Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Please log in to reply
2581 replies to this topic

danóPéter

danóPéter

vendég

• fórumtag
  • 35 posts

Szia!
Mondjuk én nem kaptam semmilyen kártyát a célban, de a barátom mondta, hogy van egy cím amin lehet kérni képeket, ezért én már küldtem is emailt a kiralybekes@chello.hu címrõl, és nagyon várom a képeket, melyeket elõre is köszönök ;)

Vagy azért nem kaptál kártyát, mert még nem dolgoztuk fel ott a helyszínen a fotódat, vagy mert pl. nem látszik a rajtszámod és nem tudtunk beazonosítani. Vagy nem készült Rólad kép - de erre kevés esély van :)

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 posts

Sziasztok,
A célban kapott kártyákkal és a képekkel kapcsolatban tisztáznám a dolgot.
A HegyiBringa.hu oldalt én indítottam el idén májusban. Amatõr oldal, amatõröknek, de minden maraton versenyre kimentünk, és rengeteg képet készítettünk Rólatok! Ha elküldöd a rajtszámod és a verseny nevét, elküldöm válaszüzenetben a képet (ha sikerült elkapni). Így nem Neked kell keresgélned a több ezer kép között. A Mátra Maratonon összedolgoztunk az Emlékbázis nevû céggel, akik ott a helyszínen elõ is hívták a képeket (fotóra, pólóra, egérpadra, stb). Meg fogjuk oldani, hogy lehessen tõlük utánrendelni ilyeneket - ha lesz rá igény, de ha csak a kép kell, szívesen elküldöm.

Szia!
Mondjuk én nem kaptam semmilyen kártyát a célban, de a barátom mondta, hogy van egy cím amin lehet kérni képeket, ezért én már küldtem is emailt a kiralybekes@chello.hu címrõl, és nagyon várom a képeket, melyeket elõre is köszönök ;)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Sziasztok,
A HegyiBringa.hu oldalt én indítottam el idén májusban. Amatõr oldal, amatõröknek, de minden maraton versenyre kimentünk, és rengeteg képet készítettünk Rólatok! Ha elküldöd a rajtszámod és a verseny nevét, elküldöm válaszüzenetben a képet (ha sikerült elkapni). Így nem Neked kell keresgélned a több ezer kép között. A Mátra Maratonon összedolgoztunk az Emlékbázis nevû céggel, akik ott a helyszínen elõ is hívták a képeket (fotóra, pólóra, egérpadra, stb). Meg fogjuk oldani, hogy lehessen tõlük utánrendelni ilyeneket - ha lesz rá igény, de ha csak a kép kell, szívesen elküldöm.

Én most dobtam a mailt!
A többi versenyrõl is elküldöd a rólam készülteket?
Team Heavy Pedál Szeged

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Megvolt nekem is. Végülis ez volt a terv. A kifogásaim:
-idei 3. terepes tekerés
-2. verseny
-1 hónapja nem ültem bringán
-fullmerev bringa, hosszútávra (itt lehet röhögni :D)
-4 óra alvás elõtte

Idõben megérkeztünk, Kela frankón elintézte a nevezést (hatalamas köszönet érte), ennek ellenére nem voltam a listán, mindez rajt elõtt 1 órával derült ki. Sebaj, megoldódott, közben próbáltam nyugodt maradni.
Teljesen a rajt után higgadtam le. Néztem a srácokat magam körül, és hamar rájöttem, hogy õk edzenek is a versenyre, nem csak készülnek... Sípályát még megnyomtam (kistányéron, ezt a szégyent! :D), aztán átváltottam túristásba. De az megalázó volt, ahogy bénáztam lefelé, mellettem meg gyakorlatilag mindenki elszáguldott. Persze a defekt elkerülése miatt kõkemnyre fújtam a gummákat (2,3 szpidking, 2,1 ekszplórer), biztos ami biztos. Ezzel nem is volt gond.
A verseny nagyjából úgy nézett ki, hogy az emelkedõkön nagyjából befogtam pár embert, akik vagy a sík, vagy a lejtõs rázatón (45.km körüli a leggenyóbb) faképnél hagytak. És különösebben nem is izgatott, hogy akár tökutolsó is lehetek, sokkal inkább arra gondoltam, mennyire nem jó ötlet edzetlenül, csak az erõnlét morzsáira hagyatkozva, ezen a terepen játszani a kemény legényt- mint a vadász esete a medvével...
A lájtos (vagyis csiga) tempó következtében csak a 24-es elõtti utolsó emelkedõn jött az elsõ görcskezdemény, ezt sok folyadékkal kb. ki is iktattam.
Felejthetõ idõvel (5:33) a célban, viszont az élmény (táj, maga a szervezés, a hangulat) felejthetetlen. Egyetlen dolgot hiányoltam, a zuhanyzót, amúgy tényleg profi munka volt.
Képeket én is köszönöm, jó lesz téli estéken mazsolázni közöttük!

