Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Please log in to reply
2581 replies to this topic

SWirl

SWirl

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Sziasztok!

Egy kis infó a 10-kmes túráról a szervezõktõl: elõre nevezni nem kell rá, nevezési díj nincs, a helyszínen kell feliratkozni.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
végül is bárki beleugathat--->fórum, csak a stílus nem mindegy.. bár valaki szeret bunkó lenni, úgy tûnik. Nem kell reagálni én is csak beleugattam.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Na ezt a szombati maraton dumát felejtsétek már el, le van tojva a verseny utáni sörözés, azért vannak vasárnap a maratonok, mert szeretnénk legalább egy nagyot aludni (értsd szombaton), s a magyar élmezõnybõl 3-4 embert kivéve mindenki elég keményen dolgozik. A verseny szempontjából a másnapi munka is mellékes, fontosabb, hogy kipihenten és jót menjünk.

Távokról: maximális tiszteletem az elsõ hosszútávozóknak, a Bükkön 2-3 srác is mondta, hogy életében most megy elõször hosszún, s elég jól mentek. Hiányzik a régi 2-300 hosszútávos induló, semmi baj a rövidebb távokkal, csak ha már fizettek érte, nem kéne emberesen szétcsapni magatokat inkább, hogy igazán fájjon? :D

(én top20ban voltam középen is, röviden is (mentem egyáltalán rövidet valaha?) régebben - akkor most már pofázhatok?)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Bátyó!

Én meg még egyszer sem. 13 éves koromban sem Bükkmarcin, merevvillával. De mindenkinek megvan a szíve adta joga a választáshoz, ha nem bír, akar, tud sokat tekerni akkor nem teker sokat, ezért nem kell negatívan nézni rá. Teker.

Számít más?

Na látod!
senki nem nézett senkire negatívan....ez csak egy "mondás" ,hogy gyerektáv....aki érzékeny az úgy is hõbörög....
De a dolgon nem változtat....rövidtávra nem öltözök be.... : ))
Team Heavy Pedál Szeged

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Öcskös! Egyszer indultam rövidtávon elég is volt.......Erre mondják azt a haverok: "Hosszútáv alatt be sem öltözök...."
Bicajozni akarok, ha már fenn vagyok a hegyekben és nem 95% lökni ill. 1.30 alatt beérni és vigyorogni a medencében.....igyse állok dobogóra úgyse....

Uff

Ismerõs...
Mindenki azt vállalja be amin kellemesen elfárad...
Tavaly Dunára olyan betegen mentem mint állat :D így átneveztem rövidre. Mondom ha nem tudok feltekerni az elsõ aszfalton sem akkor visszagurulok; elõzõ nap a lépcsõn is alig tudtam felmenni.
Beréek, hopp, 53. és fejem nyilalt, szédelegtem, de fáradt igazából nem voltam. Annyiért nem utaznék messzire az tuti... Viszont van aki azon is kitekeri a lelkét; van aki a hosszútól sem fárad el annyira mint én esetleg középen... mindenkinek más fexik...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts

Öcskös! Egyszer indultam rövidtávon elég is volt.......Erre mondják azt a haverok: "Hosszútáv alatt be sem öltözök...."
Bicajozni akarok, ha már fenn vagyok a hegyekben és nem 95% lökni ill. 1.30 alatt beérni és vigyorogni a medencében.....igyse állok dobogóra úgyse....

Bátyó!

Én meg még egyszer sem. 13 éves koromban sem Bükkmarcin, merevvillával. De mindenkinek megvan a szíve adta joga a választáshoz, ha nem bír, akar, tud sokat tekerni akkor nem teker sokat, ezért nem kell negatívan nézni rá. Teker.

Számít más?
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

nem lenéz, nyugi.

amúgy aki a rövidtávot 'lenézi', és annak hangot is ad, hogy neki az kevés, az mutassa meg, hogy milyen faszagyerek, és legyen az absz elsõ 20-ban. középtávra jövõre fizetem a nevezését:)

Ne aggódj,csak duma.......de nem ismételgetem magam....
Team Heavy Pedál Szeged

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Yepp..

