Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringaexpo

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
693 hozzászólás a témában

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Csak én éreztem úgy, hogy itt tényleg mindenki tök közvetlen, barátságos, és segítõkész volt?
" A Cube el van vetve! "

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
...gakos....állatok a képek!!!! gratu!
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
...Macsi egy bari akinek farkas a bõre.... :) ...de vega :) :) :)

...khmmm a hangosítást nem én csináltam, avagy kint a dirt-nél igen...de bent nem az én cégem volt a hangfal...."csak" a hang voltam én...

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás

...egyet elszúrtam...egy Vueltás csaj száma sincs meg, mert nem volt idõm elkérni...pedigháááát....ha már Bóbita nincs :)))))

Szia tényleg jó voltál , a csarnokba 1-2 helyen majd meg süketültem mikor beszéltél . Szóval túl jó volt a hangosítás .

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
dirt contest kepek: http://www.flickr.co...os/norbertszasz
és itt is: http://www.rtg-mag.hu/blog/?p=82
Macska pedig egy nagyranott, csapzott barany, repaval a szajaban :)

----

FÁJVÓ

----

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
megadom egy ötösért ;) :D

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Nagyon jo kiallitas volt, en sokkal kisebbre es alacsonyabb szinvonalra szamitottam. Nagyon kellemes meglepetes volt!
Mondjuk hasonlon utoljara Interwheelen voltam talan '93 korul. :)

Sokfele masinat, alkatreszt most lattam eloben eloszor. Kulonosen tetszett, hogy a Di2-t, meg Red-et is lehetett tesztelni.

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
...egyet elszúrtam...egy Vueltás csaj száma sincs meg, mert nem volt idõm elkérni...pedigháááát....ha már Bóbita nincs :)))))

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
...húúúú....nagyon állat volt, köszönöm a jó szavakat, nagyon hiányoztatok már...köszönöm a Macsi ( a nagy szürke molylepke az ottóm hátuljában ) nevében a sok simogatást...köszönöm a standokon a jó hangulatot...köszi nektek, mert a közönség ritka jó volt, sok hujjogás-taps...stb...sorry, ha nem tudtam nagyon dumázni egy-egy résztvevõvel, DE jövõre lesz és mégjobb lesz, s mint elõttem is írták, igazán 5-ös volt minden...kár volt a vasárnapi esõért...viszont jól eláztunk a végére :))) ...ui: oakley standon a www.choppershop.hu gépei voltak, a H1-es hummer-el még fogtok találkozni :) , sztem a dirt képei a konaklub honlapján lesznek majd fent....remálem... ui2: Brada!!! bekflippvázpöri!!!! :))))

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Szerintem is jó volt, én sokkal kisebbre számítottam. Igényes standok, alapvetõen segítõkész,kedves emberek a adták az infókat, egy hátizsák reklámanyagot (olvasgatni valót) gyûjtöttem.

Volna egy kérdésem: Cseke standon találtam egy kis apróságot, lehet másnak fel sem tûnt: fel voltak fûzve a bts kerékagyakhoz tartozó színes anyák, alátétek. Egy hölggyel tudtam beszélni, azt mondta, hogy kapható külön is, de a CD-n nincs rajta külön.

Konkrétan a csavarnál található "alátét" érdekelne, ami magába rejti az imbuszcsavart, mint ezen a képen is:
http://bringaexpo200...ctureid/6122678

Tud errõl valaki valamit?

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
az fasza :(

Amúgy a kiállítás jó volt, nagyon jó. Sok érdeklõdõ volt, a mi standunknál is sokan voltak, ámultak, bámultak :). Én elõszõr voltam, sokat is mászkáltam, összeszedtem egy rakat katalógust és csináltam jó sok képet. Jövõre is ott leszek....
Vasárnap éjfél elõtt értünk haza, még jó hogy délutános vagyok és tudok pihenni.

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 hozzászólás
SEGÍTSÉG!
Az autónkat feltörték a Bringa Expo hátsó kijelölt parkolójában (a víztorony tövénél, a sínek mellett). Egy sötét kék Ford Focus C-Maxból pakoltak ki két bringát, egy Specialized Stumpjumper FSR-t (piros-fehér-feket, bikemagban is tesztelt színü) és Giant XTC Composite-ot (szürke-kék). Az idõpont vasárnap (03.29.) 11:30 és 14:10 közötti idöszakban. Ha valaki látott valami ehhez hasonló cselekményt az adott helyen és idõben, kérjük jelezze felénk. Minden infót köszönettel fogadunk.
:muah1:

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 hozzászólás
Az expo tényleg jó volt, de a hátsó KIJELÖLT, DE NEM ÕRZÖTT parkolóért nem jár dicséret. Reméljük jövõre belefér a költségvetésbe, hogy oda is állítsanak azokból a biztonságisokból párat, akik többedmagukkal õrizték a totálisan zárt és a forgalmas helyen lévõ elsõ parkolót. (lsd. lopott gépek topic)
:muah1:

Garrotter

Garrotter

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Üdvözlet mindenkinek!

a Kona best trick verenyrõl kinek mi a véleménye? Esetleg ha valaki tudja hogy hol találok képeket róla ossza meg velem :D Az expo tényleg nagyon állatvolt, gratula a szervezõknek :cool2:

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
csatlakozom .)
jó volt. mindhárom nap :D
szép gépek, jó cuccok, sok ismerõs.
a hinta naon beteg volt .))

thx a bikemagnek! :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Jó volt, rengeteg emberrel! :)

Szép bringák, bár az autók is... :love:
Hummer, Ferrari, meg a ralligép is jó volt :)

Asszem Trekem lesz... Nem jó ilyen kiállításokat nézni, mert rákap az ember :)

Na meg a Vueltás, Canonos, Boneshakeres lányok... :D

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás

Luki elég meggyõzõ dumát tolt le Joe bácsi standjánál... szurkáltam én is a gummát... meggyõzött! Akartam is venni, erre elfogyott a kis kiszerelés... na sebaj, majd netrõl rendelek.
Bikemag, meg Magellan stand hol volt? Nem láttam:(

A sátorban.. az összekötõ folyosó pont arra nyílt rá..vagy onnan nyílt, joe flats standról jobbra, ha úgy álltál,hogy a merida standja bal kézre essen... ...attól függ honnan nézzük.Ezt jól megaszontam.Bikemag sátor meg a magellán mellett volt.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Luki elég meggyõzõ dumát tolt le Joe bácsi standjánál... szurkáltam én is a gummát... meggyõzött! Akartam is venni, erre elfogyott a kis kiszerelés... na sebaj, majd netrõl rendelek.
Bikemag, meg Magellan stand hol volt? Nem láttam:(

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Én is ezt éreztem, h 1500 Ft belépõdíj egy óriási bicikliboltba kicsit sok. Szerencsére volt pár üdítõ kivétel; péel a Bikemag stand. Meg jók voltak a Vueltás lányok is :) Meg azért még így is fényévekkel jobb, mint ami régebben volt, a sima expó részeként.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A teljesség igénye nélkül
http://bringaexpo200...k.fotoalbum.hu/

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]