Nem ismerem, de egy kempingben voltunk.A célterületen fél4-4 óra között láttam egy fiút aki úgy tekert, hogy a bal lába helyet egy protézis volt.
Tatanka Racing Team Fényképek | Facebook
Nem ismerem, de egy kempingben voltunk.A célterületen fél4-4 óra között láttam egy fiút aki úgy tekert, hogy a bal lába helyet egy protézis volt.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
A sebesség mindent megold.
Picasa Webalbumok - Zoltán - 2010.08.29 Ma...
itt a Szilárd azért kiabál mert direkt kéri a felvezetõ motorost, hogy az utolsó 350 méteren áljon elé nehogy könnyen megelozze az Andrist ?
vagy épp küldené a motorost szeretõ mamájához?
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Nehéz ügy ez, viszont ha elkezd hányni eszméletlenül valaki és az miatt fullad meg az még rosszabb.
Jobbulást a srácnak. A gáz az, hogy szinte minden versenyen van ilyen nagy bukás.
Nem... végül vonattal jöttem haza.
:D
Szerk.: Egyébként nálam volt a kocsikulcs, aztán nem bírta lezárni az autót... aztán mondta, hogy bemondatott, de nem hittem el. Most már elhiszem.
minek örülnél, mi legyen még a frissítõpontokon?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Picasa Webalbumok - KeZso - Mátra maraton...
Ezt hogy hozta össze?
Viszont szép a váza.
Szívesen, örülök ha tetszett néhány embernek pár képem, a legjobb az egészben, hogy még élvezem is.
Hogy jövõre mi lesz, nem tudom. Lehet egy szezont megint kéne versenyezni. Hiányzik egy picit az is.
Egyébként meg ne temessétek a szezont, a legjobb móka, a 24h még hátravan.
Ott vagyok igazán elememben, ott van idõ kísérletezni mindenfélével.
Szerintem éjszaka is napszemüvegben tekerjetek, mert lesbõl támadok a vakuimmal éjjel-nappal!
Ott csak le kellett gurulni egyenesen, még fékezni és kormányozni sem kellett, ezért nem értem. Vagy direkt csinálta?
Gondolom félt, tépte a féket és a bringa eleje megcsúszott, ezt tudom elképzelni.
Bármennyire is furcsa ott is lehet esni...
Picasa Webalbumok - KeZso - Mátra maraton...
Ezt hogy hozta össze?
Viszont szép a váza.
Szívesen, örülök ha tetszett néhány embernek pár képem, a legjobb az egészben, hogy még élvezem is.Én is hasonlót tudok csak mondani neked Zoli és minden fotósnak, hogy köszönöm az egész évi szorgos munkát.
Szerinted miért akadt meg rajta a szemem? Nézem a képet, én nem emlékszem, hogy elestem volna... baazzz, másnak is van ilyen váza .
Ezt most komolyan kérdezed? Antham-je van nem? És nini van mégis kék nem csak a tiéd ...