Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Red Bull Metro Ride - Budapest (HUN) - 2007. szeptember 22.
Indította
zsolo
, 2007. július 12. 01:26
Írta 2007. szeptember 26. - 01:27

nemtom ki az admin de neki 1000000000X köszönöm
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!
Írta 2007. szeptember 26. - 01:26

...köszönöm, nekem ennyi elég...peace, drogs, and rock'n roll....
)))))

Írta 2007. szeptember 25. - 22:09

Ádám: kár hogy nem olvasod gyakran a fórumot, mert akkor felkészülten ért volna, hogy mindig ugyanazok a legkekecebbek itt a fórumon.
Hagyd a pi***ba, hadd beszéljenek magukban, az mégjobban idegesíti õket
Hagyd a pi***ba, hadd beszéljenek magukban, az mégjobban idegesíti õket

Írta 2007. szeptember 25. - 21:20

Ott van kommentek közt..
Punkhart - California Dreamin
Amúgy így utólag, VIP karszalaghoz v mihez h lehetett hozzájutni amugy?
TUdom néhányat kisorsoltak..
CsAk mer azt hittem h leginkább a média az aki lenn lesz, hát tévedtem..
Punkhart - California Dreamin
Amúgy így utólag, VIP karszalaghoz v mihez h lehetett hozzájutni amugy?
TUdom néhányat kisorsoltak..
CsAk mer azt hittem h leginkább a média az aki lenn lesz, hát tévedtem..
Írta 2007. szeptember 25. - 21:13

Pézsé által lineklt metro ride video alatt milyen zene szól ?
Megköszönöm, ha valaki ismerné.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2007. szeptember 25. - 19:46

Írta 2007. szeptember 25. - 16:21

Egyenlõre ezek vannak, nem vol még túl sok idõm...
Megaztán nem is éreztem a fotózást, inkább az elötte elfogyasztott jégereket/söröket
http://www.flickr.co...s/14142184@N06/
Megaztán nem is éreztem a fotózást, inkább az elötte elfogyasztott jégereket/söröket

http://www.flickr.co...s/14142184@N06/
Írta 2007. szeptember 25. - 16:18

csak ha valaki akar egy kicst jobb minõségû videót akkor ezt találtam a tv2 oldalán (hanig élvezetekben nem volt részem ezért nem tudom milyen)
Valami sorozatszereplõ is majomkodik, de kevésbé van butitva a videó...
Kommentátor Ádám!
Ne akadj ki mert a fórumokon mindig csak azok irnak véleményt akiknek valami nem tetszik...
A link:
http://tv2.hu/2007-0...tt_batorsagbol/
Éljen Puskás Pet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... éljen a tv!
Valami sorozatszereplõ is majomkodik, de kevésbé van butitva a videó...
Kommentátor Ádám!
Ne akadj ki mert a fórumokon mindig csak azok irnak véleményt akiknek valami nem tetszik...
A link:
http://tv2.hu/2007-0...tt_batorsagbol/
Éljen Puskás Pet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... éljen a tv!
Írta 2007. szeptember 25. - 15:51