Tatikám! A zuhanyzó ott volt a campigben....300-at megért volna,hogy normálisan letisztálkodj....Ahhoz képest jó az idõd szvsz...ne a szilikéhez mérd magad...de a magnézium is csodákra képes...kettõt tabit én is bedobtam a vége fele. Biztos, ami biztos...esélye sem volt a görcsnek...
Team Heavy Pedál Szeged

danóPéter

danóPéter

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Sziasztok,

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 posts

http://hegyibringa.h...enu01/0101.html

Levelet kell küldeni nekik rajtszámmal együtt és elküldik.

én ezt találtam csak az oldalon: "A Buda Maratonon igyekeztünk minden résztvevõrõl fotót készíteni a célban,
így ha elküldöd a foto@hegyibringa.hu címre a rajtszámodat, szívesen elküldjük Neked a fényképet!"

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts

A lényeg meg lemaradt segítsetek légyszi honnan is lehet letölteni a célfotókat?Mindenki kapott egy kis névjegyszerû kárgyát azonosítóval,ezzel lehet megkeresni a képedet.Ha valaki tudja a címet Írja ki légyszi köszike.

http://hegyibringa.h...enu01/0101.html

Levelet kell küldeni nekik rajtszámmal együtt és elküldik.
A keró legyen veletek!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Fantasztikus! Nem találok más szót a szervezésre. Minden egyes pontján profi: parkoló, rajtszámfelvétel, itató (kulacsban elõkészítve???!!!! hihetetlen, még sehol nem találkoztam ilyennel + saját kulacsodat leszállítják).

majd nézz el ausztriába, vagy ide-oda külföldre, akkor meglátod mi a profi

az odajárók majd megmondják:)

amúgy itthon tényleg jónak számít ez a mátra, nekem legalábbis.

+ ami tetszett még, hogy a frissítõk után ki volt írva, hogy mennyi még a következõig

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
Én ennyit tudok a célfotó illetõségérõl:
http://www.emlekbazi...age=kiskeroldal
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Megvolt nekem is. Végülis ez volt a terv. A kifogásaim:
-idei 3. terepes tekerés
-2. verseny
-1 hónapja nem ültem bringán
-fullmerev bringa, hosszútávra (itt lehet röhögni :D)
-4 óra alvás elõtte

Idõben megérkeztünk, Kela frankón elintézte a nevezést (hatalamas köszönet érte), ennek ellenére nem voltam a listán, mindez rajt elõtt 1 órával derült ki. Sebaj, megoldódott, közben próbáltam nyugodt maradni.
Teljesen a rajt után higgadtam le. Néztem a srácokat magam körül, és hamar rájöttem, hogy õk edzenek is a versenyre, nem csak készülnek... Sípályát még megnyomtam (kistányéron, ezt a szégyent! :D), aztán átváltottam túristásba. De az megalázó volt, ahogy bénáztam lefelé, mellettem meg gyakorlatilag mindenki elszáguldott. Persze a defekt elkerülése miatt kõkemnyre fújtam a gummákat (2,3 szpidking, 2,1 ekszplórer), biztos ami biztos. Ezzel nem is volt gond.
A verseny nagyjából úgy nézett ki, hogy az emelkedõkön nagyjából befogtam pár embert, akik vagy a sík, vagy a lejtõs rázatón (45.km körüli a leggenyóbb) faképnél hagytak. És különösebben nem is izgatott, hogy akár tökutolsó is lehetek, sokkal inkább arra gondoltam, mennyire nem jó ötlet edzetlenül, csak az erõnlét morzsáira hagyatkozva, ezen a terepen játszani a kemény legényt- mint a vadász esete a medvével...
A lájtos (vagyis csiga) tempó következtében csak a 24-es elõtti utolsó emelkedõn jött az elsõ görcskezdemény, ezt sok folyadékkal kb. ki is iktattam.
Felejthetõ idõvel (5:33) a célban, viszont az élmény (táj, maga a szervezés, a hangulat) felejthetetlen. Egyetlen dolgot hiányoltam, a zuhanyzót, amúgy tényleg profi munka volt.
Képeket én is köszönöm, jó lesz téli estéken mazsolázni közöttük!
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Gurbylaczy

