Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tour de France

- - - - -

• Please log in to reply
1127 replies to this topic

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Csak azt nem értem, ha a 17. szakasz után ellenõrizték, mirt csak most derült ki. Kizárhatták volna rögtön és mehetett volna tovább a verseny simán.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
már volt szó róla az üzenõfalon.
plusz ez: http://www.cyclingne...ul06/jul28news2

ugy tûnik legalább 2 módja van, hogy legálisan magasabb legyen a t/e szinted, mint a megengedett, ebbe beletartozik az is, ha leguritasz pár sört.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Én ezt:
http://forum.bikemag...3&postcount=347
"In idem flumen bis non descendimus"

danesdzsu

danesdzsu

vendég

• fórumtag
  • 205 posts
http://index.hu/sport/tourdopping/

Ehhez mit szóltok?

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

ez volt élete utolsó komoly profi versenye.

Gondoltam, csak én magyar kommenttel nézem és a Sipiék meg viccelõdtek, hogy elõrejött integetni. Ezek szerint angolul mondták is, hogy búcsúzik...

Mégegy nagy név aki hiányozni fog :heej:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Meg különben is már mennek 20 napja, ilyenkor már nem érdekli õket az egész mennének már haza, meg bulizni.

tévedés, például ekimov is ugy volt megpróbálja, ez volt élete utolsó komoly profi versenye. aztán 5km-el a vége elõtt 5mp emberfeletti sprint után a peloton lazán befogta.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Meg különben is már mennek 20 napja, ilyenkor már nem érdekli õket az egész mennének már haza, meg bulizni.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
igy van, ezen az utolsó sik szakaszon teljesen egyértelmû volt, hogy egy sprint fog dönteni, egyenlõre nincs az a csapat, akinek minden tagja (vagy legalább 5) képes lenne arra az emberfeletti szökésre, ami a végén 1 perc elõnyt hozna. bár tulajdonképpen elég lett volna ~20mp is, ha a részhajrákat mindig perreiro nyeri, és a célban is õ lesz az elsõ, mert a részhajrákban 6-4-2 (kétszer) és a végén 20-12-8 mp-et osztanak ki bónuszként, ami összesen 32mp elõny.
de egy sima szökést sem sikerült összehoznia senkinek, nemhogy az összetettben érdekelt perreironak...
amint látható volt, a szökés, ami ráadásul legalább 10 fõ volt, olyan nevekkel, mint david millar, nem volt képes megtartani az elõnyét, mert nem csak a phonak dolgozott, sõt, a végén már kifejezetten nem is dolgoztak azon, hogy a peloton beérje a szökést. sõt, két oylan csapat húzta a mezõnyt, akinek a végén nem is volt sprintere az utolsó 200m-en.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Mezõnyversenyben szinte lehetetlen. Nem csak a Phonak nem hagyná, a többi csapat sem. Párizsban szakaszt nyerni presztizs. És mindig mezõnyhajrá van (kivéve persze, ha idõfutam).

parej

parej

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Hali!

Én sem vagyok nagy outi szakértõ, csak lelkes amatõr és drukker. Most speciel Landisnek szurkoltam, de én is kérdezném, hogy az teljesen lehetetlen, hogy megpróbálja vki az ucsó szakaszon ledolgozni a hátrányát? Magyarán: síkabb terepen semmi esély megszökni? Vagy valami módon ledolgozni? Ezért nem is próbálják? Sorry, ha nagyon láma a kérdés. :)
now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
persze nem nézné ölbe tett kézzel, de azért meg lehet próbálni, mégis csak verseny vagy mi... ennyi erõvel el sem kellene indulnia senkinek, hanem az esélyek alapján kiosztanák a díjakat...

egyébként meg a Phonak bebizonyította, hogy nem egy nagy csapat, nem is olyan régen hagytak fél órás szökés miatt veszni sárga trikót...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
A Phonak meg ölbe tett kézzel nézné? Gondolkodj egy kicsit reálisan!

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
én csak azt nem értem, hogyha valakinek 1 perc hátránya van, és ha azt valahogy leküzdené, akkor tour gyõztes lenne, akkor miért nem hal meg az utolsó szakaszon? megindulna a csapata és hátha...
és már tegnap mindenki tutira mondta landis gyõzelmét, lehangoló...

RideSTRONG

RideSTRONG

vendég

• fórumtag
  • 46 posts
Amilyen reménytelenül, rálegyintve indult ez a Tour, olyan élvezetes utolsó hetet produkált. Én régen élveztem ennyire, az biztos, pedig nagyon szerettem az Armstrong-idôszakot is.
Maximális gratula Floyd Landisnek, nagy dolgot csinált.

Személy szerint reménykedem egy Ullrich-visszatérésben is, majd meglátjuk jövôre.
Eztuán a három hét után mindig egy kicsit üresebbek a délutánjaim.
Kénytelen vagyok ilyenkor "valódi" kerékpározással elütni az idôt, nem a tévé elôtt "sportolni"...:-)))
"Minden fejben dõl el..." LIVESTRONG, THINKSTRONG, RIDESTRONG!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
az utóbbi 30 évben pontosan 5-ször volt ilyen gyõzelem, legutoljára '90-ben és '91-ben :)
tegnap mutogatta mike smith a táblázatokat. :D

rvilike_2

rvilike_2

vendég

• fórumtag
  • 181 posts

2006-07-08, 19:31

utálom mikor igazam van :D
a holnapi szakaszon az összes sprint (2 rész és a vége) együtt is csak 32mp-et lehet összeszedni.

Nem fog mar menni holnap Sio semmit..Szepen csinalta Landis, azt hiszem eleg reg nem volt ilyen Tour gyozelem :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
2006-07-08, 19:31

szerintem landis nyeri az összetettet

utálom mikor igazam van :D
a holnapi szakaszon az összes sprint (2 rész és a vége) együtt is csak 32mp-et lehet összeszedni.

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts
Na ez szép volt:D Nekem tetszett,nemtom, Ti,hogy vagytok vele;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
itt szvsz a t-mobile nyert volna

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Volt a Giro-n, ahol meg egyébként nem szokott lenni.