És ezen miért kell meglepõdni? Szinte az összes minõségi nyereg olasz cég gyármánya.
felõlem gyártsák õk, de hirdetni nem kell:D
És ezen miért kell meglepõdni? Szinte az összes minõségi nyereg olasz cég gyármánya.
És ezen miért kell meglepõdni? Szinte az összes minõségi nyereg olasz cég gyármánya.syncros;) korrekt nyereg, de amikor megfordítottam, meglepett, hogy az alján egy VELO felirattal találkoztam:)
na ezt nem is tudtam:wtf:syncros;) korrekt nyereg, de amikor megfordítottam, meglepett, hogy az alján egy VELO felirattal találkoztam:)
ez egy elég nagy cég, sok nyergük van bikepositive,acor,trinity stb márkanéven futtatva
http://www.velosaddles.com/
ez egy elég nagy cég, sok nyergük van bikepositive,acor,trinity stb márkanéven futtatvaVelo?
de sárga, a geo már szinte 3 éve ugyan az minden kategóriábanA 2007 az nem a sárga volt?
Ez a 2008-as leírása
Pénztárcabarát országúti modell, hobby felhasználásra. Fék-váltókarral, Shimano 2200 és Shimano SORA alkatrészekkel. Egy színben érhetõ el. váz: Alloy 6061 villa: Alloy hátsó váltó: Shimano SORA elsõ váltó: Shimano 2200 váltókar: Shimano 2200 - DUAL CONTROL fékkar: Shimano 2200 - DUAL CONTROL fék: Alhonga Alloy középrész: KINEX - cartridge hajtómû: Shimano 2200 fogaskoszorú: Shimano HG50 lánc: KMC Z72 kormánycsapágy: VP Semi Integrated kormányszár: Zoom Alloy kormány: Zoom Alloy nyeregcsõ: Zoom Alloy nyereg: Velo agy: Joytech Alloy felni: Remerx RAPID külsõ: Maxxis pedál: -
néztem én is anno az alivitót, de aztán nem sikerült kategóriát váltani, így maradt a monti:)Sziasztok.
Egy Dema Alvito DC vételén gondolkozom.
Elõtte Ventoo-t terveztem, a jobb váltó és karbon villa miatt, de élõben az alsó vázcsõ kevésbé tetszett mint a képeken.
Az Alvitó-é viszont nagyon bejön, csakhát ott alap Sora a váltó.
Alvito-val van vkinek vmi tapasztalata?
ja iwiwen már néztem:) egyébként én nem szekszárdi vagyok hanem teveli, azért írtam ki ide hogy Szekszárd mert így kb mindenki tudja hogy hol vagyok.(egyébként én is Szekszárdról:) ) üdv bogancs
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,egy Dema Auron váz vásárlása elõtt állok, de sajnos nem igazán tudom, mekkora lenne jó nekem.
186 cm magas vagyok, és most egy merida matts 18 colos vázam van. sajnos a felsõcsõ elég rövid, ezért megfájdul gyakran a hátam és a térdem. (másrészt elég meredek a váz, ezért az ülés az egekben, sokat kell görbülni) szóval nem az igazi.
üdv bogancs:)
SziasztoK!
Kérlek segítsetek nekünk, hogy hol van esélyünk ráülni, kipróbálni Dema kerékpárokat. Ahol nem csak a weblap tartalmazza a bringákat, hanem a bolt is.
Sajnos a Lurdy házban bebuktunk, ugyanis a bolt nem létezik már.
Nõi trekking érdekelne minket, mondjuk mint az Arosa vagy hasonló.
Elõre is köszönöm!