Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Világökörségek
Indította
kölyök8
, 2006. szeptember 19. 15:08
Írta 2008. május 09. - 19:52
http://piacter.bikem...=135584&cat=all
Mennyi is egy furógépbe szerelhetõ polírozókorong?
Netán egy olasz világbajnok polírozza a karokat?
Mennyi is egy furógépbe szerelhetõ polírozókorong?
Netán egy olasz világbajnok polírozza a karokat?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2008. május 05. - 20:46
Írta 2008. május 05. - 18:15
Egy programozó feleség naplója:
Augusztus 16.
Ma megismerkedtem Gyulával. Gyönyörû, vibráló zöld szeme van. Azt mondta programozó. Az jó. Én imádom a programokat. Egyik buliból a másikba. Bárcsak összejönnénk!
Augusztus 21.
Összejöttünk. Nagyon romantikus volt. Napfény, vízesés, szomját oltó szarvas, s mindez az egérpadon volt, amire feküdtünk. Közben a derekamat egy kicsit nyomta a monitor, de amikor a Gyula megmondta, hogy 14 colos, akkor arra gondoltam, hogy inkább kivárom a végét. Szegény Gyulám eléggé suta. Mikor kérdeztem, hogy mit keres olyan sokáig, azt mondta, hogy az inputot. Mikor megtalálta, hogy legközelebb könnyebben menjen, alkoholos filccel a hasamra írta: "click here". Remélem, hogy nem valami disznóság.
Szeptember 2.
Imádom Gyulát! Különösen azt szeretem benne, hogy pislogás nélkül képes végignézni egy egész Híradót. Azt mondta, hogy ha igazán szeretem, akkor levágatom a hajamat. Levágattam. Most már szerelmünk legszebb pillanataiban is látja a fülem alatt a monitort. Sajnos ezekben a pillanatokban a Gyula rendszerint lefagy. Engem idegesít.
Október 14.
Ma összeházasodtunk. Eljött a Gyula összes barátja, mind programozó. Ennyi szemüveget csak az OFOTÉRT kirakatában láttam. Kicsit kínos volt, hogy amikor alá kellett volna írni az anyakönyvet Gyuláról kiderült, hogy nem tud kézzel írni. Még szerencse, hogy a szomszéd szobában volt egy billentyûzet, hamar odakanyarította: Zsül. Így szokta aláírni az emiljeit. A nászéjszakáról a Gyula késõbb úgy nyilatkozott, hogy ez volt az életének a legmámorosabb éjszakája. Ugyanis végre sikerült interneten keresztül végre bejutnia a Columbia egyetem egyik titkos könyvtárába.
Október 16.
A mézesheteket Amerika fölött töltöttük. Gyula nagyon kedves. Minden nap megmutatja egyenes adásban a mûholdképen, hogy milyen az idõ Amerikában. Tudtad, hogy most Visconsinban 13 celsius fok van? Hát nem tudtam. Nagyon izgalmasak a mézeshetek.
November 4.
Unatkozom. Vettem egy papagájt. Van kivel beszélgetnem.
November 11.
Ma megpróbáltam felhívni Gyula figyelmét rám! Vettem egy nagy levegõt és fekete csipke bugyiban egy vízilóbõr korbáccsal a kezemben a képernyõ elé álltam. Láttam, hogy észrevett, mert pislogott egyet. Elmosolyodott és még meg is simogatott: - Na jól van – mondta - megmutatom neked a szado-mazó kislányok piknikje címû honlapot!
December 2.
Ma váratlanul áramszünet volt. Hurrá!! Gyula kedvesen simogatott gyertyafény mellett. Piciket harapott a fülembe és halkan suttogta: - Kérhetek tõled valami szokatlant? Boldogan bólintottam, és négy és fél órán keresztül tekertem neki a dinamót.
December 13.
Már beszélnem sem kell. A papagáj állandóan csacsog, Gyula meg rendületlenül felel neki:
- Igen, szívem!
Január 4.
