Jelentkezz be Regisztrálj

Bringaexpo
Posted 2009. April 01. - 10:26

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2009. April 01. - 10:19

Posted 2009. April 01. - 00:46

Posted 2009. March 31. - 23:30

Posted 2009. March 31. - 23:30

nagyon jó lett, fõleg mert imádom ezt a számothát nem fotógaléria, hanem videó, ráadásul kicsit más megközelítésben...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2009. March 31. - 23:15

Posted 2009. March 31. - 22:58

Posted 2009. March 31. - 22:49

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. March 31. - 10:38

A kedvencem: ez gurulós napozóágy? Zanyád:D De sok hasonlót tudnék még mesélni.
Rob: képeken dolgozok kicsit aztán küldöm. Van egy jó kis szunyókálós képem Szabiról.
Theznek üzenem, hogy legközelebb ne legyen nyúl, és küldöm a Malis csajfotókat:)
Ami felháborított: a hajtható.hu-sok lemásolták a logónkat, és a színünket is. Undorító..
Akik meg lenyúlták a cuccokat, azoknak kitaposnám a belét.
De amúgy király volt!
Üdv:Thy
Posted 2009. March 31. - 10:11

Hát ha rám hallgatsz Rob a listába mindenképpen írd be az az Epic bicajokat is, én naiv azt hittem meg tapizhatom legalább az új csúcs karbont, ezért mentem fel, nem sikerült.borzasztó fáradt vagyok, de megérte.
a hétvége gyõztese az a kollega, aki a 24-es össztelós capriolo ctx-et szétflexeli, majd összehajtós dahont csinál belõle. innen is sok kitartást kivánok neki!
igyekeztem mindenkinek segíteni, de sajnos nem sikerült mindenkinek. jövõre még jobban felkészülünk, már most elkezdtem a listát mi az, amit ne hagyjunk otthon
és egyik napot sem usztam meg jaeger nélkül, sikerült a bikefunnál és a bringapontnál is belefutnom "kávészünet"-be
thommey: a spyfotóidat majd küldjed azért. rob kukac bikemag gondolom tudod.

Posted 2009. March 30. - 23:31

...gakos....állatok a képek!!!! gratu!
nem az en kepeim, csak linkeltem, en a macsit pesztraltam vegig, meg neztem, ahogy esoben akksit bikazunk

Posted 2009. March 30. - 23:23

A ferrari és a Hummer baromi durva volt.

Láttam VV és Sala gépét,de õket sajna nem.
Láttam a TESTBIKE matricás gépeket is,de amit ki akartam volna próbálni azt sajna nem lehetett.
De legalább átvettem az új napszemcsim Rudy Project- éktól.

Tényleg mindenki rendes és segítõkész volt és olyan csini lányok voltak,hogy már már zavarban voltam néha.

Posted 2009. March 30. - 23:07

Haver szól, némmá homokszín manitu dejó!!
Émmeg (gondoltam a pulthoz van kikötve ami egyébként logikusabb lett volna

NO most meg repkedek, mert madár vagyok

Ride everywhere.
.
Posted 2009. March 30. - 22:20

Rob, fel kellett volna venned a tag szövegét

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2009. March 30. - 22:14

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2009. March 30. - 22:11

ugyan már szóra sem érdemes, minden nap volt pár madár, akinek sikerült összeborítani õketSzóval Rob bocsi a ledõlt villákért

a bikeart standon pár meznek kélt lába, és ahogy hallottam a merida standon is voltak szarkák. mi még csekkoljuk a hiányt, remélem nincs.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2009. March 30. - 21:48

Posted 2009. March 30. - 21:29

...egyet elszúrtam...egy Vueltás csaj száma sincs meg, mert nem volt idõm elkérni...pedigháááát....ha már Bóbita nincs
))))
Pedig könnyen adták.. Kerékért cserébe...

Hogy mennyi türelmetlen kerékpáros van...

Posted 2009. March 30. - 21:13

a hétvége gyõztese az a kollega, aki a 24-es össztelós capriolo ctx-et szétflexeli, majd összehajtós dahont csinál belõle. innen is sok kitartást kivánok neki!

igyekeztem mindenkinek segíteni, de sajnos nem sikerült mindenkinek. jövõre még jobban felkészülünk, már most elkezdtem a listát mi az, amit ne hagyjunk otthon

és egyik napot sem usztam meg jaeger nélkül, sikerült a bikefunnál és a bringapontnál is belefutnom "kávészünet"-be

thommey: a spyfotóidat majd küldjed azért. rob kukac bikemag gondolom tudod.
Posted 2009. March 30. - 21:00