Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2581 hozzászólás a témában

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Én is benyomtam 6db powergelt, amibõl az utolsó 2 koffeines-zöldalmás volt, és most mintha hatott volna a koffein.

Erre saját receptem van..JÁNOS koktél
Team Heavy Pedál Szeged

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Pinyo te nagyon szeretheted a zselét a beszámolód alapján, én kettõt nyomtam be azt sem õszinte mosollyal az arcomon.:)

Én is benyomtam 6db powergelt, amibõl az utolsó 2 koffeines-zöldalmás volt, és most mintha hatott volna a koffein.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Picasa Webalbumok - Zoltán - 2010.08.29 Ma...
itt a Szilárd azért kiabál mert direkt kéri a felvezetõ motorost, hogy az utolsó 350 méteren áljon elé nehogy könnyen megelozze az Andrist ?
vagy épp küldené a motorost szeretõ mamájához?

Igen, a Mama is szóba került. Gondolatban egész biztos.
Sajnos azt kell, hogy mondjam, ez a motoros egy balfasz volt, teljesen alkalmatlan felvezetõnek.
A kép az utolsó hosszú lejtõ alján a kanyarban készült, ahol a bobpálya tetejénél egy balkanyar után kijöttetek a kerítésen és már csak be kellett gurulni a célba.
Azon a lejtõn is félre húzódhatott volna, de a birka ment kettõjük között és ahogy olvasom ezt már régóta csinálta.
Nem azt mondom, hogy ha nincs közöttük, akkor Szilárd biztosan megelõzte volna Partit, de így akadályozva volt, ahol a fotó készült, ott egészen biztosan, azért is ordított a birkának.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Á, fékeznek a többiek is.
Ez nem volt ideális öltözet: X-iont táplálékkiegészítõk/fotok/MTB/0829-MatraMaraton/Verseny/x-iont-789
(bár olvasom, hogy te meg fáztál pár helyen... )
Beszámolóm:
Index Fórum

Pinyo te nagyon szeretheted a zselét a beszámolód alapján, én kettõt nyomtam be azt sem õszinte mosollyal az arcomon.:)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Azért az pozitív, hogy a hosszútávon majdnem 150-nen indultak!

Mennyien szoktak egyébként?

Amúgy ilyet szólt be valaki a rajtnál: "Mi ez a tömeg a hosszún gyerekek?" :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
MM2010 videók
Fanbike.hu
és
YouTube - BringaTV csatornája

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Azért az pozitív, hogy a hosszútávon majdnem 150-nen indultak!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ez nem volt ideális öltözet: X-iont táplálékkiegészítõk/fotok/MTB/0829-MatraMaraton/Verseny/x-iont-789
Beszámolóm:
Index Fórum

Valami kanyar lehetett ott, mert nekem is a fékkaron van az ujjam.

Biztos nem fáztál. :)
Annak ellenére, hogy a fél életemet jégpályán töltöm és még kövér is vagyok, bringán fázós vagyok. De ha aláöltözetet vettem volna fel akkor meg megsültem volna. Nem egyszerû ez az öltözködés, de legalább nem kellett sokat innom.

A mátraszentimrei park az tényleg katasztrófa volt, pár pillanatig azt hittem, hogy eltévedtem.

A sebesség mindent megold.

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

Szerintem csak belesüllyedt a talajba a kerék. Nem lesz veseköve.
De húzza féket rendesen. :)

Beszámolóm:
Index Fórum

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Hátsó kerék nem lapos egy picit? Illetve egy Mátra maratonra ez a legmegfelelõbb bringa (bár lehet hogy rövidtávra igen)
X-iont táplálékkiegészítõk/fotok/MTB/0829-MatraMaraton/Verseny/x-iont-092

Szerintem csak belesüllyedt a talajba a kerék. Nem lesz veseköve.
De húzza féket rendesen. :)

