Ezt egyszerűen nem hiszem el! :-O
Mármint azt, hogy indulnak, nem azt, hogy ilyet láttál.
... üdvözlöm a villanybiciklivel induló sporttársakat is.. Még több nem odavaló suttyót az erdőbe!
Ezt egyszerűen nem hiszem el! :-O
Mármint azt, hogy indulnak, nem azt, hogy ilyet láttál.
... üdvözlöm a villanybiciklivel induló sporttársakat is.. Még több nem odavaló suttyót az erdőbe!
Én nem is láttam ,tán csak egyet..najó ahhoz túl elől voltam.
Szerintem egyre többen használnak tömlő nélküli rendszert,ill. fujják föl 3 Bar fölé
Pedig elég sokan eldefekteltek... És többen is tolós-rongyos kerékkel sétáltak az út szélén (egy szegény srác még fél négy felé a 25-ös aszfalton a szakadó esőben járta az El Camino-t...) feltételezem ők mind tubless-szel mentek. Biztosan jó vele menni, de ha így szétmegy, akkor gatya. Meg séta...
A 3 bar fölötti nyomás = "biorezonanciás végtagkezelés"
A szemetet erdőben eldobáló pöcsök mellett üdvözlöm a villanybiciklivel induló sporttársakat is.. Még több nem odavaló suttyót az erdőbe!
krisssz módosította - 2014. szeptember 01. - 10:55
A pálya olyan "mátrás" volt, nem szívem csücske a sok kő, de legalább nem unatkozott az ember. Viszont sokkal kevesebb defektet láttam, mint máskor, vajon ezt mi okozhatta? Cserébe kulacshegyek mindenfelé, én már Kékesen elhagytam a sajátom (ezt valahogy vissza lehet vajon kapni? Idén már a negyedik elvesző kulacs, kezd sok lenni).
Én nem is láttam ,tán csak egyet..najó ahhoz túl elől voltam.
Szerintem egyre többen használnak tömlő nélküli rendszert,ill. fujják föl 3 Bar fölé
2014-es eredmények itt: http://velo.hu/matra...dmenylista.html
A hivatalos meg továbbra is a Tempo Sport oldalán: http://temposport.hu/?menu=eredmenyek , a legalján van a Mátra Maraton.
LGee
Áprilisban kezdtem az évet a nyolcórással, eltört a nyergem (de szerencsére be tudtam fejezni a versenyt). Jött a Duna, megint nyereg törik (most egy másik), Szentlászlótól csak országúti gurulás. És mi történt a Mátrában???
Nem, most nem a nyereg, "csak" a nyeregcső... Gyorsan megtanítottam a környéken élő fűnek-fának-bogárnak pár szakkifejezést...
A szalagkorlát-átkeléstől kezdve 10 centivel betolt nyereggel, gyakorlatilag gugolva tekertem végig, azt hittem besz.rok.
A pálya olyan "mátrás" volt, nem szívem csücske a sok kő, de legalább nem unatkozott az ember. Viszont sokkal kevesebb defektet láttam, mint máskor, vajon ezt mi okozhatta? Cserébe kulacshegyek mindenfelé, én már Kékesen elhagytam a sajátom (ezt valahogy vissza lehet vajon kapni? Idén már a negyedik elvesző kulacs, kezd sok lenni).
Összefoglalva, jó volt, jól esett!
2014-es eredmények itt: http://velo.hu/matra...dmenylista.html
Zseniális volt a pálya, gyors, jó sok technikás rész föl és le is, köszönjük! Jó állapotban is volt, nem laza de csak nagyon ritkán pocsolyás/csúszós, annak ellenére hogy a célegyenesben már rendesen görcsöltem jóval könnyebb volt feltekerni az Oxigén parkban a rámpára mint előző években
Nagyon remélem jövőre a változásokat megtartják (középtáv), ez így tökéletes volt.
Nem arra kellett, látni szerettem volna egy rendes szintrajzot.
Azért ne kövesd meredten a navit, tudod változott idén a pálya!
köszönöm, megvan már, de ezt is elrakom.
Azért ne kövesd meredten a navit, tudod változott idén a pálya!
Last Minute utazási ajánlatunk! Közvetlen járat indul Budapest, Rákoscsaba - Oxygen Adrenalin viszonylatban. Indulás 7:50. Helyek száma: 1 fő + 1 gép. Ha érdekel hívj még most este bármeddig, amíg be vagyok kapcsolva: Hetven 310 nyolvanhatnegyvenöt
Középtáv tracketek van tavalyról?
Ami a vuelta oldalán van, nálam nem megy.
Ha még nem késő: https://www.dropbox....13-9-1.gpx?dl=0
Sziasztok! Valakinél volna esetleg szabad hely holnap reggel? Betársulnék utazásba a bringámmal Pestről.
70/943-4708 Köszi!
Miért csak gyalog járható a hurok?Mert én ahogy láttam/hétvégén/ a felfelé rész/elég hosszan/ igen köves ott sár nem nagyon tud lenni.
Ez egy új szakasz, lent a pataknál nem megy ki a Görgői útra, hanem balra a patakon átmegy a zöld négyzeten (azonnal emelkedik) és folytatódik a zöld kereszten a Vörösmarty túristaház felé, azaz a 2. frissítőig.
Miért csak gyalog járható a hurok?Mert én ahogy láttam/hétvégén/ a felfelé rész/elég hosszan/ igen köves ott sár nem nagyon tud lenni.
joshua módosította - 2014. augusztus 29. - 22:14
Most már itt megkeresheted:
http://www.vuelta.hu...vonal_natur.jpg
et
A Rudolftanya utáni kanyargósról kimegyünk a 24-esre, az aszfalton megyünk fel a galyai út kereszteződéséhez.
A térkép szerint a Vörösmarty előtti hurok is rövidült, nem megyünk ki a Görgőbikki útra, előbb felkanyarodunk valahol.
Köszi az infót.
Ismerősöm bejárta ma is a szakaszt. Rudoftanyáról a szokásos úton megyünk fel a nyergen, de a felénél elmegy jobbra a 24 főútra, így kimarad a húzós felfelemenet utolsó része, valamint a lejtmenet a parádi elágazóhoz.
Az új hurok pedig a víztárazónál csak gyalog járható... (
Pekipema módosította - 2014. augusztus 29. - 21:48
Sziasztok!
Középtáv ff. master 2. nevezés eladó.4000ft-ért
Érd. telefonon 20/9809ötötkettő
Sziasztok,
Kár, hogy a topik valóban kezd apróhirdetővé válni, de sajnos nekem is csatlakoznom kell.
Egy Master1 középtávos nevezésem vált eladóvá nekem is (4500,-)
zoltan.szikszai@bca.hu
Harminc-300-6639