Kezd elegem lenni Gyulából. Egy utolsó kísérletet teszek. Egy óriás plakáton láttam, hogy egy nõ hátára tetõcserepek vannak festve. Vásároltam egy csomó festéket és egy fél nap alatt egy komplett billentyûzetet festettem magamra. Gondosan ráírtam mindent. Kontrol, tab, alt, delete, sift stb. Gyula mosolygott. A control alt dellel törölte a programot és visszaült a saját gépéhez. Betelt nálam a Wincseszter. Ez vért kíván. Betelt nálam a pohár!
Január 5.
Éva barátnõm - a férje szintén kompjuter idióta - kioktatott. Rettenetes gyilkosságra készülök. Beállítottam hajnali fél négyre a vekkert, csendben bekapcsolom Gyula számítógépét majd gondosan begépelem: "format C". Ha-ha, ha-ha. Ezzel az a hülye masina majd mindent elfelejt.
Január 6.
Fél négykor keltem, de Gyula természetesen ott ült a gép elõtt. Az ágyamba dugtam a papagájt, felöltöztem és elhagytam Gyulát.
2012. augusztus 4.
12 éve nem láttam Gyulát. Azóta Istvánnal élek. Õ nem programozó. Rendszergazda. Szükségem van tehát a fekete csipke bugyira és a víziló korbácsra. Elhozom õket Gyulától. Szerencsére a zárat nem cserélte le, s már az elõszobából hallottam, hogy a papagáj szüntelenül fecseg, Gyula pedig mondja neki:
- Igen, szívem.
Augusztus 16.
Ma megismerkedtem Gyulával. Gyönyörû, vibráló zöld szeme van. Azt mondta programozó. Az jó. Én imádom a programokat. Egyik buliból a másikba. Bárcsak összejönnénk!
Augusztus 21.
Összejöttünk. Nagyon romantikus volt. Napfény, vízesés, szomját oltó szarvas, s mindez az egérpadon volt, amire feküdtünk. Közben a derekamat egy kicsit nyomta a monitor, de amikor a Gyula megmondta, hogy 14 colos, akkor arra gondoltam, hogy inkább kivárom a végét. Szegény Gyulám eléggé suta. Mikor kérdeztem, hogy mit keres olyan sokáig, azt mondta, hogy az inputot. Mikor megtalálta, hogy legközelebb könnyebben menjen, alkoholos filccel a hasamra írta: "click here". Remélem, hogy nem valami disznóság.
Szeptember 2.
Imádom Gyulát! Különösen azt szeretem benne, hogy pislogás nélkül képes végignézni egy egész Híradót. Azt mondta, hogy ha igazán szeretem, akkor levágatom a hajamat. Levágattam. Most már szerelmünk legszebb pillanataiban is látja a fülem alatt a monitort. Sajnos ezekben a pillanatokban a Gyula rendszerint lefagy. Engem idegesít.
Október 14.
Ma összeházasodtunk. Eljött a Gyula összes barátja, mind programozó. Ennyi szemüveget csak az OFOTÉRT kirakatában láttam. Kicsit kínos volt, hogy amikor alá kellett volna írni az anyakönyvet Gyuláról kiderült, hogy nem tud kézzel írni. Még szerencse, hogy a szomszéd szobában volt egy billentyûzet, hamar odakanyarította: Zsül. Így szokta aláírni az emiljeit. A nászéjszakáról a Gyula késõbb úgy nyilatkozott, hogy ez volt az életének a legmámorosabb éjszakája. Ugyanis végre sikerült interneten keresztül végre bejutnia a Columbia egyetem egyik titkos könyvtárába.
Október 16.
A mézesheteket Amerika fölött töltöttük. Gyula nagyon kedves. Minden nap megmutatja egyenes adásban a mûholdképen, hogy milyen az idõ Amerikában. Tudtad, hogy most Visconsinban 13 celsius fok van? Hát nem tudtam. Nagyon izgalmasak a mézeshetek.
November 4.
Unatkozom. Vettem egy papagájt. Van kivel beszélgetnem.
November 11.