...sorry, hogy tovább forszírozom, AGA-úrral priviben levelezünk...néminemû hangvételben, DE tudjátok-é hogy 2 SPEAKER volt?...
...s aki dolgozik az hibázik...
...én hibáztam soxor...tudom...nem kenem a rendezõkre, a regisztrátorokra, az idõmérõkre...
...remélem a jõvõt nézve, lesz ki kiszopja a kisújábból a neveket, a helyezést, s hogy fully baszban ki is ÕÕÕÕÕÕÕ....
...sajnálom, igaza van sok jófej-jóérzésû rájdernek...semmi közöm semmihez...
...de aki a back-stage tagja tááán látta szenvedésem s kûzdelmem a Minotaurussal...der alagúth...
...ma kedd van, s ha tényleg ennyire gagyi szar voltam, legalább 1 azaz EGY ...szervezõ mondja meg nekem...mert nem baj ha gagyi a dumám, s nem is értek hozzá...de egy pici reakciót várok...
...pl:
...Ádám itt az össsszeg....mert megegyeztünk...
...Ádám amit csináltál egy fos....FOS...nem fizetünk...
...Ádám bár kértél egy összeget, ezt nem adjuk meg , mert béna és bunkó vagy...
...Ádám itt az összeg de minket felejts el...de korrektül kifizetünk....
...Ádám nna MI ezért pénzt nem adunk...
...Ádám kérsz egy REDBull-t?
...Ádám a szádon lévõ cserepeken látom egy hideg (legyen meleg) vodovoda jól esne...
...Ádám hát TE ki vagy?
...mert akirõl senki nem ír, Õ 'biz vagy 100.000Ft-os fox szponzor ruciban volt...akinek a hangját sem hallottad...pedig YOOO arc...
...a megtiszteltetés, hogy beszopjam a nagy bránert engem illetett...de tudjátok mit?...
...egy kérdés: Ki az a FereczJózsef?...alias Józsefem?
...te kritikus szemû bárki ( AGA ) ...tudod hogy ÕÕÕÕÕ lett volna a fõõõõõbemondó????
...én csak mint semmirekellõ szakkommentátor röfögtem volna...bármikor...
...de az élet mást hozott...
...s értem a célzásokat is...nem vagyok trottyosgatyás...félrecsapott baskettball-sapis, leamortizát fejû állat...
...nem is leszek.
...íme pillanat mikor kérem a ilyen S ehhez hasonló rendezvények szervezõit, ne engem hívjanak, mert nem értek hozzá, béna vagyok, s beképzelt EGO bunkó is....
...maradok tisztelettel azok irányában, kik kicsit értékelik munkámat, s akik szeretnek is TÁÁÁÁN , vagy buzik, vagy köcsögök, vagy a barátaim...
[...ezt megette a jóindulatom...]
...konzekvenciámat a magán MAIL (beszélgetésünkbõl) vonom le, ha gondolod tedd közzé...s mindenki levonja a gondolatait...ha meg nem, remélem megfõsz a saját levedben...
...bike.os, motoros, ottós, szeretettel:
Bíró Ádám
Vintage'52
Apple Tone
Ray manufaktúra
Race Event Tech
Carlsbro Tour Hungary
1136 Bp Balzac u 54
h-p 10-18-ig
csüt 10-21-ig
0613299241
06204350516
Ray és Klein gitárépítõ manufaktúra
1126 Bp Labanc u 39c
06209443770
Race Event Tech
06209443770
Carlsbro Pro tour Hungary
06306260965
....egy a jelszó...
DOLGOZZATOK
...s aki dolgozik az hibázik...
...én hibáztam soxor...tudom...nem kenem a rendezõkre, a regisztrátorokra, az idõmérõkre...
...remélem a jõvõt nézve, lesz ki kiszopja a kisújábból a neveket, a helyezést, s hogy fully baszban ki is ÕÕÕÕÕÕÕ....
...sajnálom, igaza van sok jófej-jóérzésû rájdernek...semmi közöm semmihez...
...de aki a back-stage tagja tááán látta szenvedésem s kûzdelmem a Minotaurussal...der alagúth...
...ma kedd van, s ha tényleg ennyire gagyi szar voltam, legalább 1 azaz EGY ...szervezõ mondja meg nekem...mert nem baj ha gagyi a dumám, s nem is értek hozzá...de egy pici reakciót várok...
...pl:
...Ádám itt az össsszeg....mert megegyeztünk...
...Ádám amit csináltál egy fos....FOS...nem fizetünk...
...Ádám bár kértél egy összeget, ezt nem adjuk meg , mert béna és bunkó vagy...
...Ádám itt az összeg de minket felejts el...de korrektül kifizetünk....
...Ádám nna MI ezért pénzt nem adunk...
...Ádám kérsz egy REDBull-t?
...Ádám a szádon lévõ cserepeken látom egy hideg (legyen meleg) vodovoda jól esne...
...Ádám hát TE ki vagy?
...mert akirõl senki nem ír, Õ 'biz vagy 100.000Ft-os fox szponzor ruciban volt...akinek a hangját sem hallottad...pedig YOOO arc...
...a megtiszteltetés, hogy beszopjam a nagy bránert engem illetett...de tudjátok mit?...
...egy kérdés: Ki az a FereczJózsef?...alias Józsefem?
...te kritikus szemû bárki ( AGA ) ...tudod hogy ÕÕÕÕÕ lett volna a fõõõõõbemondó????
...én csak mint semmirekellõ szakkommentátor röfögtem volna...bármikor...
...de az élet mást hozott...
...s értem a célzásokat is...nem vagyok trottyosgatyás...félrecsapott baskettball-sapis, leamortizát fejû állat...
...nem is leszek.
...íme pillanat mikor kérem a ilyen S ehhez hasonló rendezvények szervezõit, ne engem hívjanak, mert nem értek hozzá, béna vagyok, s beképzelt EGO bunkó is....
...maradok tisztelettel azok irányában, kik kicsit értékelik munkámat, s akik szeretnek is TÁÁÁÁN , vagy buzik, vagy köcsögök, vagy a barátaim...
[...ezt megette a jóindulatom...]
...konzekvenciámat a magán MAIL (beszélgetésünkbõl) vonom le, ha gondolod tedd közzé...s mindenki levonja a gondolatait...ha meg nem, remélem megfõsz a saját levedben...
...bike.os, motoros, ottós, szeretettel:
Bíró Ádám
Vintage'52
Apple Tone
Ray manufaktúra
Race Event Tech
Carlsbro Tour Hungary
1136 Bp Balzac u 54
h-p 10-18-ig
csüt 10-21-ig
0613299241
06204350516
Ray és Klein gitárépítõ manufaktúra
1126 Bp Labanc u 39c
06209443770
Race Event Tech
06209443770
Carlsbro Pro tour Hungary
06306260965
....egy a jelszó...
DOLGOZZATOK
Írta 2007. szeptember 25. - 13:15

