http://picasaweb.goo...2/MatraMaraton#
Hát igen, vannak könnyebb kimenetelû esések, ezek szerint a Tied az volt. Igaz, a bicajod sérült, és azt rendbe kellett tenni. Nálam a gép az épségben megúszta, viszont jómagam nem...És azért sokkolt fõleg a dolog, mert számtalanszor lejöttem már a répáshutai rázatón, és sosem jegyeztem a veszélyes helyek között.Igazából bennem nem marad meg az esés, utána ugyanúgy megyek tovább lefelé, mint elõtte. Esés után mindig azonnal felpattanok (jégkorongból maradt meg ez) persze néha nem tudom hirtelen, hogy mi történt.
Igazából bennem nem marad meg az esés, utána ugyanúgy megyek tovább lefelé, mint elõtte. Esés után mindig azonnal felpattanok (jégkorongból maradt meg ez) persze néha nem tudom hirtelen, hogy mi történt.Egy ilyen nagy esés után folytatni - fõleg 28-tól, amikor még a java hátravan - szép dolog! Nekem a Bükkön 63-nál sikerült repülnöm egy nagyot, rendesen szétnyílt térddel és iszonyúan fájó bal kézzel mentem tovább, de csak lenyomtam a hátralevõ 40-et...De közben nemegyszer kísértett a gondolat, hogy abba kéne hagyni. A végén összevarrták.
Ennek köszönhetõen majdnem 3 hétig se futni, se biciklizni nem tudtam, aztán is csak óvatosan. A mai hosszún egy biztonságos teljesítést terveztem, ami össze is jött: 5:40 alatt értem be, teljesen jó fizikális állapotban. Nem tudok panaszkodni igazán semmire a versennyel kapcsolatban, talán annyi, hogy a frissítõknél lehetne valami sós dolog is.
Gratulálok minden teljesítõnek!
Nem tudom, nekem nem tûnt annyira kövesnek (de lehet csak a heti terepedzéseim miattAzért kövesebb volt "egy picit" és ráadásul itt mozogtak is a kövek ...
A sebesség mindent megold.
... meg a bükknél nem volt kövesebb ...
Egy ilyen nagy esés után folytatni - fõleg 28-tól, amikor még a java hátravan - szép dolog! Nekem a Bükkön 63-nál sikerült repülnöm egy nagyot, rendesen szétnyílt térddel és iszonyúan fájó bal kézzel mentem tovább, de csak lenyomtam a hátralevõ 40-et...De közben nemegyszer kísértett a gondolat, hogy abba kéne hagyni. A végén összevarrták.Kis szerelés után gondolkoztam, hogy mi legyen, visszamenjek a célba vagy folytassam, aztán folytattam. Kb egy órát mentem laza tempóban, aztán a hosszú meredek mászás alatt megjött a kedvem és az erõm. Innentõl versenytempóban mentem tovább.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Kint voltunk a pályán (gyalog) a vízmû-telep elõtti és utáni részeken és csináltunk képeket. Az alábbi helyekre töltöttem fel:
http://picasaweb.goo...feat=directlink
http://picasaweb.goo...feat=directlink
Sajnos elég amatõr képek, sokat ki kellett törölni, mivel nagyon homályosak voltak, de remélem azért sokan felismerik majd magukat.
Az elsõ igen, de a másodikat fölösleges kérdezni.Enté: Piros mezben és a moratival voltál? Mert akkor még tekertünk is együtt egy rövid ideig az esésem elõtt, a meredek mászás közben elõztelek vissza.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
A sebesség mindent megold.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Sziasztok!
Jó kis verseny volt, bár a pumpám valahol kieset a hátamból. Idén sajnos nem ez az elsõ áldozati pumpám, ha középtávon valaki ráakadt (teleszkópos, szürke SKS), keressen! Köszi!
Finom volt a bordó színû lötyi, tudja valaki a márkanevet?
Én nem bántam meg kissé saras verseny ellenére. Ha száraz lett volna a pálya az jobb lett volna, de kell egy kis kihívás:)én imádom ha lehet küldeniGondolkodtam, hogy jövõre megpróbálkozok vele, még nem tudom. Már inkább nem mondom, hogy "soha", mert mindig rosszul sül el :lol1:
Amúgy azért találtam egy pontot, ahonnan egész jó volt a kilátás, de el tudom képzelni milyen lehet a közép vonalán.
Ja a tészta tényleg frankó volt :cool2: az az igazi menzás kaja :lick:! Üdv a séfnek :clap:
Jöttél volna középre, ott néha dagonya volt:) Én most jöttem rá,hogy a rövid és közép táv ég és föld. A Középen lehet nézni a csodálatos kilátást:)
Röviden meg nem nagyon látni ilyet nagyon.
Soha ne mond hogy soha, én '08 nagykovácsi után mondtam azt h én soha nem ülök bringára , és most mégis ott vok