Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány
Indította
MJani01
, 2007. július 15. 18:42
Írta 2007. július 24. - 22:07
ha nem sietünk olyan 4 és fél óra kb(mármint maga a pálya+oda-vissza út)
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2007. július 24. - 21:54
Írta 2007. július 24. - 21:35
ja úgy szokott lenni helyszíni 8 rugós nevezés
alakul a pénteki középtávot bejárós gyülekezet is eddig, (7)-8 ember van
alakul a pénteki középtávot bejárós gyülekezet is eddig, (7)-8 ember van
Írta 2007. július 24. - 09:46
OK Iceshark.
Csakhogy tisztán lássak, tehát 4. én szombaton a helyszínen nevezhetek én még kézpénzel ugye??
Csakhogy tisztán lássak, tehát 4. én szombaton a helyszínen nevezhetek én még kézpénzel ugye??
Írta 2007. július 23. - 22:14
Savanyú! igen hívott Feri!
holnap 16.20 Mol kút közép bejárós
meg akkor péntek is a többiekkel
Yobo- egyenlõre legyen vasárnap, péntek este azért még szólok, hogy jó e vagy csúsztassuk hétfõ kedd magasságára!
holnap 16.20 Mol kút közép bejárós
meg akkor péntek is a többiekkel
Yobo- egyenlõre legyen vasárnap, péntek este azért még szólok, hogy jó e vagy csúsztassuk hétfõ kedd magasságára!
Írta 2007. július 23. - 21:40
Nevezés eladó!
Rövidtáv, ffi, Master 2
Rövidtáv, ffi, Master 2
Aki egy picit sem flúgos az nem is teljesen normális!
Írta 2007. július 23. - 21:02
ezúton is jelezném hogy a helyi erök vezetése jovoltábol (Iceshark) én is csatlakoznék a pénteki pályabejáráshoz
Írta 2007. július 23. - 20:48
Iceshark.
hm..felõlem lehet bármikor AUG. 2.IG
lehet a hétvége is most ha az yó...
melyik nap?
ya és nekem elég egy laza tempó túrázósan.
hm..felõlem lehet bármikor AUG. 2.IG
lehet a hétvége is most ha az yó...
melyik nap?
ya és nekem elég egy laza tempó túrázósan.
Írta 2007. július 23. - 20:19
Írta 2007. július 23. - 20:01
yobo!
a helyi "srác" pl. én lennék
a szerda elvileg jó, de tegnap zemplén-holnap közép-péntek közép, közé nem tom kell-e még nekem egy rövid, esetleg hétvége vagy jöv hét eleje jobban feküdne nekem! Majd keress meg, szívesen elkalauzollak!
MJani! csak nehogy túledzem magam
a helyi "srác" pl. én lennék
a szerda elvileg jó, de tegnap zemplén-holnap közép-péntek közép, közé nem tom kell-e még nekem egy rövid, esetleg hétvége vagy jöv hét eleje jobban feküdne nekem! Majd keress meg, szívesen elkalauzollak!
MJani! csak nehogy túledzem magam
Írta 2007. július 23. - 19:01
köszi Matyi
yoleszs..most kicist odavert ez etchnikai blamázs de hétenmegcsinálom a bringát és nem lessz az erõnléttel sem probléma.remélem.
yoleszs..most kicist odavert ez etchnikai blamázs de hétenmegcsinálom a bringát és nem lessz az erõnléttel sem probléma.remélem.
Írta 2007. július 23. - 18:57
Iceshark
Szóval akkor a Hillclimb hogy lessz? valahol van a pályáról adat a neten? ill. mennyibe kerül a nevezés rá?
rövidtáv bejárás:
Én nem indultam még Bükk marathonon
Hi Yobo!
Hillclimb: 400 m hosszú, 93 méter szintk. NeM szokott lenni külön nevezés, azaz odamégy, felirják a neved és ennyi.
Nem kell komoly rákészülés, nincs benne sok technika, erõbõl kell menni végig...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Írta 2007. július 23. - 18:52
Iceshark, a végén már csukott szemmel végig tudsz majd menni a pályán.
Túrázós tempóban tervezzük a pályabejárást, nem fogunk rohanni (haver gyors, de majd vár), valamikor délelõtt fogunk odaérni (szerda-csütörtök körül már pontosat tudok).
