valtsal vagy nyirj ki!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Világökörségek
Indította
kölyök8
, 2006. szeptember 19. 15:08
Írta 2008. december 04. - 18:51
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2008. december 04. - 18:43
Írta 2008. december 04. - 18:38
jóvanmá' na.
nincs olyan vicc, ami mindenkinek tetszene.
nekem az ilyenek tetszenek(ilyenek is). akármennyire is fárasztóak, szarok, de na.
amugy uj villamos volt.
pl. ez(ami gondolom "vótmá"):
Az ellenõr hazamegy, majd szól a fiának:
- Gyere fiam, rázd az asztalt, írni akarok!
M-a-TT: nektek semmisejó?
nincs olyan vicc, ami mindenkinek tetszene.
nekem az ilyenek tetszenek(ilyenek is). akármennyire is fárasztóak, szarok, de na.
amugy uj villamos volt.
pl. ez(ami gondolom "vótmá"):
Az ellenõr hazamegy, majd szól a fiának:
- Gyere fiam, rázd az asztalt, írni akarok!
M-a-TT: nektek semmisejó?
Izomtéridõninja-geológus!
Írta 2008. december 04. - 18:27
jarj ujabb villamossal
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2008. december 04. - 18:13
zoom...keress másik vicc-portált
Villamoson hallottam:p
Írta 2008. december 04. - 16:52
"A vizesnyolcas
(színes, fekete-fehér magyarul beszélõ amerikai vígjáték, 90 perc)"
na most melyik?
de szerintem az is világökörség, hogy azon filóznak, hogy most az is csalás-e, hogy olyan bankókkal fizettek, amelyek nincsenek is forgalomban... most mit kell ezen gondolkozni?
(színes, fekete-fehér magyarul beszélõ amerikai vígjáték, 90 perc)"
na most melyik?
de szerintem az is világökörség, hogy azon filóznak, hogy most az is csalás-e, hogy olyan bankókkal fizettek, amelyek nincsenek is forgalomban... most mit kell ezen gondolkozni?
Írta 2008. december 04. - 16:41
Írta 2008. december 03. - 23:51
-Mi történik, ha a Télapó karambolozik?
-Szánja bánja.
-Szánja bánja.
He-he-he
Írta 2008. december 03. - 18:11
hol mashol mint szolnokon...
es ha tudnatok milyen hely Ketpo [kb 10km-re van a szulovarosomtol] nem csodalkoznatok rajta ennyire, hogy bevette a faszi
es ha tudnatok milyen hely Ketpo [kb 10km-re van a szulovarosomtol] nem csodalkoznatok rajta ennyire, hogy bevette a faszi
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. december 03. - 17:39
Írta 2008. december 03. - 14:06
Írta 2008. december 02. - 23:22
Írta 2008. december 02. - 23:20
I know a guy. He lost the left part of his body in a detonation. But he is all right now.
Írta 2008. december 01. - 15:14
Lenin mauzóleumának lelinóleumozása
Ezt így sitty-sutty, hajrá
Ede, de bedezodoroztad magad...
Írta 2008. december 01. - 13:32
Egy kis anekdota tanult barátaimnak:
Ez a történet a Koppenhágai Egyetemen esett meg, egy fizika vizsgán. A vizsgakérdés így hangzott: - Írja le, hogyan mérhetõ meg egy felhokarcoló magassága egy barométer segítségével!
Az egyik hallgató válasza: - Fogunk egy hosszú zsinórt, rákötjük a barométer tetejére, majd a barométert lelógatjuk a földig. A zsinór hosszúságának és a barométer magasságának összege megegyezik a felhokarcoló magasságával.
Ez az eredeti magyarázat azonban a vizsgáztatót meglehetosen feldühítette, így a vizsga nem sikerült. A diák azonban nem hagyta magát, mivel szerinte a válasza abszolút helyes volt. Az egyetem vezetosége így kijelölt egy független bírát, aki megállapította, hogy bár a válasz helyes volt, ám semmiféle fizikai ismeretet nem tükrözött. A probléma megoldására behívatta magához a hallgatót, és hat percet adott neki arra, hogy szóban bebizonyítsa, a fizikai alapismeretek birtokában van.
