Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2581 hozzászólás a témában

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

A célterületen fél4-4 óra között láttam egy fiút aki úgy tekert, hogy a bal lába helyet egy protézis volt.

Nem ismerem, de egy kempingben voltunk.
Tatanka Racing Team Fényképek | Facebook

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A versenyrõl még nem írtam semmit, így most megteszem.
A verseny elég jól sikerült nekem, mondjuk azt hogy 95%os volt, tudtam hozni az egész éves formámat. A pálya az elég érdekes volt, erõpálya az egész, csak nyomni, nyomni és nyomni kell neki, elég technikátlan pálya, szinte végig széles utak és lejtõkön is tekerni kell. Mondhatom azt, hogy talán a legkönnyebb itthon így szárazon. A pályajelölés félelmetesen rossz volt Mátraszentimre környékén, el is kellett vennem a "gáz"-ból hogy tudjam követni a jelzéseket. A frissítõk jók voltak, hibátlan személyzettel, mondjuk csak egyszer álltam meg kulacsot tölteni, de mindig kérdezték hogy mi kell, szóval elég profinak tûnt. A beszólítás különös volt, hogy mi alapján volt azt nem tudom... (de ez nem tudom hogy kinek a hiányossága). Más bajom nem volt a szervezéssel, szóval minden más jó volt.
A beszámolóm bõvebben itt.

A sebesség mindent megold.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Picasa Webalbumok - Zoltán - 2010.08.29 Ma...
itt a Szilárd azért kiabál mert direkt kéri a felvezetõ motorost, hogy az utolsó 350 méteren áljon elé nehogy könnyen megelozze az Andrist ?
vagy épp küldené a motorost szeretõ mamájához?

Ahogy én tudom az utóbbi ... mivel mama csak egy van :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Hm. Most nézem, ez a "fizetõs" oldal nem is fizetõs, mármint, ami a mátrás képeket illeti. Ha erre én jöttem rá utoljára, akkor sorry, ha nem, akkor hurrá!

http://foto.bikeonet.hu/events/

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

bcsoka

bcsoka

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Sziasztok !

Szeretnék segítséget kérni.
A célterületen fél4-4 óra között láttam egy fiút aki úgy tekert, hogy a bal lába helyet egy protézis volt.
Azt nem láttam, hogy rajtszám volt-e a gépén de az biztos, hogy többen egyforma mezben tekertek.
Ha valaki ismeri, vagy tud segíteni kérem üzenjen !

Köszönöm
Bálint

LustaTömzsi

LustaTömzsi

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás
Picasa Webalbumok - Zoltán - 2010.08.29 Ma...
itt a Szilárd azért kiabál mert direkt kéri a felvezetõ motorost, hogy az utolsó 350 méteren áljon elé nehogy könnyen megelozze az Andrist ?
vagy épp küldené a motorost szeretõ mamájához?

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
H.Zoli: Kösz a képeket! 24-órásra meg akkor készülök...
Elsõsegély: a mezõny rám esõ része megállt volna, mert fetrengtem kicsit. Persze csak azért, mert rajtam landolt a bicaj, és nem akartam ledobni eléjük. Közben azért igyekeztem "nincsbajom, csak héderezek"-arcot vágni.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

oliboi

oliboi

vendég

• fórumtag
  • 171 hozzászólás

Nehéz ügy ez, viszont ha elkezd hányni eszméletlenül valaki és az miatt fullad meg az még rosszabb.

Jobbulást a srácnak. A gáz az, hogy szinte minden versenyen van ilyen nagy bukás.

Én személy szerint kérdezek, hogy minden okés-e, ha nincs válasz akkor fék.
Szerintem ez alap dolog lenne. ( fordított helyzetben jól esne )

oliboi

oliboi

vendég

• fórumtag
  • 171 hozzászólás

Nem... végül vonattal jöttem haza.

:D:D

Szerk.: Egyébként nálam volt a kocsikulcs, aztán nem bírta lezárni az autót... aztán mondta, hogy bemondatott, de nem hittem el. Most már elhiszem. :D

Gratulálok a Címhez!

lastoneleft

lastoneleft

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás

minek örülnél, mi legyen még a frissítõpontokon?

