Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2581 hozzászólás a témában

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
Sziasztok,

Szeretnék GRATULÁLNI Eisi-nek (Eisenkrammer Károlynak) és Zergé-nek (Vinczeffy Zsoltnak), Nagyon-Nagyon-Nagyon jó pályát raktak össze! Sokat hoztak ki most a Mátrából! Használ a ráncfelvarrás még jobban :)
Azért volt pár necces rész, de abszolválható volt! Az új részekbõl a Bagolyírtás és Mátraszentistván közötti ördögszántás (fûvel benõtt láthatalan sziklás-köves rész) annyira nem tetszett, de abszolválható volt. A többi ZSÍR!
- Élvezetes és kemény is volt, A jelölés jó volt. (Ugyan a Kékes tetején a gumik sikán helyett valamit ki kellene találni, mert történt itt baleset. Mindösszesen ennyi)
- Végre mosolyogtak az emberek az itatópontokon, minden itatóponton volt minden! 5*
- Egészségügyi biztosítás! IGEN lehetett látni jelenlétet! 5*

Sajnos idén nem sikerült dobogóra állnom hosszú távon (6.hely jött most össze), de ettõl még élveztem a versenyt! Brutál jó volt!

Én köszönöm mindkettõtöknek a szervezést és a rendezést!

üdvözlettel Baros Bálint
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás
Gratulálok mindenkinek! Sajnos nekem két defekt jelentett 10 perces hátrányt a 6. km-nél... és miután a komplett mezõny (rövid) elszáguldott mellettem egy arra járó túrázó kerekes srác adott egy belsõt és egy ragacsot a két gumihoz. Újabb 3-4 perc... a srác elment én pedig felkaptam a bukót,szemüveget, kesztyût és a kulacsot, felpattantam a bringára, tapostam a pedált és pfsssscssszzz... elsõ felni koppant. Ezek után elcsigázva indultam visszafelé... De miután túltettem magam az idegbetegségen megérkeztek a hosszútávosok. :) Nekik szépen rekedtre szurkoltam magam... :P És itt következik a lényeg, mindaz amiért ezt írom...
Az egyik (master1 vagy 2) hosszútávos kolléga elkérte "kölcsön" a sárga mavic kulacsom... Arról tud bárki bármit? :) Szeretem azt a kulacsot. :D

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
Srácok!
Minden teljesítõnek gratulálok, nagyon jó kis nap volt, jó kis verseny,remek idõ, jó nagy por, de élveztük a montizást! Mindenkinek jó regenerálódást.

TriackFeri

TriackFeri

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
szerintem a balaton team

SWirl

SWirl

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Igen, temposportnál ilyenkor a saját oldalukon már legalább fenn voltak az eredmények. Nem tudja valaki a mérõ cég nevét?

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Eredményeket hol találok?

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Ez a szpíker... de biztos ócsó volt. :-P A pálya jó volt, mert a Mátra jó hely. A piros Nutrend löttynek hány %-a ételfesték, nem tudja valaki?

kapg

kapg

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Rövidtáv sikeresen teljesítve. Nekem tetszett az új pálya de azért voltak benne érdekes részek. A híd túloldalán a lépcsõknek nem igazán örültem, nem mentem túl lassan, így eléggé rázósra sikerült. De összességében jó volt szerintem.

krisssz

krisssz

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
örömmel látom, hogy kibékültek a szervezõk meg a Bikemag, aminek ugyan nemtom, mi köze van a topik bezárásához, de amikor bezárt, akkor csak annyit akartam írni, hogy:

Sziasztok,

betegség miatt megválnék középtávos master1 férfi nevezésemtõl.

érdeklõdni privát üzenetben lehet, vagy a 20/373-0823-as számon.

a nevezés elkelt.

köszönöm, hogy írhattam; további jó együttmûködést kívánok a többi verseny szervezõjével is, akik topikja ezalatt végig írható volt (pl Olimpia 2012).

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
sziasztok! Mi csak a pálya egy részét jártuk be ma és tegnap, de nagyon gyors, poros, csúszós a korai lombhullás miatt egy két helyen tréfás is... szóval tessék vigyázni..

és egy mai történet: Mátraszentlászlóról mentünk fel a kéken Galyatetõ felé és szembejött velünk egy turista csoport, ahol a gyerek vándorbotjára az épp aktuális pályajelölõ szalagok voltak feltûzve, mert azt hitték, hogy szemét ezért nekik zászlónak jó volt amig el nem kértük és vissza nem raktuk a helyére.. nincs olyan sok jelölés , és ha az ilyen aranyos emberek ezeket is leszedik akkor érdemes figyelni, mert eltévedés és bosszúság lehet belõle.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Megoldjuk! Iszunk elõzõ nap, és a verseny után. :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

Kit érdekel a KRESZ, ha éppen a 183. helyért harcol? :) Amúgy persze, hogy érint, hisz amiatt tolták tíz perccel elõbbre a hosszúsok rajtját, legalábbis ez volt a publikált indok.

RAJTOK:

10:20 - Mátra Maraton hosszútáv
10:30 - Mátra Maraton rövidtáv
11:00 - Mátra Maraton középtáv

ezt benézted, hosszú 20 perccel késõbb indul, nem tízzel korábban.

Akkor elmagyarázom, Alex poénkodott ezzel, mivel fõúton most sem szabad ittasan bringázni, egyéb helyeken minimális mennyiség megengedett. :D

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Azt mondjátok inkább, fõútvonalat érint-e a pálya!
Ez a leglényegesebb kérdés az új KRESZ módosítás fényében. :D

Kit érdekel a KRESZ, ha éppen a 183. helyért harcol? :) Amúgy persze, hogy érint, hisz amiatt tolták tíz perccel elõbbre a hosszúsok rajtját, legalábbis ez volt a publikált indok.

mojzibacsi

mojzibacsi

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Közép táv nevezés ELADÓ
06 harminc 31 hatöt432

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Azt mondjátok inkább, fõútvonalat érint-e a pálya!
Ez a leglényegesebb kérdés az új KRESZ módosítás fényében. :D

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
Tele kocsi!
Vasárnap kora reggeli várpalotai indulással két hely költségarányosan biztosított, illetve akár mi csatlakoznánk valakikhez...
06709436603
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Jozz

Jozz

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás

Szívesen átveszem a nevezésed, és fizetnék is érte (javítva mások üzletét). írok mailt ha még megvan a nevezésed.

Köszi, a tiéd. Már válaszoltam emailben.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Végre egy komoly ember!!

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Csak még nyitva legyen mire beérek :), majd leordítok mindenkit mindenért (pl. hogy miért nem képes olyan hamar beleönteni az izo-t a kulacsomba, nem látja, hogy élet-halál harcot folytatok a 183. helyért)
Nem én vezetek, szóval ha még ott leszel, simán...

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás

Hihetetlen mennyit tudtok lihegni ezen a technikázás dolgon.

Nem is tudom kitõl hallottam , de találó : A hülye okoskodik , az okos hülyéskedik...
Lefelé a sz@r is gurul...
Ha félsz , nem élsz... stb.
Akinek meg nem inge...:)