Jelentkezz be Regisztrálj
XI. Mátra Maraton | Sástó
Írta 2008. augusztus 08. - 13:01
Egy kis infó a 10-kmes túráról a szervezõktõl: elõre nevezni nem kell rá, nevezési díj nincs, a helyszínen kell feliratkozni.
Írta 2008. augusztus 08. - 12:44
Írta 2008. augusztus 08. - 11:22
Távokról: maximális tiszteletem az elsõ hosszútávozóknak, a Bükkön 2-3 srác is mondta, hogy életében most megy elõször hosszún, s elég jól mentek. Hiányzik a régi 2-300 hosszútávos induló, semmi baj a rövidebb távokkal, csak ha már fizettek érte, nem kéne emberesen szétcsapni magatokat inkább, hogy igazán fájjon?
(én top20ban voltam középen is, röviden is (mentem egyáltalán rövidet valaha?) régebben - akkor most már pofázhatok?)
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2008. augusztus 08. - 09:44
Bátyó!
Én meg még egyszer sem. 13 éves koromban sem Bükkmarcin, merevvillával. De mindenkinek megvan a szíve adta joga a választáshoz, ha nem bír, akar, tud sokat tekerni akkor nem teker sokat, ezért nem kell negatívan nézni rá. Teker.
Számít más?
Na látod!
senki nem nézett senkire negatívan....ez csak egy "mondás" ,hogy gyerektáv....aki érzékeny az úgy is hõbörög....
De a dolgon nem változtat....rövidtávra nem öltözök be.... : ))
Írta 2008. augusztus 07. - 22:18
Öcskös! Egyszer indultam rövidtávon elég is volt.......Erre mondják azt a haverok: "Hosszútáv alatt be sem öltözök...."
Bicajozni akarok, ha már fenn vagyok a hegyekben és nem 95% lökni ill. 1.30 alatt beérni és vigyorogni a medencében.....igyse állok dobogóra úgyse....
Uff
Ismerõs...
Mindenki azt vállalja be amin kellemesen elfárad...
Tavaly Dunára olyan betegen mentem mint állat így átneveztem rövidre. Mondom ha nem tudok feltekerni az elsõ aszfalton sem akkor visszagurulok; elõzõ nap a lépcsõn is alig tudtam felmenni.
Beréek, hopp, 53. és fejem nyilalt, szédelegtem, de fáradt igazából nem voltam. Annyiért nem utaznék messzire az tuti... Viszont van aki azon is kitekeri a lelkét; van aki a hosszútól sem fárad el annyira mint én esetleg középen... mindenkinek más fexik...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2008. augusztus 07. - 22:18
Bátyó!Öcskös! Egyszer indultam rövidtávon elég is volt.......Erre mondják azt a haverok: "Hosszútáv alatt be sem öltözök...."
Bicajozni akarok, ha már fenn vagyok a hegyekben és nem 95% lökni ill. 1.30 alatt beérni és vigyorogni a medencében.....igyse állok dobogóra úgyse....
Én meg még egyszer sem. 13 éves koromban sem Bükkmarcin, merevvillával. De mindenkinek megvan a szíve adta joga a választáshoz, ha nem bír, akar, tud sokat tekerni akkor nem teker sokat, ezért nem kell negatívan nézni rá. Teker.
Számít más?
Írta 2008. augusztus 07. - 21:41
nem lenéz, nyugi.
amúgy aki a rövidtávot 'lenézi', és annak hangot is ad, hogy neki az kevés, az mutassa meg, hogy milyen faszagyerek, és legyen az absz elsõ 20-ban. középtávra jövõre fizetem a nevezését:)
Ne aggódj,csak duma.......de nem ismételgetem magam....
Írta 2008. augusztus 07. - 21:34
Yepp..
Így mondják akik erõsnek _érzik_ magukat
Öcskös! Egyszer indultam rövidtávon elég is volt.......Erre mondják azt a haverok: "Hosszútáv alatt be sem öltözök...."