Volt meg istenkiraly kolbasz is! :-)
Egy idezet a frissitopontrol:
" - Banant kersz?
- Megorultel?!? Amikor van kolbasz is????!!!"
Tornagatyás ÉS tornacipõs nem érhet be elõttem!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Elõzött egy hölgyet, de már eleve oda is túl gyorsan érkezett, fékezésnél meg elsõ kerék nem a kívánt irányba ment neki. Atesz apánk (master 1, hehe) nem olvassa a fórumot, max ha képet keres :)

Nekem meg a rugóstag csavarja nem a megfelelõ irányba ment :( Amúgy a maraton jó lett volna, fõleg a frissítõk személyzete tetszett nagyon... Ja, meg a kolbi :)

Köszönjük a képeket!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Picasa Webalbumok - KeZso - Mátra maraton...

Ezt hogy hozta össze?
Viszont szép a váza. :)

Gondoltam, hogy ezen akadt meg a szemed :)

Néhány képet találtok ITT és még ITT is.
Mazsolázzatok.:)

Szívesen, örülök ha tetszett néhány embernek pár képem, a legjobb az egészben, hogy még élvezem is.
Hogy jövõre mi lesz, nem tudom. Lehet egy szezont megint kéne versenyezni. Hiányzik egy picit az is.

Egyébként meg ne temessétek a szezont, a legjobb móka, a 24h még hátravan.;)
Ott vagyok igazán elememben, ott van idõ kísérletezni mindenfélével.
Szerintem éjszaka is napszemüvegben tekerjetek, mert lesbõl támadok a vakuimmal éjjel-nappal!:P

Akkor lesz kép rólam dögivel ... :) ... mert szólóban nyomom ... :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
http://www.tempospor...top4maraton.pdf
Team Heavy Pedál Szeged

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Ott csak le kellett gurulni egyenesen, még fékezni és kormányozni sem kellett, ezért nem értem. Vagy direkt csinálta? :)
Gondolom félt, tépte a féket és a bringa eleje megcsúszott, ezt tudom elképzelni.

A végén én is ott mentem le...ketten elõttem a tisztábbik felén. A célban mindketten mögöttem voltak.. :)
Team Heavy Pedál Szeged

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Bármennyire is furcsa ott is lehet esni...

Ott csak le kellett gurulni egyenesen, még fékezni és kormányozni sem kellett, ezért nem értem. Vagy direkt csinálta? :)
Gondolom félt, tépte a féket és a bringa eleje megcsúszott, ezt tudom elképzelni.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Ezt hogy hozta össze?
Viszont szép a váza. :)

Bármennyire is furcsa ott is lehet esni...
Team Heavy Pedál Szeged

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

Ezt hogy hozta össze?
Viszont szép a váza.

Én is ismerem, környékbeli tekertünk már együtt, pedig nem szokása elesni:)....

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Én is hasonlót tudok csak mondani neked Zoli és minden fotósnak, hogy köszönöm az egész évi szorgos munkát.

Szívesen, örülök ha tetszett néhány embernek pár képem, a legjobb az egészben, hogy még élvezem is.
Hogy jövõre mi lesz, nem tudom. Lehet egy szezont megint kéne versenyezni. Hiányzik egy picit az is.

Egyébként meg ne temessétek a szezont, a legjobb móka, a 24h még hátravan.;)
Ott vagyok igazán elememben, ott van idõ kísérletezni mindenfélével.
Szerintem éjszaka is napszemüvegben tekerjetek, mert lesbõl támadok a vakuimmal éjjel-nappal!:P

worldismine

worldismine

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás

Szerinted miért akadt meg rajta a szemem? :) Nézem a képet, én nem emlékszem, hogy elestem volna... baazzz, másnak is van ilyen váza :( .

Ismerem szegény srácot :)
Salzon mentem vele, és hát igen, AUT-ban más száguldozni még szakadó esõben is murván, mint itthon mi ? (ugye Attesz ? :D, ha olvasod fórumot... és remélem rendben van a hátad, mert az esés elég csúnya)
.:.::.:...:.::..:::..
r!de forever for live

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ezt most komolyan kérdezed? Antham-je van nem? És nini van mégis kék nem csak a tiéd ... :)

Szerinted miért akadt meg rajta a szemem? :) Nézem a képet, én nem emlékszem, hogy elestem volna... baazzz, másnak is van ilyen váza :( .