A diák öt percig szótlanul ült, a homlokát ráncolva gondolkodott. A vizsgabiztos figyelmeztette, hogy vészesen fogy az ido. A diák ekkor megszólalt, és megjegyezte, hogy annyiféle magyarázatot tud, hogy nem tudja kiválasztani, melyiket is adja elo. A biztos nógatására aztán belekezdett:
- Nos, az elso ötletem az, hogy megfogjuk a barométert, felmegyünk a felhokarcoló tetejére, és ledobjuk onnan. Mérjük a földet éréséig eltelt idot, majd a kérdéses magasságot kiszámítjuk a 'h = 0.5g x t négyzet' képlettel. Viszont ez a módszer nem túl szerencsés a barométer szempontjából.
- Vagy pedig abban az esetben, ha süt a nap, megmérhetjük a barométer magasságát, és az árnyékát. Ezután megmérjük a felhokarcoló árnyékának hosszát, és aránypárok segítségével kiszámíthatjuk a magasságát is.
- De ha nagyon tudományosak akarunk lenni, akkor egy rövid zsinórt kötve a barométerre, ingaként használhatjuk azt. A földön és a teton megmérve a gravitációs erot, a 'T = 2 pi * négyzetgyök(1 / g)' képlettel kiszámíthatjuk a kért magasság értékét.
- Vagy, ha esetleg a felhokarcoló rendelkezik tuzlétrával, akkor megmérhetjük, a barométer hosszánál hányszor magasabb egy létrafok, majd a barométert megmérve egyszeru szorzással megkapjuk a kívánt eredményt.
- De ha Ön az unalmas, bevett módszerre kíváncsi, akkor a barométert a légnyomás mérésére használva, a földön és a teton mérheto nyomás különbözetébol is megállapítható a felhokarcoló magassága. Egy millibar légnyomás különbség egy láb magasságnak felel meg.
- Itt az egyetemen mindig arra buzdítanak bennünket, hogy próbáljunk eredeti módszereket kidolgozni, ezért kétségtelenül a legjobb módszer a felhokarcoló magasságának megállapítására az, ha a hónunk alá csapjuk a barométert, bekopogunk a portáshoz, és azt mondjuk neki: "Ha megmondja, milyen magas ez az épület, magának adom ezt a szép új barométert."
A renitens diákot Niels Bohr-nak hívták, és o a mai napig az egyetlen fizikai Nobel-díjas dán fizikus.
Ez a történet a Koppenhágai Egyetemen esett meg, egy fizika vizsgán. A vizsgakérdés így hangzott: - Írja le, hogyan mérhetõ meg egy felhokarcoló magassága egy barométer segítségével!
Az egyik hallgató válasza: - Fogunk egy hosszú zsinórt, rákötjük a barométer tetejére, majd a barométert lelógatjuk a földig. A zsinór hosszúságának és a barométer magasságának összege megegyezik a felhokarcoló magasságával.
Ez az eredeti magyarázat azonban a vizsgáztatót meglehetosen feldühítette, így a vizsga nem sikerült. A diák azonban nem hagyta magát, mivel szerinte a válasza abszolút helyes volt. Az egyetem vezetosége így kijelölt egy független bírát, aki megállapította, hogy bár a válasz helyes volt, ám semmiféle fizikai ismeretet nem tükrözött. A probléma megoldására behívatta magához a hallgatót, és hat percet adott neki arra, hogy szóban bebizonyítsa, a fizikai alapismeretek birtokában van.
A diák öt percig szótlanul ült, a homlokát ráncolva gondolkodott. A vizsgabiztos figyelmeztette, hogy vészesen fogy az ido. A diák ekkor megszólalt, és megjegyezte, hogy annyiféle magyarázatot tud, hogy nem tudja kiválasztani, melyiket is adja elo. A biztos nógatására aztán belekezdett:
- Nos, az elso ötletem az, hogy megfogjuk a barométert, felmegyünk a felhokarcoló tetejére, és ledobjuk onnan. Mérjük a földet éréséig eltelt idot, majd a kérdéses magasságot kiszámítjuk a 'h = 0.5g x t négyzet' képlettel. Viszont ez a módszer nem túl szerencsés a barométer szempontjából.
- Vagy pedig abban az esetben, ha süt a nap, megmérhetjük a barométer magasságát, és az árnyékát. Ezután megmérjük a felhokarcoló árnyékának hosszát, és aránypárok segítségével kiszámíthatjuk a magasságát is.
- De ha nagyon tudományosak akarunk lenni, akkor egy rövid zsinórt kötve a barométerre, ingaként használhatjuk azt. A földön és a teton megmérve a gravitációs erot, a 'T = 2 pi * négyzetgyök(1 / g)' képlettel kiszámíthatjuk a kért magasság értékét.