Ma megpróbáltam felhívni Gyula figyelmét rám! Vettem egy nagy levegõt és fekete csipke bugyiban egy vízilóbõr korbáccsal a kezemben a képernyõ elé álltam. Láttam, hogy észrevett, mert pislogott egyet. Elmosolyodott és még meg is simogatott: - Na jól van – mondta - megmutatom neked a szado-mazó kislányok piknikje címû honlapot!
December 2.
Ma váratlanul áramszünet volt. Hurrá!! Gyula kedvesen simogatott gyertyafény mellett. Piciket harapott a fülembe és halkan suttogta: - Kérhetek tõled valami szokatlant? Boldogan bólintottam, és négy és fél órán keresztül tekertem neki a dinamót.
December 13.
Már beszélnem sem kell. A papagáj állandóan csacsog, Gyula meg rendületlenül felel neki:
- Igen, szívem!
Január 4.
Kezd elegem lenni Gyulából. Egy utolsó kísérletet teszek. Egy óriás plakáton láttam, hogy egy nõ hátára tetõcserepek vannak festve. Vásároltam egy csomó festéket és egy fél nap alatt egy komplett billentyûzetet festettem magamra. Gondosan ráírtam mindent. Kontrol, tab, alt, delete, sift stb. Gyula mosolygott. A control alt dellel törölte a programot és visszaült a saját gépéhez. Betelt nálam a Wincseszter. Ez vért kíván. Betelt nálam a pohár!
Január 5.
Éva barátnõm - a férje szintén kompjuter idióta - kioktatott. Rettenetes gyilkosságra készülök. Beállítottam hajnali fél négyre a vekkert, csendben bekapcsolom Gyula számítógépét majd gondosan begépelem: "format C". Ha-ha, ha-ha. Ezzel az a hülye masina majd mindent elfelejt.
Január 6.
Fél négykor keltem, de Gyula természetesen ott ült a gép elõtt. Az ágyamba dugtam a papagájt, felöltöztem és elhagytam Gyulát.
2012. augusztus 4.
12 éve nem láttam Gyulát. Azóta Istvánnal élek. Õ nem programozó. Rendszergazda. Szükségem van tehát a fekete csipke bugyira és a víziló korbácsra. Elhozom õket Gyulától. Szerencsére a zárat nem cserélte le, s már az elõszobából hallottam, hogy a papagáj szüntelenül fecseg, Gyula pedig mondja neki:
- Igen, szívem.
Írta 2008. május 04. - 19:30
Ha a hirdetés feladójának loginja tartalmazza a születési évszámát,akkor elképzelhetõ,hogy komolyan is gondolja.http://piacter.bikem...t=134512&cat=20
Nóóóórmáááális?
:-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."
Írta 2008. május 04. - 19:03
Írta 2008. május 03. - 19:10
Írta 2008. április 28. - 14:50
off
csak kötekedtem.
a nyerges vontatók megengedett legnagyobb össztömege a 40 t. és ezeket szokás emlegetni, mint igazán "nagy autókat"
on
csak kötekedtem.
a nyerges vontatók megengedett legnagyobb össztömege a 40 t. és ezeket szokás emlegetni, mint igazán "nagy autókat"
on
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. április 28. - 14:46
Írta 2008. április 28. - 12:42
* az a harminc tonnás inkább 40 tonnás lesz
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. április 28. - 08:59
A gépkocsi elüti a kerékpárost. A vezeto kiszáll, hogy segítsen a
szerencsétlenül jártnak, közben így szól:- Barátom, hogy magának milyen
szerencséje van! - Szerencsém?!
- De még mennyire! Ma szabadnapos vagyok. Munkanapokon viszont harminctonnás
teherautóval járok.
szerencsétlenül jártnak, közben így szól:- Barátom, hogy magának milyen
szerencséje van! - Szerencsém?!
- De még mennyire! Ma szabadnapos vagyok. Munkanapokon viszont harminctonnás
teherautóval járok.
Írta 2008. április 26. - 20:16
egy youtube videót láttam régen, ilyen "how to dance to dnb-music" szerûség, és otz is írták kommentbe több országból is, hogy amikor õk jártak Mo.-n valahol, ahol néptánc volt mûsoron látványosságként, akkor az is hasonló volt.