Gurbylaczy

vendég

• fórumtag
  • 17 posts

Köszönöm Mindenkinek aki Fotózott !!!!:D
Találtam néhány képet magamról meg a cimbimrõl is .
Mégegyszer : ALL THANXS !!!

Jó neked! Én végigvakláltam már mindent, de csak 2 képen látszom, a keresztlányom meg annyin sem... :oops:

Ha valaki látna valahol R418 vagy R475 képet és küldene linket azt megköszönném!
www.laczy.hu

szasa

szasa

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
Mindenkinek gratulálok aki részt vett a Mátra maratonon,azoknak pedig külön akik a hosszún indultak.Ez volt a második hosszútávos maratonom régebben mindíg csak közepet mertem bevállalni,de ezentúl 100 alá nem megyek távban.A sár és a köves részek miatt elég kemény volt de így legalább van mirõl beszélni.A fotós szakembereknek köszönöm a képeket nagyon jók lettek.

A lényeg meg lemaradt segítsetek légyszi honnan is lehet letölteni a célfotókat?Mindenki kapott egy kis névjegyszerû kárgyát azonosítóval,ezzel lehet megkeresni a képedet.Ha valaki tudja a címet Írja ki légyszi köszike.
Szemlélõdõ.

Bálint56!

Bálint56!

vendég

• fórumtag
  • 31 posts

Üdv!

http://picasaweb.goo..._marathon_2009#
500 kép a célban, 1:20-tól, a következõ kb. 400db szerdán vagy csütörtökön.
Ha nagyobb kell: thk99@freemail.hu

Huhúú . Köszönjük : ]

Ui. : Nem tudom már hol, azt hiszem cél elõtt 3 vagy 4 km-el állt egy pár ember, és kiabálták , hogy " nincs már sok , még 2km. " Persze én tudtam hogy van még négy, és modntam nekik hogy "jaj mindenki ezt kiabálja, hogy "nincs már sok". Na és TI ! ha magatokra ismertek , tudom hogy lefényképeztetek , ha lennétek szívesek küldjetek képet a balint56@citromail.hu -ra ( rajtszámom K 504-es volt .) vagy esetleg ha fellesznek töltve valahova, akkor majd egy linket plíz :) Köszönöm.

Y72

Y72

vendég

• fórumtag
  • 99 posts
basszus, abbyy reader-rel felismertetem a sorszámomat, képtelenség ennyi képet végignézni. A célban kapott fénykép sorszám valamire jó még?

Tamás78

Tamás78

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Sziasztok !

Mielõbb belekezdenék, elõször is köszönet minden szervezõnek, rendezõnek és segítõnek, akik ezt a remek tekerést biztosították és megszervezték nekünk !
Másodszor is, gratulálok mindenkinek, aki tekerni volt ezen a nagyszerû napon, és nem otthon punnyadt...
Külön köszönet annak a srácnak, aki segített defektnél egy feszítõvel !
Na és persze Andrisnak is a nevezésért ! - bocsi, hogy ilyen rossz idõt futottam, nyugodtan tagadd le, hivatkozz rám...
Rengeteget tudnék írni, de nem untatok senkit sem ezzel.
Életem elsõ maratonja volt, középtávon, és nagyon élveztem, a defekt és az izomgörcs ellenére is, ami olyan volt, hogy le kellett szállnom a bringáról, de nem adtam fel.
A hely és az idõ nagyon jó volt, eszméletlenül szép helyen tekertük le ezt a távot.
Köszönet mindenkinek (a fotósoknak is ), és még 1x gratulálok minden kétkerekû társamnak !

