Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Please log in to reply
3064 replies to this topic

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts

Nekem is Rock Shox Sidem van..már több , mint 3 éve nyúzom és semmi gondom nincs vele.
Attól, hogy egy eltört, még nem sz*r az összes...

Azt senki egy szóval nem írta, hogy „sz@r az összes”!
Elég régi típus lehet, ritkán látni zöld színben.

Feltöltött kép

Mango

Mango

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Nekem is Rock Shox Sidem van..már több , mint 3 éve nyúzom és semmi gondom nincs vele.
Attól, hogy egy eltört, még nem sz*r az összes...

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Karbonvállas World Cup volt?

Esélyes, hogy igen, ha jól emlékszem csak az a SID volt zöld.

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 posts

Ezt sajnos nem tudom.
http://tanitonenijeg...i.blogspot.com/

'Alles easy, no problem.' Hotte

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 posts

Mindenkit érdekel. Írjad nyugodtan.

Egy zöld színû ROCK SHOX SID tipusú villával történt az eset. Számomra ez egyszerre volt meglepõ és megdöbbentõ is. Az hogy konkrétan mi történt vele, az számomra nem teljesen világos, az is lehet, hogy nem a villa tört, hanem a felfüggesztésnél volt valami. A kerék kitört az egyik lejtõn és a srác elõreesett nagy sebességnél. Állítólag nagyon komoly sérülésekkel szállították kórházba. A srác akivel beszéltem, azt mondta, hogy a nyakcsigolyája tört.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Üdv! Valakit érdekelt, hogy milyen márkájú volt a szétört teleszkóp, ami miatt a srác elég nagyot esett. (Ezúton is jobbulást!) Ha még érdekel, beírom. Ha nem érdekel senkit, nem csinálok direkt antireklámot.

Márka, típus ... várjuk
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Üdv! Valakit érdekelt, hogy milyen márkájú volt a szétört teleszkóp, ami miatt a srác elég nagyot esett. (Ezúton is jobbulást!) Ha még érdekel, beírom. Ha nem érdekel senkit, nem csinálok direkt antireklámot.

Mindenkit érdekel. Írjad nyugodtan.

A sebesség mindent megold.

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 posts

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

!!!

Baromi hálásak vagyunk a munkádért!!!

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 posts
Eszem ágában sincs ezért bárkit hibáztatni, csak megjegyeztem, tudom, hogy hobbiból csináljátok...:) Én is szeretnék versenyt fotózni, de minden topmaratonon indulok, így nincs módom. Többnyire nem panaszkodhattam az elmúlt években, mert mindig akadt egy-kettõ. De most újra hosszún indultam, és le kellett mondanom a képekrõl. De nem bántam meg...

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Az idei verseny fõ vesztesei fotózásügyileg sztem a hosszútávosok voltak. Elég kevés képet találtam róluk, a legtöbb a rajtnál van ill. a gyorsabbakról. Én ezzel szemben elég lassú voltam, így esélyem sem volt, hogy menet közben megörökítsenek. Mondjuk 63-nál a nagy esés után igencsak belassultam, de azért a célban jólesett volna egy fotó...

Sajnos mindig róluk készül a legkevesebb, nálam több okból is.
Általában addig maradok kint, amíg meg nem telik a memóriakártya, most a Bükkön a két géppel csináltam 1200 képet, amibõl felraktam 1170db körül. Igyekszik az ember mindenkit lefotózni, ha kiszámolod 1400-1600 indulónál a végére nekem nem marad hely. A másik az a nehézkes mozgás a pályán, általában gyalogolok a céltól 4-5 km-t és onnan visszafelé sétálva váltogatom a helyszíneket, nem tudok jobban elétek menni. A harmadik pedig, hogy én is elfáradok a napon étlen-szomjan (hiába viszek, nem nagyon van idõ rá) és a hosszú eleje után, mikor már a középtáv vége is egyre ritkábban jön, az igazat megvallva kezdem unni az egészet, a kezem is kezd zsibbadni 5-6 óra fotózás után. Ülök-állok ott, mint a f@sz és a vége felé hosszú percek telnek el mire jön egy versenyzõ. Olyankor kezd tele lenni a hócipõm, a kártyák is lassan megteltek, visszaindulok a célterületre. Én szeretném a hosszútávot is fotózni, róluk lehetne a legjobb képeket csinálni, de sajnos 8-10 órát még az õ kedvükért sem maradok kint.
Saját magamnak csinálom, hobbiból és hogy veletek megosszam, ha elegem lett, akkor befejezem és kész, ez van sajnos.
Üdítõ kivétel a Crosskovácsi, ahol a körök és a résztvevõk relatíve kisebb létszáma miatt 2-3-szor meg tudtam fotózni a teljes mezõnyt.

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 posts
Az idei verseny fõ vesztesei fotózásügyileg sztem a hosszútávosok voltak. Elég kevés képet találtam róluk, a legtöbb a rajtnál van ill. a gyorsabbakról. Én ezzel szemben elég lassú voltam, így esélyem sem volt, hogy menet közben megörökítsenek. Mondjuk 63-nál a nagy esés után igencsak belassultam, de azért a célban jólesett volna egy fotó...

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts
Nekem volt már úgy, h tekert a srác, és messzirõl kajabált, h "Fotó, fotó!!", meg is örökítettem. Ha kedvesen csináljátok, szerintem másnál is bejön.:)
Ride 'n' roll

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Ááááá, Anna, te voltál a csontvázas Northwawe cuccban. Állandóan megelõztél felfelé, én meg visszaelõztelek lefelé.
http://www.x-iont.hu...s/IX6I5661.html
Ez vótam én.
Mango: Szerintem a mieink teljesen jók a színeikkel. Mindenkit kiszúrtam a kis képek nézegetése közben.

Igen én voltam a köv. x-iont-os képen én vok :) Igen ez a a verseny elõzgetésekbõl, csatázásokról szolt:) Én felfele vok jobb, lefele még bátorodnom kell.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Ááááá, Anna, te voltál a csontvázas Northwawe cuccban. Állandóan megelõztél felfelé, én meg visszaelõztelek lefelé.
http://www.x-iont.hu...s/IX6I5661.html
Ez vótam én.
Mango: Szerintem a mieink teljesen jók a színeikkel. Mindenkit kiszúrtam a kis képek nézegetése közben.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Ne aggódj, mire beérsz a hosszúról, addig Anna régen végez a rövidtávval.:D

Az egésszel??? Az még gombócból is sok...:hahaha:

Egyébként neked nem kerékpározni kéne éppen?;)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Nem is tudom. :) Nehéz lenne így a versenyre koncentrálnom (fõleg ha hozzá illõ nadrágot viselnél hozzá). :D

Ne aggódj, mire beérsz a hosszúról, addig Anna régen végez a rövidtávval.
Legfeljebb még jobban sietnél, hogy beérj, mielõtt át(fel)öltözik.:D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

szeretnéd mi ?:)

Nem is tudom. :) Nehéz lenne így a versenyre koncentrálnom (fõleg ha hozzá illõ nadrágot viselnél hozzá). :D

A sebesség mindent megold.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

szeretnéd mi ?:) bár a színek stimmelnek :D

Aki magas labdát ad, ne csodálkozzon.:D:D:D