Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringaexpo

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
693 hozzászólás a témában

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Én is tervezem, hogy elnézek, biztos jó lesz.
"Ride today, heal tomorrow"

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

Szombat mert vasárnap déltõl ált. minden vásárban már elkezdenek pakolászni ki hamarabb ki késõbb

köszi
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Szombat mert vasárnap déltõl ált. minden vásárban már elkezdenek pakolászni ki hamarabb ki késõbb
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Melyik nap érdemes leginkább kimenni? Szombat vagy vasárnap?
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
bízzunk benne, mi mindenesetre megyünk Szegedrõl egy páran
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Kiváncsi lennék miért ment vissza a kiállítás az expo területére?
Biztosan emlékeztek, elég rendesen leült a dolog két évvel ezelõttre,( kevés kiállító ) amikor is anyagi okokra hivatkozva áttették a vasúti múzeumba. Engem spec. nem izgat a többi kiállítás, ha van elég látni való itt is el tudnom tölteni a napomat.

az anno a magától elszállóban levõ hungexpo által megszabott ~ ~tizezres négyzetméterár visszament emészthetõ szintre. hiába no, válságban nehéz eladni a helyet :)
jó lesz ez. nem mintha a vasúttörténetis rossz lett volna, de sajnos/szerencsére kinõtte a kerékpáros kínálat azt a helyet.
és valóban, a 10.000 ember helyett 70.000-re számítanak, ez vonzza a nagykereket - talán még szinvonalasabb show lesz

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
A Vasúttörténeti Parkkal ellentétben, itt végre egy légtérben lesz mindenki. A VP-ban gondot jelentett az elmúlt két évben, hogy sokan a második részbe már át sem mentek (talán emlékeztek rá, hogy tavaly megnagyobbították az átjárót, sárga nyilak jelezték a második részt).
Mindamellett a kiállítóknak valóban sokat jelent az, hogy lehetõség adódik megmutatni a termékeket olyanoknak is, akik például az utazás kiállításra jöttek. Nyilván könnyebb eladni olyannak egy biciklit, akinek még nincs.

[highlight] The bike way of life [/highlight]

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
Kiváncsi lennék miért ment vissza a kiállítás az expo területére?
Biztosan emlékeztek, elég rendesen leült a dolog két évvel ezelõttre,( kevés kiállító ) amikor is anyagi okokra hivatkozva áttették a vasúti múzeumba. Engem spec. nem izgat a többi kiállítás, ha van elég látni való itt is el tudnom tölteni a napomat.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Köszönöm az infókat! A jegyárra vészesebbre számítottam!
" A Cube el van vetve! "

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Tigger kinézel valamikor?

ja, tervezem
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Tigger kinézel valamikor?

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás
Az mit jelent, hogy szakmai nap? mármint errõl semmi külön infó nincs, de jó lenne tudni, mi is az...

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Régebben is így volt, együtt volt a sport, a FEHOVA, Boat, utazás, motor. Jó volt az, egész nap el lehetett nézelõdni, testfestõs csajszikkal motoron fényképezkedni :), stb. Tavalyi jegyárra nem emlékszem, de mintha 1400 lett volna?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Tegnap óta nálunk is kinn van ám...
http://bikemag.hu/ma...t-hu-bringaexpo
"In idem flumen bis non descendimus"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Na erre kiváncsi leszek, jó ötlet szerintem összerakni a többivel, bár lehet, hogy így elveszti a varázsát. Lehet tudni valamit a jegyárakról?

Jegyárak:
• FIGYELEM: A Bringaexpora váltott napi jegyek az Utazás Kiállítás, a Boat Show, valamint a Leader Expo rendezvényekre egyaránt érvényesek!
• Felnõtt jegy (mindenki, aki az alábbi kedvezményes kategóriákba nem tartozik bele): 1700 Ft
• Gyermek jegy (6 éves korig): Ingyenes
• Családi jegy (két felnõtt és legalább két 14 éves kor alatti gyermek): 2500 Ft
• Diák jegy (6 éves kor felett, diákigazolvány felmutatásával igazolandó): 1000 Ft
• Csoportos diák jegy (diákcsoportoknak 15 fõ felett): 700 Ft
• FIGYELEM: Március 4. szakmai nap, ezen a napon a belépõjegyek ára eltér a fentitõl
• A kiállítás minden látogatója megkapja a jegy mellé a Bringaexpo hivatalos kiadványát, mely egy kerékpárokat, alkatrészeket és kiegészítõket bemutató katalógus, egyéb hasznos információkkal bõvítve.
http://www.xfactorne...zleten=1&kezd=0
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Arra mérget veszek hogy most nem ússzuk meg olyan olcsón mint tavaly, + eddig az volt a jó hogy oda csak bringások jöttek ki:) A kiállitóknak viszont biztos jobb lesz a magasabb látogatottság miatt, és sajnálom azt is hogy nem a vasúttörténeti parkban lesz az olyan hangulatos volt.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Na erre kiváncsi leszek, jó ötlet szerintem összerakni a többivel, bár lehet, hogy így elveszti a varázsát. Lehet tudni valamit a jegyárakról?
" A Cube el van vetve! "

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
2010 márc 4-7. hungexpo:
http://bringaexpo.eu/
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Hali!
Meg tudná valaki mondani nekem,hogy melyik cég volt kinnt az Oakley szemüvegekkel?
Azt hiszem a kissebb csarnok egyik sarkában voltak...
köszi!

Mofo - az Oakley hazai forgalmazója sok-sok éve

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Hali!
Meg tudná valaki mondani nekem,hogy melyik cég volt kinnt az Oakley szemüvegekkel?
Azt hiszem a kissebb csarnok egyik sarkában voltak...
köszi!