HZ77

HZ77

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Üdv!

http://picasaweb.goo..._marathon_2009#
500 kép a célban, 1:20-tól, a következõ kb. 400db szerdán vagy csütörtökön.
Ha nagyobb kell: thk99@freemail.hu

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 posts

A bordó ital nagyon jó volt de nem csak ízre hanem amúgy is, kíváncsi lennék a nevére. Köszi!

Málna és feketeribizli ízesítésû (X-Iont) Speed izotóniás italt szolgáltak fel a szervezõk. Az indulócsomagba elvileg egy szórólapunk is belekerült, ott bõvebb infót találsz (vagy itt).
Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)

K.Péter

K.Péter

újonc

• fórumtag
  • 7 posts

Az sem volt semmi, mikor a befutó köves lejtõjén egy srác balról akart elõzni és elé ugrott a kerítés, õ meg némi fékezés után izomból neki és bringástól átrepült rajta. Szerencsére nem egybõl kezdõdött a szakadék. Lentrõl a kordonoknál akik várták a befutó versenyzõket, mind látták és olyasmi hangos felhördülés volt a produkció láttán, mint focimeccsen, ha mellé megy a lövés. Amikor a srác befutott, õ kapta a legnagyobb tapsot.
Remélem nem sérült meg komolyabban, ijesztõ firka volt.
http://picasaweb.goo...848401751515394
http://picasaweb.goo...848416640887842
http://picasaweb.goo...848431280490802
Csak azt nem értem, minek kell a táv végén izmozni, ha addig nem tette meg.:chin:
Pláne a kategória 80-ik helyezése körül.

Most akartam belinkelni ezt a sorozatot,hogy átnéztem a képeket.Gratulálok a megörökitéséhez,és az "Pirok Gábornak" is,hogy szemmel láthatóan megúszta.Nem gondoltam volna,hogy "épségben" átlehet jutni bringástól annak a keritésnek a túloldalára.Szerintem csak felakarta dobni a közönséget,és hirtelen ez jutott eszébe:).
Ezúton szeretném megkösznni neked és a többi fotósnak a képeket,és hogy megosztottátok velünk.Köszi,hogy a kint voltatok esõben,és tûzõ napon.Kivettétek a részeteket az idõjárás nehézségeibõl.És nem kevés idõt kint voltatok a pályán (pálya szélén).
Remélem jövöre is látlak benneteket,és a képeiteket.

Köszi:Peti

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Mindenkinek köszi szépen a képeket!

Remélem nem sérült meg komolyabban, ijesztõ firka volt.
http://picasaweb.goo...848401751515394

Ennél a képnél csodálkoztam is, milyen furcsán támasztotta valaki oda a bicajt! :D

A szervezõk - most legalábbis, de szerintem általában is - követik, hogy hol jár az utolsó ember, és addig nem bontják a frissítõt, illetve fenntartják a biztosítást! A saját fülemmel hallottam Galyatetõ alatt, ahogy lebeszélték, hogy akkor hagyta el az utolsó versenyzõ Mátraszentimrét.

Amikor én hazaindultam az eredményhirdetés után, még láttam versenyzõt aki az aszfalt túloldalára próbált átjutni a kígyózó kocsisor között. Ott már tutira nem állt senki.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Most így még egyszer át nézve az esésrõl készült sorozatot vettem észre hogy a srác 1-2 perccel mögöttem ért be pár kilométerrel a cél elõtt hagytuk el ott akkor annyira nem nyomta. Mi pedig az utolsó két kilométernél beszéltük meg a csapattársammal hogy most már ne meccseljünk ne itt törjük össze magunkat és szép nyugisan begurultunk a célba. Akkor nem is tünt oly nagy bölcsességnek (csak kevéssé fárasztónak), most már igen.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!