerült mindenkinek. jövõre még jobban felkészülünk, már most elkezdtem a listát mi az, amit ne hagyjunk otthon
és egyik napot sem usztam meg jaeger nélkül, sikerült a bikefunnál és a bringapontnál is belefutnom "kávészünet"-be
thommey: a spyfotóidat majd küldjed azért. rob kukac bikemag gondolom tudod.
Írta 2009. március 30. - 23:31
...gakos....állatok a képek!!!! gratu!
nem az en kepeim, csak linkeltem, en a macsit pesztraltam vegig, meg neztem, ahogy esoben akksit bikazunk
Írta 2009. március 30. - 23:23
A ferrari és a Hummer baromi durva volt.
Láttam VV és Sala gépét,de õket sajna nem.
Láttam a TESTBIKE matricás gépeket is,de amit ki akartam volna próbálni azt sajna nem lehetett.
De legalább átvettem az új napszemcsim Rudy Project- éktól.
Tényleg mindenki rendes és segítõkész volt és olyan csini lányok voltak,hogy már már zavarban voltam néha.
Írta 2009. március 30. - 23:07
Haver szól, némmá homokszín manitu dejó!!
Émmeg (gondoltam a pulthoz van kikötve ami egyébként logikusabb lett volna ) Ok nézzük meg, majd az összes mint a dominó, merthogy egymáshoz volt kötve Haversrác röhög "máár megint..csak te lehetsz..." émmeg szintén, de alig bírtam felkelni, de kinyögtem, hogy bocsi..stb, te meg, akkor számlázom is õket... mondom ok 2-szer mindbõl...
NO most meg repkedek, mert madár vagyok
Ride everywhere.
.
Írta 2009. március 30. - 22:20
Rob, fel kellett volna venned a tag szövegét
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. március 30. - 22:14
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2009. március 30. - 22:11
ugyan már szóra sem érdemes, minden nap volt pár madár, akinek sikerült összeborítani õket de ha nincs kikötve, valamelyiknek lába kélt volna.Szóval Rob bocsi a ledõlt villákért
a bikeart standon pár meznek kélt lába, és ahogy hallottam a merida standon is voltak szarkák. mi még csekkoljuk a hiányt, remélem nincs.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2009. március 30. - 21:48
Írta 2009. március 30. - 21:29
...egyet elszúrtam...egy Vueltás csaj száma sincs meg, mert nem volt idõm elkérni...pedigháááát....ha már Bóbita nincs ))))
Pedig könnyen adták.. Kerékért cserébe...
Hogy mennyi türelmetlen kerékpáros van...
Írta 2009. március 30. - 21:13
a hétvége gyõztese az a kollega, aki a 24-es össztelós capriolo ctx-et szétflexeli, majd összehajtós dahont csinál belõle. innen is sok kitartást kivánok neki!
igyekeztem mindenkinek segíteni, de sajnos nem sikerült mindenkinek. jövõre még jobban felkészülünk, már most elkezdtem a listát mi az, amit ne hagyjunk otthon
és egyik napot sem usztam meg jaeger nélkül, sikerült a bikefunnál és a bringapontnál is belefutnom "kávészünet"-be
thommey: a spyfotóidat majd küldjed azért. rob kukac bikemag gondolom tudod.