Írta 2007. szeptember 25. - 08:32

Hobbifotósok nem kapnak akkreditációt.
Ez lenne a megoldás. Szigorúbb akkreditáció. Nekem volt VIP meghívóm is, azt is átvehettem volna, de gondoltam a médiással többre megyek. Nagyot tévedtem.
Ausztria, Kenguruk földje!
Írta 2007. szeptember 25. - 08:25

Thy megelõzött, most kattintgattam végig a galériát éshátugye.Hát ezeken a fotókon látszik, hogy ki profi fotós, és ki nem. A RedBull-os nem! Minõsíthetetlen képek fotós szemmel, de sztem anélkül is.
Tommmas: k.jó képek, én is szerettem volna ff-ben fotózni, csak a gép nem tudja, a PS-hez meg annyira nem értek:(
Üdv:Thy
Erre a rendezvényre most nem jutott a RB külsõseibõl jó fotós - ami azért nem jellemzõ (lásd: Photofiles).
"In idem flumen bis non descendimus"
Írta 2007. szeptember 25. - 08:15

Vicces volt a tegnap fiktívben a riport:)1 esés 8x bevágva, mert erre harap a nép...nem azt emelik ki, hogy ilyen színvonalon csak néhányan képesek bringázni. Meg az "enyhe" túlzások...szaros PolarX 600ezer, meg 100-al a Jánoshegyen...vicces gyerek volt. De emellett azon is meglepõdtem, hogy fõmûsoridõben ennyi idõt kapott a rendezvény. Ezt ti intéztétek, vagy a Bull?
Hát ezeken a fotókon látszik, hogy ki profi fotós, és ki nem. A RedBull-os nem! Minõsíthetetlen képek fotós szemmel, de sztem anélkül is.
Tommmas: k.jó képek, én is szerettem volna ff-ben fotózni, csak a gép nem tudja, a PS-hez meg annyira nem értek:(
Hát ezeken a fotókon látszik, hogy ki profi fotós, és ki nem. A RedBull-os nem! Minõsíthetetlen képek fotós szemmel, de sztem anélkül is.
Írta 2007. szeptember 25. - 00:37

Írta 2007. szeptember 24. - 21:13

pár kép ahogy mi szeresszük:
http://www.flickr.co...os/8872678@N03/
aztamindenit, nagyon tetszenek a kepek, grat!
Írta 2007. szeptember 24. - 19:33

köszönjük a szervezõknek..én és kedvesem igen jól éreztük magunk szombat éjjel eme remek kis rendezvényen...
Palmi: linkelj képeket!
Palmi: linkelj képeket!
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2007. szeptember 24. - 19:22

Nagyon köszi a képeket, le is húztam õket gyorsba:D
Ráadásul az egyiken rajta vagyok:D, köszi!
Írta 2007. szeptember 24. - 19:07

A TV2-n, az Aktívban lesz egy beszámoló a versenyrõl. Természetesen esésekkel, mert csak azzal lehet eladni a mûsort.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. szeptember 24. - 18:45

Nagyon király volt! Ez volt az elsõ dh verseny amit láttam, így nincs nagy tapasztalatom de nagyon tetszett! 
Lent egyedül annyi negatívum volt, hogy Ádámot nem lehetett hallani és ezért néha nem tudtuk miért áll a verseny.
A közvetítést nyilván nem könnyû ilyen helyen megoldani. Bekábelezni nem lehet ekkora területet, a wireless-t meg nyilván nem metróaluljáróba találták ki. Ez volt az elsõ ilyen verseny nálunk, ha lesz jövõre, biztosan jobban sikerül megoldani az ilyen jellegû problémákat. Errõl ennyit!
Köszönet a szervezésért és az vip jegyért!
Képek itt.

Lent egyedül annyi negatívum volt, hogy Ádámot nem lehetett hallani és ezért néha nem tudtuk miért áll a verseny.
A közvetítést nyilván nem könnyû ilyen helyen megoldani. Bekábelezni nem lehet ekkora területet, a wireless-t meg nyilván nem metróaluljáróba találták ki. Ez volt az elsõ ilyen verseny nálunk, ha lesz jövõre, biztosan jobban sikerül megoldani az ilyen jellegû problémákat. Errõl ennyit!
Köszönet a szervezésért és az vip jegyért!
Képek itt.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2007. szeptember 24. - 18:27

Sziasztok!
Én is szeretnék köszönetet mondani a szervezõknek(és a konaklubnak a megnyert VIP jegyért), nagyon jó rendezvény volt. Azonban volt pár dolog ami nagyon nem tetszett, amirõl NEM a szervezõk tehtnek. Például a Gödör, miután kijöttünk a verseny végén, kb mint egy csatatér... oké, minden rendezvény után ilyen de könyörgök!!! Nem tudja jól érezni magát a magyar anélkül, hogy nem dobálja el az összes szemetet??? A másik meg az, hogy az eredményhirdetésre alig maradtak... Rengeteg ember felállt és elhúzott. Hamár idejöttek a riderek illett volna megtapsolni õket a végén... Továbbá lent is és a karszalagokért való sorbanállásnál is sok volt a bunkó paraszt akik lökdösõdtek, furakodtak, hogy minél elõbb hozzájussanak a kis szalagjukhoz(lent meg az ingyen redbullhoz)... Plusz amikor fotózás közben x-edjére löknek meg...meg nincs bajom azzal ha valakinek ismerõse meghívja meg minden, de amikor egy kb. 6-7 éves forma gyereken ott virít a média karszalag ... Bíró Ádám kommentárjával nincs bajom szerintem jól csinálta amit csinált, ízlések és pofonok, lehet, hogy valakinek nem tetszett, de szerintem akkor se kéne fikázni.
Még1x köszi a rendezõknek, ridereknek és mindenkinek aki kivette a részét a munkából, nagyon jó volt;)
Én is szeretnék köszönetet mondani a szervezõknek(és a konaklubnak a megnyert VIP jegyért), nagyon jó rendezvény volt. Azonban volt pár dolog ami nagyon nem tetszett, amirõl NEM a szervezõk tehtnek. Például a Gödör, miután kijöttünk a verseny végén, kb mint egy csatatér... oké, minden rendezvény után ilyen de könyörgök!!! Nem tudja jól érezni magát a magyar anélkül, hogy nem dobálja el az összes szemetet??? A másik meg az, hogy az eredményhirdetésre alig maradtak... Rengeteg ember felállt és elhúzott. Hamár idejöttek a riderek illett volna megtapsolni õket a végén... Továbbá lent is és a karszalagokért való sorbanállásnál is sok volt a bunkó paraszt akik lökdösõdtek, furakodtak, hogy minél elõbb hozzájussanak a kis szalagjukhoz(lent meg az ingyen redbullhoz)... Plusz amikor fotózás közben x-edjére löknek meg...meg nincs bajom azzal ha valakinek ismerõse meghívja meg minden, de amikor egy kb. 6-7 éves forma gyereken ott virít a média karszalag ... Bíró Ádám kommentárjával nincs bajom szerintem jól csinálta amit csinált, ízlések és pofonok, lehet, hogy valakinek nem tetszett, de szerintem akkor se kéne fikázni.
Még1x köszi a rendezõknek, ridereknek és mindenkinek aki kivette a részét a munkából, nagyon jó volt;)