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Hátsó kerék nem lapos egy picit? Illetve egy Mátra maratonra ez a legmegfelelõbb bringa (bár lehet hogy rövidtávra igen)
X-iont táplálékkiegészítõk/fotok/MTB/0829-MatraMaraton/Verseny/x-iont-092

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Egy észrevétel. Nekem úgy tûnt, hogy a Magyar Bajnok cím a befutó szabálytalanságán is múlhatott, nem is értem, ebbõl miért nem csinált senki ügyet, nem véletlenül van elõírva, hogy a cél elõtti x méteren nem lehet meredek emelkedõ/lejtõ/kanyar, hát itt minden volt, TELJESEN ALKALMATLAN SPRINTBEFUTÓRA, teljesen mázlifaktor, hogy ki megy jobb nyomon, kinek szitál be kevésbé a kereke a lassítókban. Tudom, ez így látványos, meg minden, csak nem éppen szabályos. A cél elõtti utolsó jobbkanyar meg tényleg teljesen felesleges.

Igen-igen, nem nagyon volt lehetõsége az elõzésre,
de lássuk be, a MTB maratonok nem sûrûn végzõdnek sprint befutóval,
így valószínû szép lassan leszoktak a szervezõk az erre alkalmas nyomvonalról.
Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)

disztroj

disztroj

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás

Hm. Most nézem, ez a "fizetõs" oldal nem is fizetõs, mármint, ami a mátrás képeket illeti. Ha erre én jöttem rá utoljára, akkor sorry, ha nem, akkor hurrá!

http://foto.bikeonet.hu/events/

ja ja, a matras kepek ingyen letölthetõek :) apropó, felkerült az összes kép. a keresésen még finomítunk.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Múltkor Intersport kupán több körön keresztül õ vezetett az emelkedõn és iszonyatos szenvedõ fejet vágott. Ezért maradt meg az arca. :)

[quote name='zeezoltano']Õ Bacsek úr(Zoli) Igen outizik most brahibol ha jól tudom elõször indult mtb maratonon középen és ha értékelhetõ lett volna az ideje ( nem szentírás, de absz 17. lett volna) mindezt Look pedál stopli és elõl egy tányér :)
Eddig Akerékpárboltban dolgozott most már az AMbringa csapatát erõsíti.[/QUOTE]

[quote name='MSONAJ']Õt ismeri valaki? Múltkor mintha országúti versenyen láttam volna.
X-iont táplálékkiegészítõk/fotok/MTB/0829-MatraMaraton/Verseny/x-iont-445[/QUOTE]

Szerintem õ Bacsek.....? Talán...Gyúrnak a 24h-ra Tavaly velük meccseltünk[/QUOTE]

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Pár szó a versenyrõl akkor. Szóval tetszett, jó rázós volt. Ami nem tetszett, hoyg Mátraszentimre után többször is elkavartam, s így, a nagy nehezen leszakított csoport végül csak visszaért rám, pedig már nagyon elszököttnek éreztem magam. Sohasem hosszú kilóméterekre, de mindig eléggé, hogy megtörjön a lendület, s bizonytalanul menjek. Itt nagyon rossz volt a jelölés. Egyik ismerõsöm ott állt Galya elõtt a Kétkerék frissítõnél, s miután ott is rossz irányba indultam el, utánam kiabált, hogy "hát itt balra, ahogy szoktuk!". Ja, kösz. Egy nyilat ki lehetett volna tenni.

Ettõl eltekintve nekem tetszett, más nagy bajom nem volt. A lesérülésem óta most éreztem elõször újra kraftot magamban, ami jó dolog, így szezon végére. Ez van. :)

Még egy kritikám van, s ez a tészta. Unalmas, egyszerûen a szétfõzött tésztából teljesen elegem van, legyen gombaleves, süti, teljberizs, mittomén, akár egy pohár kóla, de könyörgöm: NE TÉSZTA!