Túrázós tempóban tervezzük a pályabejárást, nem fogunk rohanni (haver gyors, de majd vár), valamikor délelõtt fogunk odaérni (szerda-csütörtök körül már pontosat tudok).
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. július 23. - 18:24
Iceshark
Szóval akkor a Hillclimb hogy lessz? valahol van a pályáról adat a neten? ill. mennyibe kerül a nevezés rá?
rövidtáv bejárás:
Én nem indultam még Bükk marathonon ..szóval fogalmam sincs milyen a tavalyi pálya. de reményeim szerint gyorsan le akarom tudni ezért yó lenne elötte beyárni és most van szabadidõm.szerdától de akár yövõ hét közepéig.
Ha valaki otztani srác ráérne aki ismeri a pályát annak örülnék.
Elõre is köszönöm.
ya és akkor 4.éig van nevezés ugye..mert én csak aznap tudok nevezni..(amenyiben vaklaki nem szán meg egy rövidtáv nevezéssel...mert a gagytám is ráfizetem a hétvégére)
rövidtáv bejárás:
Én nem indultam még Bükk marathonon ..szóval fogalmam sincs milyen a tavalyi pálya. de reményeim szerint gyorsan le akarom tudni ezért yó lenne elötte beyárni és most van szabadidõm.szerdától de akár yövõ hét közepéig.
Ha valaki otztani srác ráérne aki ismeri a pályát annak örülnék.
Elõre is köszönöm.
ya és akkor 4.éig van nevezés ugye..mert én csak aznap tudok nevezni..(amenyiben vaklaki nem szán meg egy rövidtáv nevezéssel...mert a gagytám is ráfizetem a hétvégére)
Írta 2007. július 23. - 18:17
most írtam egy szép hosszút, de gyorsan ki is töröltem, nehogy megbántsak valakit(nagyon)!
a lényeg a lényeg akinek nem tetszik nem kötelezõ megjelenni, akinek egyszerû az meg menjen vagy idõre tõgázon vagy ott a hosszú táv...
ahogy elnézem holnapra meg péntekre van középtávos pályabejárás, csüt. nem jó, amúgy egy rövid táv még befér valahova a hétre...
(mondjuk a rövidet nem tom változott-e, de ha igen megkérdezem)
Ja Pite nincs röviden patak! ill. van de van fölötte híd!
a lényeg a lényeg akinek nem tetszik nem kötelezõ megjelenni, akinek egyszerû az meg menjen vagy idõre tõgázon vagy ott a hosszú táv...
ahogy elnézem holnapra meg péntekre van középtávos pályabejárás, csüt. nem jó, amúgy egy rövid táv még befér valahova a hétre...
(mondjuk a rövidet nem tom változott-e, de ha igen megkérdezem)
Ja Pite nincs röviden patak! ill. van de van fölötte híd!
Írta 2007. július 23. - 18:16
Írta 2007. július 23. - 18:07
a Hillclimb versenyre mennyibe kerül a nevezés??
a marathon pályát (rövid táv) nincs kedve valakinek ezen a héten bejárni??
én Budapestrõl vonatoznék oda egy yo kis tekeréséért.
yó lenne ha helyben vagy B.pesten találnék valakit aki ismeri a pályát...
a marathon pályát (rövid táv) nincs kedve valakinek ezen a héten bejárni??
én Budapestrõl vonatoznék oda egy yo kis tekeréséért.
yó lenne ha helyben vagy B.pesten találnék valakit aki ismeri a pályát...
Írta 2007. július 23. - 15:00
Egybe rajt lesz? Kevés kaja lesz? S és XXXL-esen kívûl más póló lesz? Jah, póló vagy rogy lesz, mert tavaly normális pólót adtak, akkor az idei trend szerint idén már felmosórongy dukál .
Remélem a patakátkelést benne hagyják, az tetszett
Remélem a patakátkelést benne hagyják, az tetszett
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. július 23. - 14:50
nem mindet.. EMELKEDÕ LESZ???:confused:
Nem pont az a lényeg most úgy változtatják a pályát, hogy csak lefele fogunk menni de azt hittem ezt mindenki tudja
JÚJ de komolyak vagyunk ma HEHE