Írta 2008. április 26. - 20:10
az a nemvicc, hogy lassan tényleg égõ ha valakinek dnb bulin nem ilyen a mozgáskoordinációja..
tényleg érdekelne, hogy honnan jött ez a fajta tánc a dnb-hez. ha valakinek van valami olvasmánya errõl szóljon .) köszi
Én eltudom képzelni, hogy az ien néptánc az alapja. A lépések eléggé hasonlitanak, ha nem ugyan azok
Írta 2008. április 26. - 19:26
Régi magyar Drum and Bass
http://www.videa.hu/...yZM6sNhmcwFTfaQ
az a nemvicc, hogy lassan tényleg égõ ha valakinek dnb bulin nem ilyen a mozgáskoordinációja..
tényleg érdekelne, hogy honnan jött ez a fajta tánc a dnb-hez. ha valakinek van valami olvasmánya errõl szóljon .) köszi
Írta 2008. április 26. - 19:14
Írta 2008. április 26. - 11:45
csajtól hallottam
A kutya tényleg az ember legjobb barátja. Ha nem hiszed el, próbáld ki a következõt:
Zárd be a kutyádat és a férjedet a kocsid csomagtartójába...
.. egy óra múlva nyisd ki!
Ki örül neked jobban, amikor meglát?
A kutya tényleg az ember legjobb barátja. Ha nem hiszed el, próbáld ki a következõt:
Zárd be a kutyádat és a férjedet a kocsid csomagtartójába...
.. egy óra múlva nyisd ki!
Ki örül neked jobban, amikor meglát?
Sei, soku Si.
Írta 2008. április 25. - 10:33
ez kulonosen igaz a mai egyik szemem sir masik haj korosztalyra
- Ez a mai fiatalság. Szörnyû hogyan öltözködik! Például ott, az a fiú!
- Az a fiú az én lányom.
- Elnézést, nem tudtam, hogy ön az anyja.
- Az apja vagyok.
- Ez a mai fiatalság. Szörnyû hogyan öltözködik! Például ott, az a fiú!
- Az a fiú az én lányom.
- Elnézést, nem tudtam, hogy ön az anyja.
- Az apja vagyok.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2008. április 25. - 10:19
Írta 2008. április 25. - 09:35
Közvetlenül a vasárnapi istentisztelet után a fickó odamegy a plébánoshoz és melegen megrázza a kezét.
"Ez egy kibaszott jó mise volt atyám" - mondja a fickó a plébánosnak - "Kibaszott jó volt."
"Köszönöm uram," mondja a plébános, "de Isten házában kerüljük a káromló beszédet."
"Tudja, olyan istentelenül jó volt, hogy a perselybe bele is basztam 1 millát" - mondja a fickó.
"Fasza" mondja a plébános.
"Ez egy kibaszott jó mise volt atyám" - mondja a fickó a plébánosnak - "Kibaszott jó volt."
"Köszönöm uram," mondja a plébános, "de Isten házában kerüljük a káromló beszédet."
"Tudja, olyan istentelenül jó volt, hogy a perselybe bele is basztam 1 millát" - mondja a fickó.
"Fasza" mondja a plébános.
Írta 2008. április 25. - 09:04
Agymosásos szétröhögõs videós, szegény Petike nagymamájáról, Égbõpottyant sztájl. (rmlm nem vt még)
Meguntam az aláírásom....
Írta 2008. április 24. - 20:28
Amerikai katona a kapitánynak:
- Kapitány úr, indiánok közelítenek!!
Kapitány:
- Ellenségek vagy barátok?
Katona:
- Hát szerintem barátok, mert együtt jönnek.
Nagyon finom a Kinder tojás, csak nehéz lenyelni a sárgáját.
- Kapitány úr, indiánok közelítenek!!
Kapitány:
- Ellenségek vagy barátok?
Katona:
- Hát szerintem barátok, mert együtt jönnek.
Nagyon finom a Kinder tojás, csak nehéz lenyelni a sárgáját.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"