negatívum számomra 2 dologgal van
- a festés. a feke szín nagyon szép. de túl csicsás. az "extreme ride" , "ultimate ride" "alloy mtb frame" és társaik szerintem feleslegesek rá.
tudom hogy marketing célt szolgál, de szeirntem a demának erre már nincs szüksége. a dema,auron,a gyáró webcíme bõven elég lenne rá. a festés tartósságával nincs baj
- az 1 év garancia. ehhez nincs mit hozzáfûzni
kérdésem az lenne hogy az x-factor valamelyik boltjában, avagy rendelésre lehet -e kapni
- külön váltópapucsot
- a katológusban látható dema mezt és nadrágot (és egyébb fancuccokat)
Szia!
-nos, a festés és design ügyében sokat vitáztunk és folyamatos most is az eszme csere a céggel (szerencsére a Konához hasonlóan nagyn sokat figyelnek a forgalmazók visszajelzéseikre), de egyenlõre azt mutatják az eladási mutatók, h a kicsit matricában-gazdagabb design jobban keresett ebben az árkategóriában.
-az egy év garanciához csak a már említett 3, teljesen probléma mentes év áll már mögöttünk... flancolhatna a cég nagyobb szûmok papírra írásával, de hál istennek elég a tapasztalatokat tovább adni...
-váltópapucsot megrendeljük az év elsõ hetében, 1-2 héten belül meg is érkezhet, ha sürgõs, akkor leveszünk egyet egy másik vázról, és megoldjuk úgy! kérlek írj egy mailt a
rendeles@xfactornet.hu emailre ez ügyben
-Dema ruházatot még nem rendeltünk, de utánna nézek mintshogy tudunk és fõleg mikorra...
Üdv
Pé