Egy észrevétel. Nekem úgy tûnt, hogy a Magyar Bajnok cím a befutó szabálytalanságán is múlhatott, nem is értem, ebbõl miért nem csinált senki ügyet, nem véletlenül van elõírva, hogy a cél elõtti x méteren nem lehet meredek emelkedõ/lejtõ/kanyar, hát itt minden volt, TELJESEN ALKALMATLAN SPRINTBEFUTÓRA, teljesen mázlifaktor, hogy ki megy jobb nyomon, kinek szitál be kevésbé a kereke a lassítókban. Tudom, ez így látványos, meg minden, csak nem éppen szabályos. A cél elõtti utolsó jobbkanyar meg tényleg teljesen felesleges.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Õt ismeri valaki? Múltkor mintha országúti versenyen láttam volna.
X-iont táplálékkiegészítõk/fotok/MTB/0829-MatraMaraton/Verseny/x-iont-445[/QUOTE]

Szerintem õ Bacsek.....? Talán...Gyúrnak a 24h-ra Tavaly velük meccseltünk
Team Heavy Pedál Szeged

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Õ Bacsek úr(Zoli) Igen outizik most brahibol ha jól tudom elõször indult mtb maratonon középen és ha értékelhetõ lett volna az ideje ( nem szentírás, de absz 17. lett volna) mindezt Look pedál stopli és elõl egy tányér :)
Eddig Akerékpárboltban dolgozott most már az AMbringa csapatát erõsíti.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ez a legjobb kép.
X-iont táplálékkiegészítõk/fotok/MTB/0829-MatraMaraton/Verseny/x-iont-199

Õt ismeri valaki? Múltkor mintha országúti versenyen láttam volna.
X-iont táplálékkiegészítõk/fotok/MTB/0829-MatraMaraton/Verseny/x-iont-445

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Picasa Webalbumok - Zoltán - 2010.08.29 Ma...
itt a Szilárd azért kiabál mert direkt kéri a felvezetõ motorost, hogy az utolsó 350 méteren áljon elé nehogy könnyen megelozze az Andrist ?
vagy épp küldené a motorost szeretõ mamájához?

Lehet tényleg sikerült Zolinak elkapnia ezt a pillanatot. :o
Szisz elmesélése szerint kiabált a motorosnak, hogy engedje el, de ezt csak Andris hallotta meg.
Egyébként ahol én fotóztam (kb. cél-7km), ott is köztük volt a motoros.

Külön mappában a verseny-, külön az életképek:
www.x-iont.hu/fotok/MTB/0829-MatraMaraton
Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)

renner

renner

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Sziasztok! A sérülés témához... Én a Dunamaratonon buktam egy durvát. Én úgy hallottam hozzám szinte mindenki megállt, bár sajna sok mindenre nem emlékszem. Az biztos h egy középtávos és egy hosszútávos srác is profin segédkezett, amiért itt is köszönet nekik! Szegények több mint egy órát guggoltak mellettem.Szerencsémre nem engedték, h bárki megmozdítson,abból még nagyobb baj lett volna. Így is lett agysérülés, meg nyaki gerincsérülés. Ezzel nem jó, ha mozgatnak...A mentõsök tényleg sokára tudtak jönni, mert nem tudtak oda csak erdészjármûvel följönni, állítólag az is vitt le. Szerencsére volt aki gps alapján beazonosította hol vagyunk. Viszont a kiérkezõ mentõsök maximálisan elláttak,róluk és azokról akik segítettek csak pozitívat mondhatok, és köszönöm! Ami negatív volt, h a párom a célterületen próbálta kideríteni a fõrendezõtõl, h hova vihetett az omsz, de nem segítettek neki... Kicsit kellemetlen lehet amikor azt hallod, h a barátnõdet vaacumágyban hozták le, de nem érek rá foglalkozni vele h hova vitték! Szóval elég jó idegállapotban még nyomoznia is kellett... Lehetne vmit tenni azért ilyen ügyekben...