Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány
Indította
MJani01
, 2007. július 15. 18:42
Írta 2007. július 27. - 20:24
ja és találtam egy tök jo uj levágoutat a bányahegyi tekergösröl nagymezöre :mybad: én hülye h eddig bicajjal sose mentem arra pedig gyalog már asszem voltam ott...
azt egész nagy kanyart vágja le ahol a szilvás marci 3 itatoja volt /közepeseknek/ csurgói ház vagy mi a túró a neve...
azt egész nagy kanyart vágja le ahol a szilvás marci 3 itatoja volt /közepeseknek/ csurgói ház vagy mi a túró a neve...
Írta 2007. július 27. - 20:09
az szép:D kemény vagy hallod-e!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2007. július 27. - 20:02
kössz a pályaismertetést még1x Ice meg a képeket is:)
kemény volt még hazatekernem de a megyehatár után átestem a holtponton onnantol pörgettem végülis 131 km lett :cool:
kemény volt még hazatekernem de a megyehatár után átestem a holtponton onnantol pörgettem végülis 131 km lett :cool:
Írta 2007. július 27. - 19:06
végül is lett kedvem, idõm csinálni, így megosztom az érdeklõdõkkel!
Kicsit homályosak a képek, de legyen mentségemre, hogy egy kézzel, közben tekerve, telefonnal készültek!
Szóval a nyomvonal térképen találtok ilyen szép ciánkék számokat a képek file_neve után meg ott van ilyen _ _ bigyó között a szám, hogy mi hova tartozik a térképen! (képek mellett kis kommetet is találtok a pályáról)
Talán kaptok némi információt belõle, merre, milyen utakon halad majd a mezõny!
Szóval akit érdekel itt találja a képeket!
http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3071
Akit még az is érdekel esetleg, hogy kik követték el a pályabejárást, az itt nézhet meg egy pár képet!
http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3070
Kicsit homályosak a képek, de legyen mentségemre, hogy egy kézzel, közben tekerve, telefonnal készültek!
Szóval a nyomvonal térképen találtok ilyen szép ciánkék számokat a képek file_neve után meg ott van ilyen _ _ bigyó között a szám, hogy mi hova tartozik a térképen! (képek mellett kis kommetet is találtok a pályáról)
Talán kaptok némi információt belõle, merre, milyen utakon halad majd a mezõny!
Szóval akit érdekel itt találja a képeket!
http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3071
Akit még az is érdekel esetleg, hogy kik követték el a pályabejárást, az itt nézhet meg egy pár képet!
http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3070
Írta 2007. július 27. - 08:59
na indulunk is a középet megtekinteni
igyekszem egy szép fényképes dokumentációt csinálni, ha lesz kedvem, idõm
igyekszem egy szép fényképes dokumentációt csinálni, ha lesz kedvem, idõm
Írta 2007. július 27. - 08:53
Budapestrõl megyek..
vonat v. kocsival egy másik emberrel.
Iceshark..
oké akkor jelentkezek a pontos idõpontal kapcsolatban..
telefonszámod elküldenéd priviben??
vonat v. kocsival egy másik emberrel.
Iceshark..
oké akkor jelentkezek a pontos idõpontal kapcsolatban..
telefonszámod elküldenéd priviben??
Írta 2007. július 27. - 08:45
ahogy elnézem akkor jól firkáltam be anno az útvonalat
http://forum.bikemag...52&postcount=28
Eczi! nem nagy szám: elmegy a középpel a kálmen hegyire-le is jön vele csak a mész völgyön nem megy fel az 5-ös elágazóhoz, hanem elmegy jobbra tárkány felé végig az irtás mellett, aztán bringa út és vissza berva. kb ennyi!
http://forum.bikemag...52&postcount=28
Eczi! nem nagy szám: elmegy a középpel a kálmen hegyire-le is jön vele csak a mész völgyön nem megy fel az 5-ös elágazóhoz, hanem elmegy jobbra tárkány felé végig az irtás mellett, aztán bringa út és vissza berva. kb ennyi!
