Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2581 hozzászólás a témában

vendég_kedvesmester_*

vendég_kedvesmester_*
  • vendég

Már másfél év óta tervezem hogy kijussak egy ilyen eseményre..
Idén nemérdekel, ha két napot kell tekernem csak hogy oda jussak, akkor is ott leszek!

((Esetleg valaki nem indul vác vagy pest környékérõl? Egy fiatal érdeklõdõ kis helyigénnyel bekéreckedne valahová, bicajával együtt, természetesen fizetve a részét az útiköltségeknek))

Elsõ terep versenyem, a szint idõ teljesítése a cél :)

Vonattal mentem már és klasszul el lehet jutni. Budapest-Gyönygös viszonylat járható. (Hazafelé volt kicsit nyûgösebb, de annak már 3 éve. talán lesz Pestre bringaszállító mostmár.) Gyöngyöstõl laza tekerés föl a kempingig.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
feljebb:)

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

Csak én nem találom vagy lehetséges, hogy pár héttel a verseny elõtt nincsen még leírva a szintkülönbség, és térkép sincsen?

nézz lejjeb 2db hozzászólást...

SWirl

SWirl

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Csak én nem találom vagy lehetséges, hogy pár héttel a verseny elõtt nincsen még leírva a szintkülönbség, és térkép sincsen?

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 hozzászólás
Egerbõl mennék Mátrára és nagyon boldog lennék, ha valaki el tudna vinni. Hálámat forintban is kifejezném, nyilván megosztanánk a költségeket. Várom a mielõbbi választ, mert még nem neveztem. Üdv...

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

topmaraton.hu:

"Augusztus 31-én kerül sor a Mátra Maratonra, az idei T-Mobile Top Maraton sorozat 4. futamára. A rövidtáv 35 km, a középtáv útvonala már 60 km-en, míg a hosszútávé 90 km-en keresztül kanyarog a Mátrában. Utóbbin, az olimpia után elõször itt láthatjuk majd versenyezni Parti Andrást. Az egyes kategóriák 9 óra 30 perc és 10 óra között vágnak neki az útnak. A T-Mobile Természetjáró Túra 10 km-es lesz. A verseny rajt- és célterületén, az Oxygén Adrenalin Parkban a család minden tagja érdekes programokat találhat majd. Bõvebb információk: www.matramaraton.hu ."

szint még nincs...

már csak az a kérdés akkor:)

köszi

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

hosszt, szintet tud valaki mondani a közép/hosszúra?

topmaraton.hu:

"Augusztus 31-én kerül sor a Mátra Maratonra, az idei T-Mobile Top Maraton sorozat 4. futamára. A rövidtáv 35 km, a középtáv útvonala már 60 km-en, míg a hosszútávé 90 km-en keresztül kanyarog a Mátrában. Utóbbin, az olimpia után elõször itt láthatjuk majd versenyezni Parti Andrást. Az egyes kategóriák 9 óra 30 perc és 10 óra között vágnak neki az útnak. A T-Mobile Természetjáró Túra 10 km-es lesz. A verseny rajt- és célterületén, az Oxygén Adrenalin Parkban a család minden tagja érdekes programokat találhat majd. Bõvebb információk: www.matramaraton.hu ."

szint még nincs...

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
hosszt, szintet tud valaki mondani a közép/hosszúra?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Az igen! Kiváncsi vagyok ez a húzása bejön-é Karcsinak.... Nekem így elsõre tetszik!

Ezek szerint változi fog a pályák nyomvonala, aki megtud vmi hasznosat, please szóljon mert ha van rá lehetõség be kellene járni a rövidet

Sástó jópár kilóméterrel még lentebb van, mint Mátraháza, így gondolom ezt a távot mindenkinek meg kell másznia bemelegítésképpen:) Hosszú-középnek pedig még egy kis rakenroll az adótornyig fel:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás

Mátra Maraton rajt-célterület új helyszínen!
http://www.vuelta.hu/index.php?id=231

Az igen! Kiváncsi vagyok ez a húzása bejön-é Karcsinak.... Nekem így elsõre tetszik!

Ezek szerint változi fog a pályák nyomvonala, aki megtud vmi hasznosat, please szóljon mert ha van rá lehetõség be kellene járni a rövidet

orbea_d

orbea_d

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
sziasztok,

meg tudja mondani valaki, hogy idén hány km lesz a rövid táv? milyen szintkülönbséggel? és hol találok pálya és szintrajzot/ha létezik ilyen?

Kömi

Kömi

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
Mátra Maraton rajt-célterület új helyszínen!
http://www.vuelta.hu/index.php?id=231
Jó, ha van egy végcél, amely felé utazunk; de végül is az utazás a cél. (Ursula K. Le Guin )
http://picasaweb.google.com/KomiErdhttp://www.kellysklub.hu

osiris555

osiris555

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás

Honlapra felmegy, infot megnéz, örül:)

Amúgymeg:

Helyszíni nevezés:
Augusztus 17. és augusztus 30. között a Mátra Maratonra nem lehet nevezni.
Augusztus 30-án, szombaton 12:00 és 20:00 óra között nevezhetsz a helyszínen.

- Helyszíni nevezési díj: 8000 Ft.

ja, köszi, rámentem már a témára.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

háj!

csak elõnevezéssel lehet indulni? vagy helyszinen is lehet nevezni?
ez lenne az elsõ hivatalos maratonom, ezért gõzöm sincs, hogy megy.

Honlapra felmegy, infot megnéz, örül:)

Amúgymeg:

Helyszíni nevezés:
Augusztus 17. és augusztus 30. között a Mátra Maratonra nem lehet nevezni.
Augusztus 30-án, szombaton 12:00 és 20:00 óra között nevezhetsz a helyszínen.

- Helyszíni nevezési díj: 8000 Ft.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

osiris555

osiris555

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
háj!

csak elõnevezéssel lehet indulni? vagy helyszinen is lehet nevezni?
ez lenne az elsõ hivatalos maratonom, ezért gõzöm sincs, hogy megy.

Cleinor

Cleinor

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Már másfél év óta tervezem hogy kijussak egy ilyen eseményre..
Idén nemérdekel, ha két napot kell tekernem csak hogy oda jussak, akkor is ott leszek!

((Esetleg valaki nem indul vác vagy pest környékérõl? Egy fiatal érdeklõdõ kis helyigénnyel bekéreckedne valahová, bicajával együtt, természetesen fizetve a részét az útiköltségeknek))

Elsõ terep versenyem, a szint idõ teljesítése a cél :)
May the downforce be with us!

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Ha jól emlékszem 9:30-tól 15 percenként.

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
Mátrán hogy lesz a rajtoltatás ? ugy mint tavaly ? mert csak annyit irnak hogy 09:30 tán itt is egyberajt ? nemá :)

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."

www.szksc.hu

Shifty

Shifty

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Ha valakit érdekel egy rövidtávos nevezés az dobjon egy mailt, mert sajna nem tudok menni a kassa maraton miatt...

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás
Sziasztok! Ez valami kekszes topic??? :victory:
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."