Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XI. Mátra Maraton | Sástó

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2581 hozzászólás a témában

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás

hát 25 km vicc is lenne a gyerektávon....

gyerektáv=rövidtáv?
Ride 'n' roll

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
2008.augusztus.30 - 2008.augusztus.30 / Kékestetõ / Elhunyt motoros Társaink emlékére állítandó, központi emlékhely avatása és szentelése / MOTaMOT & Hatvani Motoros Egyesület

ezt találtam csak, de ez is szombat

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Valami olyasmit hallotam, hogy ebben az idõpontban valami motoros találkozó lesz a Mátrában...:clap: donorok :)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Valaki meg tudná mondani, mit kell tennem, hogy átnevezzek más távra?
Már írtam mailt, nem válaszoltak...
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

SWirl

SWirl

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Errõl a 10-km es túráról tudtok valamit? A páromat érdekelné, hogy ne csak ácsorognia kelljen a célnál.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Aha rövid táv 11 km-el lett hosszabb;)

hát 25 km vicc is lenne a gyerektávon....
Team Heavy Pedál Szeged

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Ez a sok plusz aszfalt nem hangzik szimpin, ahogy most nézem csak hogye gy héttel korábbra költözött...

Annál a parknál a parkolásra kíváncsi leszek, meg starta is. Tavaly voltam ott, de így nem nagyon vágom hol leszünk...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Kulacsot mindenképpen vigyetek!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Aha rövid táv 11 km-el lett hosszabb;)
www.sintesibikes.com

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Na, most legalább lesz bemelegítés a sípálya elõtt :D
Ausztria, Kenguruk földje!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

akkor itt is felfelé kezdünk és aszfalton, ez topmaraton jellegzetesség? :)

Tavaly Mátraházáról indult a nép és a rövidtávosok lefelé (totál más útvonalon, eltévedõ felvezetõ motorossal:D), a közép-hosszú meg felcsûrte az adótoronyig a sípályán.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
"RÖVIDTÁV (rajt: 9:45)

A hosszútáv a sástói Extrém-parkból indulva, a 24-es fõúton, aszfalton megy fel Mátraházára. A sárga kereszten lefelé érünk ki a Görgõi útra."

Látom jól mûködik a copy-paste funkció :D Csak nem oda, ahova kéne...
Ausztria, Kenguruk földje!

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
akkor itt is felfelé kezdünk és aszfalton, ez topmaraton jellegzetesség? :)

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
http://www.matramara...ndex.php?id=271
"Nice boys don't play rock and roll"

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Én szakközepes koromban országútiztam. Csak úgy, egy Favorit-tal. Kimaradt vagy 10 év amikor bringán sem ültem. Aztán 2003-ban megvettem az elsõ montimat. Abban a pillanatban, ahogy ráültem már nem értettem hogy tudtam meglenni tekerés nélkül 10 évig. :)

X

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

A Bükk volt az elsõ ilyen megmozdulásom a Mátra maratonról viszont már biztosan nem lehet elzavarni sem májusban vettem a montim azóta igencsak megváltoztatta az életem ami 39 évesen már nem kis dolog!

ez ilyen, elkap a gépszíj:)

faterom 54 éves, neki is a mostani bükk volt az elsõ. még nem mondta ki, de tuti indul a mátrásn is

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
A Bükk volt az elsõ ilyen megmozdulásom a Mátra maratonról viszont már biztosan nem lehet elzavarni sem májusban vettem a montim azóta igencsak megváltoztatta az életem ami 39 évesen már nem kis dolog!

Shifty

Shifty

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
helló!

van egy eladó nevezésem rövidtávra (férfi felnõtt kat.) akit érdekel az írjon privátban!

csoki!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Azé elég durva,nincs szintrajz,nincs térkép meg azt se tudni merre megy majd a rövid táv eleje,meg a rajt helye is változott.

Szerintem ilyenen ne aggódj:) Tavaly is kicsivel késõbb voltak feltéve ezek az adatok, mint a többi maratoné:) De meglesz az idõben.

De amúgy tényleg arra tippelnék, hogy annyi a változás, hogy Sástóról fel Mátraházáig és utána a többi marad a régi. Legalábbis remélem a szénégetõk benne marad:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Azé elég durva,nincs szintrajz,nincs térkép meg azt se tudni merre megy majd a rövid táv eleje,meg a rajt helye is változott.
www.sintesibikes.com