Írta 2007. július 27. - 08:38
Írta 2007. július 27. - 05:49
hajaj.
:-)
bár én a rövidet abszolúte nem ismerem.
yobo-t pedig szivesen megismerném, aki képes egy pályaárás miatt legangolni zegrõl...
:-)
bár én a rövidet abszolúte nem ismerem.
yobo-t pedig szivesen megismerném, aki képes egy pályaárás miatt legangolni zegrõl...
Írta 2007. július 26. - 23:16
nekem jó elvileg bármelyik, spec nem dolgozom se hétfõ se kedd , amelyik neked szimpatikusabb, írj egy idõpontot és összeröffenünk, ha esetleg jó neked ilyen délután 4 körül akkor tuti vevõ a kalandra még 2 kollega is innen
Írta 2007. július 26. - 21:56
Iceshark
akkor a rövidtávhoz mit szólnál hétfõ 11.00-19.00 közti intervallumban valamikor
vagy kedd 13.00-19.00 intervallum??
Melyik lenne yó??
akkor a rövidtávhoz mit szólnál hétfõ 11.00-19.00 közti intervallumban valamikor
vagy kedd 13.00-19.00 intervallum??
Melyik lenne yó??
Írta 2007. július 26. - 19:13
az jó mert én meg le vagyok pukkanva
Írta 2007. július 26. - 17:30
Írta 2007. július 26. - 17:25
Nem fogunk rohanni. Az a célom a pályabejárással, hogy nagyjából tudjam, hogy milyen hosszúak, meredekek az emelkedõk és hol kell figyelni a lejtõkön, nem edzeni megyek.
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. július 26. - 17:06
okés. akkor majd holnap talizunk.
/még annyi hogy ti se versenytempoban akarjátok végigzargatni az utat ugye?
én sztem most hátizsákot meg némi harapnivalot is viszek, mert azért hosszu lesz a nap ha még majd haza is akarok tekerni/
/még annyi hogy ti se versenytempoban akarjátok végigzargatni az utat ugye?
én sztem most hátizsákot meg némi harapnivalot is viszek, mert azért hosszu lesz a nap ha még majd haza is akarok tekerni/
Írta 2007. július 26. - 12:59
Írta 2007. július 26. - 12:41
Írta 2007. július 25. - 18:47
Még mindíg keresek eladó nevezést, ha valaki tud légyszi jelentkezzen.
Köszöntem!
Köszöntem!
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Írta 2007. július 25. - 08:11
Én az egyik ismerõsömmel vasárnap megyek végig a rövidtávon (már a pálya nagyrészét ismerem de akivel megyek az már végig ment rajta mármint a 2006-oson). Olyan 9 körül parkolunk majd le ott a Berva völgyben a rajt vonaltól 300m re. Szal olyan 9.15 kor indulunk el.
Írta 2007. július 24. - 22:17
Hiho!
Szombaton vagy vasárnap valamikor én is mennék egy kört a röviden egy ismerõsömmel - pályaismeret nélkül, túrázósban. Valaki? Konkrét idõpontot még nem tudok, függ a várfalmászó versenytõl is, hogy mikor érek(ünk) rá - inkább szombat, esetleg vasárnap délutánról lenne szó, olyan 4 és 5 körül nekivágva.
Valaki ekkortájt, késõbb pontosítva?
Szombaton vagy vasárnap valamikor én is mennék egy kört a röviden egy ismerõsömmel - pályaismeret nélkül, túrázósban. Valaki? Konkrét idõpontot még nem tudok, függ a várfalmászó versenytõl is, hogy mikor érek(ünk) rá - inkább szombat, esetleg vasárnap délutánról lenne szó, olyan 4 és 5 körül nekivágva.
Valaki ekkortájt, késõbb pontosítva?