Uff
Írta 2008. augusztus 07. - 19:54
Írta 2008. augusztus 07. - 19:33
Én nem feltétlen érzem magam gyereknek, az idei bükk marci volt az elsõ ilyen megmérettetésem és nagyon élveztem. A Mátrára viszem a barátnõm fiát igaz hogy 20 éves ,de nem hiszem hogy egybõl a középtávval kellene kezdeni e pláne mivel alföldi. Nem kell mindenkit lenézni azért mert neked már jól megy ez a sport, ha jól sejtem te is háromkerekûn kezdted a biciklizést.
Szerintem.
Részemrõl ez csak vicc volt. Mint írtam Én is rövidtávos vagyok, ráadásul Master1 kategóriában
Igaz, sokan lenézik a rövidtávot, de nekünk amatõröknek teljesen megfelel.
Írta 2008. augusztus 07. - 17:49
Van sár?:D:D
Amúgy mindenkinek szíve-joga eldönteni hol indul, én is középtávon indulok mindig, annak ellenére hogy hosszún is benne lennék vszínûleg az elsõ 10-15be. Miért megyek középen? Nem hiszem h. 20 évesen még hosszúznom kéne, meg hát kinek van kedve annyit tekerni
Pont ezen agyaltam, hogy ha 1-2 éven belül átállok a hosszúra, akkor a dunántúli versenyeket utálni fogom, mert mire beérek és onnan haza utazok az alföldre, bõven késõ este van:) Szombati maratonozást akaroook:) Amúgy tényleg jobb lenne. Szombaton maraton, beérsz, megkajálsz jól, egy sör, Ádám nyomná egész este a hangulatot, még két sör, többen néznék meg az eredményhirdetést, a sorsolást, nem kell sietni-kapkodni, lenne idõ egy 5. sörnek is még, másnap meg nem terhes a munkába menetel:)
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2008. augusztus 07. - 17:26
Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."
Írta 2008. augusztus 07. - 17:14
Amúgy mindenkinek szíve-joga eldönteni hol indul, én is középtávon indulok mindig, annak ellenére hogy hosszún is benne lennék vszínûleg az elsõ 10-15be. Miért megyek középen? Nem hiszem h. 20 évesen még hosszúznom kéne, meg hát kinek van kedve annyit tekerni
Írta 2008. augusztus 07. - 17:09
mondjuk, ott legalább nem vinnyognak,hogy fotóóó :-))))
Írta 2008. augusztus 07. - 17:06
Valaki meg tudná mondani, mit kell tennem, hogy átnevezzek más távra?
Már írtam mailt, nem válaszoltak...
én bükkön ezt a helyszínen tettem meg a helyszíni nevezés résznél, de van olyan is néha, hogy problémás nevezések. SZERINTEM ez meni fog matran is
Írta 2008. augusztus 07. - 17:05
amúgy aki a rövidtávot 'lenézi', és annak hangot is ad, hogy neki az kevés, az mutassa meg, hogy milyen faszagyerek, és legyen az absz elsõ 20-ban. középtávra jövõre fizetem a nevezését:)
Írta 2008. augusztus 07. - 16:59
rövidtáv=lánytáv :D:D
Mondom Én, aki rövidtávos :lol1:
Én nem feltétlen érzem magam gyereknek, az idei bükk marci volt az elsõ ilyen megmérettetésem és nagyon élveztem. A Mátrára viszem a barátnõm fiát igaz hogy 20 éves ,de nem hiszem hogy egybõl a középtávval kellene kezdeni e pláne mivel alföldi. Nem kell mindenkit lenézni azért mert neked már jól megy ez a sport, ha jól sejtem te is háromkerekûn kezdted a biciklizést.
Szerintem.
Írta 2008. augusztus 07. - 16:50
Yepp..
rövidtáv=lánytáv :D:D
Mondom Én, aki rövidtávos :lol1:
Írta 2008. augusztus 07. - 16:30
Írta 2008. augusztus 07. - 16:23
gyerektáv=rövidtáv?
Yepp..