Így mondják akik erõsnek _érzik_ magukat :)

Uff
Team Heavy Pedál Szeged

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 posts
Én is alföldi gyerek vagyok kicsit még messzebrõl is mint te ,én mindig a hosszutávot nyomom Komlón is voltam ja meg Gyõrujbaráton és Sopronban is elég messze volt.Amugy szerintem is jobb lenne szombaton a verseny nem kellene rohanni hazafelé.Egyébként a szlovákoknál a maraton kupafutamok szombatonként vannak mindig valamiért.

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 posts

Én nem feltétlen érzem magam gyereknek, az idei bükk marci volt az elsõ ilyen megmérettetésem és nagyon élveztem. A Mátrára viszem a barátnõm fiát igaz hogy 20 éves ,de nem hiszem hogy egybõl a középtávval kellene kezdeni e pláne mivel alföldi. Nem kell mindenkit lenézni azért mert neked már jól megy ez a sport, ha jól sejtem te is háromkerekûn kezdted a biciklizést.
Szerintem.

Részemrõl ez csak vicc volt. Mint írtam Én is rövidtávos vagyok, ráadásul Master1 kategóriában :)

Igaz, sokan lenézik a rövidtávot, de nekünk amatõröknek teljesen megfelel.
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Van sár?:D:D:D

Amúgy mindenkinek szíve-joga eldönteni hol indul, én is középtávon indulok mindig, annak ellenére hogy hosszún is benne lennék vszínûleg az elsõ 10-15be. Miért megyek középen? Nem hiszem h. 20 évesen még hosszúznom kéne, meg hát kinek van kedve annyit tekerni :D

Pont ezen agyaltam, hogy ha 1-2 éven belül átállok a hosszúra, akkor a dunántúli versenyeket utálni fogom, mert mire beérek és onnan haza utazok az alföldre, bõven késõ este van:) Szombati maratonozást akaroook:) Amúgy tényleg jobb lenne. Szombaton maraton, beérsz, megkajálsz jól, egy sör, Ádám nyomná egész este a hangulatot, még két sör, többen néznék meg az eredményhirdetést, a sorsolást, nem kell sietni-kapkodni, lenne idõ egy 5. sörnek is még, másnap meg nem terhes a munkába menetel:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
Ezt mi szoktuk kérdezni :D:D télleg milyen a ppálya ?:D:D:D:D

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."

www.szksc.hu

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Van sár?:D:D:D

Amúgy mindenkinek szíve-joga eldönteni hol indul, én is középtávon indulok mindig, annak ellenére hogy hosszún is benne lennék vszínûleg az elsõ 10-15be. Miért megyek középen? Nem hiszem h. 20 évesen még hosszúznom kéne, meg hát kinek van kedve annyit tekerni :D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
végül is a "buzi" gyorsulási versenyek is csak pár száz yardon zajlanak
mondjuk, ott legalább nem vinnyognak,hogy fotóóó :-))))

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Valaki meg tudná mondani, mit kell tennem, hogy átnevezzek más távra?
Már írtam mailt, nem válaszoltak...

én bükkön ezt a helyszínen tettem meg a helyszíni nevezés résznél, de van olyan is néha, hogy problémás nevezések. SZERINTEM ez meni fog matran is

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
nem lenéz, nyugi.

amúgy aki a rövidtávot 'lenézi', és annak hangot is ad, hogy neki az kevés, az mutassa meg, hogy milyen faszagyerek, és legyen az absz elsõ 20-ban. középtávra jövõre fizetem a nevezését:)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

rövidtáv=lánytáv :D:D:D

Mondom Én, aki rövidtávos :lol1:

Én nem feltétlen érzem magam gyereknek, az idei bükk marci volt az elsõ ilyen megmérettetésem és nagyon élveztem. A Mátrára viszem a barátnõm fiát igaz hogy 20 éves ,de nem hiszem hogy egybõl a középtávval kellene kezdeni e pláne mivel alföldi. Nem kell mindenkit lenézni azért mert neked már jól megy ez a sport, ha jól sejtem te is háromkerekûn kezdted a biciklizést.
Szerintem.

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 posts

Yepp..

rövidtáv=lánytáv :D:D:D

Mondom Én, aki rövidtávos :lol1:
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts
Ok.:)
Ride 'n' roll

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts

gyerektáv=rövidtáv?

Yepp..