- Vagy, ha esetleg a felhokarcoló rendelkezik tuzlétrával, akkor megmérhetjük, a barométer hosszánál hányszor magasabb egy létrafok, majd a barométert megmérve egyszeru szorzással megkapjuk a kívánt eredményt.
- De ha Ön az unalmas, bevett módszerre kíváncsi, akkor a barométert a légnyomás mérésére használva, a földön és a teton mérheto nyomás különbözetébol is megállapítható a felhokarcoló magassága. Egy millibar légnyomás különbség egy láb magasságnak felel meg.
- Itt az egyetemen mindig arra buzdítanak bennünket, hogy próbáljunk eredeti módszereket kidolgozni, ezért kétségtelenül a legjobb módszer a felhokarcoló magasságának megállapítására az, ha a hónunk alá csapjuk a barométert, bekopogunk a portáshoz, és azt mondjuk neki: "Ha megmondja, milyen magas ez az épület, magának adom ezt a szép új barométert."
A renitens diákot Niels Bohr-nak hívták, és o a mai napig az egyetlen fizikai Nobel-díjas dán fizikus.
Írta 2008. december 01. - 09:46
Egy asszony rántottát készít reggelire a férjének. A férj hirtelen beront a konyhába.
- Óvatosan! VIGYÁZZ! Egy kicsivel több vajat tegyél bele. JAJJ! Túl sokat sütsz egyszerre.
TÚL SOKAT! Fordítsd meg! FORDÍTSD MEG AZONNAL! Több vaj kell! Jajj! JAJJ,
mi lesz most?! TÖBB VAJAT! ODAÉG! Óvatosan... VIGYÁZZ! Azt mondtam, ÓVATOSAN!
SOHA nem hallgatsz rám, ha fõzöl. Soha! Fordítsd meg! Gyerünk! Normális vagy?
ELMENT AZ ESZED? Ne felejtst el megsózni.
Mindig elfelejted megsózni! Sózd! SÓZD MEG! SÓZD MÁR!
Az asszony értetlenül bámul rá:
- Mi a franc van veled? Azt hiszed nem vagyok képes megsütni egy rántottát?
A férj nyugodtan válaszol:
- Csak meg akartam mutatni, milyen érzés, amikor vezetek.
- Te mi leszel, ha nagy leszel?
- Még nem tudom, de sokat akarok keresni.
- Akkor legyél Google!
- Óvatosan! VIGYÁZZ! Egy kicsivel több vajat tegyél bele. JAJJ! Túl sokat sütsz egyszerre.
TÚL SOKAT! Fordítsd meg! FORDÍTSD MEG AZONNAL! Több vaj kell! Jajj! JAJJ,
mi lesz most?! TÖBB VAJAT! ODAÉG! Óvatosan... VIGYÁZZ! Azt mondtam, ÓVATOSAN!
SOHA nem hallgatsz rám, ha fõzöl. Soha! Fordítsd meg! Gyerünk! Normális vagy?
ELMENT AZ ESZED? Ne felejtst el megsózni.
Mindig elfelejted megsózni! Sózd! SÓZD MEG! SÓZD MÁR!
Az asszony értetlenül bámul rá:
- Mi a franc van veled? Azt hiszed nem vagyok képes megsütni egy rántottát?
A férj nyugodtan válaszol:
- Csak meg akartam mutatni, milyen érzés, amikor vezetek.
- Te mi leszel, ha nagy leszel?
- Még nem tudom, de sokat akarok keresni.
- Akkor legyél Google!
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2008. november 30. - 19:39
Írta 2008. november 30. - 11:49
Cigányprímás húzza neki a vendéglõben. Hirtelen megszólal az egyik vendég:
- Te Gazsi, hát azt tudod-e, hogy kint van a pöcsöd?
- Nem, de ha dúdolja, akkor majd csatlakozom!
- Te Gazsi, hát azt tudod-e, hogy kint van a pöcsöd?
- Nem, de ha dúdolja, akkor majd csatlakozom!
Írta 2008. november 30. - 02:11
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon látható SHALOM felirat nem üdvözlés.
Eredetileg HEGYESHALOM volt, csak kiégtek a körték...
Eredetileg HEGYESHALOM volt, csak kiégtek a körték...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. november 29. - 20:11
Te hogy nézted meg, amikor csak úgy léphetsz be, ha elmúltál 18. Csak nem csaltál? Ezek a mai fiatalok.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"