Én is benyomtam 6db powergelt, amibõl az utolsó 2 koffeines-zöldalmás volt, és most mintha hatott volna a koffein.
Erre saját receptem van..JÁNOS koktél
Én is benyomtam 6db powergelt, amibõl az utolsó 2 koffeines-zöldalmás volt, és most mintha hatott volna a koffein.
Pinyo te nagyon szeretheted a zselét a beszámolód alapján, én kettõt nyomtam be azt sem õszinte mosollyal az arcomon.
Picasa Webalbumok - Zoltán - 2010.08.29 Ma...
itt a Szilárd azért kiabál mert direkt kéri a felvezetõ motorost, hogy az utolsó 350 méteren áljon elé nehogy könnyen megelozze az Andrist ?
vagy épp küldené a motorost szeretõ mamájához?
Á, fékeznek a többiek is.
Ez nem volt ideális öltözet: X-iont táplálékkiegészítõk/fotok/MTB/0829-MatraMaraton/Verseny/x-iont-789
(bár olvasom, hogy te meg fáztál pár helyen... )
Beszámolóm:
Index Fórum
Mennyien szoktak egyébként?Azért az pozitív, hogy a hosszútávon majdnem 150-nen indultak!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Á, fékeznek a többiek is.
Ez nem volt ideális öltözet: X-iont táplálékkiegészítõk/fotok/MTB/0829-MatraMaraton/Verseny/x-iont-789
(bár olvasom, hogy te meg fáztál pár helyen... )
Beszámolóm:
Index Fórum
A sebesség mindent megold.
Á, fékeznek a többiek is.Szerintem csak belesüllyedt a talajba a kerék. Nem lesz veseköve.
De húzza féket rendesen.
Szerintem csak belesüllyedt a talajba a kerék. Nem lesz veseköve.Hátsó kerék nem lapos egy picit? Illetve egy Mátra maratonra ez a legmegfelelõbb bringa (bár lehet hogy rövidtávra igen)
X-iont táplálékkiegészítõk/fotok/MTB/0829-MatraMaraton/Verseny/x-iont-092
Egy észrevétel. Nekem úgy tûnt, hogy a Magyar Bajnok cím a befutó szabálytalanságán is múlhatott, nem is értem, ebbõl miért nem csinált senki ügyet, nem véletlenül van elõírva, hogy a cél elõtti x méteren nem lehet meredek emelkedõ/lejtõ/kanyar, hát itt minden volt, TELJESEN ALKALMATLAN SPRINTBEFUTÓRA, teljesen mázlifaktor, hogy ki megy jobb nyomon, kinek szitál be kevésbé a kereke a lassítókban. Tudom, ez így látványos, meg minden, csak nem éppen szabályos. A cél elõtti utolsó jobbkanyar meg tényleg teljesen felesleges.
Hm. Most nézem, ez a "fizetõs" oldal nem is fizetõs, mármint, ami a mátrás képeket illeti. Ha erre én jöttem rá utoljára, akkor sorry, ha nem, akkor hurrá!
http://foto.bikeonet.hu/events/
Picasa Webalbumok - Zoltán - 2010.08.29 Ma...
itt a Szilárd azért kiabál mert direkt kéri a felvezetõ motorost, hogy az utolsó 350 méteren áljon elé nehogy könnyen megelozze az Andrist ?
vagy épp küldené a motorost szeretõ mamájához?