Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tour de France

- - - - -

• Please log in to reply
1127 replies to this topic

csalloa

csalloa

vendég

• fórumtag
  • 70 posts
Remek. Kösz! :)
Mert ez így van jól.

FrApa

FrApa

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
http://www.velo.hu/
Én itt szoktam nézelõdni. Majd minden versenyrõl vannak eredmények, beszámolók. A mostani Tour De France-ról külön melléklet minden fontos tudnivalóról, és ha ez nem elég linkek további lapokra!
Jó olvasást!
FrApa

csalloa

csalloa

vendég

• fórumtag
  • 70 posts
Feltöltött kép
Esedékes ez a topik. Már csak bõ egy hét...
Szabik lejelentve, videó beszerzés alatt. :)
Részemrõl Basso, Vinokourov és persze Bodrogi.
Rasmussen indul idén? Tavaly az az ominózus egyéni idõfutam nagyon elkeserítõ volt. Feltöltött kép

Ha valaki talál az egyes szakaszokhoz szinttérképet linkelje be, mert én egyenlõre még nem leltem rá!
Mert ez így van jól.

halalfej12

halalfej12

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Ha valaki érdeklõdik az U.F.U.-ok után akkor elérhet a halalfej12@freemail.hu-n!!!!!(de ne freemailen hanem MSN-en!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,133 posts
friss hírek a világ leghíresebb körversenyrõl ,igaz ez csak 2007ben lesz aktuális de akkor is kell idén is ilyen topik.

Kedden London polgármestere bejelentette, hogy jövõre a brit fõvárosból rajtol a világ leghíresebb kerékpáros körversenye, a Tour de France. A korábbi angol klasszis, Chris Boardman szerint hat-hét millió szurkoló várható a nyitószakasz útvonalán.

Londonból rajtol a világ legismertebb kerékpáros körversenye, a Tour de France 2007-ben, jelentette be kedden Ken Livingston, a brit fõvásos polgármestere.

Harmadszor brit földön

"A legendás francia viadal elsõ szakaszának megrendezésével népszerûsítjük a sportágat, vonzó a nézõk számára, és kifejezi, hogy a város képes nagy nemzetközi sportesemények megtartására" - mondta a 2012-es nyári olimpiát elnyerõ London elsõ számú vezetõje.

A jövõ évi Tour rajtja július 6-án, a befutója pedig Párizsban lesz 29-én. A verseny britanniai kitérõje nem újdonság, 1974-ben Plymouth-t érintette, 1994-ben Dublinból indult. A tizenkét évvel ezelõtti nyitószakaszt az angol Chris Boardman nyerte, a volt klasszist akkor 2,5-3 millió rajongó nézte az útvonal mellett.

Rengeteg rajongóra számítanak

"Fantasztikus látványosság volt a Tour akkor, rengetegen követték, de a nézõszám Londonban annak a háromszorosa is lehet" - nyilatkozta a BBC-nek Boardman, aki 6-7 millió nézõre számít.

A Tour de France már eddig is többször rajtolt Franciaországon Kívülrõl, de legtöbbször akkor is a kontinensrõl, Belgiumból vagy Németországból.

forrás: index.hu
aláírás szerkesztése

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 posts

burce: sokat ne várj tõle, le van butítva, délután elindítottam, reggel amikor bejöttem, már lent volt a fájl(kb. 10-es átlag). nem osztottam meg semmit, tõlem is ezt az egy avi-t húzták le.
mindenesetre én le fogom törölni ezt a p2p-t nem szeretem az ilyen progikat, telehányják a gépet felesleges cuccokkal...

köszi az infot akaido, utánanézek.

B

Sajnos ez a sok trash "vele jár"...nem tehetek róla. én se kamelom, de ez van.
akaido, nem aikido!

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 posts
burce: sokat ne várj tõle, le van butítva, délután elindítottam, reggel amikor bejöttem, már lent volt a fájl(kb. 10-es átlag). nem osztottam meg semmit, tõlem is ezt az egy avi-t húzták le.
mindenesetre én le fogom törölni ezt a p2p-t nem szeretem az ilyen progikat, telehányják a gépet felesleges cuccokkal...

köszi az infot akaido, utánanézek.

B

és neked ezzel a rendszerrel milyen sebességet sikerül elérned?

..valamint nekem is kell megosztanom vmit? ha nem osztok meg lesz belõle hátrányom?

..egyáltalán: jó film? :) ez a discoverys LA film?

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
és neked ezzel a rendszerrel milyen sebességet sikerül elérned?

..valamint nekem is kell megosztanom vmit? ha nem osztok meg lesz belõle hátrányom?

..egyáltalán: jó film? :) ez a discoverys LA film?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 posts

hi akaido!

kérdés: letöltöttem az Armstrong-os videot a megadott linkrõl, ezzel a Bitlord progival, de: akár winamp-ban, akár mediaplayer-ben akarom megnyitni, codec hibát jelez, és csak hang van, kép az nuku. ez ugyebár .avi fájl, tehát kéne, hogy legyen kép.
Nem tudod, milyen codec-et hiányol a progi? nimo codec pack-kel esetleg mehet??

köszi, Balázs

Kell egy torrent kliens. Pl. BitTorrent.
Leírás, és link a letöltéshez:
http://dchelp.uw.hu/...t/bitcomet1.htm

Nem ftp, hanem p2p!!!
akaido, nem aikido!

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 posts
hi akaido!

kérdés: letöltöttem az Armstrong-os videot a megadott linkrõl, ezzel a Bitlord progival, de: akár winamp-ban, akár mediaplayer-ben akarom megnyitni, codec hibát jelez, és csak hang van, kép az nuku. ez ugyebár .avi fájl, tehát kéne, hogy legyen kép.
Nem tudod, milyen codec-et hiányol a progi? nimo codec pack-kel esetleg mehet??

köszi, Balázs

http://www.mininova.org/tor/68256 <--Armstrongról

http://www.mininova....=tour de france <--A Tour2005 szakaszai

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 posts
http://www.mininova.org/tor/68256 <--Armstrongról

http://www.mininova....=tour de france <--A Tour2005 szakaszai
akaido, nem aikido!

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts
Lance Armstrong testének csodái :

http://www.geographi...7994637ac921260

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Havernak megvan az osszes szakasz videokazin,beszeltunk rola hogy ha megjon nyaralasbol bedigizzuk gepre

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Az idofutamot mindenkeppen szerezd meg. Amit Rasmussenek muveltek ott, ejj.

akko aszonta armi, hoyg koszi no mor tour?

megvan vkinek?
:-)
uccso 2-3 szakaszt nem lattam.
:-/

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 posts
Nekem mindössze két vagy három szakasz nincs meg és a meglévõk is csak mpegben vannak még...
WaNNaRiDE

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
az uccsó idõfutam még megvan...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
akko aszonta armi, hoyg koszi no mor tour?

megvan vkinek?
:-)
uccso 2-3 szakaszt nem lattam.
:-/

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 posts
"The Tour de France is the biggest race in the world." - by Lance Armstrong

O meg halhatatlan lett a het gyozelmevel...

Rasmussen: hat sajnaltam szegenyt, de sok ev van meg elotte, s elvezve a mezonyt nem sokan vannak akik igy teljesitettek a turon vegig.

Leon
..::"Az utolsó 2mp-t nem lehet visszacsinálni..."::..

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Az volt a legnagyobb amikor a vegen az osszefoglaloban mutattak hogy amikor Basso megelozte Rasmussent akkor is epp kereket csereltek neki.... :D :D
Csorikam...pedig o ment a legnagyobbat a touron!!!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Armstrong brutalis, Ulrich jol nyomta, Basso elszamolta, Rasmussen csapata amatorkodott es szegeny elsokalt agyilag (koncentracio = 0 az esese utan). A szurkolok pedig istenbarmai, jobb szot nem tudok. En igy lattam a mait.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak